Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu haftaki menü paylaşım listemiz. Atladıklarım varsa düzeltin kızlar.
Eki Görüntüle 1302976

Ellerine sağlık Fatma' cım. Harika bir liste olmuş. Bu listeyi aynen bu haftada istiyorum. Listenin yüz karası ben ve Funda. Hadi beni geçtik Funda sen neden menü yazmadın? Hem de hiç yazmamışsın? Sorun mu vardı?

Sanırım hayatın birden bire değişince panikledin biraz. Öncelikle sakin ol. Eminim sen yakında her şeyi yoluna koyacaksındır. Azıcık gelemedim bir sürü olay olmuş. Geçmişi okuyacağım ama merak ettim nasıl bir işe girdiğini. Fatma çok güzel bir öneri de bulunmuş. Yolda dilediğin kadar okuyup yazabilirsin. Zira ben en çok yollarda okumuşumdur. Ve İstanbul trafiğinde eminim çok fazla insan okuyordur. Yürümek senin için çok faydalı. Eğer bu şekilde tempolu yaşamaya devam eder ve diyetine dikkat edersen kısa zamanda bütün fazlalıklarından kurtulabilirsin.

dünkü menüm...............
sabah:1 kase haşlanmış pirinç
öğle:1 kase haşlanmış pirinç
akşam:1 kase haşlanmış pirinç
1.5 litre su
sonuç +1 kilodan -200 e..........
Nasıl yedin yaa o kadar lapayı? Ben yiyemem sanırım. Görünce bile midem kalktı.

Ece' cim ben kabızlığın ne olduğunu öğrendiğimden beri yıllardır kabız olduğumun farkına vardım. Ne zaman diyet işine başladım kabızlığın ne demek olduğunu öğrendim. En erken 3 güne bir tuvalete çıkan bir insanmışım ve kendi kendime koyduğum teşhis kronik kabızlık. Sonra çare araştırmaya başladım. Bu ayakta su içme olayını takımdan birinden duydum. Veee denedim. Kesinlikle her defasına işe yaradı. Bilimsel açıklamasını da ben sana yapayım. Onu da araştırdım. Ayakta içilen su direkt olarak mide de beklemeden bağırsağın bir bölümüne ulaşıyor. Bu da tuvalete çıkmamızı sağlıyor. Hatta dinimizde de vardır ayakta su içmemek gerekir. İşte bütün açıklaması bu. Ne zaman tuvalete çıkma sorunum olsa hemen ayakta bir bardak su içiyorum sabah aç karnına. Anında işe yarıyor. Birde her gün aynı saatlerde tuvalete gitmek lazım. Tuvaletimiz olmasa bile gidip bir süre tuvaletimizi yapıyormuşuz gibi beklemekte ayrı bir çözüm. Tavsiye olunur herkese.

Gayet güzel bir menü olmuş Özlem. Hele kahvaltı saati çok güzel. Ama akşam çok erken yemişsin.

Sen ne zaman geldin Gönül' cüm? Hoş geldin. Ne var ne yok nasıl gidiyor?

Hosgeldim Ebru.. Nasılsin? Bebis nasıl oldu?
Dikkat etmeye calisiyorum.Evet akşam erken oldu onuda zorla yedim ama şimdi acıktım..:)Salatalık yerim belki.
7li rrakamlardan kurtulmak istiyorum artik çoook sıktı
Bu hafta iyi kilo vermemiz lazım motivasyon olur hem motive olunca daha verimli oluruz.
-----
Bence herkes arada bir baksa sıkıntı olmaz..ssonuçta bu takım hepimizin..
--
Çok sukur yazabildim tarayicida telefonum çok donuyor!!!

Heyyy benim güzel takımımın güzel hatunları nerelerdesiniz bakim? Bugün menüm çok berbat olsa da yazayım. Ne de olsa artık menü listemiz var.

Kahvaltı (Yok)

11:00 gibi 1 fincan sade nescafe yanında 8 parça bitter çikolata

15:00 1 tabak ketçaplı mayonezli makarna

19:00 1 tabak etli pilav 1 kase kaşarlı domates çorbası 1 bardak kola

Menüm çok ama çok kötü sakın örnek almayın.

Aynen canım motivasyon bizim her şeyimiz. Motivasyonumuz kaybolduğu zaman her şey yerle bir oluyor. Ben yine kötüyüm. Diş işim bitmedi hala. Bugün kanal tedavisi tamamlandı ama son üç gündür doktordayım. Tam dolum yapacaktı ağrı oldu yeniden devam etti kanala. Kızım iyileşti çok şükür. 6 tane iğne yedikten sonra. Sırf kızım kreşte olmasın evde daha çabuk iyileşir diye izin aldım 4 gün. İznin 3 günü hastanede geçti hiç bir şey anlamadım. Ama umut ediyorum ki her şeyin güzel olacağı günler çok yakında.

Haftaya mutlaka ilk üçe girmemiz lazım yoksa bir aylık liste yapma cezası alacağız. Ne yapıp ne edip ilk üçte olmamız lazım. Benim bu hafta ki hedefim 63,5 . Herkes hedef belirlesin lütfen. Fatma ' cım menü listesinin yanına hedefleri de not alır mısın? Bu arada haftaya listeyi yine Tuba hazırlayacak.

Çok geçmiş olsun ikinizede.inşallah cnm..
Ben bu hafta 3 kilo vermek istiyorum bunun için uğrasacagim..69.9 olmak istiyorum.inşallah buna ihtiyacım var..
Çok zor ama uzun zamandır kilo veremedim belki bir sürpriz olur.

Kızlar selam menum

Sabah 9,00 omlet 1 orta boy,1 dilim kepek ekmeği

Öğle 13,00 1 tabak pırasa,1 kase cacık,1 dilim kepek ekmeği

Akşam 20,00 1 kase kepekli makarna,4 köft,1 tabwk salata

45 dk leslie,2 lt su

Çok teşekkürler canım. Çocuk hasta olmasında gerisi önemli değil. Çünkü onların hastalığı insanı mahvediyor. 3 kilo çok fazla Özlem' cim. Sen en az 1 kilo ver yeterli. Emin ol o bir kilo bile seni çok mutlu edecek. Sağlıklı beslenmeye özen göster zaten kendiliğinden gider merak etme.

Kızlar selam menum

Sabah 9,00 omlet 1 orta boy,1 dilim kepek ekmeği

Öğle 13,00 1 tabak pırasa,1 kase cacık,1 dilim kepek ekmeği

Akşam 20,00 1 kase kepekli makarna,4 köft,1 tabwk salata

45 dk leslie,2 lt su
Kepekli makarna haricin de çok güzel bir menü. Makarna kepekli de olsa yenmemeli. Haa diyeceksin sende yemişsin. Yedim ama pişmanım. Su ve spor gayet güzel.

Kızlar bu lapa işe yarıyo mu cidden ya?sabah yine. Lapa mı yeniyo?

Sadece su atımına yarıyordur bence. Yani ödem içindir. Ama ben çok sağlıklı bulmuyorum. Toksin atmak felan diyorlar ama bana hiç mantıklı gelmiyor.

Yanlışlıkla göndermişim üye linklerini. Eğer olursa yakında size büyük bir sürprizim var. İnşallah olur

Ececim leptinden bahseden bendim:)
Ah canıım :) ordan çıktım yola hem işime gelen hem kafama yatan bir şeylere ulaştım sağolasın :) tabi bu çok yemek ya da sağlıksız yemek falan değil
Evet cnm bazen abartıyorum nnescafe fincanında da ictigim oluyor türk kahvesini.
Mercimekli patlıcan ;
Patlıcan,domates,yeşil mercimek,salca,istenirse soğan ve biber tencereye konulup ocakta pişiriliyor..
1- kahveyi abartmayın ve yanında mutlaka su için, vüudu susuz bırakırmış bkz. osmanlı dönemi
2- ay ne güzel göründü öyle gözüme :) geçende bizde çıktıydı bu ben çok beğenmiştim..
Ya aslında hem söyleyip hem sonradan uğradığım olumsuzluklara bakılırsa yüzüm olmaması lazım ama isim olarakta biri gönüllü olsa yeterli çünkü ben yardımcı olursam daha çok takılırım buraya diye düşünüyorum.. Ama tabii listedekilerde böyle olmasını isteyen biri varsa öncelik onun..
sağol canımm :)
aslında dalıcaktım kolalı bitterli ama dedim hadi neyse bugünü es geçelim menüyü yazması çok iyi bir şey

11.00: 2,5 kk peynir, 2şer dl salatalık domates, 5 zeytin, 3 badem, 1 dl kepekli ekmek üzerine ince sürüm tereyağ, şekersiz çay
17.00: yr kase mantar çorbası, 2 kabak dolması, 1 kase yoğurt
su hesaplamadım ama 1 lt anca olur heralde
1 saat yavaş, 15 dk hızlı tempo yürüyüş, 30 mekik, 10 dk bisiklet

Günaydın kizlarr...
1 çay bardagi pirinçi hasladim..haslaninca 1,5 kase belki daha fazla çıktı..1 kase koydum kendime sadece yarım kase yiyebildim..üzerine pulbiber ve karabiber ilaveside yaptım.
Oglende yoğurtla karıştitip yemeyi düşünüyorum..:)
Yarım kase yoğurt yarım kase pirinç
--
Kızım gördü bende istiyorum dedi bakalım bitirebilecek mi?

Afiyet olsun cnm 2 ogün ve akşam erken yemissin acikmadin mi?
Gözüme suyun azlığından başka başka batan bisey yok cnm..eski menülerine göre çok güzel bence.. Devam durmak yok!!
Spor harika
Zaten susuz zevk almıyorum sanki:) kahvenin yanında 400ml su hmmm en iyisi bir kahve yapım kendime

canım acıkmadım değil ama az ye sık ye (ki ben az yiyemiyordum) yönteminde bile acıkıyordum mutlaka :)
hadi yap da iç ama çok içme

Günaydın Kızlar,
topiği okudukça sizleri çok özlediğimi farkettimm..

Kaptancım ben Özlem'i önereceğim ama, Özlemcim ne düşünür..

Sen ne zaman geldin Gönül' cüm? Hoş geldin. Ne var ne yok nasıl gidiyor?

Ebrucum,inşallah sahalara döneceğim. Beni iyice yoğur sana emanetim. Sözünden çıkmak yok Ben iyiyim 1 Kasım da nişanlandım. Mayıs ayında düğün düşünüyoruz. Nişan fotolarından ekleyeyim. Bakalım beğenecek misiniz?

Özlemcim tebrik ederim, ben yokken çok güzel kilolar vermişsin...

Kızlar günaydın. Sürprizimi fark ettiniz mi? Bence çok güzel görünüyor bakalım ilk kim fark edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…