- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Kızlar günaydın. Sürprizimi fark ettiniz mi? Bence çok güzel görünüyor bakalım ilk kim fark edecek
Hadi bakalım ne kadar işe yarayacak göreceğiz. Benim bile kanıma gireceksiniz. Haftaya perşembe duruma göre ben demi yapsam diye düşünmeye başladım ama ne kadar sağlıklı hala emin değilim. Bu arada hayatım boyunca hiç bu şekilde şoklamadım kendimi. 85 kilodan 61 e inerken bile.Günaydın kizlarr...
1 çay bardagi pirinçi hasladim..haslaninca 1,5 kase belki daha fazla çıktı..1 kase koydum kendime sadece yarım kase yiyebildim..üzerine pulbiber ve karabiber ilaveside yaptım.
Oglende yoğurtla karıştitip yemeyi düşünüyorum..:)
Yarım kase yoğurt yarım kase pirinç
--
Kızım gördü bende istiyorum dedi bakalım bitirebilecek mi?
Benim canımı da kahve çektirdiniz. Sigarayı bıraktıktan sonra (04.04.2011) türkkahvesi içemiyorum nedense. Misafirliklerde arada yok demiyorum ama evde yaptığımda yanına bile yanaşmıyorum. Son günlerde çikolatayla birlikte fena halde abarttım kahveyi. Ama şimdi çikolatasız bir fincan içeceğim.Afiyet olsun cnm 2 ogün ve akşam erken yemissin acikmadin mi?
Gözüme suyun azlığından başka başka batan bisey yok cnm..eski menülerine göre çok güzel bence.. Devam durmak yok!!
Spor harika
Zaten susuz zevk almıyorum sanki:) kahvenin yanında 400ml su hmmm en iyisi bir kahve yapım kendime
Günaydın canım.Günaydın takımımın güzellleri
Herkese kaçamaksız bir haftasonu dileyiğle
Günaydın Ece' cimGünaydın fıstıklar :) mutlu haftasonlarınız olsun
Hadi yaaaaaaaaaaaa ne güzel bir haber. Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Daha önce var mıydı? Benden mi kaçmıştı? Çok yoğun çalışıyordun bir aralar. Bu arada düğüne kadar mutlaka zayıflaman lazım. Çünkü düğün çok önemli.Günaydın Kızlar,
topiği okudukça sizleri çok özlediğimi farkettimm..
Kaptancım ben Özlem'i önereceğim ama, Özlemcim ne düşünür..
Ebrucum,inşallah sahalara döneceğim. Beni iyice yoğur sana emanetim. Sözünden çıkmak yokBen iyiyim 1 Kasım da nişanlandım. Mayıs ayında düğün düşünüyoruz. Nişan fotolarından ekleyeyim. Bakalım beğenecek misiniz?
Özlemcim tebrik ederim, ben yokken çok güzel kilolar vermişsin...
Ay ben bişey farkettim ama doğru mu ki? Avatarlarımzın altnda 13.takım yazıyo, doğru mu bildimmi Ebrucumm
Fundacım, yolda geçen 2 saatini mutlaka değerlendirmelisin.Yani yolda yazma işini ya da okuma işini yapabilirsin. Bilgisayarına yada telefonuna izlemek istediğin diziyi yada filmi indirip yolda izleyebilirsin. uzun zaman evde kalınca birden panikledin galiba, bence ayrılma işten.
Sanırım hayatın birden bire değişince panikledin biraz. Öncelikle sakin ol. Eminim sen yakında her şeyi yoluna koyacaksındır. Azıcık gelemedim bir sürü olay olmuş. Geçmişi okuyacağım ama merak ettim nasıl bir işe girdiğini. Fatma çok güzel bir öneri de bulunmuş. Yolda dilediğin kadar okuyup yazabilirsin. Zira ben en çok yollarda okumuşumdur. Ve İstanbul trafiğinde eminim çok fazla insan okuyordur. Yürümek senin için çok faydalı. Eğer bu şekilde tempolu yaşamaya devam eder ve diyetine dikkat edersen kısa zamanda bütün fazlalıklarından kurtulabilirsin.
Hadi bakalım ne kadar işe yarayacak göreceğiz. Benim bile kanıma gireceksiniz. Haftaya perşembe duruma göre ben demi yapsam diye düşünmeye başladım ama ne kadar sağlıklı hala emin değilim. Bu arada hayatım boyunca hiç bu şekilde şoklamadım kendimi. 85 kilodan 61 e inerken bile.
Benim canımı da kahve çektirdiniz. Sigarayı bıraktıktan sonra (04.04.2011) türkkahvesi içemiyorum nedense. Misafirliklerde arada yok demiyorum ama evde yaptığımda yanına bile yanaşmıyorum. Son günlerde çikolatayla birlikte fena halde abarttım kahveyi. Ama şimdi çikolatasız bir fincan içeceğim.
Günaydın canım.
Günaydın Ece' cim
Hadi yaaaaaaaaaaaa ne güzel bir haber. Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Daha önce var mıydı? Benden mi kaçmıştı? Çok yoğun çalışıyordun bir aralar. Bu arada düğüne kadar mutlaka zayıflaman lazım. Çünkü düğün çok önemli.
Süpersin Gönül' cüm. Artık hangi takımda olduğumuz çok belli
Yolu değerlendirme şansım yok maalesef. 40 dakikası yürümeyle geçiyor, 20 dk metroda geçiyor. Akşam zaten metroda uyukluyorum, bir kere kitap okumayı denedim ama mümkün değil. Sabah da dolu geliyor, ayakta oluyorum. Olmuyor. Ama alıntılar eksik çıkmış galiba, biriniz dizi ya da filmi yolda izle demişti. Aslında öyle bir şey yapabilirim. Ama onun için de izlediğim dizileri indirip formatını dönüştürecek vakti bulmam lazım.
Zaten çıkma şansım yok kızlar. Çıkacağım demedim sanırım. Çünkü söz verdim girerken, yılbaşına kadar çıkmam diye... Yani bana açık açık bir haksızlık yapılmadığı sürece 1 ocaktan önce çıkmam. Bir yandan zaten çıkmamam gerek. Bir sürü diş masrafım var, belki 3-4 bin. Onları kazanmadan çıkamam. Ama pestilim çıkıyor vallahi.
Ebrucum mağazacılık işine girdim canım. O kadar geçmişimde bir yapmadığım bu kalmıştı, onu da yapıyorum.Bu kadar yorucu olacağını düşünmemiştim ya.. Belki 1000 tane farklı ürün var. Ben de dikkat bozukluğunun önce gideniyim, nasıl olacak bilmiyorum.
Neyse kızlar. Bir süre böyle gidelim o zaman. Ne kadar sıklıkta gelebilirim bilemiyorum ama... Haydi görüşürüz.
Daha önce yoktu canım birkaç içinde gelişti. Bide baktım nişanlıyım.
Evettttt çok güzel olmuş ellerine sağlık kaptan. Bir ara kilo çizelgemiz vardı, artık yapamıyor muyuz canımcım. Bide Burcu, Nazmiye, Eda nerelerdeler...
Bak işte kısmet olunca böyle hopp diye oluyor. Anlat bakalım nasıl oldu bu iş? Çok meraklandım. Kimdir? Nedir? Kimin nesidir? Ne iş yapar? Kilo çizelgesi benim var hala görünmüyor mu yoksa? Yani yapabiliyoruz. Burcu evlendi. Eda hamile. Bu arada Eda nın profilde ikimizin resimler var. Bayramda görüştük. Nazmiye hiç uğramıyor. Umarım iyidir.
bende miKızlar hedefleri de istiyorum mutlaka yazın. Cumaya kontrol edeceğim kim hedefine ulaştı kim ulaşmadı diye. Ulaşamayanlara da ceza gelecek.
bende mibu arada gelip iyi kaynatmışsın ebrucum :)
Ay bana uyku bastı yaa, hasta olucam galiba yine.. Haftasonu olmasına rağmen tembelliği yenmek adına saat 9da kalktım. Ama uykum var üstelik 8-9 saat uyudum
evet canım benimde çok hoşuma gitti nasıl yaptın kii :)Ece nasıl olmuş profillerdeki 13. takım yazısı. Ben çok beğendim.
evet bende göremiyorumEskiden aşağıda takımda olan üyeleri görüyorduk. Yani online olanları. Şimdi gitmiş mi ben mi göremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?