evet canım benimde çok hoşuma gitti nasıl yaptın kii :)
güzel ama yaa hoşuma gittiBir kaç takımda gördüm paylaşım alanında. Takımdaki herkesin profil linklerini Kazen e mesaj attım o da yazdı sağ olsun. Ayrı bir motivasyon kaynağı oldu benim için. Umarım herkes beğenir. Bu arada artık her yerde belli olacak takımımız.
Yok cnm görünmüyor.imza kısmına url-den urlye kopyaliyacaksin..Kızlar kilo cetvelini ekleyebilmiş miyim?? Görüyor musunuz??
canım ama seni motive etmesi daha önemliYok cnm görünmüyor.imza kısmına url-den urlye kopyaliyacaksin..
--
Az önce yazmayi unuttum beni onerdigin için teşekkür ederim cnm..
Ece (Seng) arkadaşimiz gönüllü olarak yapmak ıstiyor yardımciligi..
Niye tartılacaktın ki? Dün tartılmamış mıydın?Ya ben bu sabah tartılmayı unuttumnasıl iştir bu yaa..
Boyun kaçtı senin canım? 78 le mi ayrılmıştın izne?Ayy çıldıracağım, kilo bildirimi için linki nereye kopyalıyorduk. Biri yardım etsin. Bu arada bu sabah tartıldım 81.100 çıktım. Ama kabız olmuştum, şehir dışı yolculuk derken. Haftaya hedefim 80....Sonra ki haftada bıraktığım yerden 78'den devam etmek istiyorum...
Hayır canım olmamış. Görünmüyor. İmza kısmına kopyalayıp yapıştırman lazım.Kızlar kilo cetvelini ekleyebilmiş miyim?? Görüyor musunuz??
Teşekkürler canım ama Türk kahvesi içmiyorum. Nescafe yaptım kendime. Şimdi de mola verince kalan yarısını içmeye devam ediyorum. Buz gibi ama boşa gitmiyorGönülcüğüm çok sağol öyle böyle bu kiloya indim ama aslında durumum çok vahim.çoktan hedef kiloma ulaşmam yada en azından dahada yaklasmam lazımdı..1 aydirda yerimde sayıyorum.
-----
Ebru'cuğum afiyet olsun türk.kahvesi için.:)
Benim hedef kilom:69.9 olsun
En azından böyle hayal edim,isteyim bunun için uğraşim,elimden gelen herşeyi yapım bu hafta.artık nekadar kilo giderseinşaaallah 3 kg olmasada güzel bır sonuç alirim..
--
Evet Ebru sabah farkettim onu bende çok güzel olmuş senin ve Kazen'in eline saglik.
Herkesten bir isim istiyorum canım. İlla ki bir yardımcı olacak diye bişey yok. İki kişi de olabilir. Ama ben şuan listede olan birisi olsun istiyorum. Ece zaten bizim her türlü kaptan yardımcımız.Yok cnm görünmüyor.imza kısmına url-den urlye kopyaliyacaksin..
--
Az önce yazmayi unuttum beni onerdigin için teşekkür ederim cnm..
Ece (Seng) arkadaşimiz gönüllü olarak yapmak ıstiyor yardımciligi..
Kızlarr mantı yaptim,kemik suyu ile bir güzel pisiyor.ama bugün yemiyecegim.
Pirinc lapam var yogurtla karıştirip yerim..bugünü güzel güzel atlatirsam yarin yerim birazcikk
--
Ebru makul hedefim : 71.5 olsun ozaman:)
Inşallah
Yoklama aldım yoktun. Gelmeseydin iyi ceza olacaktı. Hediye derken tam anlamadım? Ben kaptan yardımcısı olarak seni de düşünüyorum, ne dersin? Hem şimdilik sana bir uğraş çıkar. Burayla daha çok ilgilenirsin. Bu soru sürekli benim de aklımda Fatma' cım nedense ben ne zaman buradan birazcık uzaklaşmak zorunda kalsam takım gerçekten kötü duruma geliyor. Bunu dillendirmek istemedim şimdiye kadar ama sende fark edince değinmeden edemeyeceğim. Keşke böyle bişey olmasa ama maalesef uzun zamandır böyle oluyor. Bu nedenle bana şöyle sıkı sıkı bir kaptan yardımcısı lazım. Takımı sahiplenecek yokluğumu aratmayacak.Slm kızlar, oh be sonunda ben geldim. Haftasonu kızım evde oluyor, pek bilgisayarı açamıyorum yoksa internetin başından kalkmıyor Şuan biraz uzandı, ben de fırsattan istifade oturdum hemen bilgisayarın başına.
Tüm mesajları okudum, alıntılayamasam da.
Ebrucum, hediyen için teşekkürler, ayrıca kızın için tekrar tekrar geçmiş olsun.
Kaptan yardımcıları Özlem'le Ece olsun bari.
Özlemcim o mercimek yemeği ne güzel görünüyor öyle, ağzım sulandı :)
Bu hafta benim hedefim 76,5 olsun. Menü kontrol tablosunun sonuna ekliyorum haftalık hedefleri. İştahım çok açık, birşeyler yapıp kapatmam lazım. Ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Çok saçma birşey geldi aklıma, para parayı çeker diye bir söz var ya, yemek de yemeği çekiyor. yedikçe daha çok yiyesin geliyor.
Ebru sen burda olunca takım toparlanıyor sanki.
perşembe lapa operasyonuna ben de dahilim, azıcık tuz atsak olmaz mı?
71.5 ta az ama hiç olmazsa ulaşılabilir bir rakam. Mantı için tebrikler ama yarında yeme yoksa hedef hayal olur. En güzeli bu cuma 71,5 u görürsen cuma öğlene ye. Yani yeniden mantı yap kendine. Yarında sadece bir kaşık tadına bak. Öyle oturup karnını doyurma.Kızlarr mantı yaptim,kemik suyu ile bir güzel pisiyor.ama bugün yemiyecegim.
Pirinc lapam var yogurtla karıştirip yerim..bugünü güzel güzel atlatirsam yarin yerim birazcikk
--
Ebru makul hedefim : 71.5 olsun ozaman:)
Inşallah
Bugün ki menün oldukça kalorili olmuş canım. Akşam bir kase yoğurt ye bence. Aç bırakma kendini. Cumaya hedefini yazdın mı?Menum
Sabah 9,00 - 1 dilim ekmek,kaşar peyniri bikaç dilim,zeytin,1yumurta
Öğle 15,00 midye ve kalamar yedim hatta biraz kokoreç yedim malesef bu yüzden akşam yemek yemiyorum
Yardımım dokunsa keşke bir de.. kararlıyım ama tembelliği yenmek için mücadelelere giriştim bundan sonra cuma günleri de listeyi kontrol edeceğim.. paylaşımı falan takip edeceğim malum paylaşım alanında önemli konular dönüyor. dün tartılmadım çünkü geçen hafta cumartesi tartılmıştım. Bugünde unuttum yarın bir tartılayım . Bu arada önümüzdeki hafta için hedefim 62,5..Niye tartılacaktın ki? Dün tartılmamış mıydın?
Herkesten bir isim istiyorum canım. İlla ki bir yardımcı olacak diye bişey yok. İki kişi de olabilir. Ama ben şuan listede olan birisi olsun istiyorum. Ece zaten bizim her türlü kaptan yardımcımız.
canım yemeğe yakın zamanda meyve kurusu ya da badem türü bir şey yersen tok tutuyor. bkz bugünkü menümSlm kızlar, oh be sonunda ben geldim. Haftasonu kızım evde oluyor, pek bilgisayarı açamıyorum yoksa internetin başından kalkmıyor Şuan biraz uzandı, ben de fırsattan istifade oturdum hemen bilgisayarın başına.
Tüm mesajları okudum, alıntılayamasam da.
Ebrucum, hediyen için teşekkürler, ayrıca kızın için tekrar tekrar geçmiş olsun.
Kaptan yardımcıları Özlem'le Ece olsun bari.
Özlemcim o mercimek yemeği ne güzel görünüyor öyle, ağzım sulandı :)
Bu hafta benim hedefim 76,5 olsun. Menü kontrol tablosunun sonuna ekliyorum haftalık hedefleri. İştahım çok açık, birşeyler yapıp kapatmam lazım. Ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Çok saçma birşey geldi aklıma, para parayı çeker diye bir söz var ya, yemek de yemeği çekiyor. yedikçe daha çok yiyesin geliyor.
Ebru sen burda olunca takım toparlanıyor sanki.
perşembe lapa operasyonuna ben de dahilim, azıcık tuz atsak olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?