Benimde aklımdan Fatma geciyordu.:)Yoklama aldım yoktun. Gelmeseydin iyi ceza olacaktı. Hediye derken tam anlamadım? Ben kaptan yardımcısı olarak seni de düşünüyorum, ne dersin? Hem şimdilik sana bir uğraş çıkar. Burayla daha çok ilgilenirsin. Bu soru sürekli benim de aklımda Fatma' cım nedense ben ne zaman buradan birazcık uzaklaşmak zorunda kalsam takım gerçekten kötü duruma geliyor. Bunu dillendirmek istemedim şimdiye kadar ama sende fark edince değinmeden edemeyeceğim. Keşke böyle bişey olmasa ama maalesef uzun zamandır böyle oluyor. Bu nedenle bana şöyle sıkı sıkı bir kaptan yardımcısı lazım. Takımı sahiplenecek yokluğumu aratmayacak.
71.5 ta az ama hiç olmazsa ulaşılabilir bir rakam. Mantı için tebrikler ama yarında yeme yoksa hedef hayal olur. En güzeli bu cuma 71,5 u görürsen cuma öğlene ye. Yani yeniden mantı yap kendine. Yarında sadece bir kaşık tadına bak. Öyle oturup karnını doyurma.
Bugün ki menün oldukça kalorili olmuş canım. Akşam bir kase yoğurt ye bence. Aç bırakma kendini. Cumaya hedefini yazdın mı?
teşekkür ederim canım, çok iyi değil ama en azından şehriye pilavını yememeyi başardımEcecim menum ve sporun güzel bence.böyle devam edersen süper olur.:)
Bende hemen yazıyorum menümü..
hediye derken Avatarlar daki 13. takım tanımlamasını kastetmiştim. :) Kızlar istemezse ben kabul ederim kaptan yardımcılığını, senin kadar etkin olur muyum bilemiyorum ama dediğin gibi bana da uğraş olur boş dönemlerde.Yoklama aldım yoktun. Gelmeseydin iyi ceza olacaktı. Hediye derken tam anlamadım? Ben kaptan yardımcısı olarak seni de düşünüyorum, ne dersin? Hem şimdilik sana bir uğraş çıkar. Burayla daha çok ilgilenirsin. Bu soru sürekli benim de aklımda Fatma' cım nedense ben ne zaman buradan birazcık uzaklaşmak zorunda kalsam takım gerçekten kötü duruma geliyor. Bunu dillendirmek istemedim şimdiye kadar ama sende fark edince değinmeden edemeyeceğim. Keşke böyle bişey olmasa ama maalesef uzun zamandır böyle oluyor. Bu nedenle bana şöyle sıkı sıkı bir kaptan yardımcısı lazım. Takımı sahiplenecek yokluğumu aratmayacak.
71.5 ta az ama hiç olmazsa ulaşılabilir bir rakam. Mantı için tebrikler ama yarında yeme yoksa hedef hayal olur. En güzeli bu cuma 71,5 u görürsen cuma öğlene ye. Yani yeniden mantı yap kendine. Yarında sadece bir kaşık tadına bak. Öyle oturup karnını doyurma.
Bugün ki menün oldukça kalorili olmuş canım. Akşam bir kase yoğurt ye bence. Aç bırakma kendini. Cumaya hedefini yazdın mı?
Ah ececim, benimki açlık hissi değil, ruhsal obezlik.Yardımım dokunsa keşke bir de.. kararlıyım ama tembelliği yenmek için mücadelelere giriştim bundan sonra cuma günleri de listeyi kontrol edeceğim.. paylaşımı falan takip edeceğim malum paylaşım alanında önemli konular dönüyor. dün tartılmadım çünkü geçen hafta cumartesi tartılmıştım. Bugünde unuttum yarın bir tartılayım . Bu arada önümüzdeki hafta için hedefim 62,5..
canım yemeğe yakın zamanda meyve kurusu ya da badem türü bir şey yersen tok tutuyor. bkz bugünkü menüm
Afiyet olsun Özlem, insülin hapına devam mı? Ben yaklaşık 1 aydır almadığımı fark ettimBugünkü menüm
08:15
Yarım kase pirinç lapası
13:00
2 yk yeşil mercimekli patlıcan
1,5 yk kıymali yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
18:30
Yarım kase pirinç lapası+
Yarım kase yoğurt karısımı
Üzerine çok az et suyu koydum.
Çok güzel oldu:)
1 büyük Türk kahvesi
2,5 L su
1 sade soda
Birazdan 400ml rezene-yeşil cay içerim
Spor
Az önce 45 dk dans
Rahatlamışsındır Tubacım, geçtin mi tüm derslerden? Teşekkür ederim oyun için :)Srlamlar herkese
Butun gecmişi okudum, sayfalar olmus yine cok guzel.. Benim bugun son vizem vardı, girdim ve sınav donemimi bitirdim.. Onun için gelemedim tüm gün, artık rahatım..
Benim de kaptan yardımcısı adayım fatma:)
Haftaya koydugum hedef ise 66,5
Evet cnm devam ediyorum.. Dr kontrolümde yaklasti..Ah ececim, benimki açlık hissi değil, ruhsal obezlik.
Afiyet olsun Özlem, insülin hapına devam mı? Ben yaklaşık 1 aydır almadığımı fark ettim
Rahatlamışsındır Tubacım, geçtin mi tüm derslerden? Teşekkür ederim oyun için :)
Kızlar ben de dahil hala menüleri eksik yazıyoruz.
haklısın gitmem lazım, baya zaman oldu aslında.Evet cnm devam ediyorum.. Dr kontrolümde yaklasti..
Çoktan hedefe ulaşmam lazımdi aslında..
Inşallah birlikte basaracagiz.
-----
Ilacı kullanman lazim.istersen yine bir dr' a git cnm..:)
çok kötü değil ya kola dışında kaçamak yok en azından.. ama o çok olmayan miktarlarda önemli.. Kolaya çok kızdım.. Ve suyla spor nerde aacaba kaptancanımTelefon dan yazmaya sinir oluyorum ama menümü yazmak istiyorum. Menüm bu günde çok kötüydü. Özür diliyorum hepinizden.
Kahvaltı 10.30
1 tane haşlanmış yumurta
1 kepçe domates çorbası
Öğle 13.30
1 tabak etli pilav
1 bardak şalgam suyu
Akşam 19.00
Zeytin peynir omlet ekmek miktarları çok değil
10 tane çiğ köfte marul turşu
1 bardak kola
Yeniden Özür diliyorum hepinizden diyete tekrar başlayınca kontrolüm kaçıyor. Yarın dan itibaren spora da başlıyorum.
çok kötü değil ya kola dışında kaçamak yok en azından.. ama o çok olmayan miktarlarda önemli.. Kolaya çok kızdım.. Ve suyla spor nerde aacaba kaptancanım
E kitaplar var ya canım normal kitap gibi olmuyor ama telefondan okunabiliyor. Ben olsam bol bol müzik dinlerdim. Vakit bulduğum zamanda izleyeceğim dizileri filmleri indirip dönüştürüp izlemeye çalışırdım. En zor mesleklerden biridir bence mağazacılık. Üniversitedeyken hep çalıştım okuyabilmek için. Bir defasında Collezion a başladım. Reyon elemanı olarak. Aksi gibi ilk gün topuklu ayakkabıyla gittim işe. Tecrübesizlik tabii ki. Akşama kadar iki defa mola hakkı var 15 er dakika. Onun haricinde hep ayaktasın. Sürekli kıyafet düzeltiyorsun. Sen düzeltiyorsun arkandan birisi gelip bozuyor. Çok sinir bozucu. O zamanlar sigara da içiyordum. Tabii ki mola yetmiyor bunun için. Sadece yarım gün dayanmıştım. Sizin mağaza ne mağazası? Giyim mi? Elinden geldiğince uğramaya çalış. Ama menülerini mutlaka yaz lütfen. Eminim bu tempoyla çok güzel kilo vereceksin. Bu arada hayattaki en önemli kişi sensin. Lütfen kendini mutlu et. Seni aşırı mutsuz gördüm bu ara.
Bugünkü menüm
08:15
Yarım kase pirinç lapası
13:00
2 yk yeşil mercimekli patlıcan
1,5 yk kıymali yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
Yarım kase pirinç lapası+
Yarım kase yoğurt karısımı
Üzerine çok az et suyu koydum.
Çok güzel oldu:)
1 büyük Türk kahvesi
2,5 L su
1 sade soda
Birazdan 400ml rezene-yeşil cay içerim
Spor
Az önce 45 dk dans
o ne öyleee 2 tane topkekle gofreti nasıl yedin hadi onları yedin hadi imkan yoktu makarnayıda yedin mısır nerden çıktı o saatteSabah 9.30
Yarım yumurta
Zeytin peynir
7-8 tane kavrulnamıs fıstık
17:00
2 tane topkek
1 tane gofret (evet cok saçma)
1 kase makarna
22:30
Patlamıs mısır
Berbat bir menuydu, son sınavımı da atlattım, insallah duzelicek artık
Su 1 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?