Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimde aklımdan Fatma geciyordu.:)
--
Çorba şeklinde bugün yaptığım manti,içinde etli kemik suyu,nohut,çok az pirinç,sarımsak ve mantı var..
1 kase yerim diye düşümüstüm çok mu oolur sence?kasenin hepsi mantı değil yani yarısı kemik suyu yarısı mantı olacak sekilde

Ececim menum ve sporun güzel bence.böyle devam edersen süper olur.:)
Bende hemen yazıyorum menümü..

Ececim menum ve sporun güzel bence.böyle devam edersen süper olur.:)
Bende hemen yazıyorum menümü..
teşekkür ederim canım, çok iyi değil ama en azından şehriye pilavını yememeyi başardım ve salamı ve abur cubur ya da hamur işi yok

Bugünkü menüm

08:15
Yarım kase pirinç lapası

13:00
2 yk yeşil mercimekli patlıcan
1,5 yk kıymali yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek

18:30
Yarım kase pirinç lapası+
Yarım kase yoğurt karısımı
Üzerine çok az et suyu koydum.
Çok güzel oldu:)

1 büyük Türk kahvesi
2,5 L su
1 sade soda
Birazdan 400ml rezene-yeşil cay içerim

Spor

Az önce 45 dk dans

hediye derken Avatarlar daki 13. takım tanımlamasını kastetmiştim. :) Kızlar istemezse ben kabul ederim kaptan yardımcılığını, senin kadar etkin olur muyum bilemiyorum ama dediğin gibi bana da uğraş olur boş dönemlerde.

Srlamlar herkese
Butun gecmişi okudum, sayfalar olmus yine cok guzel.. Benim bugun son vizem vardı, girdim ve sınav donemimi bitirdim.. Onun için gelemedim tüm gün, artık rahatım..

Benim de kaptan yardımcısı adayım fatma:)

Haftaya koydugum hedef ise 66,5

Ah ececim, benimki açlık hissi değil, ruhsal obezlik.

Afiyet olsun Özlem, insülin hapına devam mı? Ben yaklaşık 1 aydır almadığımı fark ettim

Rahatlamışsındır Tubacım, geçtin mi tüm derslerden? Teşekkür ederim oyun için :)

Kızlar ben de dahil hala menüleri eksik yazıyoruz.

Utanarak bugünkü menümü yazıyorum:
08:30 3 dlm ekmeğe tost, çay

14:00 4 yk pilav

19:00 3 dilim pizza (affedin beni)

45 dk yürüyüş, 1,5 lt su.

çok dengesiz, yağ ve karbonhidrat içerikli bir gün oldu.

Evet cnm devam ediyorum.. Dr kontrolümde yaklasti..
Çoktan hedefe ulaşmam lazımdi aslında..
Inşallah birlikte basaracagiz.
-----
Ilacı kullanman lazim.istersen yine bir dr' a git cnm..:)

Kızlar sonuç listeleri yayınlanmış, gördünüz mü? sonuncu olmuşuz. d
Evet cnm devam ediyorum.. Dr kontrolümde yaklasti..
Çoktan hedefe ulaşmam lazımdi aslında..
Inşallah birlikte basaracagiz.
-----
Ilacı kullanman lazim.istersen yine bir dr' a git cnm..:)
haklısın gitmem lazım, baya zaman oldu aslında.

Telefon dan yazmaya sinir oluyorum ama menümü yazmak istiyorum. Menüm bu günde çok kötüydü. Özür diliyorum hepinizden.

Kahvaltı 10.30
1 tane haşlanmış yumurta
1 kepçe domates çorbası

Öğle 13.30
1 tabak etli pilav
1 bardak şalgam suyu

Akşam 19.00
Zeytin peynir omlet ekmek miktarları çok değil
10 tane çiğ köfte marul turşu
1 bardak kola

Yeniden Özür diliyorum hepinizden diyete tekrar başlayınca kontrolüm kaçıyor. Yarın dan itibaren spora da başlıyorum.

çok kötü değil ya kola dışında kaçamak yok en azından.. ama o çok olmayan miktarlarda önemli.. Kolaya çok kızdım.. Ve suyla spor nerde aacaba kaptancanım

çok kötü değil ya kola dışında kaçamak yok en azından.. ama o çok olmayan miktarlarda önemli.. Kolaya çok kızdım.. Ve suyla spor nerde aacaba kaptancanım

Normalde pilav yemiyorum canım onun için çok kötü dedim. Pirinçten mümkün olduğunca uzak duruyorum. Ama yemesem çöpe dökülecekti. İsraf olmasın diye yedim. Miktarlar çok değildi. Kola konusunda çok haklısın. Su en az 1,5 litre oldu. Spor yok onun yerine bol bol ev işi yaptım. Ama yarın sabah ilk işim kalkıp yürümek olacak. Hafta içi saat 06:00 da uyanıyorum. 07:00 de kızımı okula bırakıyorum. 08:00 de işte oluyorum. Kızımı okula bıraktıktan sonra yürümeyi düşünüyorum eğer yapabilirsem. O zaman herşey daha iyi olacak. Hafta içi hastanenin diyetisyeniyle görüştüm. Hedefimi 58 olarak söylediğimde çok az dedi. 64 ün ideal bir kilo olduğunu daha fazla kilo vermeden bol bol spor yapmamı önerdi. Hatta yürüyüş bile değil direkt pilatese yoğunlaş dedi. Ben ilk olarak yürüyüşle başlayıp sonra pilatese dönmeyi düşünüyorum. Bakalım bu arada da 58 i görebilecek miyim. Çünkü 36 beden olmak istiyorum yıllar önce olduğu gibi.

Tüm geçmişi okudum kızlar. Ama alıntılayamadım, alıntılasam saçma olacaktı. Aklımda kaldığınca cevap yazacağım, eksiğim olursa söyleyin. :)

Öncelikle Gönül'e tebriklerimi iletiyorum. :) Dilerim mutlu olursun.

Cuma için hedef belirlemişiz galiba. Vallahi ben ne belirlesem yalan. Ama 500 gram diyeyim. Öpüp başıma koyarım onu versem.

Bir de kaptan yardımcısı adayı olarak ben kimseyi öne atıp sorumluluk altına itmek istemiyordum ama aklımdaki kişinin adı madem çok söylenmiş ben de söyleyeyim. Benim de düşüncem Fatma'dan yana. Zaten gönüllü olarak hem menü paylaşım hem de menü yorum listesini her gün tutuyor. Bu da hiç kolay bir iş değil. Bence hakkıyla ve severek yapar.

Onun için kindle falan almak lazım, zaten onu hiç çıkaramam, düşürürüm kesin. Kitap işini mecburen bir süre askıya aldım. Şu ayı bir çıkarayım da, sonra hepsini ayarlayacağım mümkün olduğunca...

Ya, senin işin de çok zormuş be Ebrucum, iyi ki geçiciymiş. Benimki hediyelik üzerine. Zaten hayatta giyim mağazasına girmeye kendime güvenemem. Gerçi burda da binbir çeşit ürün var. Hepsini aklında tutmak çok zor. En büyük zorluğu o. Bir de acele edeceğim stresinden ürünleri yanlış kişilere falan verdim birkaç kere... Of of yani... Neyse ki patron anlayışlı biri, en azından şimdilik. Gözünün önünde olsa bile fırça atmıyor, sadece küçük uyarılar yapıp ipuçları veriyor.

Yazı işinden mutsuzum Ebrucum. Ne yazabiliyorum, ne okuyabiliyorum, ne dil çalışabiliyorum, ne hayalgücümü besleyebiliyorum. Ama bir yandan hayatın gerçeği çalışmak. Otelden çıkmamın bir nedeni de bunlara daha çok vakit ayırmaktı ama çıkınca yapmadım onları. Vakit çok olunca olmuyor. O yüzden biraz da özellikle yüksek tempolu bir işe girdim. Yoksa yine ofis işi bakmaya devam ederdim. Daha cesaret gerektirsin, mücadele gerektirsin istedim, yani yazıyla bir arada götürmek gerekeceği için...

Bence yine biraz eksik olmuş. :) Ama azıcık eksik olmuş. :) Bir de meyve sebze az görüyorum sanki, bence biraz onları yemelisin.

Aaa bu arada, takım etiketini ben de sevdim. :) Kimlerin olduğunu da göremiyorum sizin gibi...

Menüm

10:00
1 Sandviç ekmeği
domates-zeytin

18:00
1 tabak ezogelin
1 tabak kabak yemeği
1 tabak pilav

22:00
Meyveli soda

Sabah 9.30

Yarım yumurta
Zeytin peynir
7-8 tane kavrulnamıs fıstık

17:00
2 tane topkek
1 tane gofret (evet cok saçma)

18:30
1 kase makarna

22:30
Patlamıs mısır

Berbat bir menuydu, son sınavımı da atlattım, insallah duzelicek artık

Su 1 lt

Moralim çok bozuk ya... Bugün bir fark ettim ki bir gözümde kör bir bölge var. Sarı nokta hastalığımı var, ne haltsa artık. Bir de onun peşine koşturmam gerekecek. Of, kalıcı olmasa bari... Araştıracak vaktim bile yok.

Grid testinde kabak gibi bir bölge var dumanlı dumanlı. Onu da anlamadım zaten, tamamen mi görmüyor yoksa dumanlı gibi mi... Odak noktasında kalmıyor ki anlayayım. Aman be, konuştuğum şeye bak.

Ben en iyisi kaçayım şimdilik.

o ne öyleee 2 tane topkekle gofreti nasıl yedin hadi onları yedin hadi imkan yoktu makarnayıda yedin mısır nerden çıktı o saatte dilerim düzelir tez zamanda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…