Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar bu hafta buraya pek gelemeyeceğim.annem biraz rahatsız.babamla beraber denizliye yanıma geldiler.dr randevuları aldık.cuma günü kilo bildirimi yapmaya çalışırım.hepimiz için güzel bir hafta olsun
geçmişi okuyamadım.umarım kaçırdığım bişey yoktur

şu an motivem sıfır ne varsa yemek istiyorum hatta yataktan kalkmadan yemek ve sürekli uyumak

Slm kızlara nnasılsiniz?
Fundacigim inşallah bişey cikmaz..
Gulnihal geçmiş olsun inşallah ciddi bir sey yoktur..
--
Bende kardeşimle dışardaydim çok oldu birlikte bişey yapmamıştık ufak bir kaçacağım oldu ama günü hafif gecirdiğim için rahatsız etmedi.
Birazdan usenmezsem k.bandında yürüyeceğim..

şu an motivem sıfır ne varsa yemek istiyorum hatta yataktan kalkmadan yemek ve sürekli uyumak
Bende öyle cnm.
Çabuk kendime uğraşacak bişeyler bulmam lazım..:)
Uğraşacak bişeylerim olsa belki kendimi daha iyi hissederim,kafamda dagılır..

Çok geçmiş olsun canım.

Bende öyle cnm.
Çabuk kendime uğraşacak bişeyler bulmam lazım..:)
Uğraşacak bişeylerim olsa belki kendimi daha iyi hissederim,kafamda dagılır..
canım benim can sıkıntısından değil yaaa arkadaşlarım diyetime de burnunu soktu***

Bugünkü menüm
11:00
2 dilim ekmek
1 yumurta
Az peynir
8 zeytin ve çay

18:00
3 küçük dilim pizza
1 bardak kola

2,5 L su
2 bbüyük türk kahvesi
Birazdan 400ml yesil çay+rezene karışımı Icerim

Spor
Az once 30 dk k.bandında tempolu yürüyüş 2,5 km 200 cal
Çarşıdada yürümüştük

Cnm benim en büyük sıkıntın bu olsun Allah'im başka sıkıntı vermesin.
Sen duyma onları,istikrarini kaybetme çıtır halini gördükleri zaman alacaklar cevabını..
2 gündür çok iyi gidiyorsun cnm..böyle devam edersen en kısa zamanda hedefine ulasirsin.

Kızlar ben kilo çizelgesini yapamadım da. Ekledim fotolara bakar mısın. Birinde linkler var, hangi linki kopyalamam gerekiyor. Diğer fotoda da yapıştırdığım alan var. İmza ayarlarıa kaydediorum Doğru yer mi, yazar mısınız???

Eklentiler

• IMG_7006.webp
    530 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_7007.webp
    265,1 KB · Görüntüleme: 72
Yaa yazmıstım silinmiş hepsi, uzundudaaa

Neyse kısaca özetleyeyim, gulnihalcim gecmiş olsun, özlemcim kardesinle vbirseyler yapmanız cok iyi olmus:)

Bugunku menum

Sabah 10:00
Ceyrek simit
1 tavada yumurta
Peynir zeytin
Azcık bal

16:30
1 kase domates corbası
1 kase yogurt

17:30
4 tane tutku

20:15
1 kase yogurt
1 havuc
1 salatalık
1,5 ceviz

2 lt su

Bugunku aksam yemegim buydu işte, atıstırmalık coccuklar içinde abur cubut gibi, süsleyip masaya koyulabilir, cocuklar gelip gidip yer mis gibi:)
Almanyada gittiğim spor salonunda gormustum, cıkısa boyle susleyip tabaga koymuslardı, sosa batırıp yiyorduk:) sos dediğim baharatlı yogurt

Eklentiler

• image.webp
    305,1 KB · Görüntüleme: 60
Cnm en ustteki linki kopyala.. Dünde yazmıştım urlden urlye..
Şimdi güncelledim bende oldu.:)
BB code tümünü seç ,yapıştır..

Bence de kötü menü değil, kola hariç tabi.
diğer taraftan çiğ köfte diyet açısından nasıl değerlendiriliyor acaba? beni çok tok tutuyor. Üzerinde su içince iyice tıkıyor iştahımı. Çiğköfte diyeti var mı acaba :)

Aaa bu arada, takım etiketini ben de sevdim. :) Kimlerin olduğunu da göremiyorum sizin gibi...

Menüm

10:00
1 Sandviç ekmeği
domates-zeytin

18:00
1 tabak ezogelin
1 tabak kabak yemeği
1 tabak pilav

22:00
Meyveli soda
Fundacım kendini aç bırakmısın. İş yerinde yemek yiyemiyor musun?
Evet Tuba, olmamış hiç.
Hiçbir fikrim yok bu konuda Funda ama ihmal etmesen iyi olur. Bu arada göğsünde bir problem vardı, ne oldu? Sen çok mu kendini dinliyorsun yoksa?
Çok geçmiş olsun Gülnihal. Umarım önemli bir durum yoktur.
Aman dikkat Ece, depresyona giriyorsun. Çok dolaş, biraz temiz hava al. (biraz geç oldu ama)

Pizza kaçmış ama diğer öğünlerle dengelemişsin canım. 2 bardak türk kahvesi çok değil mi? Kahve içeriği ne? Spor güzel.
Bilmiyorum hiç Gönül, ben de öğrenmiş olurum sizlerden.
Güzelllll
iyi fikir, cipsten krakerden dah iyi.

ya canım tamam söyledikleri doğru olabilir ama herkes istikrarını nasıl sağlıyorsa öyle davranmalı. Ben o yaygın şeylere takıldıkça vazgeçtim hep.. Ya bi de insanı küçümser gibi tavırları yok mu.. ters tepki yaratıyor.

yok canım sadece içim yanıyor ama wcye gitmekten bıktım 2 gündür çok çabuk çıkıyorum tuvalete o yüzden su içip içmeme kararsızlığındayım

16.11 menüm:
10:00 1,5 haşlanmış yumurta, peynir, 2 dlm ekmek, 4 zeytin
13:00 4 yk çiğ köfte (evde kendim yaptım, az yağlı)
17:00 yarım pide, 1 dlm kek
gidişatım hiç iyi değil, offf ne olacak benim halim böyle.
spor yok. 1,5 lt su

Neden takıyorsun ki onları Ece, boşver gitsin. Düşünme bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…