Bende öyle cnm.şu an motivem sıfırne varsa yemek istiyorum hatta yataktan kalkmadan yemek ve sürekli uyumak
arkadaşlar bu hafta buraya pek gelemeyeceğim.annem biraz rahatsız.babamla beraber denizliye yanıma geldiler.dr randevuları aldık.cuma günü kilo bildirimi yapmaya çalışırım.hepimiz için güzel bir hafta olsun
geçmişi okuyamadım.umarım kaçırdığım bişey yoktur
Tüm geçmişi okudum kızlar. Ama alıntılayamadım, alıntılasam saçma olacaktı. Aklımda kaldığınca cevap yazacağım, eksiğim olursa söyleyin. :)
Öncelikle Gönül'e tebriklerimi iletiyorum. :) Dilerim mutlu olursun.
Niye tartılacaktın ki? Dün tartılmamış mıydın?
Boyun kaçtı senin canım? 78 le mi ayrılmıştın izne?
Hayır canım olmamış. Görünmüyor. İmza kısmına kopyalayıp yapıştırman lazım.
canım benim can sıkıntısından değil yaaa arkadaşlarım diyetime de burnunu soktu***Bende öyle cnm.
Çabuk kendime uğraşacak bişeyler bulmam lazım..:)
Uğraşacak bişeylerim olsa belki kendimi daha iyi hissederim,kafamda dagılır..
Cnm en ustteki linki kopyala.. Dünde yazmıştım urlden urlye..Kızlar ben kilo çizelgesini yapamadım da. Ekledim fotolara bakar mısın. Birinde linkler var, hangi linki kopyalamam gerekiyor. Diğer fotoda da yapıştırdığım alan var. İmza ayarlarıa kaydediorum Doğru yer mi, yazar mısınız???
Bence de kötü menü değil, kola hariç tabi.Telefon dan yazmaya sinir oluyorum ama menümü yazmak istiyorum. Menüm bu günde çok kötüydü. Özür diliyorum hepinizden.
Kahvaltı 10.30
1 tane haşlanmış yumurta
1 kepçe domates çorbası
Öğle 13.30
1 tabak etli pilav
1 bardak şalgam suyu
Akşam 19.00
Zeytin peynir omlet ekmek miktarları çok değil
10 tane çiğ köfte marul turşu
1 bardak kola
Yeniden Özür diliyorum hepinizden diyete tekrar başlayınca kontrolüm kaçıyor. Yarın dan itibaren spora da başlıyorum.
Fundacım kendini aç bırakmısın. İş yerinde yemek yiyemiyor musun?Aaa bu arada, takım etiketini ben de sevdim. :) Kimlerin olduğunu da göremiyorum sizin gibi...
Menüm
10:00
1 Sandviç ekmeği
domates-zeytin
18:00
1 tabak ezogelin
1 tabak kabak yemeği
1 tabak pilav
22:00
Meyveli soda
Evet Tuba, olmamış hiç.Sabah 9.30
Yarım yumurta
Zeytin peynir
7-8 tane kavrulnamıs fıstık
17:00
2 tane topkek
1 tane gofret (evet cok saçma)
18:30
1 kase makarna
22:30
Patlamıs mısır
Berbat bir menuydu, son sınavımı da atlattım, insallah duzelicek artık
Su 1 lt
Hiçbir fikrim yok bu konuda Funda ama ihmal etmesen iyi olur. Bu arada göğsünde bir problem vardı, ne oldu? Sen çok mu kendini dinliyorsun yoksa?Moralim çok bozuk ya... Bugün bir fark ettim ki bir gözümde kör bir bölge var. Sarı nokta hastalığımı var, ne haltsa artık. Bir de onun peşine koşturmam gerekecek. Of, kalıcı olmasa bari... Araştıracak vaktim bile yok.
Grid testinde kabak gibi bir bölge var dumanlı dumanlı. Onu da anlamadım zaten, tamamen mi görmüyor yoksa dumanlı gibi mi... Odak noktasında kalmıyor ki anlayayım. Aman be, konuştuğum şeye bak.
Ben en iyisi kaçayım şimdilik.
Çok geçmiş olsun Gülnihal. Umarım önemli bir durum yoktur.arkadaşlar bu hafta buraya pek gelemeyeceğim.annem biraz rahatsız.babamla beraber denizliye yanıma geldiler.dr randevuları aldık.cuma günü kilo bildirimi yapmaya çalışırım.hepimiz için güzel bir hafta olsun
geçmişi okuyamadım.umarım kaçırdığım bişey yoktur
Aman dikkat Ece, depresyona giriyorsun. Çok dolaş, biraz temiz hava al. (biraz geç oldu ama)şu an motivem sıfırne varsa yemek istiyorum hatta yataktan kalkmadan yemek ve sürekli uyumak
Pizza kaçmış ama diğer öğünlerle dengelemişsin canım. 2 bardak türk kahvesi çok değil mi? Kahve içeriği ne? Spor güzel.Bugünkü menüm
11:00
2 dilim ekmek
1 yumurta
Az peynir
8 zeytin ve çay
18:00
3 küçük dilim pizza
1 bardak kola
2,5 L su
2 bbüyük türk kahvesi
Birazdan 400ml yesil çay+rezene karışımı Icerim
Spor
Az once 30 dk k.bandında tempolu yürüyüş 2,5 km 200 cal
Çarşıdada yürümüştük
Bilmiyorum hiç Gönül, ben de öğrenmiş olurum sizlerden.Kızlar ben kilo çizelgesini yapamadım da. Ekledim fotolara bakar mısın. Birinde linkler var, hangi linki kopyalamam gerekiyor. Diğer fotoda da yapıştırdığım alan var. İmza ayarlarıa kaydediorum Doğru yer mi, yazar mısınız???
GüzelllllYaa yazmıstım silinmiş hepsi, uzundudaaa
Neyse kısaca özetleyeyim, gulnihalcim gecmiş olsun, özlemcim kardesinle vbirseyler yapmanız cok iyi olmus:)
Bugunku menum
Sabah 10:00
Ceyrek simit
1 tavada yumurta
Peynir zeytin
Azcık bal
16:30
1 kase domates corbası
1 kase yogurt
17:30
4 tane tutku
20:15
1 kase yogurt
1 havuc
1 salatalık
1,5 ceviz
2 lt su
iyi fikir, cipsten krakerden dah iyi.Bugunku aksam yemegim buydu işte, atıstırmalık coccuklar içinde abur cubut gibi, süsleyip masaya koyulabilir, cocuklar gelip gidip yer mis gibi:)
Almanyada gittiğim spor salonunda gormustum, cıkısa boyle susleyip tabaga koymuslardı, sosa batırıp yiyorduk:) sos dediğim baharatlı yogurt
ya canım tamam söyledikleri doğru olabilir ama herkes istikrarını nasıl sağlıyorsa öyle davranmalı. Ben o yaygın şeylere takıldıkça vazgeçtim hep.. Ya bi de insanı küçümser gibi tavırları yok mu.. ters tepki yaratıyor.Cnm benim en büyük sıkıntın bu olsun Allah'im başka sıkıntı vermesin.
Sen duyma onları,istikrarini kaybetme çıtır halini gördükleri zaman alacaklar cevabını..
2 gündür çok iyi gidiyorsun cnm..böyle devam edersen en kısa zamanda hedefine ulasirsin.
yok canım sadece içim yanıyor ama wcye gitmekten bıktım 2 gündür çok çabuk çıkıyorum tuvalete o yüzden su içip içmeme kararsızlığındayımBence de kötü menü değil, kola hariç tabi.
diğer taraftan çiğ köfte diyet açısından nasıl değerlendiriliyor acaba? beni çok tok tutuyor. Üzerinde su içince iyice tıkıyor iştahımı. Çiğköfte diyeti var mı acaba :)
Fundacım kendini aç bırakmısın. İş yerinde yemek yiyemiyor musun?
Evet Tuba, olmamış hiç.
Hiçbir fikrim yok bu konuda Funda ama ihmal etmesen iyi olur. Bu arada göğsünde bir problem vardı, ne oldu? Sen çok mu kendini dinliyorsun yoksa?
Çok geçmiş olsun Gülnihal. Umarım önemli bir durum yoktur.
Aman dikkat Ece, depresyona giriyorsun. Çok dolaş, biraz temiz hava al. (biraz geç oldu ama)
Neden takıyorsun ki onları Ece, boşver gitsin. Düşünme bile.ya canım tamam söyledikleri doğru olabilir ama herkes istikrarını nasıl sağlıyorsa öyle davranmalı. Ben o yaygın şeylere takıldıkça vazgeçtim hep.. Ya bi de insanı küçümser gibi tavırları yok mu.. ters tepki yaratıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?