Cnm çay bardaginda şekersiz çifte kavrulmuş türk kahvesi:)Pizza kaçmış ama diğer öğünlerle dengelemişsin canım. 2 bardak türk kahvesi çok değil mi? Kahve içeriği ne? Spor güzel.
Bilmiyorum hiç Gönül, ben de öğrenmiş olurum sizlerden.
Güzelllll
iyi fikir, cipsten krakerden dah iyi.
Fatmacigim akşam hiccc olmamis..16.11 menüm:
10:00 1,5 haşlanmış yumurta, peynir, 2 dlm ekmek, 4 zeytin
13:00 4 yk çiğ köfte (evde kendim yaptım, az yağlı)
17:00 yarım pide, 1 dlm kek
gidişatım hiç iyi değil, offf ne olacak benim halim böyle.
spor yok. 1,5 lt su
16.11 menüm:
10:00 1,5 haşlanmış yumurta, peynir, 2 dlm ekmek, 4 zeytin
13:00 4 yk çiğ köfte (evde kendim yaptım, az yağlı)
17:00 yarım pide, 1 dlm kek
gidişatım hiç iyi değil, offf ne olacak benim halim böyle.
spor yok. 1,5 lt su
ayy canım çiğköfte çekti yarın 3 öğün yiyebilirim sanırım :) canım taktırıyolar kendilerini.. Benim zaten bildiğim şeyleri sanki ben anlamıyormuşum gibi üstelemelerine sinir oluyorum. Ben senelerdir diyet araştırması yapıyorum. Tam kendime de sahip çıkabileceğim gibi bir düzen planlamışım ille de yanlışsın diyorlar. üsteleyince kendimi kötü hissediyorum haliyle.Neden takıyorsun ki onları Ece, boşver gitsin. Düşünme bile.
Cnm benim yaptığım gibi kimseye diyet yapıyorum deme..ayy canım çiğköfte çekti yarın 3 öğün yiyebilirim sanırım :) canım taktırıyolar kendilerini.. Benim zaten bildiğim şeyleri sanki ben anlamıyormuşum gibi üstelemelerine sinir oluyorum. Ben senelerdir diyet araştırması yapıyorum. Tam kendime de sahip çıkabileceğim gibi bir düzen planlamışım ille de yanlışsın diyorlar. üsteleyince kendimi kötü hissediyorum haliyle.
istemedikleri bi kesin canım ..Cnm benim yaptığım gibi kimseye diyet yapıyorum deme..
Bişey ikram ettiklerinde midem bulanıyor,bugün çok yedim,rahatsızım v.b şeyler söyle.Cunku çoğu zaman en yakınındaki insanlar bile anlamiyor..
Aman ye gitsin demeler,ölümlü dünya tabiki yiyecegiz demeler v.b laflar..
Çok bilmiş gibi laflar..
Yaptigim spora bile laf edenler oluyordu zaman zaman:)
Sanki kilo vermemizi istemiyorlar gibi..
Evet kesinlikle, yedikçe yiyesin geliyor. Bu hafta için bir beslenme ve spor programı hazırlıyorum kendime. kaçamak yok.Fatmacigim akşam hiccc olmamis..
Senmi demiştin dün çok yemek çok yemeyi çekiyor diye hakikaten oyle oluyor dikkat et sakin kendini birakma hatta sende trampoln vardı yanılmıyorsam usenme biraz zıpla..
Yarinda sağlıklı beslen,dikkat et emin ol arkası geleçektir.:):)
Anlıyorum seni, biraz sabret, kilo verdiğinde tabir-i caizse çeneleri kapanır. Özlem'e katılıyorum ayrıca, çok fazla açılmamak lazım böyle insanlara.ayy canım çiğköfte çekti yarın 3 öğün yiyebilirim sanırım :) canım taktırıyolar kendilerini.. Benim zaten bildiğim şeyleri sanki ben anlamıyormuşum gibi üstelemelerine sinir oluyorum. Ben senelerdir diyet araştırması yapıyorum. Tam kendime de sahip çıkabileceğim gibi bir düzen planlamışım ille de yanlışsın diyorlar. üsteleyince kendimi kötü hissediyorum haliyle.
Şimdi alma, yarın alırsın. Araştırdım da öğünde 3-4 adet çiğköfteye zizin veriliyormuş.off çiğköfte konusu nerden açıldı yahuu kendime zor sahip oluyorum yoksa gidip alıcam
Sahi neden öyle yapıyorlar. Kilo alınca da çok kilo aldın diye eleştiriyorlar. İnsanları hiç takmamak lazım aslında ama olmuyor işte.Cnm benim yaptığım gibi kimseye diyet yapıyorum deme..
Bişey ikram ettiklerinde midem bulanıyor,bugün çok yedim,rahatsızım v.b şeyler söyle.Cunku çoğu zaman en yakınındaki insanlar bile anlamiyor..
Aman ye gitsin demeler,ölümlü dünya tabiki yiyecegiz demeler v.b laflar..
Çok bilmiş gibi laflar..
Yaptigim spora bile laf edenler oluyordu zaman zaman:)
Sanki kilo vermemizi istemiyorlar gibi..
Afiyet olsun, destekliyorum menünü, sprorunu11.30: salatalık domates, 1 kk peynir, 1 dl kepekli ekmek, 4 badem, 2 tutam yabanmersini kurusu, şekersiz çay, 3 zeytin
16.45: 5 badem, 2 tutam yabanmersini kurusu
18.15: 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak sulu köfte (sulu yemek olsun diye mantar almadım), 1 kase yoğurt, 1 silme yk makarna
1,5 lt su, 20 dk yürüyüş (hızlı), 40 ters mekik, 10 dk bisiklet..
11.30: salatalık domates, 1 kk peynir, 1 dl kepekli ekmek, 4 badem, 2 tutam yabanmersini kurusu, şekersiz çay, 3 zeytin
16.45: 5 badem, 2 tutam yabanmersini kurusu
18.15: 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak sulu köfte (sulu yemek olsun diye mantar almadım), 1 kase yoğurt, 1 silme yk makarna
1,5 lt su, 20 dk yürüyüş (hızlı), 40 ters mekik, 10 dk bisiklet..
Bende destekliyorum afiyet olsun Ece..Afiyet olsun, destekliyorum menünü, sprorunu
Inşallah Ebrucuğum..Canlarım gelemedim çok işim vardı geçmişe yarın bakacağım merak etmeyin diye yazdım şimdi kaçıyorum öpüyorum hepinizi iyi geceler yarın mutlu bir gün bizimle olsun inşallah
Ebru maşallah sabah sabah harikasın. Tebrik ederim canım.günaydın kızlar sabah sporumu yapıyorum uzun zamandır böyle yürüme miştim çok iyi oluyor inşallah bundan sonra her sabah en az yarım saat tempolu yürümeye çalışacağım
Kızlar şu pirinç lapasını ben de deniyeceğim bu perşembe tam olarak bilen yazabilir mi kızlar.Günaydın kızlar
Havva kahvaltida da lapa yeniliyor..
Istersen arastir yogurtla yiyenler,ara ogunde meyve yiyenlerde var.
Bende tam bilmiyorum..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?