Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

,
90.5 yaz canım inşallah olur:)
canım şimdi biraz bende baktım da esmer pirinç de geçiyor lapada senin de dikkatini çekti mi acaba?

Bugünkü menüm
08:00
1 fincan inek sütü ile nescafe
Birer lokma peynır,zeytin

10:00
1 dilim ekmek
Peynir,zeytin,domates,salatalık

14:00
Yine peynir,zeytin,ekmek
Miktarına dikkat edemedim:)

18:30
5 yk yogurt+2yk keten tohumu

2 L su
2 c.bardagi sade türk kahvesi
ilerleyen saatlerde 400ml yeşil çay+rezene karısının

Spor
30dk. yürüyüş

Afiyet olsun tatlim sabah ki su boregini eritmissindir diye dusunuyorum:)havva bende iki gun yapacagim galiba ilk gun ki duruma gore:)bu arada asla tuz koymayin diyorlar amaci odem atmak tuz su tutar.gerci ben hala tuzdan vazgecemedim ama

Ozlem cok merak ediyorum tirmalamiyormusun geceleri acliktan.canim aksam nerdeyse hicbirsey yememissin ya

Eheheh tatatta taaaaaaa bu da benim igggnenc menum.kizmayin lutfen yarina daha duzgun olacak insallah.
Sabah 8:00
1 kupa nescafe suttozlu!!!!
1 turk kahvesi
Ogle 12.00
1 elma +1 mandalina
1 bardak alic yapragi cayi
15:00
1 turk kahvesi
1 mandalina
1 yesil kahve cayi
Aksam 18.30
1 yesil kahve cayi(yemekten once)
1 tabak turlu
Yarim tabak salata
1 bardak ayran

1.5 lt su daha icerim sporumu simdi yapacam 1 lt daha zorlicam kendimi.spor olarak 30dk yuruyus 30 dk esim hareket calistiracak:)

Selaaaaam ben geldimmm:)Geçmişi okudum söz menü yazacam artık:)hedefim 94.3 den 93.5 800gr perşembe lapa bugun dahil 4 gün full spor.
800 gr çok az Funda senin için. En az 1 kilo vermen lazım. Hadi kurtul şu 90 lı rakamlardan. Seni böyle görmek istemiyorum daha fazla.

Koşmayı bende çok seviyorum. Ama hiç öyle uzun süreli koşamadım. Dün bacağımda bir sorun oluştu sanırım ters bir hareket yaptım. Şuan yürümek bile ağrıtıyor. O geçtiği an bende koşmaya başlayabilirim. Bugün Zahide' nin programa bir doktor çıkmıştı. Sağlıklı bir insanın bile her gün en az 30 dk tempolu yürümesi gerektiğini söylüyor ki bizim zayıflayabilmemiz için kesin yürümemiz lazım. Zamanla yanına başka sporlarda ekleyeceğim. Adım resmimi de eklerim birazdan.

Böyle güzel haberleri duymak beni daha mutlu etti. Yarın daha istekli ve daha tempolu yürüyeceğim o zaman. Tavsiye ederim hepinize.

Genel anlamda az yemişsin ama kahvaltıyı yapmaman sağlıksız olmuş. Öğle ve akşam çok güzel. Şekersiz sıcak çikolata nasıl oluyor bilmiyorum ama adında çikolata olduğuna göre çok mantıklı bişey değil gibi. Afiyet olsun. Su az olmuş. Plank ne demek? İyi hatırlattın bende mekik çekeyim. Zira artık sıkılaşmam lazım.

,
90.5 yaz canım inşallah olur:)
canım şimdi biraz bende baktım da esmer pirinç de geçiyor lapada senin de dikkatini çekti mi acaba?
Hedefin gayet kararında olmuş. Haaa gayret sende göreceksin 8 li rakamları.

Genel anlamda gayet güzel bir menü. Su ve spor güzel. Tek sorun kahvaltı. Kahvaltıyı kalkar kalkmaz yapsan herşey daha güzel olacak. Akşamları hafif geçirmen ise daha bir güzel. Ekmeğin miktarı ne kadar dı?

Allah aşkına Funda böyle bir menü olur mu sence. Menüde ki tek güzel taraf akşam yemeği. Kahvaltı yok, öğle yemeği yok, kahve çay kahve çay. Napmaya çalışıyorsun intihar girişimi felan mı bu. Lütfen kendine gel. Yarın ki menüde hem kahvaltı hem de öğle yemeği görmek istiyorum. Yoksa çok fena yapacağım seni.

Menüm

07:30
1 tane krep içerisine peynir, domates ve salatalık

12:30
1 kepçe bezelye yemeği
1 servis kaşığı peynirli makarna
200 gr yoğurt

16:00
Arada 1 avuç siyah kuru üzüm(1 er saat arayla)
1 tane mandalina
1 parça peynir

19:30
1,5 tane fırında tavuk baget (küçüktü)
2 dilim domates, iki parça biber 2 parça patates, bolca soğan (fırında)
1 küçük kase cacık
1 dilim ekmek

2 lt su, 30 dk tempolu yürüyüş, mekik çekmeyi düşünüyorum. Yaparsam yazarım.
2 fincan şekersiz sade nescafe

Akşamım sanki çok oldu ama inşallah yarın telafi ederim.

Kızlar fotoğraf yükleyeceğim ama yükleyemiyorum. Sizce neden. Url istiyor. Url yi bulamıyorum. Ekleyenler nasıl ekliyor. Özlem sen nasıl eklemiştin yemek fotoğrafını.

Son düzenleme:
Kizlar selam menum

Sabah 9,30 musli bir kase
Ogle 12,30 bir kase yagsiz mercimek corbasi,1 kase cacik
Ara bir avuc leblebi beyaz

Aksam 20,00 1 kase kapuska,1 kase cacik

Su 2 lt,spor 45 dk yuruyus,3 mil leslie(20 dk)

Eeebru ama ben dedim berbat diye biliyorum kotu oldugunu bu yuzden yazamiyordum iste menuoyle iskence ki gunduz yemek yemektamam yarin dikkat edecem.

Kizlar selam menum

Sabah 9,30 musli bir kase
Ogle 12,30 bir kase yagsiz mercimek corbasi,1 kase cacik
Ara bir avuc leblebi beyaz

Aksam 20,00 1 kase kapuska,1 kase cacik

Su 2 lt,spor 45 dk yuruyus,3 mil leslie(20 dk)
Hoş geldin canım. Menün harika. Su ve sporda öyle. Bu hafta böyle gidersen çok iyi bir kilo gidecek ama daha önce de söyledim. Akşam yemeklerini çok geç yiyorsun. Daha erken yeme şansın yok mu?

Eeebru ama ben dedim berbat diye biliyorum kotu oldugunu bu yuzden yazamiyordum iste menuoyle iskence ki gunduz yemek yemektamam yarin dikkat edecem.
Funda' cım canım bu şekilde beslenirsen eğer metabolizmanı alt üst edersin. Sonra kimse düzeltemez. Lütfen sabah normalden biraz daha erken uyan ve güzel bir kahvaltı yap. Evde yapamıyorsan bir saklama kabına domates, salatalık, peynir, iki dilim ekmek ve zeytin koy. İş yerinde yap. Öğle yemeği çıkmıyor mu iş yerinde?

Cnm en ustteki linki kopyala.. Dünde yazmıştım urlden urlye..
Şimdi güncelledim bende oldu.:)
BB code tümünü seç ,yapıştır..

yuppi oldu galbacımaaa....

Özlemcim doğru sölüyosun....ama ben de senin tavsyelerine uyacağım....

Menümmm

Sabah 07.30
2- 3 tane kızarmış patates
1 tane kızarmış biber
1-2 çatal peynir
2-3 tane salatalık domates
1 tane haşlanmış yumurta

Öğlen 12.30
1 tane haşlanmış tavuk budu
2-3 kaşık pirinç pilavı
1 küçük tabak salata
1 tane ayran

akşam 20.00
yarım kızarmış biber

su 1.5 lt
spor çarşıdan eve yürüdüm 20 dakika

Patates, pilav ve akşam ki kızarmış biber olmamış. Ayrıca akşamla öğle nin arası çok fazla. Daha faydalı bişey yeseydin. Mesela yanına yoğurt olabilirdi. Su az olmuş. Ama genel anlamda güzel ve az kalorili bir menü.

Kızlar yaaa aşağıda kimlerin olduğunu görememek hiç hoşuma gitmiyor. Daha önce ne güzel. Kim var kim yok görebiliyorduk.

Fatma' cım hedefleri not aldın dimi? Ara ara menü listesini paylaşırsan sevinirim. Bir hafta geçmeden kim bildirim yapıyor kim yapmıyor bilelim ona göre uyarımızı yapalım.

Bugün gelmeyen kimler var? Tuba yı hiç görmedim. Sınavları bitmemiş miydi?

Yok ebru dustan sonra yarin icin yemek yapip kahvaltiligimi da hazirlayacagim olmadiginin bende farkindayim.duzelecek menulerde spor da meraklanma sen:)yok isyerindeki yemekleri yemiyorum bahsetmistim ya kamera sistemine ben bakiyorum ve nahos goruntulere sahid oldum olsem yine yemem orda baska da alternatif yok iste.
Evet ya online olanlar gorunmuyor asaagida ama aktif olanlarin profilinde yesil simge var.

Funda fotoğrafı nasıl yükledin. Ben yükleyemiyorum............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…