Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günsydınlar kızlar. Nasılsınız. Enerjiniz yerinde mi. Benim pek değil öğlen arası giyinicem sıkı sıkı. Yürüyüş yapıcam.
Havalar soğuk olunca kimsede enerji felan kalmıyor. Hele ben kapalı havalardan nefret ediyorum. Ama iki gündür yaptığım yürüyüşler enerjimi yerine getiriyor. Mümkünse sabah yürüyün. Daha iyi oluyor.

Geçen hafta öyle bir yedim ki anlatamam. Kısmadım hiç kendimi ama sadece 300 gr aldım. Demek ki 1 kilo alabilmek için çok daha fazlasını yemek lazım. Yani geçen hafta + çıkanların hepsi aklımda. İnşallah bu hafta ilk üçe gireriz yoksa işimiz zor bu + da olanların hepsi genel liste hazırlamak zorunda kalacak.

Zeynep' cim biliyorsun önümüzde 24 kasım var. Geçen yıl tüm veliler birleşip bir hediye almıştık öğretmenimize. Bu yıl herkes ayrı ayrı alacakmış. Ne alacağıma karar veremedim. Bunu empati yapabilirsin belki diye sana danışmak istiyorum sen nasıl bir hediye alsan mutlu olurdun?

çok güzel olmuş canım menün,afiyet olsun.

canım evde kendıne kepekli sandviç hazırlayabilirsin .fazla aç kalma bence..

Ebrucum canım ben tam bir çanta tutkunuyum çanta alınınca çok mutlu oluyorum bir de aldığın hediyeyi çocuk kullandığını görünce çok mutlu oluyorlar. Ama ben cüzdan almayı düşünüyorum. Çanta biraz pahalı geliyor açıkçası.

Bu arada ebru ben kotona bakmıştım 30 liraya falan çok güzel cüzdanlar vardı. Şal baktım ama şal çok geliyor değişik olsun diye şöyle çıktım baktım ben. Çanta da baktım ama 100 liradan aşağıya güzel çanta bulamadım.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler Ece, mutlaka deneyeceğim.
Yeşil kahve işe yarıyor mu? Menülerinin devamını bekliyoruz Fundacım. Oldukça çok (-) in var :)

Verdiğin bilgiler için teşekkürler Ece, mutlaka deneyeceğim.
Yeşil kahve işe yarıyor mu? Menülerinin devamını bekliyoruz Fundacım. Oldukça çok (-) in var :)
Aşkkkkk olsun yaaaa ben biliom ki eksik oldugunu zatenbakalım bugunki menüme ne diyeceksinizsizde hep kötü şeyleri görüyorsunuz ama sporuma kimse yorum yapmıyor aferin demiyor küstümmm
Yeşil kahve çayını yeni deniyorum migrostan almıştım 7 günlük kullanım acayip lavaboya gidiyorum onun etkisi vardır mutlaka bi de iştah kesiyor sanki

Evet not alıyorum Ebrucum, birazdan bir ara rapor yayınlarım :)
Ben de gün içinde daha fazla girmek istiyorum ama birara kimse gelmiyordu, canım sıkılıyordu. Artık daha sık uğrarım. Oylarınız için teşekkürler. Güveninizi sarsmayacağım.

Günsydınlar kızlar. Nasılsınız. Enerjiniz yerinde mi. Benim pek değil öğlen arası giyinicem sıkı sıkı. Yürüyüş yapıcam.
Yürüyüş iyi gelir Kelebekcim.
Haklısın aslında, sporun iyi, tebrik ederim. Ben bu aralar menü içeriğinden çok yazılıp Ben de bir yeşil kahve yapayım kendime.

Kızlar bugün tam 10 km yürüdüm. Hava çok güzeldi, yapraklar sararmış dökülüyor, hafif bir esinti vardı. Şuan o kadar yorgunum ki, yazı yazmak için parmaklarımı zor oynatıyorum.
Dünkü menüm:
08:30
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
1 yumurta
çay

12:30
4 yk sucuklu menemen
1 dlm ekmek (menemen iyi de yanında mutlaka ekmek yeniyor)
1 kase yoğurt

17:30
1 kase tarhana çorbası
2 dlm ekmek
2 yk tavuk sote

20:00 3 çatal yaş pasta.

Bugünden itibaren ekmeği bırakıyorum. Yalnızca kahvaltıda 1 dlm yerim. Bir de böyle deneyelim bakalım.

Kızlar bendeki listeye göre haftalık hedefler şu şekilde; eğer atladıklarım varsa lütfen beni uyarın.

Hedef kg
Akkat 76,5
cerenberen16
dilarasahra

gubsej 93,5
Hepbera
LAdyLiNe 63,5
mavera87
OoOtutleOoO 90,5
Ozlem 71,5
yazagelen 78,4
seng 62,5
Kelebekcim 80

Fatmacım buraya uğramayınca neler olduğunu geçen hafta gördük. O yüzden bu hafta herkes buralarda olur canım.

Fatmacım menün güzel olmuş. Pasta haricinde. Yürüyüşün ise on numara. Tebrik ederim.

canım benim hedefim 80.5. Haftasonu nişan vardı orada da kaçtı biraz.

Menü paylaşımı konusunda haftaya iyi başladık.
Eki Görüntüle 1307029

Fatma eline sağlık canım.

Daha önce cüzdan almıştım. Çanta da çok iyi fikir. Ama bu aralar arabadan dolayı durumlarımız biraz sıkışık. Daha uygun bişey bakmam lazım. İlgin için teşekkürler.

Toplamda ekmeğin birazcık çok olmuş. Ama akşam erken yediğin için yakılır bir durumda. Pasta hiç ama hiç olmamış hem de o saatte ama üç çatalla kendini durdurabilmeni tebrik ediyorum. Su ve s por yok?

Çizelgeler için eline sağlık. Hepsi süper olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…