Caniimmmmmmmmmmm, hosbuldum soyle bir bakayim dedim takimimiza neler var neler yok diye :) uzun zamandir ugramiyordum. Ebruusss yineee harikasin yineee muhtesem :)Ecemmmmmmmmmmm gelmiş hoş gelmiş
Çok sevindim ama gelmene. Takım bu hafta çok kötüydü ama düzeliyoruz yine yavaş yavaş. Senin dönmeye niyetin yok maşallah.Caniimmmmmmmmmmm, hosbuldum soyle bir bakayim dedim takimimiza neler var neler yok diye :) uzun zamandir ugramiyordum. Ebruusss yineee harikasin yineee muhtesem :)
Bu takimi kimse tutamaz hele sen varsan :) benim donmeyeee hiiccc ama hiiicc niyetim yok hala mezun oldugum gibiyim :) arada 1 2 kg oynama olursa hemennnn dikkat edip cabucak kurtuluyorum sayemde cevremde de cok kisi kilo verdi seni kiskandik diyorlar :)Çok sevindim ama gelmene. Takım bu hafta çok kötüydü ama düzeliyoruz yine yavaş yavaş. Senin dönmeye niyetin yok maşallah.
Bu takimi kimse tutamaz hele sen varsan :) benim donmeyeee hiiccc ama hiiicc niyetim yok hala mezun oldugum gibiyim :) arada 1 2 kg oynama olursa hemennnn dikkat edip cabucak kurtuluyorum sayemde cevremde de cok kisi kilo verdi seni kiskandik diyorlar :)
Uuuuu 58 super, yaparsinn sen.. gelirim tabi son vizemide atlatip sık sık ugrarim.Bol bol maşallah dedirttir kendine. Ben de öğrendim artık korumayı ama bu kez hedef büyük. Hedef 58 bakalım nasıl olacak.x
Bu arada zayıflamak için değil de arada kaynatmak için uğra. Özletme kendini.
Yemek yememişsin ki su ve sporun çok iyi :)Bugünkü menüm
08:00
1 fincan inek sütü ile nescafe
Birer lokma peynır,zeytin
10:00
1 dilim ekmek
Peynir,zeytin,domates,salatalık
14:00
Yine peynir,zeytin,ekmek
Miktarına dikkat edemedim:)
18:30
5 yk yogurt+2yk keten tohumu
2 L su
2 c.bardagi sade türk kahvesi
ilerleyen saatlerde 400ml yeşil çay+rezene karısının
Spor
30dk. yürüyüş
Bende çarşamba perşembe için düşünüyorum da perşembe spora gidicemde bayilmam inşallahAfiyet olsun tatlim sabah ki su boregini eritmissindir diye dusunuyorum:)havva bende iki gun yapacagim galiba ilk gun ki duruma gore:)bu arada asla tuz koymayin diyorlar amaci odem atmak tuz su tutar.gerci ben hala tuzdan vazgecemedim ama
Ozlem cok merak ediyorum tirmalamiyormusun geceleri acliktan.canim aksam nerdeyse hicbirsey yememissin ya
bu ne yavrum akşamdan akşama mi besleniyorsun küçük kapaklı saklama kaplarindan al ve akşamdan yap yemeğini yanında götür sabahlarida bi yumurta koy ocağa sen hazırlanana kadar olur 1dilim ekmekle yersin zaten bi kaç günde alisiyorsun ve zor gelmiyor bu dikkat et lütfen metabolizmanı yavaslatirsin sadece boyleEheheh tatatta taaaaaaa bu da benim igggnenc menum.kizmayin lutfen yarina daha duzgun olacak insallah.
Sabah 8:00
1 kupa nescafe suttozlu!!!!
1 turk kahvesi
Ogle 12.00
1 elma +1 mandalina
1 bardak alic yapragi cayi
15:00
1 turk kahvesi
1 mandalina
1 yesil kahve cayi
Aksam 18.30
1 yesil kahve cayi(yemekten once)
1 tabak turlu
Yarim tabak salata
1 bardak ayran
1.5 lt su daha icerim sporumu simdi yapacam 1 lt daha zorlicam kendimi.spor olarak 30dk yuruyus 30 dk esim hareket calistiracak:)
800 gr çok az Funda senin için. En az 1 kilo vermen lazım. Hadi kurtul şu 90 lı rakamlardan. Seni böyle görmek istemiyorum daha fazla.
Koşmayı bende çok seviyorum. Ama hiç öyle uzun süreli koşamadım. Dün bacağımda bir sorun oluştu sanırım ters bir hareket yaptım. Şuan yürümek bile ağrıtıyor. O geçtiği an bende koşmaya başlayabilirim. Bugün Zahide' nin programa bir doktor çıkmıştı. Sağlıklı bir insanın bile her gün en az 30 dk tempolu yürümesi gerektiğini söylüyor ki bizim zayıflayabilmemiz için kesin yürümemiz lazım. Zamanla yanına başka sporlarda ekleyeceğim. Adım resmimi de eklerim birazdan.
Böyle güzel haberleri duymak beni daha mutlu etti. Yarın daha istekli ve daha tempolu yürüyeceğim o zaman. Tavsiye ederim hepinize.
Genel anlamda az yemişsin ama kahvaltıyı yapmaman sağlıksız olmuş. Öğle ve akşam çok güzel. Şekersiz sıcak çikolata nasıl oluyor bilmiyorum ama adında çikolata olduğuna göre çok mantıklı bişey değil gibi. Afiyet olsun. Su az olmuş. Plank ne demek? İyi hatırlattın bende mekik çekeyim. Zira artık sıkılaşmam lazım.
Hedefin gayet kararında olmuş. Haaa gayret sende göreceksin 8 li rakamları.
Genel anlamda gayet güzel bir menü. Su ve spor güzel. Tek sorun kahvaltı. Kahvaltıyı kalkar kalkmaz yapsan herşey daha güzel olacak. Akşamları hafif geçirmen ise daha bir güzel. Ekmeğin miktarı ne kadar dı?
Menüm
07:30
1 tane krep içerisine peynir, domates ve salatalık
12:30
1 kepçe bezelye yemeği
1 servis kaşığı peynirli makarna
200 gr yoğurt
16:00
Arada 1 avuç siyah kuru üzüm(1 er saat arayla)
1 tane mandalina
1 parça peynir
19:30
1,5 tane fırında tavuk baget (küçüktü)
2 dilim domates, iki parça biber 2 parça patates, bolca soğan (fırında)
1 küçük kase cacık
1 dilim ekmek
2 lt su, 30 dk tempolu yürüyüş, mekik çekmeyi düşünüyorum. Yaparsam yazarım.
2 fincan şekersiz sade nescafe
Akşamım sanki çok oldu ama inşallah yarın telafi ederim.
Azmine menune sporuna hayranım maşallah canım gözüme sadece şu akşam yemeklerinin saati takılıyor sadeceKizlar selam menum
Sabah 9,30 musli bir kase
Ogle 12,30 bir kase yagsiz mercimek corbasi,1 kase cacik
Ara bir avuc leblebi beyaz
Aksam 20,00 1 kase kapuska,1 kase cacik
Su 2 lt,spor 45 dk yuruyus,3 mil leslie(20 dk)
Poff bilemiyorum şimdi kızarmış patates biber diyeceğim ama bir taneden nolacak da demeden gecemiycem ebru kızacak bilemedim ki yinede afiyet olsun canımMenümmm
Sabah 07.30
2- 3 tane kızarmış patates
1 tane kızarmış biber
1-2 çatal peynir
2-3 tane salatalık domates
1 tane haşlanmış yumurta
Öğlen 12.30
1 tane haşlanmış tavuk budu
2-3 kaşık pirinç pilavı
1 küçük tabak salata
1 tane ayran
akşam 20.00
yarım kızarmış biber
su 1.5 lt
spor çarşıdan eve yürüdüm 20 dakika
Ya funda şimdi sporda geldi menune yazdıklarımı silesim geldi aaaa yok yok o menüler düzelecek:)) ben inanıyorum sanaEki Görüntüle 1306311
Evvvett sporu da tamamladim dusa girebilirim.1.10 dkdir spor yapiyorum.30dk 5.0 hizda tempolu yurudum nabiz 85den 128e firladi.30 ip atladim 30 mekik cektim 1lt daha su ictim...
Sen kazana dustun heheheh:)Ayyy bende niye 13.takım yazmiyor
Anam ne zor sey uzaktan pehh bu ne ya 5dk dururum dedim 22 sn durdum sadece.sen baya uzun durmussun kollar saglam o zaman havvaaa:)bi de bunun yan durupta yapilani var onu da denemek lazim.1dk plank yaptım ve 1lt daha su ekledim 60da mekik cektim
Ebru plank sormuştun yazmayı unuttum bi diyetisyen in instagram hesabında görmüştüm
Booo nedennnn bennnn nalann ...Sen kazana dustun heheheh:)
Anam ne zor sey uzaktan pehh bu ne ya 5dk dururum dedim 22 sn durdum sadece.sen baya uzun durmussun kollar saglam o zaman havvaaa:)bi de bunun yan durupta yapilani var onu da denemek lazim.
Günaydın güzel hatun:)Bu arada herkese gunaydinnnnnnn:)
Baş ağrıları çekilmiyor Allah şifa versin canım. Gün içinde seni daha çok görmek istiyorum. Bu arada çoğunluk seni istediği için kaptan yardımcısı olarak seni bildiriyorum. Hesaplamaları biliyorsun zaten. Listeleri de sen tutuyorsun. İnşallah birlikte her şey daha güzel olacak ama dediğim gibi seni daha sık görmek iyi olacak.Slm sevgili dostlar, kızımı yeni uyuttum. Başım çok ağrıyor anlatamam. Yatayım ben en iyisi yarın okurum geçmişi. Bugün çocuk gelişimi ile ilgili bir seminere gittim, çocuğu olan arkadaşlarla paylaşacaklarım var, ama yarına :) herkese iyi geceler.
Haklısın canım yediklerimin glisemik indeksleri oldukça yüksek. Bezelyeyi yoğurtla ekarte etmeye çalıştım. Makarnayı yemesem aç kalacaktım. Bu arada öğle menüsü bezelye, makarna ve profitroldü. Diyetisyenin bu menüyü hazırlarken ki amacını hala anlamış değilim. Öğle yemeklerini mecburen hastane de yiyorum. Evden sıcak yemek getirme şansım yok. Hastane dağ başında bir yerde. Etraf da yemek yiyecek bir yer yok. Zaten olsa da etli ekmekçi olur Konya da. Kantin zaten hep abur cubur. Aslında bir gün sonraki menüye bakıp ona göre evden daha faydalı şeyler getirebilirim. Denemem lazım.Yemek yememişsin ki su ve sporun çok iyi :)
Bende çarşamba perşembe için düşünüyorum da perşembe spora gidicemde bayilmam inşallahtuzsuz olacak da yenmiyordur herhal tuzsuz yağsız lapa olmuş pilav gibi.. Birde esmer pirinç yazıyor bi kaç yerde kalorisi daha düşükmüş onun
bu ne yavrum akşamdan akşama mi besleniyorsun küçük kapaklı saklama kaplarindan al ve akşamdan yap yemeğini yanında götür sabahlarida bi yumurta koy ocağa sen hazırlanana kadar olur 1dilim ekmekle yersin zaten bi kaç günde alisiyorsun ve zor gelmiyor bu dikkat et lütfen metabolizmanı yavaslatirsin sadece boyle
Sabah sporu iyidir hem dinç de tutar insanı imkanın varsa mutlaka yap canım :)
Makina kahveleri var ya onlardan sınavdan çıkmıştım sinirlerim bozuldu sakinlesmek için içtim.
İnşallah ulaşacağım bir hedeftir canım:)
Bezelye makarna akşam ekmeği ben burdayım diye bağırsak da miktarı azmis dedirtiyor afiyet olsun :))
Azmine menune sporuna hayranım maşallah canım gözüme sadece şu akşam yemeklerinin saati takılıyor sadece
Poff bilemiyorum şimdi kızarmış patates biber diyeceğim ama bir taneden nolacak da demeden gecemiycem ebru kızacak bilemedim ki yinede afiyet olsun canım
Ya funda şimdi sporda geldi menune yazdıklarımı silesim geldi aaaa yok yok o menüler düzelecek:)) ben inanıyorum sana
Önceden yazıyordu neden gitti ki acaba? Akşama ilgilenirim.Ayyy bende niye 13.takım yazmiyor
Fotoğraf görünmüyor ama netten baktım. 1 dk çok az gibi geldi. O kadar zor mu? Sanki kolay gibi görünüyor. Pilates te yapıyorduk böyle şeyler ama topla oluyordu. Akşama bende deneyeyim. Birde squata başlamayı düşünüyorum.1dk plank yaptım ve 1lt daha su ekledim 60da mekik cektim
Ebru plank sormuştun yazmayı unuttum bi diyetisyen in instagram hesabında görmüştüm
Günaydın CanımBu arada herkese gunaydinnnnnnn:)
Menün gayet güzel canım. Spor ve suda öyle afiyet olsun. Eğer cumaya kadar menülerin böyle giderse en az 1 kilo garanti gider.Dünkü menümü yazayım
Sabah 8.00
Yarım simit ve şekersiz çay
Öğle 13.30
1 tabak brokoli
1 kase salata
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Akşam 19.00
5 tane tavada az yağda çinekop
Bol salata
2 litre su ve 35 dakika tempolu yürüyüş
Teşekkür ederim ebrucum. İnşallah bozmadan gideceğim yaza kadar bu kilo işini halletmem lazım. Yoksa yine mutsuz bir yaz geçireceğim.Baş ağrıları çekilmiyor Allah şifa versin canım. Gün içinde seni daha çok görmek istiyorum. Bu arada çoğunluk seni istediği için kaptan yardımcısı olarak seni bildiriyorum. Hesaplamaları biliyorsun zaten. Listeleri de sen tutuyorsun. İnşallah birlikte her şey daha güzel olacak ama dediğim gibi seni daha sık görmek iyi olacak.
Haklısın canım yediklerimin glisemik indeksleri oldukça yüksek. Bezelyeyi yoğurtla ekarte etmeye çalıştım. Makarnayı yemesem aç kalacaktım. Bu arada öğle menüsü bezelye, makarna ve profitroldü. Diyetisyenin bu menüyü hazırlarken ki amacını hala anlamış değilim. Öğle yemeklerini mecburen hastane de yiyorum. Evden sıcak yemek getirme şansım yok. Hastane dağ başında bir yerde. Etraf da yemek yiyecek bir yer yok. Zaten olsa da etli ekmekçi olur Konya da. Kantin zaten hep abur cubur. Aslında bir gün sonraki menüye bakıp ona göre evden daha faydalı şeyler getirebilirim. Denemem lazım.
Şu bir tane iki tane diye diye yediklerimiz de bize 100 gr 200 gr olarak geri dönüyor. Önceki iki diyetim de çok iyi öğrendiğim bişey var. Kaçamak yapmazsak eğer kilolar çatır çatır gidiyor.
Önceden yazıyordu neden gitti ki acaba? Akşama ilgilenirim.
Fotoğraf görünmüyor ama netten baktım. 1 dk çok az gibi geldi. O kadar zor mu? Sanki kolay gibi görünüyor. Pilates te yapıyorduk böyle şeyler ama topla oluyordu. Akşama bende deneyeyim. Birde squata başlamayı düşünüyorum.
Günaydın Canım
Menün gayet güzel canım. Spor ve suda öyle afiyet olsun. Eğer cumaya kadar menülerin böyle giderse en az 1 kilo garanti gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?