Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkürler Funda' cım yaaa bende yukarıdaki resimlerle felan uğraşıyorum ifadelerin yanındaki. Gözümün önündekini görememişim. Bu da benim günlük adım sayım.

Eklentiler

• 10678631_10205361632470239_3019273168254624303_n.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 95
Caniimmmmmmmmmmm, hosbuldum soyle bir bakayim dedim takimimiza neler var neler yok diye :) uzun zamandir ugramiyordum. Ebruusss yineee harikasin yineee muhtesem :)
Çok sevindim ama gelmene. Takım bu hafta çok kötüydü ama düzeliyoruz yine yavaş yavaş. Senin dönmeye niyetin yok maşallah.

Çok sevindim ama gelmene. Takım bu hafta çok kötüydü ama düzeliyoruz yine yavaş yavaş. Senin dönmeye niyetin yok maşallah.
Bu takimi kimse tutamaz hele sen varsan :) benim donmeyeee hiiccc ama hiiicc niyetim yok hala mezun oldugum gibiyim :) arada 1 2 kg oynama olursa hemennnn dikkat edip cabucak kurtuluyorum sayemde cevremde de cok kisi kilo verdi seni kiskandik diyorlar :)

Bol bol maşallah dedirttir kendine. Ben de öğrendim artık korumayı ama bu kez hedef büyük. Hedef 58 bakalım nasıl olacak. x
Bu arada zayıflamak için değil de arada kaynatmak için uğra. Özletme kendini.

Bol bol maşallah dedirttir kendine. Ben de öğrendim artık korumayı ama bu kez hedef büyük. Hedef 58 bakalım nasıl olacak. x
Bu arada zayıflamak için değil de arada kaynatmak için uğra. Özletme kendini.
Uuuuu 58 super, yaparsinn sen.. gelirim tabi son vizemide atlatip sık sık ugrarim.

Slm sevgili dostlar, kızımı yeni uyuttum. Başım çok ağrıyor anlatamam. Yatayım ben en iyisi yarın okurum geçmişi. Bugün çocuk gelişimi ile ilgili bir seminere gittim, çocuğu olan arkadaşlarla paylaşacaklarım var, ama yarına :) herkese iyi geceler.

Yemek yememişsin ki su ve sporun çok iyi :)

Bende çarşamba perşembe için düşünüyorum da perşembe spora gidicemde bayilmam inşallah tuzsuz olacak da yenmiyordur herhal tuzsuz yağsız lapa olmuş pilav gibi.. Birde esmer pirinç yazıyor bi kaç yerde kalorisi daha düşükmüş onun
bu ne yavrum akşamdan akşama mi besleniyorsun küçük kapaklı saklama kaplarindan al ve akşamdan yap yemeğini yanında götür sabahlarida bi yumurta koy ocağa sen hazırlanana kadar olur 1dilim ekmekle yersin zaten bi kaç günde alisiyorsun ve zor gelmiyor bu dikkat et lütfen metabolizmanı yavaslatirsin sadece boyle

Sabah sporu iyidir hem dinç de tutar insanı imkanın varsa mutlaka yap canım :)
Makina kahveleri var ya onlardan sınavdan çıkmıştım sinirlerim bozuldu sakinlesmek için içtim.
İnşallah ulaşacağım bir hedeftir canım:)

Bezelye makarna akşam ekmeği ben burdayım diye bağırsak da miktarı azmis dedirtiyor afiyet olsun :))

Kizlar selam menum

Sabah 9,30 musli bir kase
Ogle 12,30 bir kase yagsiz mercimek corbasi,1 kase cacik
Ara bir avuc leblebi beyaz

Aksam 20,00 1 kase kapuska,1 kase cacik

Su 2 lt,spor 45 dk yuruyus,3 mil leslie(20 dk)
Azmine menune sporuna hayranım maşallah canım gözüme sadece şu akşam yemeklerinin saati takılıyor sadece

Poff bilemiyorum şimdi kızarmış patates biber diyeceğim ama bir taneden nolacak da demeden gecemiycem ebru kızacak bilemedim ki yinede afiyet olsun canım

Eki Görüntüle 1306311
Evvvett sporu da tamamladim dusa girebilirim.1.10 dkdir spor yapiyorum.30dk 5.0 hizda tempolu yurudum nabiz 85den 128e firladi.30 ip atladim 30 mekik cektim 1lt daha su ictim...
Ya funda şimdi sporda geldi menune yazdıklarımı silesim geldi aaaa yok yok o menüler düzelecek:)) ben inanıyorum sana

1dk plank yaptım ve 1lt daha su ekledim 60da mekik cektim
Ebru plank sormuştun yazmayı unuttum bi diyetisyen in instagram hesabında görmüştüm

Ayyy bende niye 13.takım yazmiyor
Sen kazana dustun heheheh:)

Ebru plank sormuştun yazmayı unuttum bi diyetisyen in instagram hesabında görmüştüm
Anam ne zor sey uzaktan pehh bu ne ya 5dk dururum dedim 22 sn durdum sadece.sen baya uzun durmussun kollar saglam o zaman havvaaa:)bi de bunun yan durupta yapilani var onu da denemek lazim.

Sen kazana dustun heheheh:)

Anam ne zor sey uzaktan pehh bu ne ya 5dk dururum dedim 22 sn durdum sadece.sen baya uzun durmussun kollar saglam o zaman havvaaa:)bi de bunun yan durupta yapilani var onu da denemek lazim.
Booo nedennnn bennnn nalann ...
İlk gördüğümde ben bunu yapmam bu ne 1saat dururum diye dalga geçtim ilkinde 10sn anca durdum şimdi 30a yaklaştım:))

Dünkü menümü yazayım
Sabah 8.00
Yarım simit ve şekersiz çay

Öğle 13.30
1 tabak brokoli
1 kase salata
1 dilim ekmek

Ara 16.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Akşam 19.00
5 tane tavada az yağda çinekop
Bol salata

2 litre su ve 35 dakika tempolu yürüyüş

Baş ağrıları çekilmiyor Allah şifa versin canım. Gün içinde seni daha çok görmek istiyorum. Bu arada çoğunluk seni istediği için kaptan yardımcısı olarak seni bildiriyorum. Hesaplamaları biliyorsun zaten. Listeleri de sen tutuyorsun. İnşallah birlikte her şey daha güzel olacak ama dediğim gibi seni daha sık görmek iyi olacak.

Haklısın canım yediklerimin glisemik indeksleri oldukça yüksek. Bezelyeyi yoğurtla ekarte etmeye çalıştım. Makarnayı yemesem aç kalacaktım. Bu arada öğle menüsü bezelye, makarna ve profitroldü. Diyetisyenin bu menüyü hazırlarken ki amacını hala anlamış değilim. Öğle yemeklerini mecburen hastane de yiyorum. Evden sıcak yemek getirme şansım yok. Hastane dağ başında bir yerde. Etraf da yemek yiyecek bir yer yok. Zaten olsa da etli ekmekçi olur Konya da. Kantin zaten hep abur cubur. Aslında bir gün sonraki menüye bakıp ona göre evden daha faydalı şeyler getirebilirim. Denemem lazım.

Şu bir tane iki tane diye diye yediklerimiz de bize 100 gr 200 gr olarak geri dönüyor. Önceki iki diyetim de çok iyi öğrendiğim bişey var. Kaçamak yapmazsak eğer kilolar çatır çatır gidiyor.

Ayyy bende niye 13.takım yazmiyor
Önceden yazıyordu neden gitti ki acaba? Akşama ilgilenirim.

Fotoğraf görünmüyor ama netten baktım. 1 dk çok az gibi geldi. O kadar zor mu? Sanki kolay gibi görünüyor. Pilates te yapıyorduk böyle şeyler ama topla oluyordu. Akşama bende deneyeyim. Birde squata başlamayı düşünüyorum.

Bu arada herkese gunaydinnnnnnn:)
Günaydın Canım

Menün gayet güzel canım. Spor ve suda öyle afiyet olsun. Eğer cumaya kadar menülerin böyle giderse en az 1 kilo garanti gider.

Günsydınlar kızlar. Nasılsınız. Enerjiniz yerinde mi. Benim pek değil öğlen arası giyinicem sıkı sıkı. Yürüyüş yapıcam.

Teşekkür ederim ebrucum. İnşallah bozmadan gideceğim yaza kadar bu kilo işini halletmem lazım. Yoksa yine mutsuz bir yaz geçireceğim.
Kaćamaklar konusunda katılıyorum çatır çatır gidiyor kilolar kaçamak yapmadığın zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…