- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Kızlar bugün tam 10 km yürüdüm. Hava çok güzeldi, yapraklar sararmış dökülüyor, hafif bir esinti vardı. Şuan o kadar yorgunum ki, yazı yazmak için parmaklarımı zor oynatıyorum.
Dünkü menüm:
08:30
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
1 yumurta
çay
12:30
4 yk sucuklu menemen
1 dlm ekmek (menemen iyi de yanında mutlaka ekmek yeniyor)
1 kase yoğurt
17:30
1 kase tarhana çorbası
2 dlm ekmek
2 yk tavuk sote
20:00 3 çatal yaş pasta.
Bugünden itibaren ekmeği bırakıyorum. Yalnızca kahvaltıda 1 dlm yerim. Bir de böyle deneyelim bakalım.
kızlar resmen tatlı krizim tuttu..iki gündür tatlı bişey yemedim ama kendimi zor tutuyorum
Dünkü menümü yazayım
Sabah 8.00
Yarım simit ve şekersiz çay
Öğle 13.30
1 tabak brokoli
1 kase salata
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Akşam 19.00
5 tane tavada az yağda çinekop
Bol salata
2 litre su ve 35 dakika tempolu yürüyüş
Baş ağrıları çekilmiyor Allah şifa versin canım. Gün içinde seni daha çok görmek istiyorum. Bu arada çoğunluk seni istediği için kaptan yardımcısı olarak seni bildiriyorum. Hesaplamaları biliyorsun zaten. Listeleri de sen tutuyorsun. İnşallah birlikte her şey daha güzel olacak ama dediğim gibi seni daha sık görmek iyi olacak.
Haklısın canım yediklerimin glisemik indeksleri oldukça yüksek. Bezelyeyi yoğurtla ekarte etmeye çalıştım. Makarnayı yemesem aç kalacaktım. Bu arada öğle menüsü bezelye, makarna ve profitroldü. Diyetisyenin bu menüyü hazırlarken ki amacını hala anlamış değilim. Öğle yemeklerini mecburen hastane de yiyorum. Evden sıcak yemek getirme şansım yok. Hastane dağ başında bir yerde. Etraf da yemek yiyecek bir yer yok. Zaten olsa da etli ekmekçi olur Konya da. Kantin zaten hep abur cubur. Aslında bir gün sonraki menüye bakıp ona göre evden daha faydalı şeyler getirebilirim. Denemem lazım.
Şu bir tane iki tane diye diye yediklerimiz de bize 100 gr 200 gr olarak geri dönüyor. Önceki iki diyetim de çok iyi öğrendiğim bişey var. Kaçamak yapmazsak eğer kilolar çatır çatır gidiyor.
Önceden yazıyordu neden gitti ki acaba? Akşama ilgilenirim.
Fotoğraf görünmüyor ama netten baktım. 1 dk çok az gibi geldi. O kadar zor mu? Sanki kolay gibi görünüyor. Pilates te yapıyorduk böyle şeyler ama topla oluyordu. Akşama bende deneyeyim. Birde squata başlamayı düşünüyorum.
Günaydın Canım
Menün gayet güzel canım. Spor ve suda öyle afiyet olsun. Eğer cumaya kadar menülerin böyle giderse en az 1 kilo garanti gider.
mutlaka tarçınlı süt iç çok işe yarıyor :)kızlar resmen tatlı krizim tuttu..iki gündür tatlı bişey yemedim ama kendimi zor tutuyorum
Haklısın Tubacım, atlamış olabilirm. Listeye ekliyorum.Selam kızlar
Bugun evdeydim, gitmedim derse.. Vize boylarım acıklanıyor yavas yavas, iyi gidiyor vok sukur..
Bu hafta kilo verme konusunda ümitliyim, reglim bitiyor bu aksam, oruca da baslicam. Bir de ben lapayı perseme gunu yapamam, dersim var evde olmicam, onun için yarın mı yapsam diyorum.. Bellki yarın yaparım, perseme de oruc tutarım.. Cumaya da hedefe ulasırım. Bu arada ben yazmıstım ama gozden kacmıs herhalde, hedefim 66,5
Kızlar ben de sbahları yuruyuse cıkmayı okadar istersimki.. Ama imkanı yok malesef.. Ancak evde videolarla bişeler yapabilirim, leslieye takılmam lazım ..
Notlarının iyi olmasına sevindim. Madem evdeydin niye bu saate kadar gelmedin diye kızacaktım ki internet paketin bitiyormuş. Biliyorsun ki ne kadar çok burada olursak o kadar güzel gidiyor kilolar. Benim de imkanım yoktu sabah yürümeleri için ama isteyince oluyor. Normalde tembellik yapıp kızı okula bıraktıktan sonra tekrar yatıyordum ya da takılıyordum bir şekilde. Baktım başka zaman spor yapamıyorum sabahı değerlendireyim dedim. Hatta koştur koştur oluyor. Yarın sabah inşallah 6 da çıkacağım yürüyüşe ki gelince duşa vaktim kalsın. Normalde spor yapınca bile çok terlemeyen bir insanım. Ama bugün koşunca biraz resmen terledim. Tabii vakitte yoktu duş almak için. Kötü oldu. Ama sağlıklı yaşamak istiyorsak bir şekilde sporu hayatımıza sokmamız lazım. Bu akşam squat, plank ve mekik var hedefimde bakalım ne kadar yapabileceğim.Selam kızlar
Bugun evdeydim, gitmedim derse.. Vize boylarım acıklanıyor yavas yavas, iyi gidiyor vok sukur..
Bu hafta kilo verme konusunda ümitliyim, reglim bitiyor bu aksam, oruca da baslicam. Bir de ben lapayı perseme gunu yapamam, dersim var evde olmicam, onun için yarın mı yapsam diyorum.. Bellki yarın yaparım, perseme de oruc tutarım.. Cumaya da hedefe ulasırım. Bu arada ben yazmıstım ama gozden kacmıs herhalde, hedefim 66,5
Kızlar ben de sbahları yuruyuse cıkmayı okadar istersimki.. Ama imkanı yok malesef.. Ancak evde videolarla bişeler yapabilirim, leslieye takılmam lazım ..
Peki ne zaman yenilenecek. İnternet paketi. Tuba ben sana numaramı yazmış mıydım? Diğer siteden.İnternetim bitmk üzere onun için cok sık gelemiyorum bu arada
Pilav haricinde mükemmel bir menü. Labneyide çok önermiyorum ama arada bir yemekten bir sakınca çıkmaz sanırım. Bu cuma senden de bomba bir sonuç gelecek inşallah.menümm
kahvaltı 7:45
1 yumurta
1 dilim tam tahıllı üzerine labne
öğlen 12:30
1 kase köylü çorba
3 tane izmir köfte susuz
2 yk pilav
1 kase salata
ara
kahve
akşam 17:00
1 kase sütlü mercimek çorba
1 tabak yeşil fasülye
2 litre su içtim birazdan spora gitcem 1.5 litreye yakında sporda içerim
sabahda 45sn plank + 75 mekik
Bugünün ilk menüsünü yazarakmenümm
kahvaltı 7:45
1 yumurta
1 dilim tam tahıllı üzerine labne
öğlen 12:30
1 kase köylü çorba
3 tane izmir köfte susuz
2 yk pilav
1 kase salata
ara
kahve
akşam 17:00
1 kase sütlü mercimek çorba
1 tabak yeşil fasülye
2 litre su içtim birazdan spora gitcem 1.5 litreye yakında sporda içerim
sabahda 45sn plank + 75 mekik
Fundacım senin bugüne kadar gördüğüm en iyi menün. Afiyet olsun. Öğlen çok az olmuş, onun dışında iyi.Iyi aksamlar
Sabah 7.30
1 domates
1 salatalik
2 kk peynir
1 cay brdgi nescafe
Ogle 12.00
1 kase yogurt
1 elma
1 turk kahvesi
Aksam 18.20
1 tabak et sebze sote firinda
2 brd ayran
2 dilim etimek
Sporumu birazdan yapacagim 1 lt su simdilik.
Hoş geldin canım. gez tabi, çocuk yok, eş yok, özgür özgür dolaş.Kızlar merhaba.. Dün akşam arkadaşlarla dışarı çıktık. Bugünde sunumum vardır okuldan gelince de uyumuşum anca gelebildim
sağol canım :) fırsat buldukça işteHoş geldin canım. gez tabi, çocuk yok, eş yok, özgür özgür dolaş.
Hayatımda gördüğüm en iyi Funda menüsü. Kocaman tebrik ediyorum. Bundan iyisi Şam da kayısı gibi oldu. Demek ki neymiş. İstenilince her şey yapılıyormuş. Su az ama mutlaka 2 ye tamamla.Iyi aksamlar
Sabah 7.30
1 domates
1 salatalik
2 kk peynir
1 cay brdgi nescafe
Ogle 12.00
1 kase yogurt
1 elma
1 turk kahvesi
Aksam 18.20
1 tabak et sebze sote firinda
2 brd ayran
2 dilim etimek
Sporumu birazdan yapacagim 1 lt su simdilik.
Sucuk ne kadar yedin? Çorba ne çorbasıydı? Keşke pilav yemeseydin ama az yemişsin. Eğer kuru fasulye de olmasaydı günün çok kötüydü. Allahtan o kurtarmış. Su ve spor yok?Bugünkü menüm.
08:30
sucuk, 2 dlm ekmek, çay
12:30
1 kasa çorba, 1 dlm ekmek
16:00
1 porsiyon pilav,
6 yk zeytinyağlı kuru fasülye
ekmek yemeyeyim dedim, pilav yedim ne olacak benim bu karbonhidrat düşkünlüğüm.
Hoş geldin canım. Kötü bişey olmasın da sorun yok. Ama arada bir ben burdayım deyin. Yoksa buralar çok yalnız kalıyor.Kızlar merhaba.. Dün akşam arkadaşlarla dışarı çıktık. Bugünde sunumum vardır okuldan gelince de uyumuşum anca gelebildim
Menün çok mükemmel olmuş ama öğleyi geçiştirmişsin. Çorba ne çorbasıydı?bugünün menüsü
07.45: 4 dl salatalık, 1 kk peynir, 1 dl kepekli ekmek, şekersiz çay
11.15: 2 avuç leblebi+sarı üzüm
19.00: yr kase çorba, yr tabak ıspanak, 1 kase yoğurt çeyrek dl fırında makarna (2 çatal yoktu işte)
şu ana kadar 45 dk yavaş yürüdüm, gerisini unutmazsam bildiririm, su içemedim yine 0,75 lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?