Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne güzel havada yürümüşsün canım harikasın..biz ofis içinde oturuyoruz akşama kadar maalesef..temiz havada yürümek gibisi yok.

Selam kızlar
Bugun evdeydim, gitmedim derse.. Vize boylarım acıklanıyor yavas yavas, iyi gidiyor vok sukur..

Bu hafta kilo verme konusunda ümitliyim, reglim bitiyor bu aksam, oruca da baslicam. Bir de ben lapayı perseme gunu yapamam, dersim var evde olmicam, onun için yarın mı yapsam diyorum.. Bellki yarın yaparım, perseme de oruc tutarım.. Cumaya da hedefe ulasırım. Bu arada ben yazmıstım ama gozden kacmıs herhalde, hedefim 66,5

Kızlar ben de sbahları yuruyuse cıkmayı okadar istersimki.. Ama imkanı yok malesef.. Ancak evde videolarla bişeler yapabilirim, leslieye takılmam lazım ..

afiyet olsun canım:))

bende senden öğrendim bezelyeyi canım hatta pilav yememem gerektiğinide burda öğrendim benim diyetisyenim her öğüne 2 dilim ekmek yada pilav yada makarna yazmıştı
bende tam evden götür dyecektim ki sen yazmışsın yapabilirsin aslında dolap varsa hele saklama kaplarına koyup götürebilirsin
fotoğrafı bende gördüğümde aman bu ne demiştim de yaparken zor oluyor öyle dediğin gibi olmuyor en azından benim için öyle oldu akşam dene bakalım sen ne diyeceksin funda da az yapabildim demişti
tamam canım akşama bakarsan çok sevinirim herkesde yazıyor bir bende yazmıyor
Menü paylaşımı konusunda haftaya iyi başladık.
Eki Görüntüle 1307029

ellerine emeğine sağlık canım:)

kızlar resmen tatlı krizim tuttu..iki gündür tatlı bişey yemedim ama kendimi zor tutuyorum
mutlaka tarçınlı süt iç çok işe yarıyor :)

Haklısın Tubacım, atlamış olabilirm. Listeye ekliyorum.

menümm
kahvaltı 7:45
1 yumurta
1 dilim tam tahıllı üzerine labne
öğlen 12:30
1 kase köylü çorba
3 tane izmir köfte susuz
2 yk pilav
1 kase salata
ara
kahve
akşam 17:00
1 kase sütlü mercimek çorba
1 tabak yeşil fasülye
2 litre su içtim birazdan spora gitcem 1.5 litreye yakında sporda içerim
sabahda 45sn plank + 75 mekik

Notlarının iyi olmasına sevindim. Madem evdeydin niye bu saate kadar gelmedin diye kızacaktım ki internet paketin bitiyormuş. Biliyorsun ki ne kadar çok burada olursak o kadar güzel gidiyor kilolar. Benim de imkanım yoktu sabah yürümeleri için ama isteyince oluyor. Normalde tembellik yapıp kızı okula bıraktıktan sonra tekrar yatıyordum ya da takılıyordum bir şekilde. Baktım başka zaman spor yapamıyorum sabahı değerlendireyim dedim. Hatta koştur koştur oluyor. Yarın sabah inşallah 6 da çıkacağım yürüyüşe ki gelince duşa vaktim kalsın. Normalde spor yapınca bile çok terlemeyen bir insanım. Ama bugün koşunca biraz resmen terledim. Tabii vakitte yoktu duş almak için. Kötü oldu. Ama sağlıklı yaşamak istiyorsak bir şekilde sporu hayatımıza sokmamız lazım. Bu akşam squat, plank ve mekik var hedefimde bakalım ne kadar yapabileceğim.

İnternetim bitmk üzere onun için cok sık gelemiyorum bu arada
Peki ne zaman yenilenecek. İnternet paketi. Tuba ben sana numaramı yazmış mıydım? Diğer siteden.

Pilav haricinde mükemmel bir menü. Labneyide çok önermiyorum ama arada bir yemekten bir sakınca çıkmaz sanırım. Bu cuma senden de bomba bir sonuç gelecek inşallah.

Iyi aksamlar
Sabah 7.30
1 domates
1 salatalik
2 kk peynir
1 cay brdgi nescafe
Ogle 12.00
1 kase yogurt
1 elma
1 turk kahvesi
Aksam 18.20
1 tabak et sebze sote firinda
2 brd ayran
2 dilim etimek

Sporumu birazdan yapacagim 1 lt su simdilik.

Bugünün ilk menüsünü yazarak bir alkışı hak ettiniz. Sütlü mercimek çorba, köylü çorba ilk kez duyduğum şeyler. Afiyet olsun Havvacım. İyi menü.
Iyi aksamlar
Sabah 7.30
1 domates
1 salatalik
2 kk peynir
1 cay brdgi nescafe
Ogle 12.00
1 kase yogurt
1 elma
1 turk kahvesi
Aksam 18.20
2 brd ayran
2 dilim etimek

Fundacım senin bugüne kadar gördüğüm en iyi menün. Afiyet olsun. Öğlen çok az olmuş, onun dışında iyi.

Bugünkü menüm.
08:30
sucuk, 2 dlm ekmek, çay

12:30
1 kasa çorba, 1 dlm ekmek

16:00
1 porsiyon pilav,
6 yk zeytinyağlı kuru fasülye

ekmek yemeyeyim dedim, pilav yedim ne olacak benim bu karbonhidrat düşkünlüğüm.

Kızlar merhaba.. Dün akşam arkadaşlarla dışarı çıktık. Bugünde sunumum vardır okuldan gelince de uyumuşum anca gelebildim

bugünün menüsü
07.45: 4 dl salatalık, 1 kk peynir, 1 dl kepekli ekmek, şekersiz çay
11.15: 2 avuç leblebi+sarı üzüm
19.00: yr kase çorba, yr tabak ıspanak, 1 kase yoğurt çeyrek dl fırında makarna (2 çatal yoktu işte)
şu ana kadar 45 dk yavaş yürüdüm, gerisini unutmazsam bildiririm, su içemedim yine 0,75 lt.

Iyi aksamlar
Sabah 7.30
1 domates
1 salatalik
2 kk peynir
1 cay brdgi nescafe
Ogle 12.00
1 kase yogurt
1 elma
1 turk kahvesi
Aksam 18.20
2 brd ayran
2 dilim etimek

Hayatımda gördüğüm en iyi Funda menüsü. Kocaman tebrik ediyorum. Bundan iyisi Şam da kayısı gibi oldu. Demek ki neymiş. İstenilince her şey yapılıyormuş. Su az ama mutlaka 2 ye tamamla.

Sucuk ne kadar yedin? Çorba ne çorbasıydı? Keşke pilav yemeseydin ama az yemişsin. Eğer kuru fasulye de olmasaydı günün çok kötüydü. Allahtan o kurtarmış. Su ve spor yok?

Kızlar merhaba.. Dün akşam arkadaşlarla dışarı çıktık. Bugünde sunumum vardır okuldan gelince de uyumuşum anca gelebildim
Hoş geldin canım. Kötü bişey olmasın da sorun yok. Ama arada bir ben burdayım deyin. Yoksa buralar çok yalnız kalıyor.

Menün çok mükemmel olmuş ama öğleyi geçiştirmişsin. Çorba ne çorbasıydı?

Kızlar bundan sonra menüleri lütfen daha detaylı yazın. Mesela pirinç pilavı, ya da mercimek çorbası gibi. Çünkü çorbanın ve pilavın neden yapıldığı önemli. Bulgur pilavı çok sağlıklıyken pirinç pilavı mümkün olduğunca yenmemeli.

Menüm

08:00
Yarım simit 1 bardak şekersiz çay

11:30
1 Servis kaşığı et döner
1 servis kaşığı salata
1 kepçe mercimek çorbası

15:30
Yarım simit 1 bardak ayran

18:30
2 servis kaşığı bulgur pilavı
1 kase cacık
2 dilim ekmek (Normalde ekmek yemiyorum ama akşam olunca bişeyler oluyor. Kendimi ekmek yerken buluyorum.)

2 lt su, 30 dk tempolu yürüyüş (Diğerlerini henüz yapmadım yatmadan mutlaka yapacağım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…