Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olmamıs ebru, ben öğlenki simidi gorunce keske kahvaltıdakiyle kalsaymıssın diyecekken , bir de baktım aksam 2 dilim de ekmek yemişsin, cok fazla karbonhidrata yuklenmissin, begenmedim:) aksamki ekmekleri yok edelim mumkunse:)

Ben menumu yazayım da gor bak menu nasıl olurmus:))

Sabah 8:45
1 tane krep
Salatalık
Peynir zeytin

Ara
Sekersiz kahve, sütlü

17:00
2 tane karnıbahar köftesi (ilk kez denedim, kızartmaydı, birdahakini fırında denicem)

19:00
1 servis kasıgı bulgur pilavı
1 servis kasıgı kuru fasulye
3-4 tane karnıbahar koftesi

Su 1,5 lt
Spor, azıcık dans ettim:)

ben geldim kızlar 1 saat step yaptım her bir hücremde hissediyorum yanmayı 2litre daha su içtim bulaşığımı yıkadım lapamı pişirdim yarın ve perşembe bi aksilik çıkmazsa lapa yiycem birde özlem de lapa yapmıştı sanırım da benim okuduğum kadarıyla lapanın yanında süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyormuş yapacak olan varsa dikkat etsin buna

İyi geceler kızlar. Bugün sinemaya gittik aşkitomla. Çok geç geldim eve. Geçmişi okudum ama yanıtlayamadım. Menümü yazıyorum.

Sabah 07.00
Yarım tabak kıymalı yumurta
1 domates
2 küçük salatalık
1 kk peynir

Ara 10.30
Kuruyemiş meyve , kuruyemiş 1 çay bardağı kadar

Öğlen 12.30
1 tabak kuru fasulye
1 tane küçük muz

Ara 17.00
1 küçük elma

Gün içinde 2 kare çikolata yedim.
Spor 30 dakika yürüyüş
1.5 lt su

Yatıyorum. İyi geceler. Öpücükler.

Alıntı yaptım ama cıkmadı galiba, ebrucum bişe sorcam sen sabah 6da spora cıkarken senin ufaklıga kim bakıyor, uyuyor oluyordur herhalde, esin mi evde oluyor? Ben cumartesi sabahları esim evde oldugu için herkes uyurken cıkıyordum sabah ama hafta içi esim cok cok erken cıkıyor evden, sabah kızlar evde oluyor yani, kızımı 8:30 da yolluyorum.

İnternet paketim 27 sinde yenilenicek, numaranı bana yazmıstın, ben de sana yazmıstım:)

Iyi aksamlar
Sabah 7.30
1 domates
1 salatalik
2 kk peynir
1 cay brdgi nescafe
Ogle 12.00
1 kase yogurt
1 elma
1 turk kahvesi
Aksam 18.20
1 tabak et sebze sote firinda
2 brd ayran
2 dilim etimek

Sporumu birazdan yapacagim 1 lt su simdilik.
dünkine göre çok çok iyi bi menü olmuş canım afiyet olsun:)

sütlü mercimeği ben yapıyorum çok güzel oluyor normal kırmızı mercimeğe süt koyularak yapılıyor köylü çorba okulda yedim yeşil mercimek vardı içinde 4 tanede erişte değişik bişeydi ama sevdim ben:))

pilav çok olmuş canım bildiğim kadarıyla 1 dilim ekmek 2 yemek kaşığı pilava eş değer keşke ekmek yeseymişsin

simit ve ekmek fazla olmuş akşam biraz değişik ve fazla olmuş ekmekle pilav olmamış ve iki gündür yazdığın menüler beni gerçekten şaşırtıyor ebrucuğum

afiyet olsun canım karnıbahar köftesinin kızartma olması dışında bişey takılmadı gözüme :))

Kızlar yarın lapa mı yapsam yoksa oruc mu tutsam bilemedim, ben boyle ugrasıp yapıyorum yapıyorum son anda bişe yapıyorum hepsi boşa gidiyor, onun için emin değilim..

Yarın haber veririm artık, iyi geceler yatayım ben..

Kızlar annemdeydim yeni geldim eve
Menüüüüü
Sabah 6.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Öğlen 14.00
1 tabak brokoli
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara 17.00
1 büyük hurma (domatese benzeyenden )

Akşam 19.00
2 adet fırında tavuk but
1 kase yoğurt
Bol salata

2 litre su maalesef bu gün yürüyüş yok

günaydın arkadaşlar takımda boş yer varmı acilen kendimi bir takıma dahil etmiş olmam lazım, takıldım kaldım kilo veremiyorum, doğum yapalı 1 yıl oldu son 7 kilom bir türlü gitmiyor. burayamı gelsem nerelere gitsem ben :)
cevaplarınızı bekliyorum sevgiler

Canım takımda yer var mı yok mu kaptanımız veya ksptan yardımcımız cevap verir sana. İnşallah en kısa sürede verirsin.

kızlar günaydın..dun aksam erkenden uyudum okadar yorgundum ki..menumu yazayım ama.

sabah 9,30 3 dilim kaşar,4 grisini,8 zeytin

öğle bir tabak karnabahar,1 kase mercımek çorbası,5-6 kayısı haşlanmış

akşam 6 çinekop az yağda kızarmış,büyük bir tabak salata

spor 45 dk tempolu yürüyüş,2 lt su

menün süper olmuş canım.brokoliyi nasıl yapıyorsun haşlıyor musun sadece?

Gunaydın herkesee, lapaya basladım bugun, ilk ögunumu yedim ama 1 caybardagı cok fazla geldi, yarısını zor yedim, birde tuzsuz cook kotu oluyor, azcık tuz ekledim yiyebilmek için.. Gelişmelerdenhaberdar ederim:)

ben lapayı yapamam heralde..sabah en azından yenmez ya :)step nasıl yapıyorsun canım isim verebilir misin deneyim..ben leslie ya da yürüyüş yapıyorum..step tahtası kullanıyor musun?

Fundacım senin bugüne kadar gördüğüm en iyi menün. Afiyet olsun. Öğlen çok az olmuş, onun dışında iyi.
bugun bozmassam iyi :)
offfff full karbonhidrat.kaptan yardımcısı oldun artık fatmacım örneksiniz ona göre:)
hehehhe psikolojik baskı yaptım
Hayatımda gördüğüm en iyi Funda menüsü. Kocaman tebrik ediyorum. Bundan iyisi Şam da kayısı gibi oldu. Demek ki neymiş. İstenilince her şey yapılıyormuş. Su az ama mutlaka 2 ye tamamla.
Teşekkür ederim ebrum suyu içtim de camış gibi uyudum dün yaaspor yapacaktım güya nasıl vicdan yaptım anlatamam.bugun iki katını yapmazsam nooolayım:)
Örnek insan yapma böyle amaaa:)
okadarcık kızartmadan da bişe olmaz heralde beğendim canım.Afiyet olsun.
Spor süpper bu hafta 1. olabilirsin havvacımm.
Menünü begendim canım.Afiyet olsun.Çikolata bitterdi di mi?
ben hala 13. takıma dahil değilim :s
havva kazana düüştü havva kazana düüüşştüü:)
dünkine göre çok çok iyi bi menü olmuş canım afiyet olsun
Teşekkürler bebeğim.
Spor dışında çok güzel menü zeynepcim.Afiyet olsun.

Tatlım gelebilirsin bence ama kaptanımız karar verir.Kilon kaç boyun kaç?Çok mu soru sordum:)
Bende dün yemekten sonra uyumuşum ya hiç iyi olmadı ama çok pişmanım
Gunaydın herkesee, lapaya basladım bugun, ilk ögunumu yedim ama 1 caybardagı cok fazla geldi, yarısını zor yedim, birde tuzsuz cook kotu oluyor, azcık tuz ekledim yiyebilmek için.. Gelişmelerdenhaberdar ederim:)
Hadi bakalım tartılsaydın keşke nasıl etki ettiğini test etmiş olurduk.Ben dünden hazırlayamadığım için yarın yapacağım bir tek inşallah 1kg gider:)

Herkese günaydın bayanlar.Son iki gün cumaya bugun ve yarın sıkı tutmalı ve ilk 3e girmeliyiz yoksa ebru elinde sopa bizi bekliyor olacak:)Özellikle kilosu fazla olanlardan yani benden yüksek performans bekleniyor.Bugun ve yarın kendimi hırpalamayı düşünüyorum sporda:)Ben rakibimi belirledim havva kilon bana yakın rakibimsin bebeğim zaten seni örnek alıyorum ben deli dehşet kilo verdin ve müthiş menülerin var göz hapsimdesin ona göre kuzum:)Hem yavrucugumun teyzesisin sen beni gaza getirmen lazım:)

canım telefondan yazdığım zaman göndermiyor yoksa sık sık geleceğim zaten , canım öğle pek yemiyorum zaten öğlen yemeyince hem şu leptin hormonunu denemiş oluyorum hem de akşam yemeğinde bak öğleyide yemedim yavaş ve düzenli yemem lazım diye kendimi frenliyorum ama 2-3 günde 1 öğle yemeği yiyorum.. Çorba mercimekti normalde yazıyorum unutmuşum
sabah az olmuş yani daha doğrusu eksik kalmış salatalık zeytin peynir türü olsa iyi olurdu, ara da yarım simit mi yeniiir kız çok gelende o olmuş zaten o ekmeği neyin yanına yedin öyle yaa pilavla cacık birbirine yeterdi zaten kaptanım biraz daha dikkat ama su çok iyi sporda yeterli en azından

kızlar günaydıın :) birazdan hazırlanıp okula gidicem akşam 8 gibi gelirim inşallah :) görüşürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…