Olmamıs ebru, ben öğlenki simidi gorunce keske kahvaltıdakiyle kalsaymıssın diyecekken , bir de baktım aksam 2 dilim de ekmek yemişsin, cok fazla karbonhidrata yuklenmissin, begenmedim:) aksamki ekmekleri yok edelim mumkunse:)Menüm
08:00
Yarım simit 1 bardak şekersiz çay
11:30
1 Servis kaşığı et döner
1 servis kaşığı salata
1 kepçe mercimek çorbası
15:30
Yarım simit 1 bardak ayran
18:30
2 servis kaşığı bulgur pilavı
1 kase cacık
2 dilim ekmek (Normalde ekmek yemiyorum ama akşam olunca bişeyler oluyor. Kendimi ekmek yerken buluyorum.)
2 lt su, 30 dk tempolu yürüyüş (Diğerlerini henüz yapmadım yatmadan mutlaka yapacağım)
dünkine göre çok çok iyi bi menü olmuş canım afiyet olsun:)Iyi aksamlar
Sabah 7.30
1 domates
1 salatalik
2 kk peynir
1 cay brdgi nescafe
Ogle 12.00
1 kase yogurt
1 elma
1 turk kahvesi
Aksam 18.20
1 tabak et sebze sote firinda
2 brd ayran
2 dilim etimek
Sporumu birazdan yapacagim 1 lt su simdilik.
Bugünün ilk menüsünü yazarakbir alkışı hak ettiniz. Sütlü mercimek çorba, köylü çorba ilk kez duyduğum şeyler. Afiyet olsun Havvacım. İyi menü.
Fundacım senin bugüne kadar gördüğüm en iyi menün. Afiyet olsun. Öğlen çok az olmuş, onun dışında iyi.
Bugünkü menüm.
08:30
sucuk, 2 dlm ekmek, çay
12:30
1 kasa çorba, 1 dlm ekmek
16:00
1 porsiyon pilav,
6 yk zeytinyağlı kuru fasülye
ekmek yemeyeyim dedim, pilav yedim ne olacak benim bu karbonhidrat düşkünlüğüm.
simit ve ekmek fazla olmuş akşam biraz değişik ve fazla olmuş ekmekle pilav olmamış ve iki gündür yazdığın menüler beni gerçekten şaşırtıyor ebrucuğumMenüm
1 Servis kaşığı et döner
1 servis kaşığı salata
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase cacık
2 dilim ekmek (Normalde ekmek yemiyorum ama akşam olunca bişeyler oluyor. Kendimi ekmek yerken buluyorum.)
2 lt su, 30 dk tempolu yürüyüş (Diğerlerini henüz yapmadım yatmadan mutlaka yapacağım)
Sabah 8:45
1 tane krep
Salatalık
Peynir zeytin
Ara
Sekersiz kahve, sütlü
17:00
2 tane karnıbahar köftesi (ilk kez denedim, kızartmaydı, birdahakini fırında denicem)
19:00
1 servis kasıgı bulgur pilavı
1 servis kasıgı kuru fasulye
3-4 tane karnıbahar koftesi
Su 1,5 lt
Spor, azıcık dans ettim:)
Canım takımda yer var mı yok mu kaptanımız veya ksptan yardımcımız cevap verir sana. İnşallah en kısa sürede verirsin.günaydın arkadaşlar takımda boş yer varmı acilen kendimi bir takıma dahil etmiş olmam lazım, takıldım kaldım kilo veremiyorum, doğum yapalı 1 yıl oldu son 7 kilom bir türlü gitmiyor. burayamı gelsem nerelere gitsem ben :)
cevaplarınızı bekliyorum sevgiler
Kızlar annemdeydim yeni geldim eve
Menüüüüü
Sabah 6.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Öğlen 14.00
1 tabak brokoli
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara 17.00
1 büyük hurma (domatese benzeyenden )
Akşam 19.00
2 adet fırında tavuk but
1 kase yoğurt
Bol salata
2 litre su maalesef bu gün yürüyüş yok
ben geldim kızlar 1 saat step yaptım her bir hücremde hissediyorum yanmayı 2litre daha su içtim bulaşığımı yıkadım lapamı pişirdim yarın ve perşembe bi aksilik çıkmazsa lapa yiycem birde özlem de lapa yapmıştı sanırım da benim okuduğum kadarıyla lapanın yanında süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyormuş yapacak olan varsa dikkat etsin buna
bugun bozmassam iyi :)Fundacım senin bugüne kadar gördüğüm en iyi menün. Afiyet olsun. Öğlen çok az olmuş, onun dışında iyi.
offfff full karbonhidrat.kaptan yardımcısı oldun artık fatmacım örneksiniz ona göre:)Bugünkü menüm.
08:30
sucuk, 2 dlm ekmek, çay
12:30
1 kasa çorba, 1 dlm ekmek
16:00
1 porsiyon pilav,
6 yk zeytinyağlı kuru fasülye
ekmek yemeyeyim dedim, pilav yedim ne olacak benim bu karbonhidrat düşkünlüğüm.
Teşekkür ederim ebrum suyu içtim de camış gibi uyudum dün yaaHayatımda gördüğüm en iyi Funda menüsü. Kocaman tebrik ediyorum. Bundan iyisi Şam da kayısı gibi oldu. Demek ki neymiş. İstenilince her şey yapılıyormuş. Su az ama mutlaka 2 ye tamamla.
Örnek insan yapma böyle amaaa:)Menüm
1 Servis kaşığı et döner
1 servis kaşığı salata
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase cacık
okadarcık kızartmadan da bişe olmaz heralde beğendim canım.Afiyet olsun.Sabah 8:45
1 tane krep
Salatalık
Peynir zeytin
Ara
Sekersiz kahve, sütlü
17:00
2 tane karnıbahar köftesi (ilk kez denedim, kızartmaydı, birdahakini fırında denicem)
19:00
1 servis kasıgı bulgur pilavı
1 servis kasıgı kuru fasulye
3-4 tane karnıbahar koftesi
Su 1,5 lt
Spor, azıcık dans ettim:)
Spor süpper bu hafta 1. olabilirsin havvacımm.ben geldim kızlar 1 saat step yaptım her bir hücremde hissediyorum yanmayı 2litre daha su içtim bulaşığımı yıkadım lapamı pişirdim yarın ve perşembe bi aksilik çıkmazsa lapa yiycem birde özlem de lapa yapmıştı sanırım da benim okuduğum kadarıyla lapanın yanında süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyormuş yapacak olan varsa dikkat etsin buna
Menünü begendim canım.Afiyet olsun.Çikolata bitterdi di mi?İyi geceler kızlar. Bugün sinemaya gittik aşkitomla. Çok geç geldim eve. Geçmişi okudum ama yanıtlayamadım. Menümü yazıyorum.
Sabah 07.00
Yarım tabak kıymalı yumurta
1 domates
2 küçük salatalık
1 kk peynir
Ara 10.30
Kuruyemiş meyve , kuruyemiş 1 çay bardağı kadar
Öğlen 12.30
1 tabak kuru fasulye
1 tane küçük muz
Ara 17.00
1 küçük elma
Gün içinde 2 kare çikolata yedim.
Spor 30 dakika yürüyüş
1.5 lt su
Yatıyorum. İyi geceler. Öpücükler.
havva kazana düüştü havva kazana düüüşştüü:)ben hala 13. takıma dahil değilim :s
Teşekkürler bebeğim.dünkine göre çok çok iyi bi menü olmuş canım afiyet olsun
Spor dışında çok güzel menü zeynepcim.Afiyet olsun.Kızlar annemdeydim yeni geldim eve
Menüüüüü
Sabah 6.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Öğlen 14.00
1 tabak brokoli
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara 17.00
1 büyük hurma (domatese benzeyenden )
Akşam 19.00
2 adet fırında tavuk but
1 kase yoğurt
Bol salata
2 litre su maalesef bu gün yürüyüş yok
Tatlım gelebilirsin bence ama kaptanımız karar verir.Kilon kaç boyun kaç?Çok mu soru sordum:)günaydın arkadaşlar takımda boş yer varmı acilen kendimi bir takıma dahil etmiş olmam lazım, takıldım kaldım kilo veremiyorum, doğum yapalı 1 yıl oldu son 7 kilom bir türlü gitmiyor. burayamı gelsem nerelere gitsem ben :)
cevaplarınızı bekliyorum sevgiler
Bende dün yemekten sonra uyumuşum ya hiç iyi olmadı ama çok pişmanımkızlar günaydın..dun aksam erkenden uyudum okadar yorgundum ki..menumu yazayım ama.
sabah 9,30 3 dilim kaşar,4 grisini,8 zeytin
öğle bir tabak karnabahar,1 kase mercımek çorbası,5-6 kayısı haşlanmış
akşam 6 çinekop az yağda kızarmış,büyük bir tabak salata
spor 45 dk tempolu yürüyüş,2 lt su
Hadi bakalım tartılsaydın keşke nasıl etki ettiğini test etmiş olurduk.Ben dünden hazırlayamadığım için yarın yapacağım bir tek inşallah 1kg gider:)Gunaydın herkesee, lapaya basladım bugun, ilk ögunumu yedim ama 1 caybardagı cok fazla geldi, yarısını zor yedim, birde tuzsuz cook kotu oluyor, azcık tuz ekledim yiyebilmek için.. Gelişmelerdenhaberdar ederim:)
canım telefondan yazdığım zaman göndermiyor yoksa sık sık geleceğim zaten , canım öğle pek yemiyorum zaten öğlen yemeyince hem şu leptin hormonunu denemiş oluyorum hem de akşam yemeğinde bak öğleyide yemedim yavaş ve düzenli yemem lazım diye kendimi frenliyorum ama 2-3 günde 1 öğle yemeği yiyorum.. Çorba mercimekti normalde yazıyorum unutmuşumHoş geldin canım. Kötü bişey olmasın da sorun yok. Ama arada bir ben burdayım deyin. Yoksa buralar çok yalnız kalıyor.
Menün çok mükemmel olmuş ama öğleyi geçiştirmişsin. Çorba ne çorbasıydı?
Kızlar bundan sonra menüleri lütfen daha detaylı yazın. Mesela pirinç pilavı, ya da mercimek çorbası gibi. Çünkü çorbanın ve pilavın neden yapıldığı önemli. Bulgur pilavı çok sağlıklıyken pirinç pilavı mümkün olduğunca yenmemeli.
sabah az olmuş yani daha doğrusu eksik kalmış salatalık zeytin peynir türü olsa iyi olurdu, ara da yarım simit mi yeniiir kız çok gelende o olmuş zaten o ekmeği neyin yanına yedin öyle yaa pilavla cacık birbirine yeterdi zaten kaptanım biraz daha dikkat ama su çok iyi sporda yeterli en azındanMenüm
1 Servis kaşığı et döner
1 servis kaşığı salata
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?