Sucuk 4 yemek kaşığı kadardı, bütün gün beni çok tok tuttu. Dün 10 km yürüdüm, öğlen de çok hafif yeyince akşam çok acıktım. O nedenle pilava saldırdım. Haklısın pilav yemeseydim çok iyi olurdu. Yaptığım yürüyüşü pilava feda etmiş oldumHayatımda gördüğüm en iyi Funda menüsü. Kocaman tebrik ediyorum. Bundan iyisi Şam da kayısı gibi oldu. Demek ki neymiş. İstenilince her şey yapılıyormuş. Su az ama mutlaka 2 ye tamamla.
Sucuk ne kadar yedin? Çorba ne çorbasıydı? Keşke pilav yemeseydin ama az yemişsin. Eğer kuru fasulye de olmasaydı günün çok kötüydü. Allahtan o kurtarmış. Su ve spor yok?
Hoş geldin canım. Kötü bişey olmasın da sorun yok. Ama arada bir ben burdayım deyin. Yoksa buralar çok yalnız kalıyor.
Menün çok mükemmel olmuş ama öğleyi geçiştirmişsin. Çorba ne çorbasıydı?
Kızlar bundan sonra menüleri lütfen daha detaylı yazın. Mesela pirinç pilavı, ya da mercimek çorbası gibi. Çünkü çorbanın ve pilavın neden yapıldığı önemli. Bulgur pilavı çok sağlıklıyken pirinç pilavı mümkün olduğunca yenmemeli.
Afiyet olsun Ebrucum, Senin de dediğin gibi akşam ekmeği olmasaymış iyiymiş.Menüm
08:00
Yarım simit 1 bardak şekersiz çay
11:30
1 Servis kaşığı et döner
1 servis kaşığı salata
1 kepçe mercimek çorbası
15:30
Yarım simit 1 bardak ayran
18:30
2 servis kaşığı bulgur pilavı
1 kase cacık
2 dilim ekmek (Normalde ekmek yemiyorum ama akşam olunca bişeyler oluyor. Kendimi ekmek yerken buluyorum.)
2 lt su, 30 dk tempolu yürüyüş (Diğerlerini henüz yapmadım yatmadan mutlaka yapacağım)
Afiyet olsun Tubacım, menün güzel. Ancak köfteler kızartma olunca yakışmamış bu menüye.Sabah 8:45
1 tane krep
Salatalık
Peynir zeytin
Ara
Sekersiz kahve, sütlü
17:00
2 tane karnıbahar köftesi (ilk kez denedim, kızartmaydı, birdahakini fırında denicem)
19:00
1 servis kasıgı bulgur pilavı
1 servis kasıgı kuru fasulye
3-4 tane karnıbahar koftesi
Su 1,5 lt
Spor, azıcık dans ettim:)
Süpersin Havva. Hadi bakalım işe yarar umarım. Sen mi yazmıştın daha önce tam hatırlayamadım, esmer pirinç hakkında. Bir ara kullanıyordum ben daha sağlıklı diye, tadı biraz ekşi oluyor. O nedenle bizimkiler beğenmedi. Almadım bir daha.ben geldim kızlar 1 saat step yaptım her bir hücremde hissediyorum yanmayı 2litre daha su içtim bulaşığımı yıkadım lapamı pişirdim yarın ve perşembe bi aksilik çıkmazsa lapa yiycem birde özlem de lapa yapmıştı sanırım da benim okuduğum kadarıyla lapanın yanında süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyormuş yapacak olan varsa dikkat etsin buna
Afiyet olsun. Kare çikolata kaç gram oluyor? Hangi filme gittiniz? Biz de bugün arkadaşımla gideceğiz. çağan Irmak'ın yeni filmine.İyi geceler kızlar. Bugün sinemaya gittik aşkitomla. Çok geç geldim eve. Geçmişi okudum ama yanıtlayamadım. Menümü yazıyorum.
Sabah 07.00
Yarım tabak kıymalı yumurta
1 domates
2 küçük salatalık
1 kk peynir
Ara 10.30
Kuruyemiş meyve , kuruyemiş 1 çay bardağı kadar
Öğlen 12.30
1 tabak kuru fasulye
1 tane küçük muz
Ara 17.00
1 küçük elma
Gün içinde 2 kare çikolata yedim.
Spor 30 dakika yürüyüş
1.5 lt su
Yatıyorum. İyi geceler. Öpücükler.
Kızlar annemdeydim yeni geldim eve
Menüüüüü
Sabah 6.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Öğlen 14.00
1 tabak brokoli
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara 17.00
1 büyük hurma (domatese benzeyenden )
Akşam 19.00
2 adet fırında tavuk but
1 kase yoğurt
Bol salata
2 litre su maalesef bu gün yürüyüş yok
merhaba graphicdesigner, hoşgeldin. Tam yerine geldin. Ben Fatma. Kaptanımız onaylar takıma girişleri. Kilo vermede kararlıysan, hergün düzenli olarak paylaşım yapacaksan kabul eder herhalde. Umarım en kısa zamanda verirsin fazlalıklarını.günaydın arkadaşlar takımda boş yer varmı acilen kendimi bir takıma dahil etmiş olmam lazım, takıldım kaldım kilo veremiyorum, doğum yapalı 1 yıl oldu son 7 kilom bir türlü gitmiyor. burayamı gelsem nerelere gitsem ben :)
cevaplarınızı bekliyorum sevgiler
Afiyet olsun Dilaracım, sağlıklı ve dengeli beslenmişsin. Yalnız kaşar çok yağlı olduğu için beyaz peynir daha iyi olurdu.kızlar günaydın..dun aksam erkenden uyudum okadar yorgundum ki..menumu yazayım ama.
sabah 9,30 3 dilim kaşar,4 grisini,8 zeytin
öğle bir tabak karnabahar,1 kase mercımek çorbası,5-6 kayısı haşlanmış
akşam 6 çinekop az yağda kızarmış,büyük bir tabak salata
spor 45 dk tempolu yürüyüş,2 lt su
Haklısın Fundacım, daha çok baskıya ihtiyacım var, çekinmeden yapın.bugun bozmassam iyi :)
offfff full karbonhidrat.kaptan yardımcısı oldun artık fatmacım örneksiniz ona göre:)
hehehhe psikolojik baskı yaptım
Teşekkür ederim ebrum suyu içtim de camış gibi uyudum dün yaaspor yapacaktım güya nasıl vicdan yaptım anlatamam.bugun iki katını yapmazsam nooolayım:)
Örnek insan yapma böyle amaaa:)
okadarcık kızartmadan da bişe olmaz heralde beğendim canım.Afiyet olsun.
Spor süpper bu hafta 1. olabilirsin havvacımm.
Menünü begendim canım.Afiyet olsun.Çikolata bitterdi di mi?
havva kazana düüştü havva kazana düüüşştüü:)
Teşekkürler bebeğim.
Spor dışında çok güzel menü zeynepcim.Afiyet olsun.
Tatlım gelebilirsin bence ama kaptanımız karar verir.Kilon kaç boyun kaç?Çok mu soru sordum:)
Bende dün yemekten sonra uyumuşum ya hiç iyi olmadı ama çok pişmanım
Hadi bakalım tartılsaydın keşke nasıl etki ettiğini test etmiş olurduk.Ben dünden hazırlayamadığım için yarın yapacağım bir tek inşallah 1kg gider:)
Herkese günaydın bayanlar.Son iki gün cumaya bugun ve yarın sıkı tutmalı ve ilk 3e girmeliyiz yoksa ebru elinde sopa bizi bekliyor olacak:)Özellikle kilosu fazla olanlardan yani benden yüksek performans bekleniyor.Bugun ve yarın kendimi hırpalamayı düşünüyorum sporda:)Ben rakibimi belirledim havva kilon bana yakın rakibimsin bebeğim zaten seni örnek alıyorum ben deli dehşet kilo verdin ve müthiş menülerin var göz hapsimdesin ona göre kuzum:)Hem yavrucugumun teyzesisin sen beni gaza getirmen lazım:)
menün süper olmuş canım.brokoliyi nasıl yapıyorsun
haşlıyor musun sadece?
bugun bozmassam iyi :)
offfff full karbonhidrat.kaptan yardımcısı oldun artık fatmacım örneksiniz ona göre:)
hehehhe psikolojik baskı yaptım
Teşekkür ederim ebrum suyu içtim de camış gibi uyudum dün yaaspor yapacaktım güya nasıl vicdan yaptım anlatamam.bugun iki katını yapmazsam nooolayım:)
Örnek insan yapma böyle amaaa:)
okadarcık kızartmadan da bişe olmaz heralde beğendim canım.Afiyet olsun.
Spor süpper bu hafta 1. olabilirsin havvacımm.
Menünü begendim canım.Afiyet olsun.Çikolata bitterdi di mi?
havva kazana düüştü havva kazana düüüşştüü:)
Teşekkürler bebeğim.
Spor dışında çok güzel menü zeynepcim.Afiyet olsun.
Tatlım gelebilirsin bence ama kaptanımız karar verir.Kilon kaç boyun kaç?Çok mu soru sordum:)
Bende dün yemekten sonra uyumuşum ya hiç iyi olmadı ama çok pişmanım
Hadi bakalım tartılsaydın keşke nasıl etki ettiğini test etmiş olurduk.Ben dünden hazırlayamadığım için yarın yapacağım bir tek inşallah 1kg gider:)
Afiyet olsun. Kare çikolata kaç gram oluyor? Hangi filme gittiniz? Biz de bugün arkadaşımla gideceğiz. çağan Irmak'ın yeni filmine.
Kızlar ben de 1 saat yürüyüş yaptım, duşa giriyorum şimdi. Öğleden sonra arkadaşla sinemaya gideceğiz. Artık akşama görüşürüz.
yarın LAPA harekatı var ona göre, pirinci eksik olanlar bugünden tamamlasın. :)
günaydın arkadaşlar takımda boş yer varmı acilen kendimi bir takıma dahil etmiş olmam lazım, takıldım kaldım kilo veremiyorum, doğum yapalı 1 yıl oldu son 7 kilom bir türlü gitmiyor. burayamı gelsem nerelere gitsem ben :)
cevaplarınızı bekliyorum sevgiler
Android ya da iphone tlfnu olan el kaldırsın belki bileniniz vardır ama bir app önereceğim sonunda aradığımı buldum.Aha da bunu yapmazsam vurun beni öldürün beni.
Olur ebrum olur:)wifi olan bi yere gec:)Ya ben bi program ariyordum sporu rastgele degilde bi duzen icinde yapsin su gun kosu su gun hareket sukadar sure diye.sonunda buldum ucretsiz hem.nike training clup playden indirebilirsin.paketin azsa wifi lazim bebegim baya video var cunku.Ne buldun ne buldun benim kisi S4 olur sanırım.
merhaba graphicdesigner, hoşgeldin. Tam yerine geldin. Ben Fatma. Kaptanımız onaylar takıma girişleri. Kilo vermede kararlıysan, hergün düzenli olarak paylaşım yapacaksan kabul eder herhalde. Umarım en kısa zamanda verirsin fazlalıklarını.
Afiyet olsun Dilaracım, sağlıklı ve dengeli beslenmişsin. Yalnız kaşar çok yağlı olduğu için beyaz peynir daha iyi olurdu.
haşlanmış kayısı nasıl bir şey?
Haklısın Fundacım, daha çok baskıya ihtiyacım var, çekinmeden yapın.
Kızlar ben de 1 saat yürüyüş yaptım, duşa giriyorum şimdi. Öğleden sonra arkadaşla sinemaya gideceğiz. Artık akşama görüşürüz.
yarın LAPA harekatı var ona göre, pirinci eksik olanlar bugünden tamamlasın. :)
Afiyet olsun. Kare çikolata kaç gram oluyor? Hangi filme gittiniz? Biz de bugün arkadaşımla gideceğiz. çağan Irmak'ın yeni filmine.
clup play mi? Googleplay var bende. Evdeki internet sınırsız. Bakarım hemen.Olur ebrum olur:)wifi olan bi yere gec:)Ya ben bi program ariyordum sporu rastgele degilde bi duzen icinde yapsin su gun kosu su gun hareket sukadar sure diye.sonunda buldum ucretsiz hem.nike training clup playden indirebilirsin.paketin azsa wifi lazim bebegim baya video var cunku.
Süpersin o zaman Tuba. Cumaya kesin ilk üçte olmamız lazım. Yoksa durumumuz çok vahim. Bu arada cumaya liste işi sende biliyorsun.Lapa diyetim iyi gidiyor kızlar, aslında sabahki lapadan sonra daha bişe yemedim, tekrar lapa yapıp yemeyi canım hiç istemiyor, tuzsuz cok kotu bee
Ama herhalde simdi yapıp yemem lazım 2 öğün olmus olsun bari.. Sadecce kahve içtim sütli ve sekersiz
Ama kendimi öyle tuttumki, kaçamak yapıp detoksu bozmamak için, alkıslıyorum kendimi, bugunu bi atlatırsam yarında zaten oruc tutucam, iftar saatinde de okulda olucam, eve gec gelince de daha bişe yemem, boylece yarını da atlatmıs olurum, cumaya bomba gibi geliyorum:)
Ebru googleplayden zaten nike training clup diye geciyor.bi program yaptim ben bugun onu uygulayacagim kedin.clup play mi? Googleplay var bende. Evdeki internet sınırsız. Bakarım hemen.
Süpersin o zaman Tuba. Cumaya kesin ilk üçte olmamız lazım. Yoksa durumumuz çok vahim. Bu arada cumaya liste işi sende biliyorsun.
Funda nasıl egzersizler çıktı. Merak ettim. Benim vaktim kalmıyor ama. Yapabilir miyim acaba.Ebru googleplayden zaten nike training clup diye geciyor.bi program yaptim ben bugun onu uygulayacagim kedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?