Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sucuk 4 yemek kaşığı kadardı, bütün gün beni çok tok tuttu. Dün 10 km yürüdüm, öğlen de çok hafif yeyince akşam çok acıktım. O nedenle pilava saldırdım. Haklısın pilav yemeseydim çok iyi olurdu. Yaptığım yürüyüşü pilava feda etmiş oldum
Çorba yoğurtlu tarhana çorbasıydı. Su 2 lt vardı.
Afiyet olsun Ebrucum, Senin de dediğin gibi akşam ekmeği olmasaymış iyiymiş.

Afiyet olsun Tubacım, menün güzel. Ancak köfteler kızartma olunca yakışmamış bu menüye.
Süpersin Havva. Hadi bakalım işe yarar umarım. Sen mi yazmıştın daha önce tam hatırlayamadım, esmer pirinç hakkında. Bir ara kullanıyordum ben daha sağlıklı diye, tadı biraz ekşi oluyor. O nedenle bizimkiler beğenmedi. Almadım bir daha.

Afiyet olsun. Kare çikolata kaç gram oluyor? Hangi filme gittiniz? Biz de bugün arkadaşımla gideceğiz. çağan Irmak'ın yeni filmine.

merhaba graphicdesigner, hoşgeldin. Tam yerine geldin. Ben Fatma. Kaptanımız onaylar takıma girişleri. Kilo vermede kararlıysan, hergün düzenli olarak paylaşım yapacaksan kabul eder herhalde. Umarım en kısa zamanda verirsin fazlalıklarını.
Afiyet olsun Dilaracım, sağlıklı ve dengeli beslenmişsin. Yalnız kaşar çok yağlı olduğu için beyaz peynir daha iyi olurdu.
haşlanmış kayısı nasıl bir şey?
Haklısın Fundacım, daha çok baskıya ihtiyacım var, çekinmeden yapın.

Kızlar ben de 1 saat yürüyüş yaptım, duşa giriyorum şimdi. Öğleden sonra arkadaşla sinemaya gideceğiz. Artık akşama görüşürüz.
yarın LAPA harekatı var ona göre, pirinci eksik olanlar bugünden tamamlasın. :)

menün süper olmuş canım.brokoliyi nasıl yapıyorsun
haşlıyor musun sadece?

teşekkür ederim dilaracım. Evet çok az haşlıyorum sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum. Tadını seviyorum hem de pratik oluyor.

teşekkür ederim funda. Ben de yarın lapa yapacağım. Hadi hayırlısı bakalım sonucu merak ediyorum.

Afiyet olsun. Kare çikolata kaç gram oluyor? Hangi filme gittiniz? Biz de bugün arkadaşımla gideceğiz. çağan Irmak'ın yeni filmine.

hadi bakalım iyi gezmeler fatmacım. Mısıd yemeyesin orada sakın.

Tüm alkıßlar fatmaya. Süper bir yürüme süresi. Evet takımca lapa harekatına ben de dahilim ama tam olarsk nasıl yapılacağını biri yazsın.

Öncelikle bütün gün gelemediğim için üzgünüm. Geçmişin hepsini okudum. Menüm konusunda çok ama çok haklısınız. Son iki gündür normalde ekmek yemediğim halde canım ekmek çekiyor ve yiyorum. Yemesem çok daha iyi olacak biliyorum. Bugünden itibaren ekmek yok hiç bir menümde. Yarın bende lapa yapmayı düşünüyorum. Geçmişte birisi tarifini vermişti lütfen yediden yazın geçmişe dönüp tarif aramayayım. Yarın öğle yemeğinde şehriye çorbası elbasan tava ve aşure var. Aslında elbasan tava güzel bir yemek ama aşure ve şehriye çorbası pek diyete uygun değil. Bende sizlere uyup lapa yapmaya karar verdim. Menüler genelde iyi ama mümkün olduğunca kızartmalardan kaçmak lazım. Dilara ve Tuba kızartma yemişler. Onun haricinde aklımda kalan olmadı. Sporlar güzel gidiyor. Havva ve Fatma tebrik ediyorum sizi. Ben bugün sabahta yürüdüm 20 dk tempolu. Sanırım akşamada yürüyeceğim. Şu saate kadar diyet süper gitti. İnşallah akşamı da kazasız belasız atlatırsam bugün ki menüm muhteşem.

Hoş geldin canım. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli. Ayrıca kendini detaylı bir şekilde tanıtırsan sevinirim. İsmin, yaşadığın şehir, mesleğin, yaşın, şuan ki kilon, boyun ve hedefin önemli.

Android ya da iphone tlfnu olan el kaldırsın belki bileniniz vardır ama bir app önereceğim sonunda aradığımı buldum.Aha da bunu yapmazsam vurun beni öldürün beni.

Android ya da iphone tlfnu olan el kaldırsın belki bileniniz vardır ama bir app önereceğim sonunda aradığımı buldum.Aha da bunu yapmazsam vurun beni öldürün beni.

Ne buldun ne buldun benim kisi S4 olur sanırım.

Ne buldun ne buldun benim kisi S4 olur sanırım.
Olur ebrum olur:)wifi olan bi yere gec:)Ya ben bi program ariyordum sporu rastgele degilde bi duzen icinde yapsin su gun kosu su gun hareket sukadar sure diye.sonunda buldum ucretsiz hem.nike training clup playden indirebilirsin.paketin azsa wifi lazim bebegim baya video var cunku.

kayısı hoşafı gibi düşün canım ama şeker koymuyorum.kendi şekeriyle kaynatıp ıcıyorum özellikle tanelerini yiyorum.kabızlık sorunuma iyi gelmesi için..

canım su lapa olayı sabah öğle akşam pirinç lapası mı yiyoruz tuzsuz fln.

Lapa diyetim iyi gidiyor kızlar, aslında sabahki lapadan sonra daha bişe yemedim, tekrar lapa yapıp yemeyi canım hiç istemiyor, tuzsuz cok kotu bee
Ama herhalde simdi yapıp yemem lazım 2 öğün olmus olsun bari.. Sadecce kahve içtim sütli ve sekersiz
Ama kendimi öyle tuttumki, kaçamak yapıp detoksu bozmamak için, alkıslıyorum kendimi, bugunu bi atlatırsam yarında zaten oruc tutucam, iftar saatinde de okulda olucam, eve gec gelince de daha bişe yemem, boylece yarını da atlatmıs olurum, cumaya bomba gibi geliyorum:)

clup play mi? Googleplay var bende. Evdeki internet sınırsız. Bakarım hemen.

Süpersin o zaman Tuba. Cumaya kesin ilk üçte olmamız lazım. Yoksa durumumuz çok vahim. Bu arada cumaya liste işi sende biliyorsun.

clup play mi? Googleplay var bende. Evdeki internet sınırsız. Bakarım hemen.

Süpersin o zaman Tuba. Cumaya kesin ilk üçte olmamız lazım. Yoksa durumumuz çok vahim. Bu arada cumaya liste işi sende biliyorsun.
Ebru googleplayden zaten nike training clup diye geciyor.bi program yaptim ben bugun onu uygulayacagim kedin.

Kızlar lapayı tuzsuz pirinç pişene kadar kaynatıyor muyum. Haşlanmış mı bir çay bardağı yiyiyoruz yoksa çiğden mi bir çay bardağı pişiriyoruz orayı anlamadım.

bu lapa ne kötü bişey ya moralinizi bozmak gibi olmasın ama yemek cidden çok zor yani o listedeki gibi yapmak nerdeyse imkansız çünkü yoğurtsuz yenmiyor ve tuzsuz tereyağsız pirinç bir hiçmiş dedirtiyr
lapa günlüğüm
sabah
1 su bardağı lapa içine fesleğen nane sumak kırmızı biber domates attım ama sonuç berbattı domatesi içene değilde yanında doğramak daha akıllıca ve içene kırmızı biber atmayın kötü bi tadı oluyor

öğlen ( ders eklendi son anda ) ilk kez mutlu oldum ders var diye:d
1 tavuk baget 1 kase mercimek çorba
arada
1 mandalina yarım şişeden az soda

akşam
yoğurtlu lapa ( yoğurtsuz yemek gerekiyor ama yoğurtlu güazel oluyor yenebiliyor)
1 domates salatalık biber doğradım üzerine azıcık domates sos koydum sirke sumak ve hile yapıp tuz tadı gelsin diye şeyil zeytin:)))
1-1.5 anca su içtim 2ye tamamlarım birazdan biraz da spor eklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…