Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydın herkesee, lapaya basladım bugun, ilk ögunumu yedim ama 1 caybardagı cok fazla geldi, yarısını zor yedim, birde tuzsuz cook kotu oluyor, azcık tuz ekledim yiyebilmek için.. Gelişmelerdenhaberdar ederim:)
abooo çok fenaaa ben 1 çay bardağını tüm gün içinde yemeye çalıştım yemek yemekten soğutuyor resmen

ben lapayı yapamam heralde..sabah en azından yenmez ya :)step nasıl yapıyorsun canım isim verebilir misin deneyim..ben leslie ya da yürüyüş yapıyorum..step tahtası kullanıyor musun?

yenmiyor zaten canım içim kalka kalka zorla yedim sabah ben spor salonuna gidiyorum canım orda hoca eşliğinde yapıyorum tahtasız yapıyoruz biz minder oluyor birazda
yok canım hafta sonu çok kaçırdım olamam kazana düştüm altını yakın benden yahni olur yağlıyım ben
teyzesi yesin onu annesi kuzumuza çoook güzel bi anne yapacak ne cins bi cümle oldu hee:S sende bu azim varken geçersin beni
bendim canım hatta esmer pirinç ekşi diye kimse kullanmamış zaten forumları okudum biraz
lapa yemek yemekten soğutuyor insanı arada yapmakta çok fayda var
Android ya da iphone tlfnu olan el kaldırsın belki bileniniz vardır ama bir app önereceğim sonunda aradığımı buldum.Aha da bunu yapmazsam vurun beni öldürün beni.
ben indirdim bileee:d bakalım nasıl olacak iyi görünüyor

ben sevmedim zar zor yedim sabah öğlen Allah tan ders vardı da yırttım lapadan

Funda nasıl egzersizler çıktı. Merak ettim. Benim vaktim kalmıyor ama. Yapabilir miyim acaba.
Tatlim bende yeni indirdim is yerinde cok bakamadim ama bugun denicem becerebilirim insallah.
Abuuuu bu lapa isi zor desene pirinci cok severim ben pulbiber neden igrenc oldu?ama sen full lapa yememisin kiiii tartildin mi dun bakalim seni nasil etkileyecek.

Havva teyzeeesiiii benden guzel anne yapalim hadi:)benimde yahni guzel olur bebegim azcukda sogan himmmm puhahahaa:)caliskan kiz hemen indirdiysen hemen de yap bakalim:)ben zor bi program yaptim becerebilirsem 1 saat sporum var bugun yemegimi daha yemedim yedikten sonra baslarim artik.

çok güzel filmdi beğenirsin eminim fatmacım.
Evet beğendim Dilara. Güzeldi film.
Kızlar lapayı tuzsuz pirinç pişene kadar kaynatıyor muyum. Haşlanmış mı bir çay bardağı yiyiyoruz yoksa çiğden mi bir çay bardağı pişiriyoruz orayı anlamadım.
Kızlar lapa detoksu konusunda bilgim yok ama internette araştırmıştım. Edindiğim bilgileri paylaşayım.

1 çay bardağı pirinç
250 ml. su,
1 çay kaşığı tuz
Pirinç tuzla birlikte 250 ml. suda 15 dakika haşlanacak. Her öğünde 1 çay bardağı tüketilerek günde 3 çay bardağı pirinç tüketilmiş olacak. Nane, biber, sumak gibi baharatlarla tatlandırılabilir. Yoğurtla karıştırılıp yenebilir veya toplam 100 gr. yağsız beyaz et/balık öğünlere eklenebilir ama aslında orijinali süt,süt ürünleri,et gibi proteinlerle karıştırmamaktan geçer.
Sadece 2 gün boyunca yapılan bu diyet iyi bir detoks kürü olarak toksin atıcı özelliğe sahiptir. Pirincin 100 gramında ortalama 100-130 kalori vardır. Tabii bu doğal ve sade hali için geçerli.

Bu bilgiye göre biraz tuz eklenebilir. zaten tuzsuz mide bulandırır ben ekleyeceğim.

Kızlar bugün sporunuzu iyi yapın yarın akşam spor yapmasın kimse. Duydu mu herkes? Spor bazen tartı öncesi kötü etkileyebiliyor. Hatta yüksek kilolarda olanlar daha dikkatli spor yapmalı. Kızlar sadece yürüseniz bile bence yeterli. Zayıfladıkça zaten sıkılaşmak için türlü türlü spor yapacaksınız.

Ben şimdi anlamadım. Çiğ bir çay bardağı pirinç haşlanınca 3 çay bardağı mı yapıyor? Yoksa her öğün için ayrı mı haşlayacağız. Benim iş yerine de götürmem lazım. Ben yersem sadece pirinç yerim sanırım yanına hiç bişey yiyemem gibi geliyor.
Ya da yarın ki öğle yemeğine ek domates salatalık götürsem de aşure almasam mı? Bilemedim şimdi.

Gecen hafta benim oyle olmustu ebru arti cikmadim ama 1 haftanin emegi de 200gr degildi yani.bende bi yerde okumustum da sebep ne acaba neden arti cikiyor?bir de ben hep lavaboya cikmadan kilo bildirimi yapiyorum ise 7de gidiyorum herzaman aksamina daha az cikiyorum.ama dogruluk acisindan sknti olmuyor bir onceki cuma da lavabosuz tartildigim icin.

Tamamdir bende hangi gunu dinlenme yapsam diye dusunuyordum persembe ozaman:)

ahahha sen zaten çok güzelsin canım :)) en güzel anne sen olacaksın ayy deme kız deme canım nohutlu etli soğanlı nohut yemeği çekti ımmmm ayyy cuma günü yapayım olmazsaaa olur

laktik asit birikiyor kaslarda ben hep ondan olduğunu düşünüyorum

Kızlar menüm

Sabah 9,00 kepekli tost,cay

Öğle 13,00 bir tabak ıspanak,1 kase ezogelin çorbası,1 dilim ekmek

Akşam 1 tabak ton balıklı salata,2 mandalina,1 elma

Spor 45 dk yürüyüş,2 lt su

Kızlar ikinci ogun lapamı da yedim, ama havvacım aynen dediğin gibi, cok zorlandım, hiç canım yenek istemedi, yemejten sogudum) aksamkini tuzla pişirdim valla yenmiyor diger turlu, aksam menumu yazarım zaten..
Bugun guzel gecti, en son kahve filan içerim kızları yatırınca, gecer bugun de..

Ya ben nike trainingi ipade yukledim ama hesap oludtururken takılıyor kalıyor, açılamadı bir turlu.. Tekrar denicem, olmazsa silip tekrar yuklerim, cok merak ettim:)

mutlaka yükle çok güzel bişey 15 dk anca yapabildim dünden her tarafım da ağrı kalmış heralde bu gün yapamadım

Tuba yarın lapanın etkisini söyle bize. Çok merak ediyorum.

Kızlar offf bu alıntılama beni katlediyor. Alıntıladıklarımı alıntının içine yazdı. Sinir oldum.

bilmiom da perşembeleri ben platese gidiom ki:d
Pilates de iyidir yaw:)
Kızlar menüm

Sabah 9,00 kepekli tost,cay

Öğle 13,00 bir tabak ıspanak,1 kase ezogelin çorbası,1 dilim ekmek

Akşam 1 tabak ton balıklı salata,2 mandalina,1 elma

Spor 45 dk yürüyüş,2 lt su
Ton baligi cok yagli degil mi ben mi yanlis biliyorum pek sevmemde.afiyet olsun canim.

Kesinlikle yukle en kotu ihtimal bir kac hareket ogrenirsin ben bayildim valla.
mutlaka yükle çok güzel bişey 15 dk anca yapabildim dünden her tarafım da ağrı kalmış heralde bu gün yapamadım
Havva baslangici mi yaptin digerlerindr deli dehset yoga hareketleri var sittin sene yapamam ben onu okadan esnek degilim:)

Iyi aksamlar kizlar bugun menuler gelmemis ben yazayim bari.
Sabah 8.00
1 cay bardagi nescafe sekersiz
1 domates
1 salatalik
1 kk peynir
1 sivri yesil biber
Ara
1 kupa yesil kahve cayi
Ogle 13.00
1 elma
2 mandalina
1 kase yogurt
Ara
1 turk kahvesi
Aksam 19.00
1/2tabak tavuk sote
1 bardak ayran
1 tabak yesil salata
5-6 aci biber tursusu
Ve su 2.5 daha icerim 3 u gecer.spor 50sn plank ,100 ip,15 duz mekik,30 ters mekik,30 dk tempolu yuruyus.

Derin mevzulara dalmadan menümü yazayım hemen bakalım bu gün ki menüyü beğenecek misiniz?

08:00
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
8 tane küçük siyah zeytin

12:00
1 servis kaşığı Arnavut ciğeri
3 yk pirinç pilavı (Yine mecburen yedim?

17:00
2 tane patates kızartması ( Şu kiloluk patateslerden aldım. Tadına bakmak için yedim.)

19:00
1 tabak bulgur pilavı
2 tane limonlu kırmızı turp

2,5 lt su, 30 dk tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…