Iyi aksamlar kizlar bugun menuler gelmemis ben yazayim bari.
Sabah 8.00
1 cay bardagi nescafe sekersiz
1 domates
1 salatalik
1 kk peynir
1 sivri yesil biber
Ara
1 kupa yesil kahve cayi
Ogle 13.00
1 elma
2 mandalina
1 kase yogurt
Ara
1 turk kahvesi
Aksam 19.00
1/2tabak tavuk sote
1 bardak ayran
1 tabak yesil salata
5-6 aci biber tursusu
Ve su 2.5 daha icerim 3 u gecer.spor 50sn plank ,100 ip,15 duz mekik,30 ters mekik,30 dk tempolu yuruyus.Eki Görüntüle 1308592
Ekmek yok en azindan:)afiyet olsun.Derin mevzulara dalmadan menümü yazayım hemen bakalım bu gün ki menüyü beğenecek misiniz?
08:00
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
8 tane küçük siyah zeytin
12:00
1 servis kaşığı Arnavut ciğeri
3 yk pirinç pilavı (Yine mecburen yedim?
17:00
2 tane patates kızartması ( Şu kiloluk patateslerden aldım. Tadına bakmak için yedim.)
19:00
1 tabak bulgur pilavı
2 tane limonlu kırmızı turp
2,5 lt su, 30 dk tempolu yürüyüş
Ama peynirim var ki sabahKahvaltıya yaa yumurta, yaa peynir ekle. Proteinsiz öğünün geçmesin. Hani öğle yemeğini evden götürecektin. Öğle olmamış. Akşamın gayet güzel. Sporun ve suyun harika.
Ekmek yok en azindan:)afiyet olsun.
Ama peynirim var ki sabahdun erkenden zibardigim icin yemek yapamadim ve goturemedim ebru.arkadasin dolabinda ne varsa cikardim sagdan soldan menu yaptim kendime ancak bukadar oldu valla.yarina lapa goturecem zaten:)planki denedin mi 50 sn durabildim ama popomda ve bacagimda tik tik atan biseler hissettim muthis bir duygu ya:)
Hahahhaha ebru sen cumaya 1 gun kalmis surda bugur ye pirinc ye sonra da bana kiz ben bugun cigkofteyi reddettim ne dion yaa bulgur sisirmesin die:)psikolojik baski yapiom ki ben sana darilmaca yok menun gayet guzel su da sporda:)hadi bakalim bence senin kondisyon vardir 1 dkdan fazla durabilirsin ben ilk 22 sn felan durabildim o da tireye titreyeNe demek yaaa en azından ekmek yok. Gayet güzel bir menü. Hıhhh
Pardon canım yaaa peyniri sen söyleyince fark ettim. Plank ı denemedim. Denemeye gidiyorum. Bakalım ne kadar durabileceğim. Hemen gelir rapor veririm.
Hahahhaha ebru sen cumaya 1 gun kalmis surda bugur ye pirinc ye sonra da bana kiz ben bugun cigkofteyi reddettim ne dion yaa bulgur sisirmesin die:)psikolojik baski yapiom ki ben sana darilmaca yok menun gayet guzel su da sporda:)hadi bakalim bence senin kondisyon vardir 1 dkdan fazla durabilirsin ben ilk 22 sn felan durabildim o da tireye titreye
Bugunku menum
9:00
Yrım ca bardagı pirinçten lapa
İçine domates salatalık ve dereotu koydum (iğrençti)
Ara
1 elma
1 kupasutlu sekersiz neskafe
Aksam 17:30
1 caybardagı pirincten lapa
Tuz koydum, salatalıkla birlikte yedim, pulbiber de koydum.. Neyseki bitti gun:)
Su 2 lt civarı
(Valla kızlar aksamustu bi tartılayım dedim, yeyip içmiş olmama ragmen yarım kilo ekside cıktım:)
Gece sahur yapıcam , onun için sabahki tartılmam yanıltır, ancak cuma sabahı tartıldıgımda gercek sonucu goruruz herhalde..
Çok güzel bir menü fakat kafama salam takıldı. 1 dl 9 da birini yiyeceğine hiç yemesen nasıl olurdugelemedim bugünözür dilerim herkesten, menüm:
10.15: 4 dl salatalık, 10 gr krem peynir, 2 dl kepekli ekmek, 6 zeytin, 1 dl salamın 9da 1 i
15.30: 1 avuç yaban mersini kurusu, 3 badem
19:00: yr kase tavuk suyuna şehriye çorbası, yr tabak nohut, 1 kase yoğurt, çeyrek dilim ekmek
1 lt su, 45 dk yürüyüş
Hayırdır inşallah canım inşallah çözülemeyecek bişey değildir.Kızlar canım çok sıkkın yine yaa kafam çok karışık
Maşallah maşallah kırkbirkere maşallah. Süper bir menü. Tebrik ederim.kızlar herkese iyi geceler
bu günkü menüm
sabah 6.30
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
öğlen 14.00
1 kase yoğurt
semiz oto yemeği 1 tabak
1 dilim ekmek
1 kase salata
akşam 18.30
1 kepçe kuru fasulye
1 kase yoğurt
2 litre su ve 45 dk yürüyüş
Günaydın canımmmmmmmmmGünaydınlarrrrrrrrrr..........mmmm
Sen hep yap bu lapa diyetini. Çok güzel görünüyor menü
Cumaya eminim iyi bir sonuç gelecek.
Olabilir gercekten, carsamba gunleri evde oldugum için her carsamba lapa partisi yapabilirim evde:)
1cay bardağı başlayınca 3su bardağı çıktı bende 1kez haslayip tüm gün onu yiyorsunBen şimdi anlamadım. Çiğ bir çay bardağı pirinç haşlanınca 3 çay bardağı mı yapıyor? Yoksa her öğün için ayrı mı haşlayacağız. Benim iş yerine de götürmem lazım. Ben yersem sadece pirinç yerim sanırım yanına hiç bişey yiyemem gibi geliyor.
Ya da yarın ki öğle yemeğine ek domates salatalık götürsem de aşure almasam mı? Bilemedim şimdi.
eri sikilas a başladım ben 1. Günü yapmaya çalıştım ama cidden çok güzel teşekkürler paylaşımın için canım birde hareketleri nasıl yapacağını göstermesi çok çok iyi:)) bu gün yogaya da bakarım indirmesi yarım saat fan sürdüPilates de iyidir yaw:)
Ton baligi cok yagli degil mi ben mi yanlis biliyorum pek sevmemde.afiyet olsun canim.
Kesinlikle yukle en kotu ihtimal bir kac hareket ogrenirsin ben bayildim valla.
Havva baslangici mi yaptin digerlerindr deli dehset yoga hareketleri var sittin sene yapamam ben onu okadan esnek degilim:)
Iyi aksamlar kizlar bugun menuler gelmemis ben yazayim bari.
Sabah 8.00
1 cay bardagi nescafe sekersiz
1 domates
1 salatalik
1 kk peynir
1 sivri yesil biber
Ara
1 kupa yesil kahve cayi
Ogle 13.00
1 elma
2 mandalina
1 kase yogurt
Ara
1 turk kahvesi
Aksam 19.00
1/2tabak tavuk sote
1 bardak ayran
1 tabak yesil salata
5-6 aci biber tursusu
Ve su 2.5 daha icerim 3 u gecer.spor 50sn plank ,100 ip,15 duz mekik,30 ters mekik,30 dk tempolu yuruyus.Eki Görüntüle 1308592
İçine yoğurt koyunca o kadar igrenc olmuyorgünaydın hatunlar.Kusucaaam tövbe yarebbim nimete de iğrenç denmez ama sabah sabah yenir mi o ya?O neydii gızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?