Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltıya yaa yumurta, yaa peynir ekle. Proteinsiz öğünün geçmesin. Hani öğle yemeğini evden götürecektin. Öğle olmamış. Akşamın gayet güzel. Sporun ve suyun harika.

Ekmek yok en azindan:)afiyet olsun.
Kahvaltıya yaa yumurta, yaa peynir ekle. Proteinsiz öğünün geçmesin. Hani öğle yemeğini evden götürecektin. Öğle olmamış. Akşamın gayet güzel. Sporun ve suyun harika.
Ama peynirim var ki sabahdun erkenden zibardigim icin yemek yapamadim ve goturemedim ebru.arkadasin dolabinda ne varsa cikardim sagdan soldan menu yaptim kendime ancak bukadar oldu valla.yarina lapa goturecem zaten:)planki denedin mi 50 sn durabildim ama popomda ve bacagimda tik tik atan biseler hissettim muthis bir duygu ya:)

Ne demek yaaa en azından ekmek yok. Gayet güzel bir menü. Hıhhh

Pardon canım yaaa peyniri sen söyleyince fark ettim. Plank ı denemedim. Denemeye gidiyorum. Bakalım ne kadar durabileceğim. Hemen gelir rapor veririm.

Ne demek yaaa en azından ekmek yok. Gayet güzel bir menü. Hıhhh

Pardon canım yaaa peyniri sen söyleyince fark ettim. Plank ı denemedim. Denemeye gidiyorum. Bakalım ne kadar durabileceğim. Hemen gelir rapor veririm.
Hahahhaha ebru sen cumaya 1 gun kalmis surda bugur ye pirinc ye sonra da bana kiz ben bugun cigkofteyi reddettim ne dion yaa bulgur sisirmesin die:)psikolojik baski yapiom ki ben sana darilmaca yok menun gayet guzel su da sporda:)hadi bakalim bence senin kondisyon vardir 1 dkdan fazla durabilirsin ben ilk 22 sn felan durabildim o da tireye titreye

Bende takılıyorum sana birazcık heyecan katalım diye

Haklısın ama pilavlar konusunda. Bu hafta yürüdüm yaaa biraz çok güveniyorum kendime. En azından cuma günü tartıda hedefe ulaştığımı göreceğime inanıyorum. Perşembe yeseydim şişkinlik konusunda haklı olurdun da bugün çarşamba. Cuma sabaha kadar ben hallederim onu.

Bu plank kas yapmak için canım yaaa siz çok yüklenmeyin bu harekete. Sadece kardio çalışın. Kilonuz şuan çok fazla. Yürümek bile yeterli. Çok fazla kas yapacak egzersizlerden kaçınma taraftarıyım. Havva pilatese gidiyor bence o bile yanlış. Aerobik yapması gerekli.

Kızlar ilk denemem de 40 saniye durabildim. Belki biraz daha zorlasam 50 olurdu ama çok zorlamak istemedim. Sırtı çok güzel çalıştırıyor. Bacakları da öyle.

Bugunku menum

9:00
Yrım ca bardagı pirinçten lapa
İçine domates salatalık ve dereotu koydum (iğrençti)

Ara
1 elma

1 kupasutlu sekersiz neskafe

Aksam 17:30
1 caybardagı pirincten lapa
Tuz koydum, salatalıkla birlikte yedim, pulbiber de koydum.. Neyseki bitti gun:)

Su 2 lt civarı

(Valla kızlar aksamustu bi tartılayım dedim, yeyip içmiş olmama ragmen yarım kilo ekside cıktım:)

Gece sahur yapıcam , onun için sabahki tartılmam yanıltır, ancak cuma sabahı tartıldıgımda gercek sonucu goruruz herhalde..

Sen hep yap bu lapa diyetini. Çok güzel görünüyor menü
Cumaya eminim iyi bir sonuç gelecek.

Kızlar niye kimse yok bugün? Funda' da kaç gündür merak ettim. Gülnihal' de hiç uğramıyor. İnşallah cumaya ikisi de gelir. Yoksa kötü olur takımımız için. Ben kaçıyorum bugünlük. Yarın görüşmek üzere. Lapa lapa bir gün olacak

Bu arada ben vazgeçtim lapadan. Yarına mis gibi pırasa yemeği var akşama. Erkende yemeyi düşünüyorum.

Olabilir gercekten, carsamba gunleri evde oldugum için her carsamba lapa partisi yapabilirim evde:)

gelemedim bugün özür dilerim herkesten, menüm:
10.15: 4 dl salatalık, 10 gr krem peynir, 2 dl kepekli ekmek, 6 zeytin, 1 dl salamın 9da 1 i
15.30: 1 avuç yaban mersini kurusu, 3 badem
19:00: yr kase tavuk suyuna şehriye çorbası, yr tabak nohut, 1 kase yoğurt, çeyrek dilim ekmek
1 lt su, 45 dk yürüyüş

kızlar herkese iyi geceler
bu günkü menüm

sabah 6.30
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin

öğlen 14.00
1 kase yoğurt
semiz oto yemeği 1 tabak
1 dilim ekmek
1 kase salata

akşam 18.30
1 kepçe kuru fasulye
1 kase yoğurt

2 litre su ve 45 dk yürüyüş

Çok güzel bir menü fakat kafama salam takıldı. 1 dl 9 da birini yiyeceğine hiç yemesen nasıl olurdu Nohutta şişirmez inşallah. Dün akşam bende bulgur pilavı yedim. Funda deyince de içime kurt düştü. Ama bu sabah tartıda ki sonuç çok iyiydi. Hedefimi tutturacağım inşallah.

Kızlar canım çok sıkkın yine yaa kafam çok karışık
Hayırdır inşallah canım inşallah çözülemeyecek bişey değildir.

Maşallah maşallah kırkbirkere maşallah. Süper bir menü. Tebrik ederim.

Günaydınlarrrrrrrrrr..........mmmm
Günaydın canımmmmmmmmm

Günaydın kızlar kimse lapa sonuçlarını yazmamış ben de mi yazmasam dedim şimdi nasıl sonuçlar aldınız çok merak ettim

Sen hep yap bu lapa diyetini. Çok güzel görünüyor menü
Cumaya eminim iyi bir sonuç gelecek.

Olabilir gercekten, carsamba gunleri evde oldugum için her carsamba lapa partisi yapabilirim evde:)

Ayy sakın sakın ayda sadece bir kez yapılabilir bu tarz detokslar zaten lapa diyetinin yazıldığı yerde de ayda 1 kez yapın yaziyor zarar verir fazlası

günaydın hatunlar.Kusucaaam tövbe yarebbim nimete de iğrenç denmez ama sabah sabah yenir mi o ya?O neydii gızzzz

1cay bardağı başlayınca 3su bardağı çıktı bende 1kez haslayip tüm gün onu yiyorsun

eri sikilas a başladım ben 1. Günü yapmaya çalıştım ama cidden çok güzel teşekkürler paylaşımın için canım birde hareketleri nasıl yapacağını göstermesi çok çok iyi:)) bu gün yogaya da bakarım indirmesi yarım saat fan sürdü

Ohh ohh spora bak yarasın teyzesinin gulunun annesine lapa yiyince yazdığın menü de fark edilmiyor zaar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…