Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar kimse lapa sonuçlarını yazmamış ben de mi yazmasam dedim şimdi nasıl sonuçlar aldınız çok merak ettim
yaz yazzz lapa sonucunu lüftennn

İçine yoğurt koyunca o kadar igrenc olmuyor ben geç kalcam okula gidiyorum hadi afiyet iii neyse Allah yeme kolaylığı versin
Alla alla ben hemen indridim hızın mı düşüktü acaba ne demek efenim sizler için burdayız 1 gr vermenize katkım olursa ne mutlu banaaaa:)
hahahha yazarken farkettim de havva ne deyim yani menüne lapa işte nolacak:)
"teyzesinin gülünün annesi" baayıldım tabirine :)

Teşekür ederim ebrucum. Menüleri düzeltmek zorundayım yoksa yerimde saymayı bırsk geri gidiyorum.
Şunu cok iyi anladım ne kadar çok burada olursan o kadar düzenli besleniyorsun.
Günaydın kızlar kimse lapa sonuçlarını yazmamış ben de mi yazmasam dedim şimdi nasıl sonuçlar aldınız çok merak ettim

Lapa ben yaptım sabah pek iç açıcı olmasa da yedim.

günaydın hatunlar.Kusucaaam tövbe yarebbim nimete de iğrenç denmez ama sabah sabah yenir mi o ya?O neydii gızzzz

Fundacım ben biraz tuz attım yoksa yiyemem. Tuzla azıcık daha yenilebilir oluyor.

Yok zeynep tuz atamam amaç detoks zaten dün akşam az bişe ucundan baktım fena değildi.Ama sabahın 7sinde yenmiyor bööögg neyse 4 kaşık yedim geçti zaten:)Öğlen yeşillendireceğim bakalım nasıl olacak.

light alıyorum canım genelde ton balığını..normal alırsamda salataya ekstra yağ koymadan,ton balığının yağını süzerek yiyorum.

Görünüşte kulağa hoş geliyor ama bu pirinç lapası yenilir gibi değil.

Öğle lapamı da yedim ama bu sefer güzeldi be sabah diye yiyememişim.Karabiber,pulbiber,sumak,kimyon,kekik,nane koydum ve haşladım.Bugun yanında da yeşil nane,roka,domates,salatalık,yeşil biber yedim pilava da bol limon sıktım deli dehşet oldu haa bi de küçük acı turşu biber yedim 3 tane.

Bugün kendime bir kez daha kızdım. Zamanında hominigırtlak herşeyi ye, şimdi lapa falan aç kal, kendine eziyet et diye.
Ya şu an ki ruh halimizin binde biri olsa dikkat etmezmiydik çok cabuk sıyrılıyoruz bu moddan.İdeale yaklaştıktan sonra mümkün mertebe ucunu bırakmamak gerek.

Aynen canım benim de ikinci lapam daha lezzetli gelmişti, demeki sabah diye yiyememişiz:)

Kızlar birazdan cıkıcam evden, formasyon dersim var bugun, eve cok gec gelicem, orucumu orda acıcam artık, ciğkofte yiyim demiştim ama o şişirir simdi beni tartıya yansır, yanımda ceviz filan gotureyim olmazsa ..

slm kizlar kusurabakmayin gelemedim
aslinda ugradim ama cevap yazacagim bolumu tikladigimda donuyor yazamiyordum..
ve tarayicim kendi kendine kapaniyordu..
--

ninnodumda rshatsiz

--

ninnodumda rshatsiz
Geçmiş olsun canım. Hayrola benim minnak da grip görsen salya sümük. Bu ara ortalikta var herhalde. Bir de havalar aldatıyor insanı.

--

ninnodumda rshatsiz
Geçmiş olsun Özlemcim.

Ben lapa işine devam edemedim. Midem bulandı çok fazla. İşin kötü yanı öğlen biraz fazla kaçırdım. Bir daha sabredeceğim, şok diyet yapmayacağım. Zaten ne zaman şok yapsam iştahım daha da açılıyor.

yaa kimse yazmamış zaten öyle ahım şahım bi sonuçda değil benim ki :))
ahaha o doğsun ben ona daha neler neler derim yerim ben onu yerimm:))

haşlarken mi koydun baharatları onu anlamadım ben afiyet olsun yağlarını şakır şakır yaksın inşallah :)

Ye teyzesi ye :)neyse soyleme yarina surpriz olsun.evet tatlim suyun icine attim hepsini dolma ici gibi bise oldu:)ama limonu siddetle tavsiye ederim yediriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…