yaz yazzz lapa sonucunu lüftennnGünaydın kızlar kimse lapa sonuçlarını yazmamış ben de mi yazmasam dedim şimdi nasıl sonuçlar aldınız çok merak ettim
1cay bardağı başlayınca 3su bardağı çıktı bende 1kez haslayip tüm gün onu yiyorsun
eri sikilas a başladım ben 1. Günü yapmaya çalıştım ama cidden çok güzel teşekkürler paylaşımın için canım birde hareketleri nasıl yapacağını göstermesi çok çok iyi:)) bu gün yogaya da bakarım indirmesi yarım saat fan sürdü
Ohh ohh spora bak yarasın teyzesinin gulunun annesinelapa yiyince yazdığın menü de fark edilmiyor zaar:)
Alla alla ben hemen indridim hızın mı düşüktü acaba ne demek efenim sizler için burdayız 1 gr vermenize katkım olursa ne mutlu banaaaa:)İçine yoğurt koyunca o kadar igrenc olmuyorben geç kalcam okula gidiyorum hadi afiyet iii neyse Allah yeme kolaylığı versin
Çok güzel bir menü fakat kafama salam takıldı. 1 dl 9 da birini yiyeceğine hiç yemesen nasıl olurduNohutta şişirmez inşallah. Dün akşam bende bulgur pilavı yedim. Funda deyince de içime kurt düştü. Ama bu sabah tartıda ki sonuç çok iyiydi. Hedefimi tutturacağım inşallah.
Hayırdır inşallah canım inşallah çözülemeyecek bişey değildir.
Maşallah maşallah kırkbirkere maşallah. Süper bir menü. Tebrik ederim.
Günaydın canımmmmmmmmm
Günaydın kızlar kimse lapa sonuçlarını yazmamış ben de mi yazmasam dedim şimdi nasıl sonuçlar aldınız çok merak ettim
günaydın hatunlar.Kusucaaam tövbe yarebbim nimete de iğrenç denmez ama sabah sabah yenir mi o ya?O neydii gızzzz
Yok zeynep tuz atamam amaç detoks zaten dün akşam az bişe ucundan baktım fena değildi.Ama sabahın 7sinde yenmiyor bööögg neyse 4 kaşık yedim geçti zaten:)Öğlen yeşillendireceğim bakalım nasıl olacak.Teşekür ederim ebrucum. Menüleri düzeltmek zorundayım yoksa yerimde saymayı bırsk geri gidiyorum.
Şunu cok iyi anladım ne kadar çok burada olursan o kadar düzenli besleniyorsun.
Lapa ben yaptım sabah pek iç açıcı olmasa da yedim.
Fundacım ben biraz tuz attım yoksa yiyemem. Tuzla azıcık daha yenilebilir oluyor.
Pilates de iyidir yaw:)
Ton baligi cok yagli degil mi ben mi yanlis biliyorum pek sevmemde.afiyet olsun canim.
Kesinlikle yukle en kotu ihtimal bir kac hareket ogrenirsin ben bayildim valla.
Havva baslangici mi yaptin digerlerindr deli dehset yoga hareketleri var sittin sene yapamam ben onu okadan esnek degilim:)
Görünüşte kulağa hoş geliyor ama bu pirinç lapası yenilir gibi değil.
günaydın hatunlar.Kusucaaam tövbe yarebbim nimete de iğrenç denmez ama sabah sabah yenir mi o ya?O neydii gızzzz
Bugün kendime bir kez daha kızdım. Zamanında hominigırtlak herşeyi ye, şimdi lapa falan aç kal, kendine eziyet et diye.hahaha kızlar işiniz zor lapa yapmayan bir benim heralde
Ya şu an ki ruh halimizin binde biri olsa dikkat etmezmiydik çok cabuk sıyrılıyoruz bu moddan.İdeale yaklaştıktan sonra mümkün mertebe ucunu bırakmamak gerek.Bugün kendime bir kez daha kızdım. Zamanında hominigırtlak herşeyi ye, şimdi lapa falan aç kal, kendine eziyet et diye.
Aynen canım benim de ikinci lapam daha lezzetli gelmişti, demeki sabah diye yiyememişiz:)Öğle lapamı da yedim ama bu sefer güzeldi be sabah diye yiyememişim.Karabiber,pulbiber,sumak,kimyon,kekik,nane koydum ve haşladım.Bugun yanında da yeşil nane,roka,domates,salatalık,yeşil biber yedim pilava da bol limon sıktım deli dehşet oldu haa bi de küçük acı turşu biber yedim 3 tane.
Geçmiş olsun canım. Hayrola benim minnak da grip görsen salya sümük. Bu ara ortalikta var herhalde. Bir de havalar aldatıyor insanı.slm kizlar kusurabakmayin gelemedim
aslinda ugradim ama cevap yazacagim bolumu tikladigimda donuyor yazamiyordum..
ve tarayicim kendi kendine kapaniyordu..
--
ninnodumda rshatsiz
Geçmiş olsun Özlemcim.slm kizlar kusurabakmayin gelemedim
--
ninnodumda rshatsiz
yaa kimse yazmamış zaten öyle ahım şahım bi sonuçda değil benim ki :))yaz yazzz lapa sonucunu lüftennn
Alla alla ben hemen indridim hızın mı düşüktü acaba ne demek efenim sizler için burdayız 1 gr vermenize katkım olursa ne mutlu banaaaa:)
hahahha yazarken farkettim de havva ne deyim yani menüne lapa işte nolacak:)
"teyzesinin gülünün annesi" baayıldım tabirine :)
haşlarken mi koydun baharatları onu anlamadım ben afiyet olsun yağlarını şakır şakır yaksın inşallah :)Öğle lapamı da yedim ama bu sefer güzeldi be sabah diye yiyememişim.Karabiber,pulbiber,sumak,kimyon,kekik,nane koydum ve haşladım.Bugun yanında da yeşil nane,roka,domates,salatalık,yeşil biber yedim pilava da bol limon sıktım deli dehşet oldu haa bi de küçük acı turşu biber yedim 3 tane.
Ye teyzesi ye :)neyse soyleme yarina surpriz olsun.evet tatlim suyun icine attim hepsini dolma ici gibi bise oldu:)ama limonu siddetle tavsiye ederim yediriyor.yaa kimse yazmamış zaten öyle ahım şahım bi sonuçda değil benim ki :))
ahaha o doğsun ben ona daha neler neler derim yerim ben onu yerimm:))
haşlarken mi koydun baharatları onu anlamadım ben afiyet olsun yağlarını şakır şakır yaksın inşallah :)
Cok gecmis olsun ozlemmm onemli bise yoktur insallah.slm kizlar kusurabakmayin gelemedim
--
ninnodumda rshatsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?