Fatma migden bulandiysa nasil yedin anlamadim baska biseyimi fazla kacirdin.ama beni cok tok tuttu suan aclik hissetmiyorum ama yiyebildigim kadar yiyecegim.pirinc yedigim icin korkmuyor degilim fazla cikarim diye ama gorecegiz hep beraber.Geçmiş olsun Özlemcim.
Ben lapa işine devam edemedim. Midem bulandı çok fazla. İşin kötü yanı öğlen biraz fazla kaçırdım. Bir daha sabredeceğim, şok diyet yapmayacağım. Zaten ne zaman şok yapsam iştahım daha da açılıyor.
slm kizlar kusurabakmayin gelemedim
aslinda ugradim ama cevap yazacagim bolumu tikladigimda donuyor yazamiyordum..
ve tarayicim kendi kendine kapaniyordu..
--
ninnodumda rshatsiz
Geçmiş olsun canım. Hayrola benim minnak da grip görsen salya sümük. Bu ara ortalikta var herhalde. Bir de havalar aldatıyor insanı.
Geçmiş olsun Özlemcim.
Ben lapa işine devam edemedim. Midem bulandı çok fazla. İşin kötü yanı öğlen biraz fazla kaçırdım. Bir daha sabredeceğim, şok diyet yapmayacağım. Zaten ne zaman şok yapsam iştahım daha da açılıyor.
öyle süprizlik bi sonuç beklemiyorum ben ama bakalım ne çıkar sonuçYe teyzesi ye :)neyse soyleme yarina surpriz olsun.evet tatlim suyun icine attim hepsini dolma ici gibi bise oldu:)ama limonu siddetle tavsiye ederim yediriyor.
Şöyle oldu canım, lapadan midem bulanınca, yemek yedim. yemeği biraz fazla kaçırdım.Fatma migden bulandiysa nasil yedin anlamadim baska biseyimi fazla kacirdin.ama beni cok tok tuttu suan aclik hissetmiyorum ama yiyebildigim kadar yiyecegim.pirinc yedigim icin korkmuyor degilim fazla cikarim diye ama gorecegiz hep beraber.
İnternet sitesinde yoğurtla karıştırmayın diyordu. O nedenle karıştırmadım.ikinizin kuzularınada çok çok geçmiş olsun
aslında yoğurtla falan güzel oluyor benim nedense iştahımı kapattı kötü gelince tadı
öyle süprizlik bi sonuç beklemiyorum ben ama bakalım ne çıkar sonuç
hmmm güzel olmuş o zaman o bi dahakine bende deneyeyim öyel:):))
maksat yedim diye vicdan azabı yaratmakÇok güzel bir menü fakat kafama salam takıldı. 1 dl 9 da birini yiyeceğine hiç yemesen nasıl olurduNohutta şişirmez inşallah. Dün akşam bende bulgur pilavı yedim. Funda deyince de içime kurt düştü. Ama bu sabah tartıda ki sonuç çok iyiydi. Hedefimi tutturacağım inşallah.
Hayırdır inşallah canım inşallah çözülemeyecek bişey değildir.
Cok gecmis olsun zencefil bal karisimi birebir 3 gune yumusatir hatta taze varsa daha iyi.ben evde bi karisim vardi onu ictim hemen toparladi zencefil zerdecal tozdu balla karistirip icine de biraz limoj skip kasikliyordum sabah aksam ama 10 dk su icme.Kızlar çok fena üşüttüm..astım bronşit nüksetti yine.nefes alamıyorum..ilaçlara basladım inş geçergöğüs yumusatmak için ne yapsam öneriniz var mı
Espri olsun diye yazmıştım zaten canım. TubaAyy sakın sakın ayda sadece bir kez yapılabilir bu tarz detokslar zaten lapa diyetinin yazıldığı yerde de ayda 1 kez yapın yaziyor zarar verir fazlası
Bende yapmadım canım.hahaha kızlar işiniz zor lapa yapmayan bir benim heralde
Bak bana kaç yıldır sürünüyorum buralardaYa şu an ki ruh halimizin binde biri olsa dikkat etmezmiydik çok cabuk sıyrılıyoruz bu moddan.İdeale yaklaştıktan sonra mümkün mertebe ucunu bırakmamak gerek.
Maşallah sana. İnşallah yarın sabah çok iyi bir sonuç gelecek senden. Şu hedefe ulaş artık Tuba.Kızlar birazdan cıkıcam evden, formasyon dersim var bugun, eve cok gec gelicem, orucumu orda acıcam artık, ciğkofte yiyim demiştim ama o şişirir simdi beni tartıya yansır, yanımda ceviz filan gotureyim olmazsa ..
Geçmiş olsun canım umarım iyileşir biran önce. İnşallah menülere dikkat etmişsindir.slm kizlar kusurabakmayin gelemedim
aslinda ugradim ama cevap yazacagim bolumu tikladigimda donuyor yazamiyordum..
ve tarayicim kendi kendine kapaniyordu..
--
ninnodumda rshatsiz
Çok kaçırmadın umarım. Yarın çok önemli çünkü. Kesin ilk üçte olmalıyız. Hatta bu kadar lapaya mutlaka birincilik bize gelmeli.Geçmiş olsun Özlemcim.
Geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Ben de bu gün uyku eğitimi vermeye başladım. İlk gün 30 dk da hallettim. İnşallah yakında daha kısa sürecek. Senin ki nasıl uyuyor?Geçmiş olsun canım. Hayrola benim minnak da grip görsen salya sümük. Bu ara ortalikta var herhalde. Bir de havalar aldatıyor insanı.
Ne güzel bir menü yazması da harika. İnşallah yarın bütün bomba sonuçlar bizde olacak. Sadece diğer Funda korkutuyor beni. Umarım kilo almaz.Kizlar menum
Lapa lapa lapa 2 lt su spor yok ohhh ayagimi uzatacam bugun:)
Gel şekerim gel bekliyoruz dört gözle.maksat yedim diye vicdan azabı yaratmaknohut hakkında bişey diyemeyeceğim canım ama bugün tam anlamıyla koptum.. Yalnız yenilmiş gibi hissetmiyorum tam tersi eskisinden daha iyi olduğum için kendimi iyi hissettim.. tekrar gelicem ilerleyen saatlerde
Ben varım geldim de aslında yoğum alıntı yapmıştım onları cevaplamadan yeni cevap yazamadım. Ama şimdi burdayım.Huuuuuu huuuu niçün kimse yooook?
Menü muz haricinde çok güzel olmuş. Maşallah. Ben çok heyecanlanmaya başladım yarın için.Menum,
Sabah 9,00 1 yumurta,peynir
Öğle 12,30 haslanmıs tavuk göğsü
Akşam 1 kase tarhana çorbası,1 muz
2 lt Su,45 dk yürüyüş
Geçmiş olsun canım yaaa. Ben hiç bilmem böyle şeyleri. Fundanın tarif süper görünüyor. Dene bence. Birde şu siyah turpun içinde balı süzdürüp içiyorlar. Onu herkes tavsiye ediyor. Araştır istersen.Kızlar çok fena üşüttüm..astım bronşit nüksetti yine.nefes alamıyorum..ilaçlara basladım inş geçergöğüs yumusatmak için ne yapsam öneriniz var mı
Ayyy ayyy iyi ki yapmamışım ben. Sanırım yiyemezdim. Afiyet olsun. Bakalım yarın neler olacak.Menum
Sabah öğle akşam lapa:) öğlen bi kaç parça et ve tuzsuz cacık yedim akşam da tavuk göğsü yedim
Ebruuuuu sehriye olmamisssMenümü yazmayı unutmuşum. Kaptanınız gururla sunar
07:15
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
6 tane siyah zeytin
12:30
1,5 servis kaşığı elbasan tava
1 kepçe şehriye çorbası
18:00
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 tane limonlu kırmızı turp
2 lt su, spor yok.
Katılıyorum dbrucum. Çocuklar hasta olacağına ben olayım diyorum ama olmuyor tsbi öğleGeçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Ben de bu gün uyku eğitimi vermeye başladım. İlk gün 30 dk da hallettim. İnşallah yakında daha kısa sürecek. Senin ki nasıl uyuyor?
Ne güzel bir menü yazması da harika. İnşallah yarın bütün bomba sonuçlar bizde olacak. Sadece diğer Funda korkutuyor beni. Umarım kilo almaz.
Gel şekerim gel bekliyoruz dört gözle.
Ben varım geldim de aslında yoğum alıntı yapmıştım onları cevaplamadan yeni cevap yazamadım. Ama şimdi burdayım.
Menü muz haricinde çok güzel olmuş. Maşallah. Ben çok heyecanlanmaya başladım yarın için.
Geçmiş olsun canım yaaa. Ben hiç bilmem böyle şeyleri. Fundanın tarif süper görünüyor. Dene bence. Birde şu siyah turpun içinde balı süzdürüp içiyorlar. Onu herkes tavsiye ediyor. Araştır istersen.
Ayyy ayyy iyi ki yapmamışım ben. Sanırım yiyemezdim. Afiyet olsun. Bakalım yarın neler olacak.
Cok gecmis olsun zencefil bal karisimi birebir 3 gune yumusatir hatta taze varsa daha iyi.ben evde bi karisim vardi onu ictim hemen toparladi zencefil zerdecal tozdu balla karistirip icine de biraz limoj skip kasikliyordum sabah aksam ama 10 dk su icme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?