Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fatma migden bulandiysa nasil yedin anlamadim baska biseyimi fazla kacirdin.ama beni cok tok tuttu suan aclik hissetmiyorum ama yiyebildigim kadar yiyecegim.pirinc yedigim icin korkmuyor degilim fazla cikarim diye ama gorecegiz hep beraber.

slm kizlar kusurabakmayin gelemedim
aslinda ugradim ama cevap yazacagim bolumu tikladigimda donuyor yazamiyordum..
ve tarayicim kendi kendine kapaniyordu..
--

ninnodumda rshatsiz

Geçmiş olsun canım. Hayrola benim minnak da grip görsen salya sümük. Bu ara ortalikta var herhalde. Bir de havalar aldatıyor insanı.

ikinizin kuzularınada çok çok geçmiş olsun

aslında yoğurtla falan güzel oluyor benim nedense iştahımı kapattı kötü gelince tadı
Ye teyzesi ye :)neyse soyleme yarina surpriz olsun.evet tatlim suyun icine attim hepsini dolma ici gibi bise oldu:)ama limonu siddetle tavsiye ederim yediriyor.
öyle süprizlik bi sonuç beklemiyorum ben ama bakalım ne çıkar sonuç
hmmm güzel olmuş o zaman o bi dahakine bende deneyeyim öyel:):))

Fatma migden bulandiysa nasil yedin anlamadim baska biseyimi fazla kacirdin.ama beni cok tok tuttu suan aclik hissetmiyorum ama yiyebildigim kadar yiyecegim.pirinc yedigim icin korkmuyor degilim fazla cikarim diye ama gorecegiz hep beraber.
Şöyle oldu canım, lapadan midem bulanınca, yemek yedim. yemeği biraz fazla kaçırdım.
İnternet sitesinde yoğurtla karıştırmayın diyordu. O nedenle karıştırmadım.

maksat yedim diye vicdan azabı yaratmak nohut hakkında bişey diyemeyeceğim canım ama bugün tam anlamıyla koptum.. Yalnız yenilmiş gibi hissetmiyorum tam tersi eskisinden daha iyi olduğum için kendimi iyi hissettim.. tekrar gelicem ilerleyen saatlerde

Menum,

Sabah 9,00 1 yumurta,peynir

Öğle 12,30 haslanmıs tavuk göğsü

Akşam 1 kase tarhana çorbası,1 muz

2 lt Su,45 dk yürüyüş

Kızlar çok fena üşüttüm..astım bronşit nüksetti yine.nefes alamıyorum..ilaçlara basladım inş geçergöğüs yumusatmak için ne yapsam öneriniz var mı

Kızlar çok fena üşüttüm..astım bronşit nüksetti yine.nefes alamıyorum..ilaçlara basladım inş geçergöğüs yumusatmak için ne yapsam öneriniz var mı
Cok gecmis olsun zencefil bal karisimi birebir 3 gune yumusatir hatta taze varsa daha iyi.ben evde bi karisim vardi onu ictim hemen toparladi zencefil zerdecal tozdu balla karistirip icine de biraz limoj skip kasikliyordum sabah aksam ama 10 dk su icme.

Ayy sakın sakın ayda sadece bir kez yapılabilir bu tarz detokslar zaten lapa diyetinin yazıldığı yerde de ayda 1 kez yapın yaziyor zarar verir fazlası
Espri olsun diye yazmıştım zaten canım. Tuba mavera87 anladı

hahaha kızlar işiniz zor lapa yapmayan bir benim heralde
Bende yapmadım canım.

Ya şu an ki ruh halimizin binde biri olsa dikkat etmezmiydik çok cabuk sıyrılıyoruz bu moddan.İdeale yaklaştıktan sonra mümkün mertebe ucunu bırakmamak gerek.
Bak bana kaç yıldır sürünüyorum buralarda

Kızlar birazdan cıkıcam evden, formasyon dersim var bugun, eve cok gec gelicem, orucumu orda acıcam artık, ciğkofte yiyim demiştim ama o şişirir simdi beni tartıya yansır, yanımda ceviz filan gotureyim olmazsa ..
Maşallah sana. İnşallah yarın sabah çok iyi bir sonuç gelecek senden. Şu hedefe ulaş artık Tuba.

slm kizlar kusurabakmayin gelemedim
aslinda ugradim ama cevap yazacagim bolumu tikladigimda donuyor yazamiyordum..
ve tarayicim kendi kendine kapaniyordu..
--

ninnodumda rshatsiz
Geçmiş olsun canım umarım iyileşir biran önce. İnşallah menülere dikkat etmişsindir.

Çok kaçırmadın umarım. Yarın çok önemli çünkü. Kesin ilk üçte olmalıyız. Hatta bu kadar lapaya mutlaka birincilik bize gelmeli.

Geçmiş olsun canım. Hayrola benim minnak da grip görsen salya sümük. Bu ara ortalikta var herhalde. Bir de havalar aldatıyor insanı.
Geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Ben de bu gün uyku eğitimi vermeye başladım. İlk gün 30 dk da hallettim. İnşallah yakında daha kısa sürecek. Senin ki nasıl uyuyor?

Kizlar menum
Lapa lapa lapa 2 lt su spor yok ohhh ayagimi uzatacam bugun:)
Ne güzel bir menü yazması da harika. İnşallah yarın bütün bomba sonuçlar bizde olacak. Sadece diğer Funda korkutuyor beni. Umarım kilo almaz.

Gel şekerim gel bekliyoruz dört gözle.

Huuuuuu huuuu niçün kimse yooook?
Ben varım geldim de aslında yoğum alıntı yapmıştım onları cevaplamadan yeni cevap yazamadım. Ama şimdi burdayım.

Menum,

Sabah 9,00 1 yumurta,peynir

Öğle 12,30 haslanmıs tavuk göğsü

Akşam 1 kase tarhana çorbası,1 muz

2 lt Su,45 dk yürüyüş
Menü muz haricinde çok güzel olmuş. Maşallah. Ben çok heyecanlanmaya başladım yarın için.

Geçmiş olsun canım yaaa. Ben hiç bilmem böyle şeyleri. Fundanın tarif süper görünüyor. Dene bence. Birde şu siyah turpun içinde balı süzdürüp içiyorlar. Onu herkes tavsiye ediyor. Araştır istersen.

Menum
Sabah öğle akşam lapa:) öğlen bi kaç parça et ve tuzsuz cacık yedim akşam da tavuk göğsü yedim
Ayyy ayyy iyi ki yapmamışım ben. Sanırım yiyemezdim. Afiyet olsun. Bakalım yarın neler olacak.

Menümü yazmayı unutmuşum. Kaptanınız gururla sunar

07:15
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
6 tane siyah zeytin

12:30
1,5 servis kaşığı elbasan tava
1 kepçe şehriye çorbası

18:00
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 tane limonlu kırmızı turp

2 lt su, spor yok.

Özlemcim gecmiş olsun canım, dilaracım sanada cok secmiş olsun.. allah sifalar versin

Ebrucum menun cok iyi olmus, afiyet olsun, birazdan bende yazıcam:)

Kızlar az önce tartıldım, sonuc mukemmeldiii:) lapa işe yaradı kesinlikle... Bakalım sabaha be cıkıcak

Sahur olarak yatmadan önce aaat 1:30 gibi yedim

5 tame fırında karnıbahar köftesi
Zeytin 20-25 tane minik (cok susattı)
Peynir
Salatalık
4 ceviz

İftar 18:45 (aslında 16:50 de iftar oluyor ama o saatte dersteydim)

1 porsiyon durum doner

Su cok az

Ebruuuuu sehriye olmamissssaka yapiyorum tabii ki menu harikaaa afiyet olsunnn

Kızlar benim bu günkü menüm de 3 öğün lapa vardı. Kaçamak yapmadım..
Bunun yanında 2 litre suda var

Katılıyorum dbrucum. Çocuklar hasta olacağına ben olayım diyorum ama olmuyor tsbi öğle
Ebru canım uyku ile ciddi problemlerimiz var. Gecede rahat 15 - 20 defa uyanıyor. Hastalıkkta zaten uyanıyor normalde de öğle. Uyku problemi yaşıyorum çok. Herhalde emiyor diye de bu kadar kalkıyor diye düşünüyorum. Ama bıraktırmak için de erken daha.

Sağol canım hemen deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…