Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar sadece Gülnihal kaldı. İnşallah 11:30 a kadar yapar bildirimini. Yoksa çok sıkıntı. Ayy pardon Funda da yazacak daha.

78 ile izne ayrılmıstım. 78 olunca gireliyorum sanırsam

Evet canım listemizi kötü etkilememek için maalesef en az ayrıldığın kilona dönmen lazım. Çok istisnai durumlarda mesela takım ortalaması hiç düzelmeyecekse o zaman üyenin durumuna göre alabiliyorum ama genelde eski kilosuna dönüyor herkes.

Eda gelmez oldu. Eskiden arada bir uğruyordu. Nasıl gidiyor acaba hamileliği?

*** 13. TAKIM 388. ETAP***

Akkat (77.1/76.6/0.5/%0.65)
cerenberen16 (81/80/1/%1.23)
dilarasahra (84.7/83.9/0.8/%0.94)
gubsej (94.3/92.6/1.7/%1.80)
Hepbera (69.2///%)
LAydLiNe (64.2/63.5/0.7/%1.09)
mavera87 (67.3/66/1.3/%1.93)
OoOturtleOoO ( 91.6/89.6/2/%2.18)
Ozlem (72.9/72.5/0.4/%0.55)
Yazagelen (78.9/78.7/0.2/%0.25) Geri dönmek üzere ayrıldı.

13. Takım ortalaması : % 1.06

Tuba ben listeyi şuana kadar yapılan bildirimlerle hazırladım. Sadece Gülnihal eksik. Funda bildirimini özelden yaptı. Buradan da yap dedim ama yapmazsa özeldekini baz alırız. Benim saat 12:30 da diş randevum var. İnşallah bugün bütün işim bitecek. En çok ta elma yemeyi özledim.

Gunaydinn kızlar kotu de olsa lapa ise yarıyor:)
Bildirimim
Geçen hafta : 91.6
Bu hafta : 89.6
Fark 2kg

Havva' cım öncelikle çok güzel kilo verdiğin için tebrik ederim arkasından 8 li rakamları gördüğün için. Darısı 7 li rakamlara inşallah. Bu arada artık senin profilde de yazıyor 13. takım. Hayırlı olsun :)

Selam kızlar. Bu hafta gelemedim. Ay sonuna kadar da gelemeyeceğim. Sanırım izne ayrılsam benim için en iyisi olacak. 10 gün sonra temelli geri dönerim.

Kilom
Geçen hafta
78,9
Bu hafta
78,7

İş yerinde yemek kartıyla ilgili bir problem var. Benimki gelene kadar onların kartını kullanıyorum. Ben de "madem hakkım var, boşa gitmesin" diye iş yerine en yakın etsiz ve en çabuk yemek alabileceğim yer olan pilavcıdan pilav alıyorum. Zaten iş yeri erkek arkadaşımın evine çok yakın olduğu için annesi sağolsun ben yemeğe gelirim diye soyalı lahmacunlar, turtalar falan yapıyor. Tabi ben de gidiyorum o kadar zahmetin üzerine ayıp olmasın diye. Sonra akşam eve geliyorum 9'da, 10'da, bir daha yiyorum. Böyle bir haftanın ardından yine 200 gram vermişim. Tabi iş yeri iki katlı, sürekli aşağı in-yukarı çık, o reyonu indir, bu reyonu doldur derken yeni bir spor çeşidi keşfettim galiba. Bunu gördüm ya, bundan sonra daha dikkatli yiyeceğim ki bir yandan da hızla kilo vereyim. :)

Görüşmek üzere...

kızlar günaydın bende okurken geçmişi listeyi hazırladım bir yandan ama ebru hazırlamış :) ben yine kaçmak durumundayım görüşürüüz

heh kızlar simdi anneme geldim, listeyi hazırlamıssınız zaten, bana da gulnihali bekleyip sonra da paylasmak kalmıs herhalde..

kızlar bu hafta durumumuz cok iyi, lapalar işe yaramıs gibi:) kilo veren herkesi coook tebrik ediyorum

*** 13. TAKIM 388. ETAP***

Akkat (77.1/76.6/0.5/%0.65)
cerenberen16 (81/80/1/%1.23)
dilarasahra (84.7/83.9/0.8/%0.94)
gubsej (94.3/92.6/1.7/%1.80)
Hepbera (69.2///%) Bildirim Yapmadı
LAydLiNe (64.2/63.5/0.7/%1.09)
mavera87 (67.3/66/1.3/%1.93)

OoOturtleOoO ( 91.6/89.6/2/%2.18)
Ozlem (72.9/72.5/0.4/%0.55)
Yazagelen (78.9/78.7/0.2/%0.25) Geri dönmek üzere ayrıldı.

13. Takım ortalaması : % 1.06

kızlar, listeyi bu sekilde paylasıyorum ozaman, gulnihal gelemedi herhalde.. bildriim yapmadı yazıyorum, paylasayım mı?

arkadaslar niye kimse yok? ben evden cıkmak zorundayım, listeyi birisi paylasabilir mi rica etsem?

Ya deli olucam bir sorunmu var sitede? Bunca zaman kimse gelmemiş olamaz, hemde cuma gunu!

Kizlar selam..bugun gunu hastNede gecirdim astim atagi geciriyormusum..ama bogazimin altindaki agrinin ve yutkunamama sebebimin neden oldugunu bulamadilar yarin yine gidicem dua edin baan(menumude yazayim zTen pek bisey yiyemedim.

Sabah 3 grisini 2 dilim peynir

Ogle 1 tost hastanede serumdan once

Aksam 1 kase mercimek corbasi

Su 1 lt dir spor yasak iyilesene kadar((

Cok keyifsizim cooook..

Ya deli olucam bir sorunmu var sitede? Bunca zaman kimse gelmemiş olamaz, hemde cuma gunu!
Canim sakin:)ben bi ara geldim baktim sen panik halindesin o ara ebruya msg attim felan yazamadim buraya ebru paylasmis zaten ben de rengini duzelttim:)
Ayyy Allah acil sifalar versin dikkat et tatlim cok gecmis olsun.guatr felan mi var acaba yutkunamama?

Ben lapa yapmadım ama çok çok güzel kilo verdim.

arkadaslar niye kimse yok? ben evden cıkmak zorundayım, listeyi birisi paylasabilir mi rica etsem?
Tuba' cım böyle durumlar da yani listeyi paylaşma sırası sendeyken lütfen kimseye bırakma. Ben tesadüf eseri gördüm. Dişçi koltuğundayken paylaştım. Hatta kontrol amaçlı girmiştim. Saat 11:30 dan sonra yapılan bildirimler geçersiz zaten. 11:30 dan sonra gelen gelir gelmeyen kalır. Bu takımın en önemli kuralı. Gelmediyse paylaşacaksın listeyi öyle. Eğer paylaşmasaydım Funda da gelmeseydi şuan takım olarak çok kötü durumdaydık. Anlatabildim mi?

Geçmiş olsun canım. İnşallah daha önemli bişey yoktur. Yarın iyi haberlerini bekliyoruz. Daha önceden astımın var mıydı?

MENÜM

08:00
1 kepçe aşure

12:00
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı salata
1 servis kaşığı mantı

18:30
1 tabak pırasa yemeği
1 servis kaşığı pirinç pilavı

2 lt su, iki fincan sütsüz şekersiz nescafe

Mantı vardı bugün hastane menüsünde. Yemesem çok aç kalacaktım. Dünkü aşureyi de bugün kahvaltıda kendime ödül olarak verdim. Akşamki pilavda olmadı ama çöpe dökülmesin diye yemek zorunda kaldım. Kısaca menü tam bir rezalet. Yarın büyük telafi günü. Haftaya hedefim 62.9 lütfen herkes hedefini yazsın.

Ebrucum kendini ödüllendirmişsin resmen:) hadi agiyet olsun, aşureci seni...:)
Öğlen delirmeme az kalmıstı, kimse yazmıyor, gulnihal gelmiyor, listeyi paylasıcam ama yazının rengiini kırmızı yapamıyorum vs.
Cok sıkıntılıydı yani, ama evden de cıkıp derse gelmek zorundaydım. Bir dahakine deediğin gibi yaparım.. Suuan hala okuldayım, son ders kaldı.. Uh..

Menun güzel canım. Ama hasta olmana üzüldüm. Allah acil şifalar versin..

Ebrucum dediğin gibi menün biraz ağır olmuş ama telafi edeceğine eminim. Benim hedefim 80. İnşallah bu hafta hedefime ulaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…