78 ile izne ayrılmıstım. 78 olunca gireliyorum sanırsam
Gecen hafta 67.3
Bu hafta 66
Fark 1,3
(Haftalık hedef 66,5 idi)
:)
Gunaydinn kızlar kotu de olsa lapa ise yarıyor:)
Bildirimim
Geçen hafta : 91.6
Bu hafta : 89.6
Fark 2kg
Canim sakin:)ben bi ara geldim baktim sen panik halindesin o ara ebruya msg attim felan yazamadim buraya ebru paylasmis zaten ben de rengini duzelttim:)Ya deli olucam bir sorunmu var sitede? Bunca zaman kimse gelmemiş olamaz, hemde cuma gunu!
Ayyy Allah acil sifalar versin dikkat et tatlim cok gecmis olsun.guatr felan mi var acaba yutkunamama?Kizlar selam..bugun gunu hastNede gecirdim astim atagi geciriyormusum..ama bogazimin altindaki agrinin ve yutkunamama sebebimin neden oldugunu bulamadilar yarin yine gidicem dua edin baan(menumude yazayim zTen pek bisey yiyemedim.
Sabah 3 grisini 2 dilim peynir
Ogle 1 tost hastanede serumdan once
Aksam 1 kase mercimek corbasi
Su 1 lt dir spor yasak iyilesene kadar((
Cok keyifsizim cooook..
Ben lapa yapmadım ama çok çok güzel kilo verdim.heh kızlar simdi anneme geldim, listeyi hazırlamıssınız zaten, bana da gulnihali bekleyip sonra da paylasmak kalmıs herhalde..
kızlar bu hafta durumumuz cok iyi, lapalar işe yaramıs gibi:) kilo veren herkesi coook tebrik ediyorum
Tuba' cım böyle durumlar da yani listeyi paylaşma sırası sendeyken lütfen kimseye bırakma. Ben tesadüf eseri gördüm. Dişçi koltuğundayken paylaştım. Hatta kontrol amaçlı girmiştim. Saat 11:30 dan sonra yapılan bildirimler geçersiz zaten. 11:30 dan sonra gelen gelir gelmeyen kalır. Bu takımın en önemli kuralı. Gelmediyse paylaşacaksın listeyi öyle. Eğer paylaşmasaydım Funda da gelmeseydi şuan takım olarak çok kötü durumdaydık. Anlatabildim mi?arkadaslar niye kimse yok? ben evden cıkmak zorundayım, listeyi birisi paylasabilir mi rica etsem?
Geçmiş olsun canım. İnşallah daha önemli bişey yoktur. Yarın iyi haberlerini bekliyoruz. Daha önceden astımın var mıydı?Kizlar selam..bugun gunu hastNede gecirdim astim atagi geciriyormusum..ama bogazimin altindaki agrinin ve yutkunamama sebebimin neden oldugunu bulamadilar yarin yine gidicem dua edin baan(menumude yazayim zTen pek bisey yiyemedim.
Cok keyifsizim cooook..
Kizlar selam..bugun gunu hastNede gecirdim astim atagi geciriyormusum..ama bogazimin altindaki agrinin ve yutkunamama sebebimin neden oldugunu bulamadilar yarin yine gidicem dua edin baan(menumude yazayim zTen pek bisey yiyemedim.
Cok keyifsizim cooook..
MENÜM
08:00
1 kepçe aşure
12:00
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı salata
1 servis kaşığı mantı
18:30
1 tabak pırasa yemeği
1 servis kaşığı pirinç pilavı
2 lt su, iki fincan sütsüz şekersiz nescafe
Mantı vardı bugün hastane menüsünde. Yemesem çok aç kalacaktım. Dünkü aşureyi de bugün kahvaltıda kendime ödül olarak verdim. Akşamki pilavda olmadı ama çöpe dökülmesin diye yemek zorunda kaldım. Kısaca menü tam bir rezalet. Yarın büyük telafi günü. Haftaya hedefim 62.9 lütfen herkes hedefini yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?