Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün bir arkadaşla görüştük, metabolizmik balans diyeti diye bir diyete başlamış. Daha doğrusu dahiliye uzmanı bir doktor eşiliğinde yapıyormuş. Onu en son geçen hafta pazar akşamı görmüştüm, dün pazara göre gözle görünür drecede incelmişti. o günden bugüne 5 kilo vermiş. Doktorun hedefi 2 ayda 20 kg verdirmekmiş. Bu yöntemi duyan var mı aranızda ?
 
Günaydın Kızlar

Bugün işim çok ama çok fazla. İlk defa eve temizlik için yardımcı gelecek. Büyük temizlik var. Birazdan gelir.

Bu arada az önce tartıldım. Sabah ödemi olmasına rağmen 63.3 üm. Dünkü yediklerim geldikleri gibi gitmişler. Bu kez işi beyinde bitirmemiz lazım şuan benim yaptığım gibi. Gideceğine inandığın an gidiyor zaten. Diyet yaptığın halde zayıflayamayacağını düşünürsen eğer olmuyor o iş. Neredeyse iki aydır yerimde sayıyordum. Artık - lerde gidiyorum.

Takımdan genel anlamda çok memnunum ama memnun olmadığım bazı durumlar var. Teker teker değerlendirme yapacağım bu akşam. O zaman daha iyi olacak durum.

Cuma kilo verdik diye rahatlamak yok. Haftaya yine ilk üçte olmamız lazım. Bundan sonraki tek hedef her hafta ilk üç. Yoksa bu iş olmayacak.

Menüleri tek tek alıntı yapmadım ama Zeynep harici herkesin menü çok kötü ben dahil. Bugün herkesten iyi menüler bekliyorum. Hedefler küçük tutuluyor olabilecek en yüksek hedefi istiyorum hepinizden.

Gün içinde uğramaya çalışırım. Boş bırakmayın takımı. Şimdilik kaçıyorum.
 

İki ayda hiç kimse 20 kilo veremez canım. Tamamen hikaye. Verse bile mutlaka diyet sonunda fazlasıyla geri alır. En ideali haftada 1 kilo 2 ayda 8 kilo. Bilemedin 10 kilo verilir ama 20 imkansız. Biz burda diyet yapmıyoruz zaten sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz.
 
Kolay gelsin Ebru.
 
Tuba, Özlem, Ece dünkü menüleriniz gelmedi ona göre
Sahi Ece nerde?
 
Günaydın canlar,,

Hafta sonu gelince şu laptop ı açıp giriyorum ya nete...Miss gibi,, nasıl keyifli...Hafta içi telefonla çok zorr.. Uygulama çalışsa sorun olmayacakta, telefondan internet sitesine girmek hiç keyifli değil...

Nasılsınız, hafta sonu planlarınız neler?
 
Gunaydinnnn guzeller citir hatunlar gelecegin 36,38 maksimum 40 bedenleri nasilsiniz:)
Ben az once uyandim dun baya yipratmisim kendimi kahvaltimi yapip carsiya cikacagim.
Bana yardimci olabilir misiniz?arkadasin oglunun dogum gunu yavrucak 2 yasina giriyor hediye alacagim da cocugun cok cok fazla kiyafet ve oyuncagi var gecen gun laflarken arkadasla esinden cicek hic almadigini soyledi ben ona cicek almayi dusunuyorum yavrunu iyi ki dogurmussun guzel anne diye cok mu sacma cicek ne alakaa der mi?
 
Bu haftasonu evde oturup kızımı ders çalıştıracağım Gönül. haftaya sınavı var. Ben telefondan hiç giremiyorum siteye. Girsem de yalnızca okuyorum cevap yazamıyorum. telefondan çok zor oluyor hakikaten.

İyi fikir Fundacım, annesi çok sevinir. Çocuklar hep öyle zaten, herşeyleri fazlasıyla var o nedenle doyumsuz oluyorlar. Ben böyle durumlarda ihtiyacı olabilecek şeyleri alıyorum. Bir yaş büyük alıyorum ki o sene zaten ihtiyacı yoksa ertesi seneye işine yarar diye.
 
Kızlar merhabaa nedense bir türlü adam gibi gelemiyorum perşembe günü bozduğum 0 sağlıksız beslenme durumunu bugün toparlamaya başladım yarın tam anlamıyla tekrar başlatırım süreci..
 
saat 2de dışarı çıkmam gerek o nedenle su ve bitki çayı içemiyorum pek bu akşamda inşallah spora inicem :) birisi 3. olmuşuz demiş tebrikleeer :)
 
Dünün menüsü
10.30: 4 dl salatalık, 1 dl kaşar, 5 zeytin, 2 dl kepekli ekmek, şekersiz çay
15 yarım ay çöreği
18:00: 1 kabak dolması, yr kase tarhana, 1 kase yoğurt
19 1 tane nescafe mocha
1,5 lt su, 30 dk tempolu, 45 dk yavaş yürüyüş
 
dün önceki günden daha iyi durumdaydı bugün daha da iyi :) gittikçe kendimi tutabilmeye başlıyorum üstelik yoksa nerdeee ben 2 dl pizzayla yetineyim ya da tatlı yedim mi durayım bunu hissetmek mutlu etti bugün korkudan tartılamadım yarın sabah tartılacağım
 

O nasıl bir şeymiş öğle azıcık tüyo alsana fatma. Mersk ettim ne yiyip ne içiyormuş.


Kolay gelsin ebrucum sana. İşin çok bu gün. Ama en azından gün sonynda svin mis gibi olucak. Bu arada menü için teşekkür ederim. Nisanda kaynımın düğünü va o tarihe kadar 68 olmalıyım işimi sıkı tutmalıyım yoksa yetişemem.


inşallah hepimiz 36 38 oluruz fundacım. Hediye konusunda da küçüçük bir hediye al bence sen çoçuk bekler.


Afiyet olsin canım fena olnamış
 
Kahvaltı güzel, öğlen yok akşam güzel. yürüyüş güzel, su kötü :)
 
Önce kan tahlili ve ultrason falan muayene etmiş, tam olarak emin değilim ama kan testine göre yemesi gereken ve yememesi gereken besinleri çıkarıp liste veriyormuş. İlk 2 günlük detoks yapılıyormuş. Arkadaşım 1 haftada 5 kg inmişti. Ben de inanamadım gözlerime. Mutlaka su kaybı da vardır. İnternette biraz araştırsan fikir vermesi açısından örnek öğünler var.
 
Bir de öğünlere başlarken ilk proteinle başlanıyormuş, yani ağıza ilk protein atılıyor.
 
Bu haftaki hedefim KK'da 1. olmak. gerçi geçen haftalarda da böyle bir hedefim vardı gerçekleştirememiştim ama bu hafta kararlıyım bakalım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…