Dün bir arkadaşla görüştük, metabolizmik balans diyeti diye bir diyete başlamış. Daha doğrusu dahiliye uzmanı bir doktor eşiliğinde yapıyormuş. Onu en son geçen hafta pazar akşamı görmüştüm, dün pazara göre gözle görünür drecede incelmişti. o günden bugüne 5 kilo vermiş. Doktorun hedefi 2 ayda 20 kg verdirmekmiş. Bu yöntemi duyan var mı aranızda ?
Kolay gelsin Ebru.Günaydın Kızlar
Bugün işim çok ama çok fazla. İlk defa eve temizlik için yardımcı gelecek. Büyük temizlik var. Birazdan gelir.
Bu arada az önce tartıldım. Sabah ödemi olmasına rağmen 63.3 üm. Dünkü yediklerim geldikleri gibi gitmişler. Bu kez işi beyinde bitirmemiz lazım şuan benim yaptığım gibi. Gideceğine inandığın an gidiyor zaten. Diyet yaptığın halde zayıflayamayacağını düşünürsen eğer olmuyor o iş. Neredeyse iki aydır yerimde sayıyordum. Artık - lerde gidiyorum.
Takımdan genel anlamda çok memnunum ama memnun olmadığım bazı durumlar var. Teker teker değerlendirme yapacağım bu akşam. O zaman daha iyi olacak durum.
Cuma kilo verdik diye rahatlamak yok. Haftaya yine ilk üçte olmamız lazım. Bundan sonraki tek hedef her hafta ilk üç. Yoksa bu iş olmayacak.
Menüleri tek tek alıntı yapmadım ama Zeynep harici herkesin menü çok kötü ben dahil. Bugün herkesten iyi menüler bekliyorum. Hedefler küçük tutuluyor olabilecek en yüksek hedefi istiyorum hepinizden.
Gün içinde uğramaya çalışırım. Boş bırakmayın takımı. Şimdilik kaçıyorum.
Bu haftasonu evde oturup kızımı ders çalıştıracağım Gönül. haftaya sınavı var. Ben telefondan hiç giremiyorum siteye. Girsem de yalnızca okuyorum cevap yazamıyorum. telefondan çok zor oluyor hakikaten.Günaydın canlar,,
Hafta sonu gelince şu laptop ı açıp giriyorum ya nete...Miss gibi,, nasıl keyifli...Hafta içi telefonla çok zorr.. Uygulama çalışsa sorun olmayacakta, telefondan internet sitesine girmek hiç keyifli değil...
Nasılsınız, hafta sonu planlarınız neler?
İyi fikir Fundacım, annesi çok sevinir. Çocuklar hep öyle zaten, herşeyleri fazlasıyla var o nedenle doyumsuz oluyorlar. Ben böyle durumlarda ihtiyacı olabilecek şeyleri alıyorum. Bir yaş büyük alıyorum ki o sene zaten ihtiyacı yoksa ertesi seneye işine yarar diye.Gunaydinnnn guzeller citir hatunlar gelecegin 36,38 maksimum 40 bedenleri nasilsiniz:)
Ben az once uyandim dun baya yipratmisim kendimi kahvaltimi yapip carsiya cikacagim.
Bana yardimci olabilir misiniz?arkadasin oglunun dogum gunu yavrucak 2 yasina giriyor hediye alacagim da cocugun cok cok fazla kiyafet ve oyuncagi var gecen gun laflarken arkadasla esinden cicek hic almadigini soyledi ben ona cicek almayi dusunuyorum yavrunu iyi ki dogurmussun guzel anne diye cok mu sacma cicek ne alakaa der mi?
Dün bir arkadaşla görüştük, metabolizmik balans diyeti diye bir diyete başlamış. Daha doğrusu dahiliye uzmanı bir doktor eşiliğinde yapıyormuş. Onu en son geçen hafta pazar akşamı görmüştüm, dün pazara göre gözle görünür drecede incelmişti. o günden bugüne 5 kilo vermiş. Doktorun hedefi 2 ayda 20 kg verdirmekmiş. Bu yöntemi duyan var mı aranızda ?
Günaydın Kızlar
Bugün işim çok ama çok fazla. İlk defa eve temizlik için yardımcı gelecek. Büyük temizlik var. Birazdan gelir.
Bu arada az önce tartıldım. Sabah ödemi olmasına rağmen 63.3 üm. Dünkü yediklerim geldikleri gibi gitmişler. Bu kez işi beyinde bitirmemiz lazım şuan benim yaptığım gibi. Gideceğine inandığın an gidiyor zaten. Diyet yaptığın halde zayıflayamayacağını düşünürsen eğer olmuyor o iş. Neredeyse iki aydır yerimde sayıyordum. Artık - lerde gidiyorum.
Takımdan genel anlamda çok memnunum ama memnun olmadığım bazı durumlar var. Teker teker değerlendirme yapacağım bu akşam. O zaman daha iyi olacak durum.
Cuma kilo verdik diye rahatlamak yok. Haftaya yine ilk üçte olmamız lazım. Bundan sonraki tek hedef her hafta ilk üç. Yoksa bu iş olmayacak.
Menüleri tek tek alıntı yapmadım ama Zeynep harici herkesin menü çok kötü ben dahil. Bugün herkesten iyi menüler bekliyorum. Hedefler küçük tutuluyor olabilecek en yüksek hedefi istiyorum hepinizden.
Gün içinde uğramaya çalışırım. Boş bırakmayın takımı. Şimdilik kaçıyorum.
Gunaydinnnn guzeller citir hatunlar gelecegin 36,38 maksimum 40 bedenleri nasilsiniz:)
Ben az once uyandim dun baya yipratmisim kendimi kahvaltimi yapip carsiya cikacagim.
Bana yardimci olabilir misiniz?arkadasin oglunun dogum gunu yavrucak 2 yasina giriyor hediye alacagim da cocugun cok cok fazla kiyafet ve oyuncagi var gecen gun laflarken arkadasla esinden cicek hic almadigini soyledi ben ona cicek almayi dusunuyorum yavrunu iyi ki dogurmussun guzel anne diye cok mu sacma cicek ne alakaa der mi?
Dünün menüsü
10.30: 4 dl salatalık, 1 dl kaşar, 5 zeytin, 2 dl kepekli ekmek, şekersiz çay
15yarım ay çöreği
18:00: 1 kabak dolması, yr kase tarhana, 1 kase yoğurt
191 tane nescafe mocha
1,5 lt su, 30 dk tempolu, 45 dk yavaş yürüyüş
Kahvaltı güzel, öğlen yok akşam güzel. yürüyüş güzel, su kötü :)Dünün menüsü
10.30: 4 dl salatalık, 1 dl kaşar, 5 zeytin, 2 dl kepekli ekmek, şekersiz çay
15yarım ay çöreği
18:00: 1 kabak dolması, yr kase tarhana, 1 kase yoğurt
191 tane nescafe mocha
1,5 lt su, 30 dk tempolu, 45 dk yavaş yürüyüş
Önce kan tahlili ve ultrason falan muayene etmiş, tam olarak emin değilim ama kan testine göre yemesi gereken ve yememesi gereken besinleri çıkarıp liste veriyormuş. İlk 2 günlük detoks yapılıyormuş. Arkadaşım 1 haftada 5 kg inmişti. Ben de inanamadım gözlerime. Mutlaka su kaybı da vardır. İnternette biraz araştırsan fikir vermesi açısından örnek öğünler var.O nasıl bir şeymiş öğle azıcık tüyo alsana fatma. Mersk ettim ne yiyip ne içiyormuş.
Kolay gelsin ebrucum sana. İşin çok bu gün. Ama en azından gün sonynda svin mis gibi olucak. Bu arada menü için teşekkür ederim. Nisanda kaynımın düğünü va o tarihe kadar 68 olmalıyım işimi sıkı tutmalıyım yoksa yetişemem.
inşallah hepimiz 36 38 oluruz fundacım. Hediye konusunda da küçüçük bir hediye al bence sen çoçuk bekler.
Afiyet olsin canım fena olnamış
Bir de öğünlere başlarken ilk proteinle başlanıyormuş, yani ağıza ilk protein atılıyor.Önce kan tahlili ve ultrason falan muayene etmiş, tam olarak emin değilim ama kan testine göre yemesi gereken ve yememesi gereken besinleri çıkarıp liste veriyormuş. İlk 2 günlük detoks yapılıyormuş. Arkadaşım 1 haftada 5 kg inmişti. Ben de inanamadım gözlerime. Mutlaka su kaybı da vardır. İnternette biraz araştırsan fikir vermesi açısından örnek öğünler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?