- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Valla ustume alinmiom ben hep burdaydim spor yaptim geldim:)Kızlar neden bugün kimse yok? Anlaşılan herkes bıraktı kendini. Bu haftada sıkı yönetim var herkes kendini hazırlasın.
Menü takibinden sonra mesaj saymaya da başlıyoruz. Yoksa kimsenin uğrayacağı yok.
Valla ustume alinmiom ben hep burdaydim spor yaptim geldim:)
O kadarda kötü değil Funda' cım. Hiç olmazsa bişeyler yemişsin. Önceki menülerde yiyecek namına bişey yoktu. Sadece kahveleri merak ettim. Nasıl içiyor sun? Su ve spor süper.Pek ic acici degil ama menum
Sabah 8.00
1 kk peynir,1 salatalik,1 domates,1 biber,1 nescafe,1 turk kahvesi
Ogle 12.30
Sabahla ayni +yogurt+elma
Aksam 17.40
8 cig kofte,1 bardak ayran,marul,aci biber tursusu
Eve geldikten sonra kofte rahatsiz etti migdem kotu 1 avuc beyaz leblebi
2.5 lt su 15 dk mekik squat 30 dk cok tempolu kosu
Eki Görüntüle 1310836
Normalde regl haftasında eğer kaçamak yapmazsan iki katı gider kilo ama nedense bir süredir regl haftasında kötü sonuçlar alıyor takım. Bence hiç kasma regl olacağım diye. Aklından sil + kiloyu. Sürekli cumaya 1 kilo vereceğini düşün bak nasıl 1 kilo veriyorsun. Ben nasıl indim sanıyorsun 63.5 e. Düşünce gücünü unutma sakın. Bunu sana daha önce de söyledim. Hatta aynı bu şekilde bir mesaja karşılık olarak yazdım. Bu kez uygula olur mu?Bu hafta hedefim 700 gr regl haftam olacak insallah korktugum gibi olmaz genelde + 1 cikiyorum onlemimi alayim simdiden mecburen bu hafta persembe de lapa yiyecegim
Geçmiş olsun Dilara. Umaraım en kısa zamanda toparlanırsın.Kizlar selam..bugun gunu hastNede gecirdim astim atagi geciriyormusum..ama bogazimin altindaki agrinin ve yutkunamama sebebimin neden oldugunu bulamadilar yarin yine gidicem dua edin baan(menumude yazayim zTen pek bisey yiyemedim.
Sabah 3 grisini 2 dilim peynir
Ogle 1 tost hastanede serumdan once
Aksam 1 kase mercimek corbasi
Su 1 lt dir spor yasak iyilesene kadar((
Cok keyifsizim cooook..
Bugün herkes rahatladı galiba kilo verince. ben de bütün gün dışardaydım. Evde kalınca daha çok bunalım takılıyorum. Sabah 10 gibi çıktım eve yeni geldim.Kızlar neden bugün kimse yok? Anlaşılan herkes bıraktı kendini. Bu haftada sıkı yönetim var herkes kendini hazırlasın.
Menü takibinden sonra mesaj saymaya da başlıyoruz. Yoksa kimsenin uğrayacağı yok.
Fena değil bence Funda, üstelik spor ve su güzel.Pek ic acici degil ama menum
Sabah 8.00
1 kk peynir,1 salatalik,1 domates,1 biber,1 nescafe,1 turk kahvesi
Ogle 12.30
Sabahla ayni +yogurt+elma
Aksam 17.40
8 cig kofte,1 bardak ayran,marul,aci biber tursusu
Eve geldikten sonra kofte rahatsiz etti migdem kotu 1 avuc beyaz leblebi
2.5 lt su 15 dk mekik squat 30 dk cok tempolu kosu
Eki Görüntüle 1310836
Sen kilona gore cok iyi verdin ebru masallah umarim heppsi yagdan gitmistir.Niye üstüne alınıyorsun tatlım. Bir sürü gelmeyen var. Onlar alınsın sen alınma. Böyle dedim diye de şımarma sakın ne kadar çok gelirsek buraya o kadar iyi oluyor.
Düşünsene benim verilecek çok az kilom olmasına rağmen bu hafta 700 gram verdim. Hep takım sayesinde. Yoksa olmuyor.
Kahve sade turk kahvesi digeri cay bardaginda suttozlu nescafe biliyorum suttozu olmamasi lazim ama gunde 6-7 ye cikarmistim yine simdi sabah ayilmak icin iciyorum ondan da kurtulacam insallah sekersiz bu arada.O kadarda kötü değil Funda' cım. Hiç olmazsa bişeyler yemişsin. Önceki menülerde yiyecek namına bişey yoktu. Sadece kahveleri merak ettim. Nasıl içiyor sun? Su ve spor süper.
Normalde regl haftasında eğer kaçamak yapmazsan iki katı gider kilo ama nedense bir süredir regl haftasında kötü sonuçlar alıyor takım. Bence hiç kasma regl olacağım diye. Aklından sil + kiloyu. Sürekli cumaya 1 kilo vereceğini düşün bak nasıl 1 kilo veriyorsun. Ben nasıl indim sanıyorsun 63.5 e. Düşünce gücünü unutma sakın. Bunu sana daha önce de söyledim. Hatta aynı bu şekilde bir mesaja karşılık olarak yazdım. Bu kez uygula olur mu?
Niye rahatliyonuz ki yaa bence bugunden isi sknca cumaya daha harikalar cikiyor motivasyon tavan yapiyor gerci bende cigkofte yedim odul olarak. tam uyukluyordum dedim kalk bakayim funda spora,nasil baslarsan oyle gider:)Geçmiş olsun Dilara. Umaraım en kısa zamanda toparlanırsın.
Bugün herkes rahatladı galiba kilo verince. ben de bütün gün dışardaydım. Evde kalınca daha çok bunalım takılıyorum. Sabah 10 gibi çıktım eve yeni geldim.
Fena değil bence Funda, üstelik spor ve su güzel.
Waffle da mi mecburen yedin havvaaaaa nasil canim cekti yaaaHoş güzel lapayla verdik de bırakınca geri almasak bari(
Menum
Kahvaltı
2dilim çavdar ekmekle tost
1yumurta
Öğlen 2
2kepce makarna
Bu parça et
3catal pasta erkek arkadaşımın doğum günüydü mecburen yedim
Akşam
Mantarlı tavuk
Ayran
İki kez de waffle ısırdı m
1saatten fazla yürüyüş 1.5 2lt su
Biraz çok bi menü oldu
Bu hafta son demi asure isi,mahfetti bizi:)sabah ogle cok iyi aksam kopmus ipler yarin bi arkadasin oglunun dogumgunu var kadin dokturecek yine ve israrcidir nasil bas edecem ben ya huKızlar ben bugün kaçırdım. Kilo verdim diye cuma kaçamağı oldu.
09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir,
2 dlm tb ekmek
çay
12:00
1 kase tarhana çorbası
16:00
2 dlm börek
1 mercimek köftesi
1 servis kaşığı patates salatası
1 kase aşure
19:30
1 şekersiz latte (sütlü)
20:30
2 kraker
1 lt su, spor yok.
Eline saglik fatmacim.Bu haftaki menü paylaşım listemiz ve haftalık hedeflere yaklaşma oranlarımız
Eki Görüntüle 1310944
Kizlar selam..bugun gunu hastNede gecirdim astim atagi geciriyormusum..ama bogazimin altindaki agrinin ve yutkunamama sebebimin neden oldugunu bulamadilar yarin yine gidicem dua edin baan(menumude yazayim zTen pek bisey yiyemedim.
Sabah 3 grisini 2 dilim peynir
Ogle 1 tost hastanede serumdan once
Aksam 1 kase mercimek corbasi
Su 1 lt dir spor yasak iyilesene kadar((
Cok keyifsizim cooook..
MENÜM
08:00
1 kepçe aşure
12:00
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı salata
1 servis kaşığı mantı
18:30
1 tabak pırasa yemeği
1 servis kaşığı pirinç pilavı
2 lt su, iki fincan sütsüz şekersiz nescafe
Mantı vardı bugün hastane menüsünde. Yemesem çok aç kalacaktım. Dünkü aşureyi de bugün kahvaltıda kendime ödül olarak verdim. Akşamki pilavda olmadı ama çöpe dökülmesin diye yemek zorunda kaldım. Kısaca menü tam bir rezalet. Yarın büyük telafi günü. Haftaya hedefim 62.9 lütfen herkes hedefini yazsın.
Fundacim yeme. Azıcık bile kilo versek ne kadar mutlu oluyoruz. Ben artık onu düşünüyorum. 70 kilo olup 40 beden giymeyi hayal ediyorum.Ben cok yoruldum kizlar ya okadar spordan sonraa bi de kisisel temizlik yaptim eminim o kosudan daha cok kalori harcadim:)ben yatiyorum herkese iyi geceler.yarin bana sans dileyin yemeyeyim bisey nolur
Ah o misafirlikler yok mu Funda, beni mahveden de o ortamlar. Bu süreç içinde uzak durmak lazım, bir yere gitmemek lazım. Bir arkadaşım gittiğim yerlerde diyetteyim demiyorum demişti, onun yerine midem rahatsız yememem gerekiyor diyormuş. Diyetteyim deyince insanlar sanki daha çok ısrar ediyorlar diyordu :)Sen kilona gore cok iyi verdin ebru masallah umarim heppsi yagdan gitmistir.
Yok yok simarmam cok yogun olmadigim surece buralardayim:)olmuyor tabi ya bugun su genel siralamayi kurcalarken gordum 95.8 le takima girmisim 89a kadar dusmusum.biraktim bi geldim 97.5 sil bastan simdiye kadar gelebilseydim belki de 70leri zorluyordum ahhh kafam ben dersimi aldim ebrum merak etme bu halimle obezim bunu kabullendim ve kurtulacagim Allahin izniyle ve sizin yardimlarinizla.
Kahve sade turk kahvesi digeri cay bardaginda suttozlu nescafe biliyorum suttozu olmamasi lazim ama gunde 6-7 ye cikarmistim yine simdi sabah ayilmak icin iciyorum ondan da kurtulacam insallah sekersiz bu arada.
Tamam bu aralar dusundugum seyler gercek oluyor zaten dilek kapim mi acik yoksa senin dedigin gibi bi guc var ve ben onu mu kullaniyorum bilmiyorum:)regl hikaye de mi ya tuz yeme tatli krizin tutmasin spor ve suyuda aksatmayinca kesin gider tamam hedefim 700grmi 2ye katlamak:)
Niye rahatliyonuz ki yaa bence bugunden isi sknca cumaya daha harikalar cikiyor motivasyon tavan yapiyor gerci bende cigkofte yedim odul olarak. tam uyukluyordum dedim kalk bakayim funda spora,nasil baslarsan oyle gider:)
Waffle da mi mecburen yedin havvaaaaa nasil canim cekti yaaatamam regl olcam kesin ,Allahim yok oyle bise hem ben tatli sevmem sende sevmezsin de mi havva:)ama sen gunun yildizisin en cok sen kilo verdin afiyet olsun:)
Bu hafta son demi asure isi,mahfetti bizi:)sabah ogle cok iyi aksam kopmus ipler yarin bi arkadasin oglunun dogumgunu var kadin dokturecek yine ve israrcidir nasil bas edecem ben ya husirf bu yuzden bi yere gidesim yok ya
Eline saglik fatmacim.
Kıyamam ben ona, kabızlık için Ebru'nun söylediği yöntem çok işe yarıyor (ben ona artık EBRU YÖNTEMİ diyorum). Sabah kaklınca 1 bardak aç karnına su içmek (ayakta olacak ama). Çocuklarda da işe yarar belki.GUNAYDIN KIZLAR..
---DILARACIGIM cok gecmis olsn insallaj bisey cikmaz..
--
msj.im eksik ve yanlis cikmis ama kizimin hasta oldugunu anlamissiniz..
sagolun..evet grip vardi ama birde kabiz oldu..
dili döndügü kadar herkese anlatiyor uf oldum cok aciyor olmuyor k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?