Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

OYLAMA

1) Her hafta genel sıralama listesi hazırlanırken etap dereceleri bölümüne "haftanın sonuncusu" eklensin mi?
Eğer yukarıdaki soruya cevabınız "evet" ise lütfen cevaplamaya devam ediniz:

2) Her hafta etap değerlendirme raporuna aynı haftanın birincisi bölümü gibi haftanın sonuncusu bölümünü ekleyeyim mi?

3) Haftanın birincilerinin sırlarını paylaştığı gibi, haftanın sonuncusu için de yaptığı hataları yazabileceği bir başlık açalım mı? Başlığın adı "Neden Sonuncu Oldum?"

NOT: "Haftanın sonuncusu" sıfatını almak herkes için aynı etkiyi göstermeyebilir. Hatta yarışmacı demoralize olabilir. Bunu gözeterek bu oylamayı başlatıyorum.
Ve yine aynı sebeple; bugüne kadarki oylamalardan farklı olarak, konunun kabul edilmesi için bütün takımlardan EVET OYU alınması gerekiyor. Bir tek HAYIR oylamanın iptali sonucunu doğuracaktır.
Oylama 27 KASIM Perşembe günü sona erecektir.

İlk soru için EVET / HAYIR bölümlerinden birini siliniz. 2. ve 3. soruların cevabını yazılı olarak ekleyiniz. Önemli olan ilk soru çünkü.

Böyle bir oylama var arkadaşlar. Takım içi bir oylama başlatıyorum. Çoğunluğun kararına göre evet / hayır cevabımızı vereceğiz. Lütfen herkes isminin karşına evet ya da hayır yazsın.

Akkat
cerenberen16
dilarasahra
gubsej Evet
LAydLiNe Evet
mavera87
OoOturtleOoO
Ozlem
Evet
Kelebekcim
Seng

Gunaydın kızlar..

Bende istiyorum.:)
Fatmaciğim hedefim geçen hafta ulaşamadığım 71.5..:)

Dünkü menum
12:00
2 yk menemen
1 tk peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek

18:00
2 yk ton balığı
Salata
2 dilim ekmek

Aksam gittigimiz yerde avuç içi kadar fırında pişmiş börek yedim.tabagimda 3 çeşit daha pasta vardı yemedim.:)

2 L su
1 kayısıli form çayı

Spor ev işi bende öğleden sonra temizlik yaptım..:)

Kizlar iyi pazarlar herkese..4 gundur hastaliktan kurtulamadim simdide gicik seklinde oksuruk basladi sabaha kadar uyutmadi..oksurugu ne keser??acil yardim

Günaydın kızlar..
Kizlar iyi pazarlar herkese..4 gundur hastaliktan kurtulamadim simdide gicik seklinde oksuruk basladi sabaha kadar uyutmadi..oksurugu ne keser??acil yardim
Geçmiş olsun Dilara. Ballı zencefilli ılık süt boğaza iyi geliyor.

Özlem, Ebru ve Funda dosyayı özelden attım. Benim dosya excel sanırım o formatı ekleyemiyorum. O nedenle ekran görüntüsü olarak gönderdim. İşinize yarayacak gibiyse mail adresinizi özelden atın excel formatında mail atayım.

Günaydın tatlım, bana da mesaj atabilir misin listeyi

Ayyyy mum ışığında duşşş,, çok romantik, bayıldım..

OYLAMA

1) Her hafta genel sıralama listesi hazırlanırken etap dereceleri bölümüne "haftanın sonuncusu" eklensin mi?
Eğer yukarıdaki soruya cevabınız "evet" ise lütfen cevaplamaya devam ediniz:

2) Her hafta etap değerlendirme raporuna aynı haftanın birincisi bölümü gibi haftanın sonuncusu bölümünü ekleyeyim mi?

3) Haftanın birincilerinin sırlarını paylaştığı gibi, haftanın sonuncusu için de yaptığı hataları yazabileceği bir başlık açalım mı? Başlığın adı "Neden Sonuncu Oldum?"

NOT: "Haftanın sonuncusu" sıfatını almak herkes için aynı etkiyi göstermeyebilir. Hatta yarışmacı demoralize olabilir. Bunu gözeterek bu oylamayı başlatıyorum.
Ve yine aynı sebeple; bugüne kadarki oylamalardan farklı olarak, konunun kabul edilmesi için bütün takımlardan EVET OYU alınması gerekiyor. Bir tek HAYIR oylamanın iptali sonucunu doğuracaktır.
Oylama 27 KASIM Perşembe günü sona erecektir.

İlk soru için EVET / HAYIR bölümlerinden birini siliniz. 2. ve 3. soruların cevabını yazılı olarak ekleyiniz. Önemli olan ilk soru çünkü.

Böyle bir oylama var arkadaşlar. Takım içi bir oylama başlatıyorum. Çoğunluğun kararına göre evet / hayır cevabımızı vereceğiz. Lütfen herkes isminin karşına evet ya da hayır yazsın.

Akkat
cerenberen16 Evet
dilarasahra
gubsej Evet
LAydLiNe Evet
mavera87
OoOturtleOoO
Ozlem
Evet
Kelebekcim Evet
Seng

Bu saat oldu daha yeni gelebildim. Tembel tembel dolanıyorum bugün. Birazdan kendime sıcacık bir kahve yapıp tembelliğin tadını iyice çıkartacağım. Sizlerin günü nasıl geçiyor? Geçmişe bakamadım ama birazdan bakarım.

Sabah kahvaltıyı dışarıda yapınca biraz fazla kaçırdım, bu hafta 1. olamam ben. Cuma dan sıkı tutmam gerekirdi.
Öğlenden beri bilgisayarda geçirdim vaktimi iş arıyorum.

Günaydın kızlar..
Fatmacigim msj için teşekkürler..
Bu arada koskoca 4 gün var önümüzde istikrarını bozmassan birincilik şansın neden olmasın?
Inşallah aklına ve kalbine gore güzel bir iş bulursun cnm..

Dünkü menüm
08:30
2 yk menemen
Salata
Avuç içi kadar ekmek

12:30
1,5 kase mercimek çorbası
Salata

19:00
Biraz lavas
Bulgurlu süs biberiyle yapilmış booool acili kofte
Marul

1 kayısıli form çayı
1 fincan ada cayi
2 b. turk kahvesi

1,5 kupa cay
2 L su

Spor
Carsida 40 dk yürüdük
Köfteyi yogurmakta uzun sürdü ve yordu..kol çalışmış oldum..

Özlemcim menün gayet güzel bence en güzeli de spor.

günaydın arkadaşlar.........geçen hafta gelemedim.bildirim de yapamadım.çok üzgünüm.geçmişi okuyamadım.umarım sonucu etkilememişimdir.annem rahatsız.bütün hafta onun için koşturdum.ne kilomdan haberim var, ne diyet yapabildim..zor bir haftaydı benim için..
neyse bu sabahtan itibaren yeniden diyetteyim.yarın sabah kiloma bakayım.muhtemelen artıdayımdır.çünkü genelde dışardan hazır yedik.
biraz geçmişi okumaya çalışayım

Gülnihalcim çok geçmiş olsun canım. Umarım annen iyidir şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…