Bende istiyorum.:)Tabi yayınlarım. İşinize yararsa ne ala. ben ev işleri konusunda hiç iddaalı bir insan değilim, ama böyle sıraya koyunca daha iyi oldu. Ben özelden mesaj atayım isteyenlere. Özelden de ilk kez mesaj atmayı deneyeceğim. Sana gönderiyorum şimdi.
OYLAMA
1) Her hafta genel sıralama listesi hazırlanırken etap dereceleri bölümüne "haftanın sonuncusu" eklensin mi?
Eğer yukarıdaki soruya cevabınız "evet" ise lütfen cevaplamaya devam ediniz:
2) Her hafta etap değerlendirme raporuna aynı haftanın birincisi bölümü gibi haftanın sonuncusu bölümünü ekleyeyim mi?
3) Haftanın birincilerinin sırlarını paylaştığı gibi, haftanın sonuncusu için de yaptığı hataları yazabileceği bir başlık açalım mı? Başlığın adı "Neden Sonuncu Oldum?"
NOT: "Haftanın sonuncusu" sıfatını almak herkes için aynı etkiyi göstermeyebilir. Hatta yarışmacı demoralize olabilir. Bunu gözeterek bu oylamayı başlatıyorum.
Ve yine aynı sebeple; bugüne kadarki oylamalardan farklı olarak, konunun kabul edilmesi için bütün takımlardan EVET OYU alınması gerekiyor. Bir tek HAYIR oylamanın iptali sonucunu doğuracaktır.
Oylama 27 KASIM Perşembe günü sona erecektir.
İlk soru için EVET / HAYIR bölümlerinden birini siliniz. 2. ve 3. soruların cevabını yazılı olarak ekleyiniz. Önemli olan ilk soru çünkü.
Böyle bir oylama var arkadaşlar. Takım içi bir oylama başlatıyorum. Çoğunluğun kararına göre evet / hayır cevabımızı vereceğiz. Lütfen herkes isminin karşına evet ya da hayır yazsın.
Akkat Evet
cerenberen16 Evet
dilarasahra
gubsej Evet
LAydLiNe Evet
mavera87
OoOturtleOoO
Ozlem
Kelebekcim
Seng
canım sabah saatlerinde başlamak geliyor içimden nedeni uzun şimdi :)
bende evet diyoruuum
Geçmiş olsun Dilara. Ballı zencefilli ılık süt boğaza iyi geliyor.Kizlar iyi pazarlar herkese..4 gundur hastaliktan kurtulamadim simdide gicik seklinde oksuruk basladi sabaha kadar uyutmadi..oksurugu ne keser??acil yardim
Tabi yayınlarım. İşinize yararsa ne ala. ben ev işleri konusunda hiç iddaalı bir insan değilim, ama böyle sıraya koyunca daha iyi oldu. Ben özelden mesaj atayım isteyenlere. Özelden de ilk kez mesaj atmayı deneyeceğim. Sana gönderiyorum şimdi.
Aslında ben de tam o konuya değinecektim. ben bir ara kendime cuma günleri ödül yemeği veriyordum. ama bu düşünce doğru olmuyor. sanki diğer günler yediklerim daha kötüymüş gibi. Ben artık kendime masaj, kuaför, ya da mum ışığında müzik eşiliğinde duş gibi şeylerle ödüllendirmeye karar verdim.
Bu arada bugün eşimle bir anlaşma imzaladık.
22 ocak'a kadar 10 kg vermem lazım. Karşılığında bana para ödülü var, ben kaybedersem çok büyük tavizler vermem gerekecek, düşünmek bile istemiyorum.
Sabah kahvaltıyı dışarıda yapınca biraz fazla kaçırdım, bu hafta 1. olamam ben. Cuma dan sıkı tutmam gerekirdi.Bu saat oldu daha yeni gelebildim. Tembel tembel dolanıyorum bugün. Birazdan kendime sıcacık bir kahve yapıp tembelliğin tadını iyice çıkartacağım. Sizlerin günü nasıl geçiyor? Geçmişe bakamadım ama birazdan bakarım.
Özlemcim menün gayet güzel bence en güzeli de spor.Dünkü menüm
08:30
2 yk menemen
Salata
Avuç içi kadar ekmek
12:30
1,5 kase mercimek çorbası
Salata
19:00
Biraz lavas
Bulgurlu süs biberiyle yapilmış booool acili kofte
Marul
1 kayısıli form çayı
1 fincan ada cayi
2 b. turk kahvesi
1,5 kupa cay
2 L su
Spor
Carsida 40 dk yürüdük
Köfteyi yogurmakta uzun sürdü ve yordu..kol çalışmış oldum..
Gülnihalcim çok geçmiş olsun canım. Umarım annen iyidir şimdi.günaydın arkadaşlar.........geçen hafta gelemedim.bildirim de yapamadım.çok üzgünüm.geçmişi okuyamadım.umarım sonucu etkilememişimdir.annem rahatsız.bütün hafta onun için koşturdum.ne kilomdan haberim var, ne diyet yapabildim..zor bir haftaydı benim için..
neyse bu sabahtan itibaren yeniden diyetteyim.yarın sabah kiloma bakayım.muhtemelen artıdayımdır.çünkü genelde dışardan hazır yedik.
biraz geçmişi okumaya çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?