Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu neyaaa. Saat kaç olmuş. Bir sürü geçmiş birikmiştir diye geldim. Kimsecikler yok ortalıklarda. Canlanın biraz. Bu hafta da takımı ilk üçte görmek istiyorum. Ona göre hazırlayın kendinizi.

Evet abartmadan tabi:)ama su hedefleri gercekci belirlememiz lazim sen mi onay versen hedefe?

Bende istioooomm
Evet canım aynen öyle yapacağız. Hedeflere onayı ben vereceğim.

Ödül illaki yiyecek bişey olmayacak zaten. Hedefleri yazarken yanına istediğiniz ödülleri de yazın lütfen. Haaa o zaman hedefini tutturamayana da ceza verelim. Güzel bir uygulama olur. Listeleri yine sen tut Fatma' cım.

Kizlar iyi pazarlar herkese..4 gundur hastaliktan kurtulamadim simdide gicik seklinde oksuruk basladi sabaha kadar uyutmadi..oksurugu ne keser??acil yardim
Geçmiş olsun tatlım. Şimdi nasılsın? Umarım birazcık düzelme vardır.

Ellerine sağlık canım. Çok güzel bir liste. Bana mail atabilirsin işime yarayacaktır mutlaka. Bu arada yaptıklarını işaretliyor musun? Tarihler de var yaa yanında. Mailimi yazayım özelden.

Sabah kahvaltıyı dışarıda yapınca biraz fazla kaçırdım, bu hafta 1. olamam ben. Cuma dan sıkı tutmam gerekirdi.
Öğlenden beri bilgisayarda geçirdim vaktimi iş arıyorum.
Sana çok kızıyorum Fatma. Geçen hafta da çok az kilo verdin. Bu hafta da gidişatın iyi görünmüyor. Hemen toparla lütfen kendini. En az 1 kilo bekliyorum bu hafta senden.

Hoş geldin canım. Geçmiş olsun Öncelikle. Ama her ne sebeple olursa olsun bildirim yapılmamasını hiç hoş karşılamıyorum. Çünkü bildirimsizlik bana sorumsuzluk gibi geliyor. Hayatımız da her ne yaşarsak yaşayalım burada ki arkadaşlarımıza bir sorumluluğumuz var. Paylaşımsızlığı bir yere kadar kapatabiliyoruz ama bildirim yapmamak takımı çok kötü etkiliyor. Ben cuma bildirim yaparsın diye beklemiştim. Gelmeyince haftaya da nasıl bir yol izleyeceğini bilmediğim için ikinci kez takımı kötü etkilememen için izinli ayırdım seni. Bu nedenle iki hafta listeye yeniden giremeyeceksin. Ama bu demek olmuyor ki takımdan uzak ol. İzin bitimi döndüğün de kilon bölünecek. Bu nedenle her hafta listedeymiş gibi kilo vermen lazım. Ve lütfen ikinci kez bildirimsizlik yaşamayalım. Çünkü biliyorsun ki diskalifiye sebebi.

Selam kızlar

Haftasonu pek yazamadım, aslında gelip gelip okudum ama haftadonu işte kosusturmaca oluyor, herkes evde oluyor.. Yazamadım onun için..

Gulnihalcim cok gecmiş olsun, Allah acil sifalar versin ..
Fatmacım insallah sevdiğin iyi bir iş bulursın hayırlısıyla..

Haftasonu benim menulerim karman cormandı, bugun de tartıda artı cıktım, cumaya kadar bi daha tartılmicam ve cok dikkat edicem..

Bu arada cuma gunku menumu yazayım

Orucluydum 2 dilim ıspanaklı kek yiyip yattım , sahura kalkmadım

İftarda
1 tane tavuk durum

1 tane popkek

Su az
Spor yok , dısarılardaydım gec vakte kadar..

Ne kadar yiyorsun da artı çıkıyorsun anlamıyorum Tuba. Benim menüler ortada, etli ekmek yedim, pilav yedim yine de + çıkmadım. Çok mu abartıyor sun yerken? Spor yapıyor musun? Menü menü gibi değil zaten o nedenle yorum dahi yapmıyorum. Kendine gel ve cumaya mutlaka hedefine ulaş. Yakında ben senin üzerine üçüncü kez mezun olacağım. Şaka gibi olacak. Elini çabuk tut. Biliyorsun ki bu kez hedefim 58.

Bu arada o oylamaya ben de evet diyorum,

Fatmacım listeni bana da yollarmısın? Aslında keske buraya koysan, tek tek seni mesgul etmesek..

Kızlar enim aklıma birsey geldi grubu monotonluktan kurtarmak adına,

Menulerimize puan verelim, ve takım içinde sıralamamız olsun, en cok puan alan övülsün en az alan yerilsin:))

Gayet güzel bir uygulama olur. O zaman bunun notunu da sen tut Tuba olur mu?

Kızlar takımda ki büyük çoğunluk Evet dediği için ben oy birliği sağlandığından paylaşım alanına takım adına Evet oyunu kullanıyorum. Bilginize...

Ebru hosgeldin nasılsin?
Geçen gün okumustumda bende çok ugrasirdim mutfakla sunger,tel

Fatma şimdi gördüm mesaji
Neyseki şimdilik sıkıntı yok gibi telefonda,rahat rahat okuyup yazabiliyorum..hazırlarim tabiki listeyi..:)
En az ben mi kilo vermiştim ondan mi ben hazırlyacam cnm?

Bende senin gibiyim cnm durulama olayı falan.
Süngerle ugrasmadan ne güzel..
Buz dolabı içinde pratik yöntem var mi?

teşekkür ederim tuba.sınavların nasıl geçiyor?

Kızlar merhaba cumartesi gecesi baslayan kabusum haftasonumu ve bugunumü mahvetti.Kaç gündür maaş hesabımda işlem yapamıyordum.Gece boyunca müşteri hizmetlerini aradım vergi dairesine olan borcunuzdan dolayı hesabınız bloke dedi.Beynimden vurulmuşa döndüm hiç yaşadığım duygular değil cumartesinden beri zırlıyorum neyse ki bugun gittim yapılandırdım öğrenim borcumu.Allah kimseyi hastalıkla parayla sınamasın çok kötü gerçekten.Arabayı satmaya çalışıyoruz bıktım bukadar maaş alırken gelecek kaygısıyla yaşamaktan.Kilo alma sebeplerimden biri de bu şuurumu kaybediyorum böyle mevzularda.Neyse ki bi nebze rahatladım blokem kalktı en azından,arabayı da satarsak rahatlayacağım.İki gündür ne diyet ne nefes almak hiç bişey umrumda değildi.Regl şişliklerimde azalıyor +yım şuan ama bugunden itibaren spora ve rejime odaklanacağım.Geçen hafta ki kilonun altında olmalıyım mutlaka.Elimden gelenin fazlasını yapacağım.

Funda başına gelen hoş bir durum değil tabiki ama yaptığımız en büyük hatalardan biride sinirlenince,uzulunce kendimizi yemeye vermek oluyor.
Buda kilo verme sürecimizi uzatıyor..
--
Dolapta biskuvili,pudingli pasta var 1-2 minik lokma yedim..
Şu an kendi kendime konuşuyorum..
Başka yemek yok,iradeli olman lazım diyorum kendime..

güzel fikir canım..

hafta sonu uğrayamadım kızlar pek canım sıkkın bu ara idare edin beni lütfen hafta sonu menüm çok kötüydü sabah tartıldım ve +dayım ama telafi edeceğim inşallah cumaya kadar hafta sonları çok beni çok zorluyor ve sanırım fazla kaçamak oluyor bunun yüzünden sanırım hafta sonu aldığımıda vermekle uğraşıyorum ilk 3 gün kısır bi döngü işte hayat gibi

Havvaaaaa 89lari gordun sukurler olsun yupppuiii:)yav benim aklima takildi lapayla verdigim 1 kilo yarin hop geri gelir mi?
sonunda ya şükür:)) aynı şey benimde aklıma takıldı geri alırsak çok büyük yıkılırım ben gerçi şuan cumaya göre +dayım da dur bakalım cumaya ne çıkar bahtıma

Teşekkürler Özlemcim.
Afiyet olsun Özlem. Kfteyi rondoda yapıyorum ben :)

geçmiş olsun Gülnihal. önemli bir şeyi yokturdur umarım.
Evet Özlemcim, en az sen verdiğin için. (Bu arada aramızda yalnızca 100 g vardı, 100 g la kaçırdım ben sonunculuğu :)

Yaptıklarımı sarı yapıyorum. Kendime ben de çok kızıyorum. Toparlayacağım ama merak etme.
işlerini en kıza zamanda yoluna sokmanı diliyorum Fundacım, geçen hafta çıtayı yükselttin, 2 kg a yakın verdin, iyi sonuç bekliyoruz senden.

sonunda ya şükür:)) aynı şey benimde aklıma takıldı geri alırsak çok büyük yıkılırım ben gerçi şuan cumaya göre +dayım da dur bakalım cumaya ne çıkar bahtıma
Funda ile aynı şey senin için de geçerli Havva, geçen hafta süper kilo verdin. Bu hafta da aynı performansı bekliyoruz :)

Kızlar size bir soru sorayım bakalım, hedeflediğiniz kiloya ulaştığınızda vücut olarak hangi ünlüye benzemek istiyorsunuz?
Yani hedeflediğiniz kiloya ulaştığınızda vücut olarak hangi ünlüye benzeyeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…