- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Funda ile aynı şey senin için de geçerli Havva, geçen hafta süper kilo verdin. Bu hafta da aynı performansı bekliyoruz :)
ayy ben önce nurella olmaktan kurtulmak istiyorum sonrasına sonra bakarım artıkKızlar size bir soru sorayım bakalım, hedeflediğiniz kiloya ulaştığınızda vücut olarak hangi ünlüye benzemek istiyorsunuz?
Yani hedeflediğiniz kiloya ulaştığınızda vücut olarak hangi ünlüye benzeyeceksiniz?
hafta sonu uğrayamadım kızlar pek canım sıkkın bu ara idare edin beni lütfen hafta sonu menüm çok kötüydü sabah tartıldım ve +dayım ama telafi edeceğim inşallah cumaya kadar hafta sonları çok beni çok zorluyor ve sanırım fazla kaçamak oluyor bunun yüzünden sanırım hafta sonu aldığımıda vermekle uğraşıyorum ilk 3 gün kısır bi döngü işte hayat gibi
Dilara hedefini yazmış mıydın? yazdın diye hatırlıyorum ama not almamışım
Funda, Gülnihal,Gönül bu haftaki hedefleriniz nedir?
aynen ya aslında verdiğimizden daha fazla veriyoruz hepAynen canım bende haftasonu kaçamak yapmadan duramıyorum ve eminim ilk birkaç gün haftasonunu telafi ediyorum...
nurella kim ki?bu hafta geçen hafta gibi olsa bende çok sevinirim lapa sayesinde verdim o kadarını yoksa 1 anca verirdim :d regl haftam bu hafta çok umudum yok o yüzden
ayy ben önce nurella olmaktan kurtulmak istiyorum sonrasına sonra bakarım artık
ay canım ya çok geçmiş olsun öksürük için kara turpu oyup içine bal koyup 2 3 saat bekletip içince bıçak gibi kesiyor öksürüğü ben hep onu yapıyorum çok da işe yarıyorcuma akşamından beri yemediğim bal,pekmez kalmadı öksürüğüm için inşallah fazla etkilemez bu hafta ki kilomu
kızlar herkes buraya geldiğinden beri toplamda verdiği kiloyu yazabilir mi?hem motivasyon olur ne dersiniz?
hani varya facede falan hep yüzünü kullanıyorlar ya kadının nur yerlitaş resim ekleyebilsem eklerdim de ben beceremedim hiç bu ekleme işini:nurella kim ki?
25 ağustos 81 kgkızlar herkes buraya geldiğinden beri toplamda verdiği kiloyu yazabilir mi?hem motivasyon olur ne dersiniz?
ay canım ya çok geçmiş olsun öksürük için kara turpu oyup içine bal koyup 2 3 saat bekletip içince bıçak gibi kesiyor öksürüğü ben hep onu yapıyorum çok da işe yarıyor
bence olur ben 28.1 verdim 27 ocakdan beri aldıklarımı da sayarsak 35i geçer
Aynen canim yemekten yeni kalktigim halde arandim biseler yemek icin stresle nasil basedilecegini bilmiyorum galiba.Funda başına gelen hoş bir durum değil tabiki ama yaptığımız en büyük hatalardan biride sinirlenince,uzulunce kendimizi yemeye vermek oluyor.
Buda kilo verme sürecimizi uzatıyor..
--
Dolapta biskuvili,pudingli pasta var 1-2 minik lokma yedim..
Şu an kendi kendime konuşuyorum..
Başka yemek yok,iradeli olman lazım diyorum kendime..
Lapa yapacam ben yine havva bende regl oldum odemi atmam lazim + istemiyorum.sonunda ya şükür:)) aynı şey benimde aklıma takıldı geri alırsak çok büyük yıkılırım ben gerçi şuan cumaya göre +dayım da dur bakalım cumaya ne çıkar bahtıma
Insallah fatma bugun cok bitap dustum ama sporumi yapacagm yine de.Yaptıklarımı sarı yapıyorum. Kendime ben de çok kızıyorum. Toparlayacağım ama merak etme.
işlerini en kıza zamanda yoluna sokmanı diliyorum Fundacım, geçen hafta çıtayı yükselttin, 2 kg a yakın verdin, iyi sonuç bekliyoruz senden.
Himmm ben resim atayim oyle olmaz:)Kızlar size bir soru sorayım bakalım, hedeflediğiniz kiloya ulaştığınızda vücut olarak hangi ünlüye benzemek istiyorsunuz?
Yani hedeflediğiniz kiloya ulaştığınızda vücut olarak hangi ünlüye benzeyeceksiniz?
Ulasirsin bebegimm 1 kg ideal bence.hedefimi yazayım 88 olsa fena olmaz 88.6 diyeyim 1 de tutayım hedefimi regl haftam bu hafta belki ulaşamayabilirimde
Ben yazmistim canim 700 demistim de ebru 1 olsun dedi 1 kg bu haftaki hedefim.Dilara hedefini yazmış mıydın? yazdın diye hatırlıyorum ama not almamışım
Funda, Gülnihal,Gönül bu haftaki hedefleriniz nedir?
Ahahaha harbi ya bende nurellaya benziom.bu hafta geçen hafta gibi olsa bende çok sevinirim lapa sayesinde verdim o kadarını yoksa 1 anca verirdim :d regl haftam bu hafta çok umudum yok o yüzden
ayy ben önce nurella olmaktan kurtulmak istiyorum sonrasına sonra bakarım artık
102.6 idim 89a dustum.13.6kg verdimkızlar herkes buraya geldiğinden beri toplamda verdiği kiloyu yazabilir mi?hem motivasyon olur ne dersiniz?
inşallah canım turp çok işe yarıyor dene bi mutlaka işe yararcanım sağol hemen denicem allah razı olsun..inş geçirir.
Aynen canim yemekten yeni kalktigim halde arandim biseler yemek icin stresle nasil basedilecegini bilmiyorum galiba.
Lapa yapacam ben yine havva bende regl oldum odemi atmam lazim + istemiyorum.
Insallah fatma bugun cok bitap dustum ama sporumi yapacagm yine de.
Himmm ben resim atayim oyle olmaz:)
Ulasirsin bebegimm 1 kg ideal bence.
Ben yazmistim canim 700 demistim de ebru 1 olsun dedi 1 kg bu haftaki hedefim.
Ahahaha harbi ya bende nurellaya benziom.
102.6 idim 89a dustum.13.6kg verdim
Tekrar 97.5 ile basladim 92.6yim.4.9 kg
Atlamışım demekki. Bekliyorum resmi.Aynen canim yemekten yeni kalktigim halde arandim biseler yemek icin stresle nasil basedilecegini bilmiyorum galiba.
Lapa yapacam ben yine havva bende regl oldum odemi atmam lazim + istemiyorum.
Insallah fatma bugun cok bitap dustum ama sporumi yapacagm yine de.
Himmm ben resim atayim oyle olmaz:)
Ulasirsin bebegimm 1 kg ideal bence.
Ben yazmistim canim 700 demistim de ebru 1 olsun dedi 1 kg bu haftaki hedefim.
Ahahaha harbi ya bende nurellaya benziom.
102.6 idim 89a dustum.13.6kg verdim
Tekrar 97.5 ile basladim 92.6yim.4.9 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?