Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar dünlü menülerin çoğu gelmedi, eksikleri bekliyorum. çok mu kaçamak yaptınız yoksa?
Pazartesi günün ilk menüsünü yazarak ödülü kazandınız:) :::

Pazar menüm:
10:00
2 dlm peynir
1 yk salçalı ezme
4 zeytin
2 küçük parça kızarmış hamur
1 tatlı kaşığı bal
3 dlm ekmek

18:00
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt.

2 lt su.

Selam ben geldim 13.takimda yarismak istiyorum davetinize ayica tesekkurler

Hoş geldin canım. Sanırım ufak tefek bazı tatsızlıklar yaşanmış. Detayını bilmiyorum ama bu andan itibaren bütün geçmişi unut ve yeni gelmişsin gibi davran. Umarım iyi geliriz birbirimize.

İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. 32 yaşında (az kaldı 33 olmama) iki kız annesi çıtır ve aynı zamanda çalışan bir hatunum. Konya' da yaşıyorum. Sende kendini bu şekilde tanıtabilirsen sevinirim. Birde takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra senin için de uygunsa, okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.

Ebru hosgeldin nasılsin?
Geçen gün okumustumda bende çok ugrasirdim mutfakla sunger,tel
Hoş bulduk canım ama geç oldu. Valla gelenler çok çabuk hallettiler. Bundan sonra bende öyle yapacağım. Hatta eğer alabilirsem ayda bir çağırmayı düşünüyorum. Şuan ev tertemiz benim de kafam rahat. Yetişemiyordum artık. Evde olsam çok kolay hallederim ama çalışınca çok zor oluyor.

Buzdolabı içinde aynını yaptılar canım. Hatta yağ çözücüyü özellikle Şu BİM markasından aldırdılar. Camlara bile onu kullandılar. Ayna gibi oldu hepsi pırıl pırıl.

Çok kötü olmuş canım. Ama iyi yapmışsın yapılandırmakla. İnşallah en kısa zamanda düze çıkarsınız. Çok zor borçlu olmak. Bence bunun en büyük sebebi de sürekli Antebe gidip gelmeniz. Ara verseniz biraz. Eminim rahatlarsınız. Gerçi araba satılınca kolay kolay gidemezsiniz. Toplu taşıma çok zor oluyor. Bütün bunları diyetle de ilişkilendirmen çok kötü. Lütfen sadece diyete odaklan. Emin ol hepsi düzeliyor zamanla. Hem diyetin aile bütçesine çok büyük katkıları var.

Yeme Özlem yeme. Bu hafta en az kiloyu sen verdin. Bundan sonra en az kilo veren diğer takımlarda ve paylaşım alanında kendini teşhir edecek. Neden kilo veremediğini yazacak. Oylama sonlandırıldı ama ben takım olarak istiyorum bunu. Ben de sonuncu olursam ben de yazacağım. Belki kaçamak yapmamızı engeller.

Ahhh Havva ahhhh. Kilonun ne kadar kötü olduğunu bilen insanlardan biri de sensin. Düşünsene 28 kilo vermişsin. Benim büyük kızım 29 kilo şuan. İçinden koskoca bir çocuk çıkartmışsın resmen. Ve bir o kadar daha yolun var. Neden taş koyuyorsun yoluna. Mezun olacaksın yakın da. Gençliğinin en güzel yıllarını kilolu geçiriyorsun farkındasın dimi. Lütfen kaçamak yapacağın zaman bunları düşün ve engel ol kendine. Şimdi ye kadar yedin yedin de ne oldu. Sonuç bir sürü yağ yapıştı yakana. Onları atmanın tam zamanı.

Ben 36 beden hatunların hepsine benzerim herhalde. Fiziğim düzgündür. En çok ta iki çocuk annesi olarak 36 beden olmak mutlu edecek beni. Bu halimle bile bazen bekar sanıyorlar çok hoşuma gidiyor. Bu arada eğer bu cuma hedefime ulaşırsam yeni resimler ekleyeceğim inşallah.

hedefimi yazayım 88 olsa fena olmaz 88.6 diyeyim 1 de tutayım hedefimi regl haftam bu hafta belki ulaşamayabilirimde
Baştan böyle şartlandırma kendini. Düşünce gücüne inan ve hep 1 kilo vereceğini düşün. Bak nasıl işe yarıyor. Ben bu cuma kesin ve kesin 62.9 u göreceğime inanıyorum. Ve görürsem hedefe ulaşmama sadece 4.9 kilo kalacak.

25 ağustos 81 kg
21 kasım 76,6 kg
3 ayda 4,4 kg.
o kadar uğraşmanın sonu 4 kg cık vermişim.
Yaaaa bak ne kadar kötü bir durumdasın. 3 ayda tam 12 kilo verebilirdin. Ve o zaman 68 kiloyla yarışmaya devam ediyor olurdun. Bu senen kafana dank etsin ve biran önce odaklan yarışmaya. Ben senin kilolarındayken her hafta mutlaka 1 kilo veriyordum.

Buraya baska biriymis gibi gelmek istemedigimden kim oldugumu soylemk istiyrm bugun olayli bi sekide ayrilmak zorunda kaln kisiyim yeni bir uye kaydi aldim herseyi unuttum sadece diyetime odaklanmak istiyrm kabul ederseniz sizinle yarismak istiyrm

Sabah kahvaltıyı dışarıda yapınca biraz fazla kaçırdım, bu hafta 1. olamam ben. Cuma dan sıkı tutmam gerekirdi.
Öğlenden beri bilgisayarda geçirdim vaktimi iş arıyorum.

Merhabalar tatlım, interette ben de çok iş aradım, çok fazla iş görüşmesine gittim. Bir ara iş başvurusu yapmak bağımlılık haline gelmişti :) Sen nasıl bir iş arıyorsun...

Havvacım tebrik ediyorum harika kilolar vermişsinn...Sabrının mükafatı....

25 ağustos 81 kg
21 kasım 76,6 kg
3 ayda 4,4 kg.
o kadar uğraşmanın sonu 4 kg cık vermişim.

Ebru haklı olarak verdiğin kiloyu yetersiz bulmuş. Ancak almamış olmak üstüne üstlük vermek kesinlikle önemli bir başarı. Bunu verdiğimiz kiloları alınca fark ediyoruz.

bende 14 ağustostan beri 14,10 kg vermişim kızlar 3,5 ay falan..

Tebrik ederim hayatım, aslında ben böyle dirayetli bir şekilde kilo verenlerin nasıl kilo aldığını merak ediyorum.

Menüm

Sabah 08.00
Küçük bir kase lapa (bööö oldum)

ara 10.00

kayısı
cubuk kraker

Öğlen 12.30
Arnavut ciğeri
3 kaşık bulgur pilavı
1 ayran
1 dilim baklavanın yarısı

akşam 19.00
1 küçük tabak hamsi
salata
1 bardak şalgam
birkaç tane badem

spor yapamıyom ben artık off
suyu da 2 lt yapamadım
şiştim iyicee

Kızlar neden kimse yok? Yine paylaşımlar düşmeye başladı. Herkes kendini toparlasın ve gelsin lütfen. Bugünden itibaren menü yazmayana ceza veriyorum haberiniz olsun. Bizzat ben takip edeceğim kim menü bildirimi yaptı kim yapmadı diye. Geçen hafta verdiğimiz kiloları bu hafta almayız inşallah. Toparlanın artık.

Gönül' cüm düğüne ne kadar süre kaldı desem anlatabilirim sanırım kendimi. Bırakma burayı lütfen her gün gel. Emin ol çok mutlu bir gelin olacaksın. Çubuk kraker baklava haricinde çok güzel bir menü ama senin artık kaçamaksız gitmen lazım.

Neredeyse hiç bir şey yememişsin tatlım, aç kalmamışsındır inşallah..

Kızlar menüm

Sabah 5 grisini,peynir 9,30

Öğle 1 tabak mantar,yoğuty

Akşam 19,30 1 kase şehriye çorbası,1 kase cacık,2 kasık bulgur pilavı

Spor 45 dk,2 ltsu

Selam kızlar ancak oturabildim. Eşimin yeğeni vardı 6 dan beri ona ders anlatıyorum. Ohhhhh bitti sonunda. Buradayım.

Merhabalar tatlım, interette ben de çok iş aradım, çok fazla iş görüşmesine gittim. Bir ara iş başvurusu yapmak bağımlılık haline gelmişti :) Sen nasıl bir iş arıyorsun...
kariyer.net ten bakıyorum Gönülcüm. Sen çalışıyor musun şuan? Bulabildin mi istediğin gibi bir iş?
Tatlım benim hedefim 80, inşallah...
Evet canım not almışım.
Arnavut ciğeri ve hamsi kızartmayasa eğer kötü bir menü olmuş Gönül, çok yağlı. Sabah lapa ile başlamışsın, detoks mu yapacaktın?

Kızlar menüm

Sabah 5 grisini,peynir 9,30

Öğle 1 tabak mantar,yoğuty

Akşam 19,30 1 kase şehriye çorbası,1 kase cacık,2 kasık bulgur pilavı

Spor 45 dk,2 ltsu
Menü gayet güzel canım. Hastalığın nasıl oldu. İyileştin mi birazcık? Ayrıca maşallah sporun çok güzel.

Selam kızlar ancak oturabildim. Eşimin yeğeni vardı 6 dan beri ona ders anlatıyorum. Ohhhhh bitti sonunda. Buradayım.
Hoş geldin canım. Senin branşın neydi? Sınıf öğretmeni değildin dimi? Bu arada öğretmenler günün kutlu olsun.

24.11 menüm.
10:00 büyükçe 1 yağsız tost, çay
13:00 2 dlm ekmek ve 1 dlm cheddar peynirinden tavuklu sabdviç, diyet kola
19:00 3 adet yağsız pırasa mücveri (tam buğday unlu), yoğurt, 1 parça kızarmış tavuk
1,5 lt su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…