Pazartesi günün ilk menüsünü yazarak ödülü kazandınız:) :::menüm
kahvaltı 8:00
geç kaldım 3 zeytin 1 parça peynir
öğlen 12:30
yarım kase sütlü patates çorba
1 porsiyon et
2 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
1 bardak kahve şekersiz
akşam 18:00
2 kepçe tarhana çorba
1 tabak patlıcan salata
çok su içmedim 1 anca olmuştur 1.5 2ye tamamlamaya çalışcam belki mekikde çekerim
Selam ben geldim 13.takimda yarismak istiyorum davetinize ayica tesekkurler
Hoş bulduk canım ama geç oldu. Valla gelenler çok çabuk hallettiler. Bundan sonra bende öyle yapacağım. Hatta eğer alabilirsem ayda bir çağırmayı düşünüyorum. Şuan ev tertemiz benim de kafam rahat. Yetişemiyordum artık. Evde olsam çok kolay hallederim ama çalışınca çok zor oluyor.Ebru hosgeldin nasılsin?
Geçen gün okumustumda bende çok ugrasirdim mutfakla sunger,tel
Buzdolabı içinde aynını yaptılar canım. Hatta yağ çözücüyü özellikle Şu BİM markasından aldırdılar. Camlara bile onu kullandılar. Ayna gibi oldu hepsi pırıl pırıl.Fatma şimdi gördüm mesaji
Neyseki şimdilik sıkıntı yok gibi telefonda,rahat rahat okuyup yazabiliyorum..hazırlarim tabiki listeyi..:)
En az ben mi kilo vermiştim ondan mi ben hazırlyacam cnm?
Bende senin gibiyim cnm durulama olayı falan.
Süngerle ugrasmadan ne güzel..
Buz dolabı içinde pratik yöntem var mi?
Çok kötü olmuş canım. Ama iyi yapmışsın yapılandırmakla. İnşallah en kısa zamanda düze çıkarsınız. Çok zor borçlu olmak. Bence bunun en büyük sebebi de sürekli Antebe gidip gelmeniz. Ara verseniz biraz. Eminim rahatlarsınız. Gerçi araba satılınca kolay kolay gidemezsiniz. Toplu taşıma çok zor oluyor. Bütün bunları diyetle de ilişkilendirmen çok kötü. Lütfen sadece diyete odaklan. Emin ol hepsi düzeliyor zamanla. Hem diyetin aile bütçesine çok büyük katkıları var.Kızlar merhaba cumartesi gecesi baslayan kabusum haftasonumu ve bugunumü mahvetti.Kaç gündür maaş hesabımda işlem yapamıyordum.Gece boyunca müşteri hizmetlerini aradım vergi dairesine olan borcunuzdan dolayı hesabınız bloke dedi.Beynimden vurulmuşa döndüm hiç yaşadığım duygular değil cumartesinden beri zırlıyorum neyse ki bugun gittim yapılandırdım öğrenim borcumu.Allah kimseyi hastalıkla parayla sınamasın çok kötü gerçekten.Arabayı satmaya çalışıyoruz bıktım bukadar maaş alırken gelecek kaygısıyla yaşamaktan.Kilo alma sebeplerimden biri de bu şuurumu kaybediyorum böyle mevzularda.Neyse ki bi nebze rahatladım blokem kalktı en azından,arabayı da satarsak rahatlayacağım.İki gündür ne diyet ne nefes almak hiç bişey umrumda değildi.Regl şişliklerimde azalıyor +yım şuan ama bugunden itibaren spora ve rejime odaklanacağım.Geçen hafta ki kilonun altında olmalıyım mutlaka.Elimden gelenin fazlasını yapacağım.
Yeme Özlem yeme. Bu hafta en az kiloyu sen verdin. Bundan sonra en az kilo veren diğer takımlarda ve paylaşım alanında kendini teşhir edecek. Neden kilo veremediğini yazacak. Oylama sonlandırıldı ama ben takım olarak istiyorum bunu. Ben de sonuncu olursam ben de yazacağım. Belki kaçamak yapmamızı engeller.Funda başına gelen hoş bir durum değil tabiki ama yaptığımız en büyük hatalardan biride sinirlenince,uzulunce kendimizi yemeye vermek oluyor.
Buda kilo verme sürecimizi uzatıyor..
--
Dolapta biskuvili,pudingli pasta var 1-2 minik lokma yedim..
Şu an kendi kendime konuşuyorum..
Başka yemek yok,iradeli olman lazım diyorum kendime..
Ahhh Havva ahhhh. Kilonun ne kadar kötü olduğunu bilen insanlardan biri de sensin. Düşünsene 28 kilo vermişsin. Benim büyük kızım 29 kilo şuan. İçinden koskoca bir çocuk çıkartmışsın resmen. Ve bir o kadar daha yolun var. Neden taş koyuyorsun yoluna. Mezun olacaksın yakın da. Gençliğinin en güzel yıllarını kilolu geçiriyorsun farkındasın dimi. Lütfen kaçamak yapacağın zaman bunları düşün ve engel ol kendine. Şimdi ye kadar yedin yedin de ne oldu. Sonuç bir sürü yağ yapıştı yakana. Onları atmanın tam zamanı.hafta sonu uğrayamadım kızlar pek canım sıkkın bu ara idare edin beni lütfen hafta sonu menüm çok kötüydü sabah tartıldım ve +dayım ama telafi edeceğim inşallah cumaya kadar hafta sonları çok beni çok zorluyor ve sanırım fazla kaçamak oluyor bunun yüzünden sanırım hafta sonu aldığımıda vermekle uğraşıyorum ilk 3 gün kısır bi döngü işte hayat gibi
Ben 36 beden hatunların hepsine benzerim herhalde. Fiziğim düzgündür. En çok ta iki çocuk annesi olarak 36 beden olmak mutlu edecek beni. Bu halimle bile bazen bekar sanıyorlar çok hoşuma gidiyor. Bu arada eğer bu cuma hedefime ulaşırsam yeni resimler ekleyeceğim inşallah.Kızlar size bir soru sorayım bakalım, hedeflediğiniz kiloya ulaştığınızda vücut olarak hangi ünlüye benzemek istiyorsunuz?
Yani hedeflediğiniz kiloya ulaştığınızda vücut olarak hangi ünlüye benzeyeceksiniz?
Baştan böyle şartlandırma kendini. Düşünce gücüne inan ve hep 1 kilo vereceğini düşün. Bak nasıl işe yarıyor. Ben bu cuma kesin ve kesin 62.9 u göreceğime inanıyorum. Ve görürsem hedefe ulaşmama sadece 4.9 kilo kalacak.hedefimi yazayım 88 olsa fena olmaz 88.6 diyeyim 1 de tutayım hedefimi regl haftam bu hafta belki ulaşamayabilirimde
Yaaaa bak ne kadar kötü bir durumdasın. 3 ayda tam 12 kilo verebilirdin. Ve o zaman 68 kiloyla yarışmaya devam ediyor olurdun. Bu senen kafana dank etsin ve biran önce odaklan yarışmaya. Ben senin kilolarındayken her hafta mutlaka 1 kilo veriyordum.25 ağustos 81 kg
21 kasım 76,6 kg
3 ayda 4,4 kg.
o kadar uğraşmanın sonu 4 kg cık vermişim.
Sabah kahvaltıyı dışarıda yapınca biraz fazla kaçırdım, bu hafta 1. olamam ben. Cuma dan sıkı tutmam gerekirdi.
Öğlenden beri bilgisayarda geçirdim vaktimi iş arıyorum.
Dilara hedefini yazmış mıydın? yazdın diye hatırlıyorum ama not almamışım
Funda, Gülnihal,Gönül bu haftaki hedefleriniz nedir?
ay canım ya çok geçmiş olsun öksürük için kara turpu oyup içine bal koyup 2 3 saat bekletip içince bıçak gibi kesiyor öksürüğü ben hep onu yapıyorum çok da işe yarıyor
bence olur ben 28.1 verdim 27 ocakdan beri aldıklarımı da sayarsak 35i geçer
25 ağustos 81 kg
21 kasım 76,6 kg
3 ayda 4,4 kg.
o kadar uğraşmanın sonu 4 kg cık vermişim.
bende 14 ağustostan beri 14,10 kg vermişim kızlar 3,5 ay falan..
Menüm
Sabah 08.00
Küçük bir kase lapa (bööö oldum)
ara 10.00
kayısı
cubuk kraker
Öğlen 12.30
Arnavut ciğeri
3 kaşık bulgur pilavı
1 ayran
1 dilim baklavanın yarısı
akşam 19.00
1 küçük tabak hamsi
salata
1 bardak şalgam
birkaç tane badem
spor yapamıyom ben artık off
suyu da 2 lt yapamadım
şiştim iyicee
menüm
kahvaltı 8:00
geç kaldım 3 zeytin 1 parça peynir
öğlen 12:30
yarım kase sütlü patates çorba
1 porsiyon et
2 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
1 bardak kahve şekersiz
akşam 18:00
2 kepçe tarhana çorba
1 tabak patlıcan salata
çok su içmedim 1 anca olmuştur 1.5 2ye tamamlamaya çalışcam belki mekikde çekerim
kariyer.net ten bakıyorum Gönülcüm. Sen çalışıyor musun şuan? Bulabildin mi istediğin gibi bir iş?Merhabalar tatlım, interette ben de çok iş aradım, çok fazla iş görüşmesine gittim. Bir ara iş başvurusu yapmak bağımlılık haline gelmişti :) Sen nasıl bir iş arıyorsun...
Evet canım not almışım.Tatlım benim hedefim 80, inşallah...
Arnavut ciğeri ve hamsi kızartmayasa eğer kötü bir menü olmuş Gönül, çok yağlı. Sabah lapa ile başlamışsın, detoks mu yapacaktın?Menüm
Sabah 08.00
Küçük bir kase lapa (bööö oldum)
ara 10.00
kayısı
cubuk kraker
Öğlen 12.30
Arnavut ciğeri
3 kaşık bulgur pilavı
1 ayran
1 dilim baklavanın yarısı
akşam 19.00
1 küçük tabak hamsi
salata
1 bardak şalgam
birkaç tane badem
spor yapamıyom ben artık off
suyu da 2 lt yapamadım
şiştim iyicee
Menü gayet güzel canım. Hastalığın nasıl oldu. İyileştin mi birazcık? Ayrıca maşallah sporun çok güzel.Kızlar menüm
Sabah 5 grisini,peynir 9,30
Öğle 1 tabak mantar,yoğuty
Akşam 19,30 1 kase şehriye çorbası,1 kase cacık,2 kasık bulgur pilavı
Spor 45 dk,2 ltsu
Hoş geldin canım. Senin branşın neydi? Sınıf öğretmeni değildin dimi? Bu arada öğretmenler günün kutlu olsun.Selam kızlar ancak oturabildim. Eşimin yeğeni vardı 6 dan beri ona ders anlatıyorum. Ohhhhh bitti sonunda. Buradayım.
Zeynepcim öğretmenler günün kutlu olsun.Selam kızlar ancak oturabildim. Eşimin yeğeni vardı 6 dan beri ona ders anlatıyorum. Ohhhhh bitti sonunda. Buradayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?