Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş canım. Sen bu son üç günü bol proteinli geçir olmaz mı? Su az olmuş en az 2 lt olmalı. Spor yok mu?

Menü paylaşımında son durum... eksiklerim varsa uyarın beni lütfen.
Eki Görüntüle 1313282

Son iki günün menüsünü bilerek yazmıyorum. Menülerim çok ama çok kötüydü. Bugün çok iyi başladım taa ki işaret dili kursunda öğretmenler günü sürprizi yapılana kadar. Sonra kendimi kaybettim zaten. Kendime ceza olarak da 250 ip atlama 50 mekik cezası veriyorum. Menü yazmayan herkese de ceza geliyor ona göre. Cezalarımı çekince bildirim yaparım.

Karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş canım. Sen bu son üç günü bol proteinli geçir olmaz mı? Su az olmuş en az 2 lt olmalı. Spor yok mu?
Spor yok ama şu saate kadar hiç oturmadım Ebrucum.
Ben de zaten şöyle bir silkindim bugün. Bugünden sonra ağzıma kesinlikle ve kesinlikle yememem gereken birşeyi sürmeyeceğim. Eşimle girdiğimiz iddianın da etkisi var, bu defa çok azimliyim.

Buraya baska biriymis gibi gelmek istemedigimden kim oldugumu soylemk istiyrm bugun olayli bi sekide ayrilmak zorunda kaln kisiyim yeni bir uye kaydi aldim herseyi unuttum sadece diyetime odaklanmak istiyrm kabul ederseniz sizinle yarismak istiyrm

Cezan bittiği zaman bekliyoruz canım. Neden ceza aldın acaba bir fikrin var mı?

Kötü de olsa yazmamız gerek bence Ebru, yazaıp kendimizle yüzleşmeliyiz.

Bu günkü menüm
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 domates
2 dilim ekmek

Ara 10.00
4 tane eti burçak

Öğle 14.00
1 tabak semizotu
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 16.00
1 muz

Akşam 19.00
Yarım fırında karnıyarık
Bol sslata ve 1 kase yoğurt

2 litre su
spor yok ama çocukları erken uyuta bilirsem yürüyüş yapacağım yürüyüş bandında

iyi geceler kızlar, ben yatıyorum. Bugün melatolinim salgılanmadan yatağa girmek istiyorum.

Teşekkkür ederim canım. Branşım matematik canım.

Fatma cım bugün resmen rezaletti. Yüzleştim zaten kendimle yüzüm yok yazmaya. Yarın herşey çok güzel olacak inşallah.

Sorma ebru belimizi cok buktu antep oraya gidince de bos durmuyoruz ailelelere de harcadik harciyoruz her gidis gelisimiz en az bin lira bi de insanlarin bakis acisi iki maas bunlarin ihtiyaci yok mantigi cok yipratti.neyse ki yavas yavas toparliyoruz insan dibe vurmadan sicramasi kolay olmuyor o sicramayi yaptik Allahin izniyle.bayramdan beri gitmiyorum zaten yilbasinda belki gideriz havalar kotulesti heran kar yagabilir.yok kacirdigimdan degil de stres oldugum zaman yeme istegi acayip hal aliyor suursuzca saldirasim geliyor.doydugumu hissedemiyorum.bugun kosturmaktan bise yiyemedim zaten.reglin verdigi buhranda eklendi ama yarin silkelenme gunu cuma gunki kilomda degilim hala.

teşekkür ederim fatmacım.şimdilik kontrol altında çok şükür

lapa işe yaradı mı?çok sevindim canım

Gunaydın kızlar..
Gülnihal tekrardan gecmis olsun cnm..
Geçen hafta lapa yapamadim..inşallah bu hafta yapmaya calisacagim..
Yoğurtla yiyen oldmu aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…