24.11 menüm.
10:00 büyükçe 1 yağsız tost, çay
13:00 2 dlm ekmek ve 1 dlm cheddar peynirinden tavuklu sabdviç, diyet kola
19:00 3 adet yağsız pırasa mücveri (tam buğday unlu), yoğurt, 1 parça kızarmış tavuk
1,5 lt su.
Menü paylaşımında son durum... eksiklerim varsa uyarın beni lütfen.
Eki Görüntüle 1313282
Spor yok ama şu saate kadar hiç oturmadım Ebrucum.Karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş canım. Sen bu son üç günü bol proteinli geçir olmaz mı? Su az olmuş en az 2 lt olmalı. Spor yok mu?
Buraya baska biriymis gibi gelmek istemedigimden kim oldugumu soylemk istiyrm bugun olayli bi sekide ayrilmak zorunda kaln kisiyim yeni bir uye kaydi aldim herseyi unuttum sadece diyetime odaklanmak istiyrm kabul ederseniz sizinle yarismak istiyrm
Kötü de olsa yazmamız gerek bence Ebru, yazaıp kendimizle yüzleşmeliyiz.Son iki günün menüsünü bilerek yazmıyorum. Menülerim çok ama çok kötüydü. Bugün çok iyi başladım taa ki işaret dili kursunda öğretmenler günü sürprizi yapılana kadar. Sonra kendimi kaybettim zaten. Kendime ceza olarak da 250 ip atlama 50 mekik cezası veriyorum. Menü yazmayan herkese de ceza geliyor ona göre. Cezalarımı çekince bildirim yaparım.
Teşekkkür ederim canım. Branşım matematik canım.Menü gayet güzel canım. Hastalığın nasıl oldu. İyileştin mi birazcık? Ayrıca maşallah sporun çok güzel.
Hoş geldin canım. Senin branşın neydi? Sınıf öğretmeni değildin dimi? Bu arada öğretmenler günün kutlu olsun.
Fatmacım çok teşekkür ederim.Zeynepcim öğretmenler günün kutlu olsun.
Sorma ebru belimizi cok buktu antep oraya gidince de bos durmuyoruz ailelelere de harcadik harciyoruz her gidis gelisimiz en az bin lira bi de insanlarin bakis acisi iki maas bunlarin ihtiyaci yok mantigi cok yipratti.neyse ki yavas yavas toparliyoruz insan dibe vurmadan sicramasi kolay olmuyor o sicramayi yaptik Allahin izniyle.bayramdan beri gitmiyorum zaten yilbasinda belki gideriz havalar kotulesti heran kar yagabilir.yok kacirdigimdan degil de stres oldugum zaman yeme istegi acayip hal aliyor suursuzca saldirasim geliyor.doydugumu hissedemiyorum.bugun kosturmaktan bise yiyemedim zaten.reglin verdigi buhranda eklendi ama yarin silkelenme gunu cuma gunki kilomda degilim hala.Hoş bulduk canım ama geç oldu. Valla gelenler çok çabuk hallettiler. Bundan sonra bende öyle yapacağım. Hatta eğer alabilirsem ayda bir çağırmayı düşünüyorum. Şuan ev tertemiz benim de kafam rahat. Yetişemiyordum artık. Evde olsam çok kolay hallederim ama çalışınca çok zor oluyor.
Buzdolabı içinde aynını yaptılar canım. Hatta yağ çözücüyü özellikle Şu BİM markasından aldırdılar. Camlara bile onu kullandılar. Ayna gibi oldu hepsi pırıl pırıl.
Çok kötü olmuş canım. Ama iyi yapmışsın yapılandırmakla. İnşallah en kısa zamanda düze çıkarsınız. Çok zor borçlu olmak. Bence bunun en büyük sebebi de sürekli Antebe gidip gelmeniz. Ara verseniz biraz. Eminim rahatlarsınız. Gerçi araba satılınca kolay kolay gidemezsiniz. Toplu taşıma çok zor oluyor. Bütün bunları diyetle de ilişkilendirmen çok kötü. Lütfen sadece diyete odaklan. Emin ol hepsi düzeliyor zamanla. Hem diyetin aile bütçesine çok büyük katkıları var.
Yeme Özlem yeme. Bu hafta en az kiloyu sen verdin. Bundan sonra en az kilo veren diğer takımlarda ve paylaşım alanında kendini teşhir edecek. Neden kilo veremediğini yazacak. Oylama sonlandırıldı ama ben takım olarak istiyorum bunu. Ben de sonuncu olursam ben de yazacağım. Belki kaçamak yapmamızı engeller.
Ahhh Havva ahhhh. Kilonun ne kadar kötü olduğunu bilen insanlardan biri de sensin. Düşünsene 28 kilo vermişsin. Benim büyük kızım 29 kilo şuan. İçinden koskoca bir çocuk çıkartmışsın resmen. Ve bir o kadar daha yolun var. Neden taş koyuyorsun yoluna. Mezun olacaksın yakın da. Gençliğinin en güzel yıllarını kilolu geçiriyorsun farkındasın dimi. Lütfen kaçamak yapacağın zaman bunları düşün ve engel ol kendine. Şimdi ye kadar yedin yedin de ne oldu. Sonuç bir sürü yağ yapıştı yakana. Onları atmanın tam zamanı.
Ben 36 beden hatunların hepsine benzerim herhalde. Fiziğim düzgündür. En çok ta iki çocuk annesi olarak 36 beden olmak mutlu edecek beni. Bu halimle bile bazen bekar sanıyorlar çok hoşuma gidiyor. Bu arada eğer bu cuma hedefime ulaşırsam yeni resimler ekleyeceğim inşallah.
Baştan böyle şartlandırma kendini. Düşünce gücüne inan ve hep 1 kilo vereceğini düşün. Bak nasıl işe yarıyor. Ben bu cuma kesin ve kesin 62.9 u göreceğime inanıyorum. Ve görürsem hedefe ulaşmama sadece 4.9 kilo kalacak.
Yaaaa bak ne kadar kötü bir durumdasın. 3 ayda tam 12 kilo verebilirdin. Ve o zaman 68 kiloyla yarışmaya devam ediyor olurdun. Bu senen kafana dank etsin ve biran önce odaklan yarışmaya. Ben senin kilolarındayken her hafta mutlaka 1 kilo veriyordum.
Teşekkürler Özlemcim.
Afiyet olsun Özlem. Kfteyi rondoda yapıyorum ben :)
geçmiş olsun Gülnihal. önemli bir şeyi yokturdur umarım.
Evet Özlemcim, en az sen verdiğin için. (Bu arada aramızda yalnızca 100 g vardı, 100 g la kaçırdım ben sonunculuğu :)
Dilara hedefini yazmış mıydın? yazdın diye hatırlıyorum ama not almamışım
Funda, Gülnihal,Gönül bu haftaki hedefleriniz nedir?
bu hafta geçen hafta gibi olsa bende çok sevinirim lapa sayesinde verdim o kadarını yoksa 1 anca verirdim :d regl haftam bu hafta çok umudum yok o yüzden
ayy ben önce nurella olmaktan kurtulmak istiyorum sonrasına sonra bakarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?