- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Gunaydın kızlar..
Gülnihal tekrardan gecmis olsun cnm..
Geçen hafta lapa yapamadim..inşallah bu hafta yapmaya calisacagim..
Yoğurtla yiyen oldmu aranızda?
kariyer.net ten bakıyorum Gönülcüm. Sen çalışıyor musun şuan? Bulabildin mi istediğin gibi bir iş?
Yenibiris.com a da gir. Orada da cok ilan var. Daha önce özelde 2 yerde calısmıstım. Biri kariyerden biri yenibir işten. Sonra memur olarak atandım.
Evet canım not almışım.
Arnavut ciğeri ve hamsi kızartmayasa eğer kötü bir menü olmuş Gönül, çok yağlı. Sabah lapa ile başlamışsın, detoks mu yapacaktın?
Yarıyor canım 2kilo verdi m bu haftalapa işe yaradı mı?çok sevindim canım
Ben yoğurtlu yedim başka türlü yiyemedim ama yogurtsuz yemek gerekiyorlapa yoğurtsuz mu yeniyor?ayyy öylede yenir mi yahu
Ben geldimm ama gidicem yarın sınavım varhu huuuuu beybilerr neden yoksunuz ebruuuuuu sen gelmeyince kimse gelmiyor ya huuu sıkıldım geri dönün lütfen zaten moralsizim.
hu huuuuu beybilerr neden yoksunuz ebruuuuuu sen gelmeyince kimse gelmiyor ya huuu sıkıldım geri dönün lütfen zaten moralsizim.
hu huuuuu beybilerr neden yoksunuz ebruuuuuu sen gelmeyince kimse gelmiyor ya huuu sıkıldım geri dönün lütfen zaten moralsizim.
Ne oldu Funda? Moralin neden bozuk?hu huuuuu beybilerr neden yoksunuz ebruuuuuu sen gelmeyince kimse gelmiyor ya huuu sıkıldım geri dönün lütfen zaten moralsizim.
Oyyy kuzum çalış çalış yeni başlıyor sınavların hı?Yarıyor canım 2kilo verdi m bu hafta
Ben yoğurtlu yedim başka türlü yiyemedim ama yogurtsuz yemek gerekiyor
Ben geldimm ama gidicem yarın sınavım var(
Canım adın neydi, tanıstık mı. Ben koptum bayagı takımdan.
Ben Funda tatlım yazmıştım da sana gözünden kaçtı galiba:)Neden moralsizsin canım. Umarım herşey yolundadır.
Ne oldu Funda? Moralin neden bozuk?
Sigara kararın için tebrik ederim seni. Mutlaka uygulama ama. Hem anne olmak istiyorsun hem de sigara içiyorsun. Olmaz Fundacım, çok çelişkili. Sabretmemiz gerekiyor, sabır, sabır.Oyyy kuzum çalış çalış yeni başlıyor sınavların hı?
Ben Funda tatlım yazmıştım da sana gözünden kaçtı galiba:)
Moralim bozuk çünkü moralsizim:)olmadı de mi ne bileyim ya dün ki bahsettiğim mevzular bi de yarın sigarayı bırakma kararı aldım ondan stres oldum heralde.Bi de bi an önce şu fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum.
Gecen yil girisimim oldu ilk defa 2.gun mudur yardimcisiyla tartistim icmeye basladim.allen car metoduyla deneyecegim bu sefer oyle deme fatma olumlu cumlelere ihtiyacim var.yarina guzel gune uyanmak istiyorum.Sigara kararın için tebrik ederim seni. Mutlaka uygulama ama. Hem anne olmak istiyorsun hem de sigara içiyorsun. Olmaz Fundacım, çok çelişkili. Sabretmemiz gerekiyor, sabır, sabır.
Staj sonu sınavım aslında hafta sonu çalışmam gerekirdi ama daha başlamadı m bileOyyy kuzum çalış çalış yeni başlıyor sınavların hı?
Ben Funda tatlım yazmıştım da sana gözünden kaçtı galiba:)
Moralim bozuk çünkü moralsizim:)olmadı de mi ne bileyim ya dün ki bahsettiğim mevzular bi de yarın sigarayı bırakma kararı aldım ondan stres oldum heralde.Bi de bi an önce şu fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum.
Evvet tatlim folik asit ictim bi ara sonra kilolari halledeyim dedim vazgectim icmekten ama tekrar baslayacagim hapim var.dis deme havva fenalardayim halletmem gereken 3 kalem var 3ude cocuga cikiyor:) 1 sigara 2 dis 3 kilo:)Staj sonu sınavım aslında hafta sonu çalışmam gerekirdi ama daha başlamadı m bile
Yaaa öyle deme pozitif düşün bak ne güzel bi karar vermissin sıkma canını halledersin sen ben sana güveniyorum diyorum ya senin bebis çoook şanslı annesi sigarayı da bırakıyor zayıflıyor birde teyzesinden tavsiye folik asit ve diş kontrolu ihmal etme nerdeyse tüm jinekologlar 3-4 ay öncesinden folik aside başlatıyor nacizhane diş hekimi olmasına az kalmış bi öğrencinin de tavsiyesi diş kontrolüne git mutlaka:)
İnancını kırmak istemedim Funda, başkaları için kendini zehirlediğine değmez. Belki ben kullanmadığım için ama bu konuyu gerçekten anlayamıyorum. nasıl bir bağımlılık ki bile bile o zehiri vücuduna alır. Sen yapabilirsin, iradesiz biri değilsin.Gecen yil girisimim oldu ilk defa 2.gun mudur yardimcisiyla tartistim icmeye basladim.allen car metoduyla deneyecegim bu sefer oyle deme fatma olumlu cumlelere ihtiyacim var.yarina guzel gune uyanmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?