Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben yoğurtla karıştırıp yemeyi düşünüyorum dilara.:)

Dünkü menum
07:00
2 kuru kayısı
400ml su

07:30
1 kase mercimek çorbası
1 haşlanmış yumurta
1-2 lokma ekmek

12:30
1 tabak yoğurt çorbası
4 tane minik bilye büyüklügünde köfte-çorbanin içinden köfte

18:15
1 El kadar ekmek arası tavuk
2-3 patates
Soğan salatası
2 bardak ayran

2 kayısyılı form çayı
2 yeşil çay
1 b türk kahvesi
2 L su

Spor yok

Gunaydın kızlar..
Gülnihal tekrardan gecmis olsun cnm..
Geçen hafta lapa yapamadim..inşallah bu hafta yapmaya calisacagim..
Yoğurtla yiyen oldmu aranızda?

teşekkür ederim canım.
ben lapayı sade olarak ta seviyorum ama 2 gün yaptığımda yoğurtla,kuru naneyle falan baharat karışımı yapıp yedim.ya da sütle,tarçınla tatlandırıcı kullanarak sütlaç gibi de yedim.

dünkü menüm.........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
kk peynir
yarım salatalık
çay
iftar:
1 tabak çorba
1 tabak yağsız salata
1 kaşık pilav
1 kaşık kuru fasülye
yarım kase yoğurt
ara:
1 elma
ara:
2 mandalina

İkisi de kızartma idi ne yazıkki. Evet amacım detoks yapmaktı ama öğlende vazgeçtim. Böçöö oldum.

lapa işe yaradı mı?çok sevindim canım
Yarıyor canım 2kilo verdi m bu hafta

lapa yoğurtsuz mu yeniyor?ayyy öylede yenir mi yahu
Ben yoğurtlu yedim başka türlü yiyemedim ama yogurtsuz yemek gerekiyor

hu huuuuu beybilerr neden yoksunuz ebruuuuuu sen gelmeyince kimse gelmiyor ya huuu sıkıldım geri dönün lütfen zaten moralsizim.
Ben geldimm ama gidicem yarın sınavım var (

Selam kızlar, internet paketimin yenilenmesine 2 gun kaldı.. Daha sık gelebilicem ozaman

Menulere puan verme fikri pek yerinde olmadı bence dusununce.. Neyse..

Dunku menum

Sabah 8:30
Ceviz peynir
Doamtes salatalık
Zeytin

Öğlen
1 kepce corba
1 kepce yesil mercimek
2 ufak sebzeli borek
1 kase yogurt (okul yemekhanesinde)

Aksam
1 tabak lahana sarması+kapuska
Ayran

Su 1,5 lt

Yarıyor canım 2kilo verdi m bu hafta

Ben yoğurtlu yedim başka türlü yiyemedim ama yogurtsuz yemek gerekiyor

Ben geldimm ama gidicem yarın sınavım var (
Oyyy kuzum çalış çalış yeni başlıyor sınavların hı?

Canım adın neydi, tanıstık mı. Ben koptum bayagı takımdan.

Neden moralsizsin canım. Umarım herşey yolundadır.
Ben Funda tatlım yazmıştım da sana gözünden kaçtı galiba:)
Ne oldu Funda? Moralin neden bozuk?

Moralim bozuk çünkü moralsizim:)olmadı de mi ne bileyim ya dün ki bahsettiğim mevzular bi de yarın sigarayı bırakma kararı aldım ondan stres oldum heralde.Bi de bi an önce şu fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum.

Sigara kararın için tebrik ederim seni. Mutlaka uygulama ama. Hem anne olmak istiyorsun hem de sigara içiyorsun. Olmaz Fundacım, çok çelişkili. Sabretmemiz gerekiyor, sabır, sabır.

Sigara kararın için tebrik ederim seni. Mutlaka uygulama ama. Hem anne olmak istiyorsun hem de sigara içiyorsun. Olmaz Fundacım, çok çelişkili. Sabretmemiz gerekiyor, sabır, sabır.
Gecen yil girisimim oldu ilk defa 2.gun mudur yardimcisiyla tartistim icmeye basladim.allen car metoduyla deneyecegim bu sefer oyle deme fatma olumlu cumlelere ihtiyacim var.yarina guzel gune uyanmak istiyorum.

Menum
Kahvaltı
2kepce tarhana çorba
Öğlen 12:30
1kase mercimek çorba
1porsiyon barbunya
2yk pilav
Ara
Mandalina
Aksam17:15
Lahmacun ayran
1-1.5lt su içtim daha da içerim ders çalışmam lazım sonra görüşürüz

Staj sonu sınavım aslında hafta sonu çalışmam gerekirdi ama daha başlamadı m bile
Yaaa öyle deme pozitif düşün bak ne güzel bi karar vermissin sıkma canını halledersin sen ben sana güveniyorum diyorum ya senin bebis çoook şanslı annesi sigarayı da bırakıyor zayıflıyor birde teyzesinden tavsiye folik asit ve diş kontrolu ihmal etme nerdeyse tüm jinekologlar 3-4 ay öncesinden folik aside başlatıyor nacizhane diş hekimi olmasına az kalmış bi öğrencinin de tavsiyesi diş kontrolüne git mutlaka:)

Evvet tatlim folik asit ictim bi ara sonra kilolari halledeyim dedim vazgectim icmekten ama tekrar baslayacagim hapim var.dis deme havva fenalardayim halletmem gereken 3 kalem var 3ude cocuga cikiyor:) 1 sigara 2 dis 3 kilo:)
Kiloya bi sekilde devam sigaradanda yarin kurtuluyorum e bi de disi halledersem ne kadaaaan guclu olacam ben degmeyin keyfime o zaman:)

Gecen yil girisimim oldu ilk defa 2.gun mudur yardimcisiyla tartistim icmeye basladim.allen car metoduyla deneyecegim bu sefer oyle deme fatma olumlu cumlelere ihtiyacim var.yarina guzel gune uyanmak istiyorum.
İnancını kırmak istemedim Funda, başkaları için kendini zehirlediğine değmez. Belki ben kullanmadığım için ama bu konuyu gerçekten anlayamıyorum. nasıl bir bağımlılık ki bile bile o zehiri vücuduna alır. Sen yapabilirsin, iradesiz biri değilsin.

Bugünkü menüm:
10:30
3 yk yağsız sucuk
1 dlm ekmek

14:00
3 adet yağsız sebze mücveri
1dlm ekmek
yoğurt

18:30
1 porsiyon fırında karnabahar
yourt
yarım dlm ekme
su 1,5 lt, içmeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…