Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir zamanlar bizde sizin gibiydik canım. Borçlar çoğalmıştı ama birazcık kemerleri sıkınca her şey düzeliyor. Yeter ki gereksiz harcama yapmayın. Bir şey alırken iki kere düşün gerçekten lazım mı yoksa sonra alsam olur mu diye. Ben bu şekilde çözdüm. Şimdi allaha şükür her şey yoluna girdi. Darısı size inşallah.

Süper bir karar. Hadi bakalım hoş geldin en sağlıklı hayata. Ben bırakalı 4 sene olacak Nisan da. Dünyanın en büyük mutluluğu birincisi anne olmak, ikincisi sigarayı bırakmak, üçüncüsü zayıflamakkkkkkkkkkk ben hepsini yaptım sıra sende.

Gecen yil girisimim oldu ilk defa 2.gun mudur yardimcisiyla tartistim icmeye basladim.allen car metoduyla deneyecegim bu sefer oyle deme fatma olumlu cumlelere ihtiyacim var.yarina guzel gune uyanmak istiyorum.
Ben inanıyorum ve güveniyorum sana Funda. Bıraktığın zaman ne kadar çok mutlu olacağının da garantisini verebilirim.

Slm kızlar oglen bir akrabama oturmaya gittim pek iç açıcı bir menu olmadı ama yürüyerek gidip geldigim için ve sabah akşami hafif geçiştirdigim için içim bir nebze rahat.
En iyisi menumu yazim buna siz karar verin.

Kızlar sabahtan beridir sürpriz bir şekilde kar yağıyor Konya' ya. Yaklaşık 30 cm olmuştur şehir merkezinde ki yükseklik.

Birdeeeeeeeeeeeeeeee müjde dişlerim bitti sonunda. Bugün takıldı protezler. Çok mutluyum. İki saat bişey yememem gerekiyormuş. O nedenle akşam yemeğim hayal oldu. Ama çok açımmmmmmmmm.

Menüm

08:30
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 tane siyah zeytin

12:30
100 gr yoğurt
2 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
3 kk büyüklüğünde fırında et
1 yemek kaşığı pilav

1,5 lt su, Spor yok. Ama 7000 adımım var. Yaparsam eğer eklerim.

Bugünkü menüm
10:00
2 ceviz
2 kuru incir
1 lira büyüklügünde ekmek ve peynir
Yeşil çay

14:00
2 servis kaşığı sütlü,sebzeli makarna(sogan,biber,mantar,havüç)
Kola
Çok az ekmek

16:00
Biraz supangle-2 kasık kadar vardı

18:30
Bir kaç lokma peynir,zeytin,ekmek

2 yesil çay
1 b. türk kahvesi
2 L su

Spor
12:00 45 dk. Bebek arabasıyla tempolu yürüyüş
17:30 45 dk. Bebek arabasıyla tempolu yürüyüş

Tatlim illet bise ya zararli oldugunu sana ve cevrendekilere zarar verdigini bile bile iciyosun kesinlikle savunulacak tarafi yok ama niye ictigime kendimce milyonlarca bahane uretebilirim bahane diyorum cunku hicbirinin hakli tarafi yok.sizin de desteginizle bu isi de halledecegim insallah.Rabbim guc versin bana.
Bugünkü menüm:
10:30
3 yk yağsız sucuk
1 dlm ekmek

14:00
3 adet yağsız sebze mücveri
1dlm ekmek
yoğurt

18:30
1 porsiyon fırında karnabahar
yourt
yarım dlm ekme
su 1,5 lt, içmeye devam.
Afiyet olsun fatmacim menun gayet hos gorunuyor.
Ebrum idolumsun bebegim iste kadin!muthis guclusun evet yapilabilir ornegi gozumun onunde hayal kurmuyorum imkansizi istemiyorum olacak insallah benimki de.desteklerinizi bekliyorum 3 gun fiziksel olarak ariniliyormus nikotin krizi 3 gun sonra kalmiyormus.geri kalan psikolojik.allen car die bi adam var ona inancim tam su kitabi bitireyim tum bahanelerimi curutecegim.kahve icmem de bi sakinca olur mu ebru?
Canim emin ol hic gereksiz harcamamiz yok su arabayi satabilirsek ufak bi araba alip bi kac krediyi kapatirsam muthis rahatlayacagim.zaten antebe daha gitmeyi dusunmuyorum.

Sukur ebru ya dis ne bela bise ceken bilir.cok sevindim hallettigine.
Afiyet olsunnn

Ozlem umuyorum eritmissindir de.makarnanin yanina niye ekmek yiyosun yaaaaa!

Bır kaç lokma yedim Funda çok değil..
Yemegin tadı ağzımda kalmasin diye..
Bu arada sigara bırakma girişimin için tebrikler bunu bu şekilde içtenlikle istemen bile başarı..inşallah sonsuza kadar kurtulacaksın cnm.

Menüm

08:30
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 tane siyah zeytin

12:30
100 gr yoğurt
2 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
3 kk büyüklüğünde fırında et
1 yemek kaşığı pilav

20:00
1 tabak barbunya
1 dilim ekmek
Turşu

1,5 lt su, Spor yok. Ama 7000 adımım var. Yaparsam eğer eklerim.

Menüme ek yaptım kızlar dayanamadım.

ayyy inanmıyorummm o kadar alıntı yaptımm, herkese herkese yorumlar yaptım, yanlışlıkla geri ye tıkladım, hepsi gitttiii,,,hani taslakları kaydediyordu çıkmadı da,,,immmdattttt

Bugün güzel bir gün geçirdim ama akşam misafir gelince bozuldu biraz,, ama kilo vermek istiyorsam bahane olmamalııı,,off kızdım kendıme

Menümmm

Sabaha 08.00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 domates

Ara 5 kayısı
bademlerrrr

Öğlen 12.00
1 küçük tabak balık
salata

Akşam 18.30
3 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık kavrulmuş et

kötü kısmı: 4 çiğ köfte
2 dilim hazır kek
günü mahvettim

spor 20+20+20=60 dakika yürüyüş
sol bakacak hareketleri 90 kez
sağ bacak hareketleri 90 kez

şimdiye kadar 10 bardak su=2 lt

Gönül sol taraftaki ok işaretini tıkla geri alıyor..
Dün bendede aynisi oldu menum silinmisti ama oldu..:)

Beklediğim cevap da geldi :) sen zaten çok güçlüsü n ki hadi bakalım inşallah hepsinin üstesinden geleceksin

Gecen yil girisimim oldu ilk defa 2.gun mudur yardimcisiyla tartistim icmeye basladim.allen car metoduyla deneyecegim bu sefer oyle deme fatma olumlu cumlelere ihtiyacim var.yarina guzel gune uyanmak istiyorum.

Fundacım ben de bir ara içmiştim,, sonra sigara yerine kahve içmeye başladım,,canın sigara istedikçe kahve ve yeşil çay içmeyi dene. faydasını göreceksin..

supangle var ama 90 dakika yurumussun tatlım eritmişsindirrr,,güzelim benim..

ebrucum aslında örnek bir gün olmusss, ama menüye yaptığın ekleri bilmiyoruz...

:)agzinda kalinca daha mi yemek istiyorsun?valla anlamadigimdan soruyorum bi de ekmegin tadi agzinda kalinca ne yapiyosun:)tesekkur ederim ozlem insallah kurtulacagim.

Kızlar menüm

Sabah 9,00 kepekli tost

Öğle 13,00 1 tabak ıspanak,yoğurt

Akşam 4 çinekop ızgara,bol salata 1 dilim ekmek

Spor 45 dk,1 lt su
Ornek menu kanimca Afiyet olsun:)
Kek disinda bise goremedim ben:)Afiyet olsun.
Beklediğim cevap da geldi :) sen zaten çok güçlüsü n ki hadi bakalım inşallah hepsinin üstesinden geleceksin
Insallaaaahh bebegimmm desteginizle.dis sirasina gelince basini agritirim havvacim ona gore:)

Canim ben kahveyle sigarayi cok tuketiyorum bana onu animsatan seylerden kacmam lazim yesil cay iyi fikir gotureyim is yerine yarin.

Kizlar menum
Sabah 7.15
Tahilli balli muzlu sut
1 c.b nescafe
Ogle
Kizacaksiniz ama bise yemedim
1 turk kahvesi
Aksam 18.30
Koca bi tabak salata uzerine haslanmis baharatlanmis yagsiz tavuk
1 kase yogurt
2 lt su daha icerim
Spor 30dk tempolu yuruyus ya bu sefer 5.5den assagiya dusmedim 6.5 e bile ciktim hiz olarak ama kalori ayni hemen hemen yanlis olcuyo bu ya neyseee.

Normalde en son öğle yemeği yemiştim canım. Önceki menüyü yazmıştım. Sonra akşam yemeği de ekledim. Onun için ek yaptım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…