Yok cnm uygulama açılmıyor.enemmm hakıkaten nasıl farketmedım, canım sen telden uygulama ile girebiliyor musun
Yok ondan değil.:)agzinda kalinca daha mi yemek istiyorsun?valla anlamadigimdan soruyorum bi de ekmegin tadi agzinda kalinca ne yapiyosun:)tesekkur ederim ozlem insallah kurtulacagim.
Ornek menu kanimca Afiyet olsun:)
Kek disinda bise goremedim ben:)Afiyet olsun.
Insallaaaahh bebegimmm desteginizle.dis sirasina gelince basini agritirim havvacim ona gore:)
Normalde en son öğle yemeği yemiştim canım. Önceki menüyü yazmıştım. Sonra akşam yemeği de ekledim. Onun için ek yaptım dedim.
Öyle sanırım, gerçi ben yapmadım ama yapan arkadaşlar daha doğru yorumlar.Günaydın kızlar....
Gönül soğuk havadan olsa gerek insanın yataktan çınadına gelmiyor.:)
--
Kızlar 1 çay b. pirince 3 çay b. su koyup hasliyorduk.Doğru mu hatırlıyorum?Pirinç biraz sert oldu fark eder mi?Yoksa yumuşacık mı olması lazım?
Gunyadın herkese, bugun evdeyim , oruc tutucaktm tutmadım, ayran detoksu yapıcaktım yapmadım, isteksizlik zamanlarımdayım.. Ay canım hiç bişe istemiyor
Günaydınnnnnn
Kızlar dünkü menümü yazayım
Sabah 6.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Öğlen 15.00
Maaaaaaaaleseffffffff
0.75 porsiyon iskender. Çeyreğini yiyemedim. Normalde 1.5 yerdim.
Akşam 18.00
1 büyük hurma
2 litre su ve 2 saat abm de gezme. Ayrıca spor yapamadım.
Bitti canım bitti bütün ev mis gibi tertemiz oldu. Koltuklarım silindi, halılarım silindi, camlar, kapılar, mutfak dolapları, beyaz eşyalar bütün hepsi tertemiz oldu. Ben boş yere hırpalıyor muşum kendimi. Gelenler öyle temiz yaptılar ki bundan sonra inşallah en az ayda bir böyle temizletmeyi düşünüyorum. İlk defa bir temizliğin ardından gayet mutlu bir şekilde kahvemi yudumluyorum.
en azından akşam telafi etmişsin canım :)
Fatmacım ben kaza oruclarımı tutuyorum, hamilelikletimden kalan..
Ay yaa hiç bişşe yapmak istemiyorumm.
Bugun avm ye gittik, baya bi dondum dolastım, kaban almak istiyorum , bir kaç tane denedim, butun denediklerinde 40 beden bol geldi, 38 tam oldu:)) bu cok guzel bi duygu:) yalnız fiyatlar cok uçuk.. Almadım daha bişe..
Fatmacım ben kaza oruclarımı tutuyorum, hamilelikletimden kalan..
Ay yaa hiç bişşe yapmak istemiyorumm.
Bugun avm ye gittik, baya bi dondum dolastım, kaban almak istiyorum , bir kaç tane denedim, butun denediklerinde 40 beden bol geldi, 38 tam oldu:)) bu cok guzel bi duygu:) yalnız fiyatlar cok uçuk.. Almadım daha bişe..
Günaydın kızlar....
Gönül soğuk havadan olsa gerek insanın yataktan çınadına gelmiyor.:)
--
Kızlar 1 çay b. pirince 3 çay b. su koyup hasliyorduk.Doğru mu hatırlıyorum?Pirinç biraz sert oldu fark eder mi?Yoksa yumuşacık mı olması lazım?
başaracaksın canım sigarayı bırakınca olanlar diye bi yazı var mutlaka oku bi seni gaza getirir:))Merhaba kizlar bugun ilk gun elimi ayagimi nereye koyacagimi bilmiyorum bu berbat bir sey ya resmen madde bagimlisi gibi davraniyorum.ilk uc gun cok onemliymis fizyolojik kismi gecermis ama sonrasi beyinle alakali bugun ki halim fizyolojik mi piskolojikmi bilmiyorum:)uyurken bile burnuma koku geliyordu bu ne ya!!!icmicem arkadas esiri olmayacagim artik bir nefes diye kandirmayacagim kendimi icimdeki canavari buyutmeyecegim.ve bu kadar abartmayacagim ne var yani bi suru insan var birakan neden bi de ben olmayayim degil mi?
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım:):)agzinda kalinca daha mi yemek istiyorsun?valla anlamadigimdan soruyorum bi de ekmegin tadi agzinda kalinca ne yapiyosun:)tesekkur ederim ozlem insallah kurtulacagim.
Ornek menu kanimca Afiyet olsun:)
Kek disinda bise goremedim ben:)Afiyet olsun.
Insallaaaahh bebegimmm desteginizle.dis sirasina gelince basini agritirim havvacim ona gore:)
bot yok bende bulamadım hiç sade topuksuz spor olmayan bi bot yok hiç bi yerdeCanım allah kabul etsin. Benim de borçlarım var artık seneye tutacağım herhalde. Çünkü küçüğüm emiyor hala.
Bu arada ben de dün kaban ve bot baktım bulamadım hoşum giden bir şey. Dediğin gibi de çok pahalılar. Bir de ara bot yok topuklu ya da çok spor. Benim sade topuksuz bota ihtiyacım var bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?