Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

enemmm hakıkaten nasıl farketmedım, canım sen telden uygulama ile girebiliyor musun
Yok cnm uygulama açılmıyor.
Yok ondan değil.
Makarnada süt vardi cnm ondan çok az ekmek yedim..
Alışık olmadigim bir tat ondan yani.:)
Güzeldi aslında ama salcali,acılı yemekler daha cçoook cazip geliyor bana:)

Gunyadın herkese, bugun evdeyim , oruc tutucaktm tutmadım, ayran detoksu yapıcaktım yapmadım, isteksizlik zamanlarımdayım.. Ay canım hiç bişe istemiyor

Günaydın kızlar....
Gönül soğuk havadan olsa gerek insanın yataktan çınadına gelmiyor.:)
--

Kızlar 1 çay b. pirince 3 çay b. su koyup hasliyorduk.Doğru mu hatırlıyorum?
Pirinç biraz sert oldu fark eder mi?Yoksa yumuşacık mı olması lazım?

Öyle sanırım, gerçi ben yapmadım ama yapan arkadaşlar daha doğru yorumlar.

Günaydınnnnnn
Kızlar dünkü menümü yazayım
Sabah 6.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates

Öğlen 15.00
Maaaaaaaaleseffffffff
0.75 porsiyon iskender. Çeyreğini yiyemedim. Normalde 1.5 yerdim.

Akşam 18.00
1 büyük hurma

2 litre su ve 2 saat abm de gezme. Ayrıca spor yapamadım.

en azından akşam telafi etmişsin canım :)

Merhaba kizlar bugun ilk gun elimi ayagimi nereye koyacagimi bilmiyorum bu berbat bir sey ya resmen madde bagimlisi gibi davraniyorum.ilk uc gun cok onemliymis fizyolojik kismi gecermis ama sonrasi beyinle alakali bugun ki halim fizyolojik mi piskolojikmi bilmiyorum:)uyurken bile burnuma koku geliyordu bu ne ya!!!icmicem arkadas esiri olmayacagim artik bir nefes diye kandirmayacagim kendimi icimdeki canavari buyutmeyecegim.ve bu kadar abartmayacagim ne var yani bi suru insan var birakan neden bi de ben olmayayim degil mi?

en azından akşam telafi etmişsin canım :)

Ne kadar kurtarabildiysek artık dilaracım. Çok uzun süre aç kaldım başım ağırıdı ilk bulduğumuz yere girdik eşimle ama çok doğru bir karar değildi.

Fatmacım ben kaza oruclarımı tutuyorum, hamilelikletimden kalan..

Ay yaa hiç bişşe yapmak istemiyorumm.
Bugun avm ye gittik, baya bi dondum dolastım, kaban almak istiyorum , bir kaç tane denedim, butun denediklerinde 40 beden bol geldi, 38 tam oldu:)) bu cok guzel bi duygu:) yalnız fiyatlar cok uçuk.. Almadım daha bişe..

Ben de bugün niyetliyim. 5 dakika kaldı iftara :)

40-38 bedenn darısı başıma. :)

Canım allah kabul etsin. Benim de borçlarım var artık seneye tutacağım herhalde. Çünkü küçüğüm emiyor hala.
Bu arada ben de dün kaban ve bot baktım bulamadım hoşum giden bir şey. Dediğin gibi de çok pahalılar. Bir de ara bot yok topuklu ya da çok spor. Benim sade topuksuz bota ihtiyacım var bulamıyorum.

ben 1çay bardağı pirince 3 su bardagı su diye biliyorum canım öyle olunca tam lapa gibi oluyor hatta biraz suluca bırakıp demliyorum ben öyle daha güzel oluyor

başaracaksın canım sigarayı bırakınca olanlar diye bi yazı var mutlaka oku bi seni gaza getirir:))

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım:)

bot yok bende bulamadım hiç sade topuksuz spor olmayan bi bot yok hiç bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…