Bugünkü menüm
11:00
Yoğurtlu pirinç lapası
15:00
1 kupa inek sütü ile şekersiz nescafe
16:00
1 mandalina
18:00
Yine yoğurtlu lapa
1 kayısılı form çayı
1 yeşil çay
2 L su
Canım bomba gibi bir menü, tebrik ederim. B
Yarında lapa yapmayı düşünüyordum ama vazgecicem sanırım akşam midem bulandı hepsini bitiremedim..
Bugünkü menüm
Yoğurtlu pirinç lapası
1 mandalina
Yine yoğurtlu lapa
1 kayısılı form çayı
1 yeşil çay
2 L su
Yarında lapa yapmayı düşünüyordum ama vazgecicem sanırım akşam midem bulandı hepsini bitiremedim..
Allah kabul etsin.Ben de bugün niyetliyim. 5 dakika kaldı iftara :)
40-38 bedenn darısı başıma. :)
Ne kadar kilo kaybın oldu Özlem?Bugünkü menüm
Yoğurtlu pirinç lapası
1 mandalina
Yine yoğurtlu lapa
1 kayısılı form çayı
1 yeşil çay
2 L su
Afiyet olsun, güzel bir menü.Menüm
Sahur 04.30
4 kepçe tarhana çorbası
avuç içi kadar ekmek
İftar 16.45
çeyrek ekmek arasında kavurma
1 küçük muz
3 küçük parça beyaz çikolata
su 2.5 litre
45 sol bacak hareketi
45 sağ bacak hareketi
Çayı ben de severim. İçmeyince aklıma gelmez ama.Bugün takım sakinn,, nerelerdesiniz..Ben bu gece de kalkmak istiyorum. İnşallah kalkabilirim. Ben de çay bağımlısıyım. Çay kahve içmeyince başım ağrıyo..Biraz oruçla da bu bağımlılığımdan kurtulmak istiyorum..
Funda nasıl geçti nikotinsiz ilk günün? benim de çevremde çok insan var bırakan, sen de onlardan biri olabilirsin. Hem sigarayı bırakıp hem de kilo verirsen kendin için çok büyük adımlar atmış olacaksın.Merhaba kizlar bugun ilk gun elimi ayagimi nereye koyacagimi bilmiyorum bu berbat bir sey ya resmen madde bagimlisi gibi davraniyorum.ilk uc gun cok onemliymis fizyolojik kismi gecermis ama sonrasi beyinle alakali bugun ki halim fizyolojik mi piskolojikmi bilmiyorum:)uyurken bile burnuma koku geliyordu bu ne ya!!!icmicem arkadas esiri olmayacagim artik bir nefes diye kandirmayacagim kendimi icimdeki canavari buyutmeyecegim.ve bu kadar abartmayacagim ne var yani bi suru insan var birakan neden bi de ben olmayayim degil mi?
sabah anlaşılır aslında, sabah söylersin artık.Fatma akşam yemeğinden önce pek bır değişiklik yoktu sanki..
Psikolojik mi acaba? Hiç kilo veremeyecekmisim gibi hissediyorum kendimi..
Gunaydin kizlar?sigara mevzusunu hic sormayin dun esimle gerildim yaptim yine yapacagimi ama vazgecmedim vazgecmeyecegim yagdan dumandan pisden kirden kurtulacagim cok istoyorum bunu hem de cok.ben gercekten iradesiz biri degilim bi seyi kafaya koyduysam illa ki didinir ugrasir bi sekilde yaparim.elde edemedigim bise yok tabi ki Rabbimin yardimiyla.sakiz bant vs bisey almadan sigarayi birakmak istiyorum ayni sekilde hap vs icmeden kilo vermek istiyorum.muthis bir savas icindeyim kendimle ama galip ben olacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?