Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlar.....
dünkü menüm
sabah:
yarım simit
çay
öğle:
kalan yarım simit
çay
ara:
2 mandalina
akşam:
1 tabak çorba
4-5 kaşık susuz kuru fasülye
ara:
yarım çay bardağı tuzsuz leblebi
1 litre su

Aa herkesler buradaymış. Şümdi gördüm. Kızlar 16.46 da iftar var. 18.40 gibi nişanlımla buluşup yemeğe gideceğiz. Burada ünlü bir ciğerci var. Şişte ciğer et tavuk yapıyor. Bol salata ve güzel mezeler oluyor. İftarda su bardaktaki corbalardan içip 3 tane kayısı yedem diyorum. Sonrada yemeğe gideriz. Lavaş ekmek tatlı yemediğüm sürece akşamı iyi atlatırım diye düşünüyorum.

İnşallah bırakırsıb. Yanındayız. Komusundan bile kurtulsan kardasın.

Günaydın dedim geçmişi okuyacaktım bir kalktım öğle olmuş. Çok çalışıyorum çokkkk. Dün gelemedim. İnşallah her şey yolundadır. Yarın cuma büyük gün. İnşallah ortalamamız güzel olur.

Yemeğe gidiyorum dönüşte gelmeye çalışırım ama saat 14:00 işaret dili kursu var. Geçmişi de okuyamadım. Zaman yetmiyor artık bana.

Ebrucum kolay gelsin, iyi yetişiyorsun heratafa:)

Gulnihalcim menun pek iyi olmamış, iki ogunu simitle gecirdiğin için, ama aksamın gayet guzel..

Fatmacım hangi filme goturceksin kuzını? Evliya celebiye mi? Ben de goturmek istiyorum ama vakit yok...

Gobulcum bence de tatlıya bulasmazsan guzel bi aksam gecirebilirsin

Dunku menum

Sabah
2 dilim ekmek
Bal
Peynir

Öğlen
Yarım simit

Ara
Kaçamak

Aksam
Fırında ıspanak azcık
Azcık da pilav

Ara
Sütlü şekersiz neskafe

Yes Tuba, Evliya Çelebi'ye.

çok doğru aslında bizim lapalar gibi

canım bence sana yardımcı olacak ne varsa yardım al bu seni daha da güçlü yapar
kendimi şiş hissediyorum bikaç gündür,regl dönemim cok yaklaştı kesin tartıda istediğim sonucu göremicem

aynısı bende de var ne doyma hissi geliyor ne de o şişlik indi

Selamlar, bugünkü menüm:
10:30
yarım simit
1 yumurtadan omlet

16:00
4 köfte
2 dlm ekmek
1 kaşık yoğurt

1,5 lt su, yarım saat yürüyüş

evet simit dikkat çekiyor ama ben doymadığını düşünüyorum. Heralde canın istediği için yedin. Akşam güzel olmuş.

Dunku menum

Sabah
2 dilim ekmek
Bal
Peynir

Öğlen
Yarım simit

Ara
Kaçamak

Aksam
Fırında ıspanak azcık
Azcık da pilav

Ara
Sütlü şekersiz neskafe

pilavı gündüz yeseydin keşke canım. Akşama ağır olabilir. Ayrıca bal ve kaçamak a olmamışşş. Zamanla daha kurtulacağız inşallah kaçamaklardan.

Selamlar, bugünkü menüm:
10:30
yarım simit
1 yumurtadan omlet

16:00
4 köfte
2 dlm ekmek
1 kaşık yoğurt

1,5 lt su, yarım saat yürüyüş

Saat 16.00'dan sonra bişey yemedin mi, bide yürüyüş var. Bravo sana.

Kızlar yine düşmüş paylaşımımız. Dibe vurmadan çıkmamız lazım bu kez. Toparlanın artık. Yarın cuma. Güzel sonuçlar görmek istiyorum herkesten.

Menüm

Sahur 04.15
1 taba kıymalı yumurta
Yarım dilim ekmek

İftar 16.46
4 kayısı
çeyrekten az ekmek arası kavurma
1 tane küçücük muz

19.00
1 porsiyon karışık şiş menü
bol salata
2 tane de yarım ince lavaş

tatlı vardı yemedim, hem de künefe

yemeğe çıkmasaydık bugün iyiydi, 2 kere akşam yemeği yemiş oldum. Gerçi gün açısından baktığımda normalde yediğimden daha sağlıklı ve daha az bir menü..

Su 2 lt
Spor yok

Diyet menüsü olamaz ama yine de abartı bişey yok. Oruç tuttuğun için ödül say kendine. Ama düğünü aklından çıkartma sakın. Biran önce menülerini düzenlemen lazım.

Kızlar ne zamandır aklımda birbirimize menü oluşturma konusu. Takımı ikili gruplara ayırıp karşılıklı menü oluşturmayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Mesela ben Fatma'yla grup oldum. Fatma'nın bir sonraki gün menüsünü ben belirleyeceğim. Fatma' da benimkini. Mümkün olduğunca menüye uymaya çalışacağız. Siz ce nasıl olur?

Kızlar yine düşmüş paylaşımımız. Dibe vurmadan çıkmamız lazım bu kez. Toparlanın artık. Yarın cuma. Güzel sonuçlar görmek istiyorum herkesten.
merhaba laydline teklifin için tekrar teşekkür ederim galiba grubun bazı kuralları var öncelikle işe ilk sayfayı okumakla başlayacağım :)

Yemedim Gönül, yarın cuma diye. bir de dün fazla kaçırmıştım. pek birşey değişmeyecek galiba. Yürüyüş çok tempolu değildi, gezinti gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…