Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oruç olduğun için abartılı sayılmaz canım.

merhaba laydline teklifin için tekrar teşekkür ederim galiba grubun bazı kuralları var öncelikle işe ilk sayfayı okumakla başlayacağım :)

Aynen canım. Kuralları okuduktan sonra senin içinde uygunsa okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım. Bende kendimi tanıtmakla başlayayım. İsmim Ebru. Uzun zamandır 13. takımın kaptanlığını yapıyorum. Bağımlılık yaptı bırakıp gidemiyorum da.

32 yaşında (pek yakında 33 olacağım) iki kız annesi, Konya' da yaşayan, kitap okumayı çok seven, çok çalışan ama her şeye yetişmeye çalışan çıp çıtır bir hatun olma yolunda ilerleyen yarı çılgın bir zatı muhteremim.

Sen de kendini bu şekilde tanıtabilirsen sevinirim. Ayrıca şuan ki kilon, boyun ve hedef kilonu da yaz lütfen. Listeye girerken ihtiyacımız olacak.

Aramıza hoş geldin

Bilemedim nasıl olur Ebru, ama önümüzdeki hafta deneyebiliriz.

ilk sayfayı okudum bu gece herkese selam verip bugünlük menümü yazarak sizlerden müsaade istiyorum arkadaşlar. yorucu bir gün yaşadım. umarım yarın çoğunuzla tanışır ve grubunuza gerekli süreyi doldurduktan sonra dahil olurum.
kahvaltı:
2 yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
maydanoz,marul,salatalık
ara:
yaklaşık 20 gr kuru meyve karışımı laboratuvarda çalıştığım için ölçüp yiyorum :)
öğle:
yeşil mercimek yemeği
3 yk bulgur pilavı
marul salata
ara:
1 küçük elma
akşam:
2 kepçe mercimek çorbası
çok az menemen
yoğurt
az öncede yeşil çayımı içtim gün içinde bol bol su içmeye de dikkat ediyorum.
umarım menümü güzel bulmuşsunuzdur. :) herkese iyi geceler...

Kızlar ben kaçıyorum. Benim için çok kötü olmasa da vasat ve kayda değer olmayan bir haftaydı. İnşallah şuandan itibaren herşey daha güzel olacak. Yarın hepimizden güzel sonuçlar bekliyorum. Lütfen bildirimlerimizi en geç 11:30 a kadar tamamlayalım. Sanırım liste sırası Özlem' deydi. Ben yine kontrolde olurum. Herkese iyi geceler lütfen bu gün erken uyuyun. Yarına ödem oluşmasın vücudunuzda.

Yeni başlayan birisi için çok ama çok iyi bir menü. Maşallah. Umarım hep böyle devam eder menüler. O zaman sonuç mükemmel olur. Yarın görüşmek üzere. Ayrıca menü yazarken öğün saatlerini ve içtiğimiz su miktarını da ekliyoruz. Aklında olsun.

hoşbuldum cnm
kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Adım Deniz. 25 yaşındayım boy 1,57 kilo 82 hedefim ise ilk 3 ay için 70.
1,5 yaşında bir oğlum var çalışıyorum. hem evde hemde işte çok yorucu bir hayatım var :) nasıl oluyor da bu koşuşturmaca da zayıflayamıyorum hayret ediyorum diyebilirim
aslında neden zayıflayamadığım farkındayım düzenli beslenmiyorum ama artık dengeli beslenme konusunda ciddiyim. sıkı diyetlerle zayıflamak istemiyorum yaşam tarzımı değiştirmek istiyorum ve bu zaman zarfında desteğe ihtiyacım var. o yüzden hem size destek olmak için hemde sizlerin desteğinizi almak için aranıza katılmak istedim.
çok fazla kendime zaman ayıramıyorum ama sizlere zaman ayırmaya çalışacağım gün içerisinde. tekrar teşekkür ederim umarım herşey güzel olur.

Olabileceğin en doğru yerdesin Deniz' cim. İnşallah her şey güzel olacak. Bu takım benim ve birçok kişinin hayatını değiştirdi. Sıra sende

teşekkür ederim ebrucum saatlere ve su miktarına dikkat edeceğim uyarın için saol. yarın grş iyi geceler.

kızla menüm

Sabah peynir ve grisini 9,00

Öğle 1 tabak türlü,1 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek

Akşam 19,30 1 tabak salata,1 kase karnıbahar,1 yeşil elma,1 mandalina

Spor 45 dk,2 lt su

Günaydın kızlar. Bu saate kadar gelen olmamış mı? İlk bildirim benden gelsin ama sonuç kötünün iyisi.
Geçen hafta : 63.5
Bu hafta : 63.4
Yani sadece 100 gr

İnşallah benden sonraki herkesin bildirimi iyi olur. Bu hafta 0.30 un altına düşmeye yeter.

Gunaydin gece yarisina kadar pasta yaptim misafirim var bugun ebru yaptim ama yemedim daha o gordugun ne 2 tane daha tatli yaptim:)
Neyse bu haftayi kilo vererek kapatmak cok cok iyi regldi sigaraydi vs derken cok calkantili bir hafta oldu.
Gecen hafta 92.6
Bu hafta 92.1
Fark 500gr

Geçen hafta 83,90

Bu hafta 83,80

Fark:100 gr malesef..

Düzenli spor yapıp dikkat etmeme rağmen sonuc iyi değil malesef.öksürüğümün geçmesi için yediğim bal,pekmez?,incir yüzünden olmalı.bide regl olcam bikaç gün snra ( haftaya telafi edicem inş

herkese günaydın
ben yeni başlayanlardanım dün ebru ile tanışmıştık ilk bildirimimi haftaya yaparım artık
bugün sadece başlangıç kilomu yazıyorum inş haftaya bol eksilerle geri dönüş yaparım
başlangıç kilo: 82

*** 13. TAKIM 389. ETAP***

Akkat (76.6//76.1/0./%)
cerenberen16 (80///%)
dilarasahra (83.9/83.8/0.1/%0.12
gubsej (93.6/92.1/0.5/%0.53)
Hepbera (69.2///%0)Geçen hafta bildirimde bulunmayan üye
LAydLiNe (/63.5/64.4/0.1/%0.16)
mavera87 (67.3///%)
OoOturtleOoO ( 89.6///)
Ozlem (72.5/72.5/0/%0)

13. Takım ortalaması : %

Günaydın kızlar en büyük ceza liste hazırlamak..:)
Telefondan çoook zor oluyor yarım saatten fazla oldu uğraşıyorum..
--
Ebrucugum istersen beni izinli yazabilirsin cnm yerimde sayıyorum yine son zamanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…