Oruç olduğun için abartılı sayılmaz canım.Menüm
Sahur 04.15
1 taba kıymalı yumurta
Yarım dilim ekmek
İftar 16.46
4 kayısı
çeyrekten az ekmek arası kavurma
1 tane küçücük muz
19.00
1 porsiyon karışık şiş menü
bol salata
2 tane de yarım ince lavaş
tatlı vardı yemedim, hem de künefe
yemeğe çıkmasaydık bugün iyiydi, 2 kere akşam yemeği yemiş oldum. Gerçi gün açısından baktığımda normalde yediğimden daha sağlıklı ve daha az bir menü..
Su 2 lt
Spor yok
merhaba laydline teklifin için tekrar teşekkür ederim galiba grubun bazı kuralları var öncelikle işe ilk sayfayı okumakla başlayacağım :)
Bilemedim nasıl olur Ebru, ama önümüzdeki hafta deneyebiliriz.Kızlar ne zamandır aklımda birbirimize menü oluşturma konusu. Takımı ikili gruplara ayırıp karşılıklı menü oluşturmayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Mesela ben Fatma'yla grup oldum. Fatma'nın bir sonraki gün menüsünü ben belirleyeceğim. Fatma' da benimkini. Mümkün olduğunca menüye uymaya çalışacağız. Siz ce nasıl olur?
ilk sayfayı okudum bu gece herkese selam verip bugünlük menümü yazarak sizlerden müsaade istiyorum arkadaşlar. yorucu bir gün yaşadım. umarım yarın çoğunuzla tanışır ve grubunuza gerekli süreyi doldurduktan sonra dahil olurum.
kahvaltı:
2 yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
maydanoz,marul,salatalık
ara:
yaklaşık 20 gr kuru meyve karışımı laboratuvarda çalıştığım için ölçüp yiyorum :)
öğle:
yeşil mercimek yemeği
3 yk bulgur pilavı
marul salata
ara:
1 küçük elma
akşam:
2 kepçe mercimek çorbası
çok az menemen
yoğurt
az öncede yeşil çayımı içtim gün içinde bol bol su içmeye de dikkat ediyorum.
umarım menümü güzel bulmuşsunuzdur. :) herkese iyi geceler...
Bilemedim nasıl olur Ebru, ama önümüzdeki hafta deneyebiliriz.
Aynen canım. Kuralları okuduktan sonra senin içinde uygunsa okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım. Bende kendimi tanıtmakla başlayayım. İsmim Ebru. Uzun zamandır 13. takımın kaptanlığını yapıyorum. Bağımlılık yaptı bırakıp gidemiyorum da.
32 yaşında (pek yakında 33 olacağım) iki kız annesi, Konya' da yaşayan, kitap okumayı çok seven, çok çalışan ama her şeye yetişmeye çalışan çıp çıtır bir hatun olma yolunda ilerleyen yarı çılgın bir zatı muhteremim.
Sen de kendini bu şekilde tanıtabilirsen sevinirim. Ayrıca şuan ki kilon, boyun ve hedef kilonu da yaz lütfen. Listeye girerken ihtiyacımız olacak.
Aramıza hoş geldin
hoşbuldum cnm
kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Adım Deniz. 25 yaşındayım boy 1,57 kilo 82 hedefim ise ilk 3 ay için 70.
1,5 yaşında bir oğlum var çalışıyorum. hem evde hemde işte çok yorucu bir hayatım var :) nasıl oluyor da bu koşuşturmaca da zayıflayamıyorum hayret ediyorum diyebilirim
aslında neden zayıflayamadığım farkındayım düzenli beslenmiyorum ama artık dengeli beslenme konusunda ciddiyim. sıkı diyetlerle zayıflamak istemiyorum yaşam tarzımı değiştirmek istiyorum ve bu zaman zarfında desteğe ihtiyacım var. o yüzden hem size destek olmak için hemde sizlerin desteğinizi almak için aranıza katılmak istedim.
çok fazla kendime zaman ayıramıyorum ama sizlere zaman ayırmaya çalışacağım gün içerisinde. tekrar teşekkür ederim umarım herşey güzel olur.
teşekkür ederim ebrucum saatlere ve su miktarına dikkat edeceğim uyarın için saol. yarın grş iyi geceler.Yeni başlayan birisi için çok ama çok iyi bir menü. Maşallah. Umarım hep böyle devam eder menüler. O zaman sonuç mükemmel olur. Yarın görüşmek üzere. Ayrıca menü yazarken öğün saatlerini ve içtiğimiz su miktarını da ekliyoruz. Aklında olsun.
Olabileceğin en doğru yerdesin Deniz' cim. İnşallah her şey güzel olacak. Bu takım benim ve birçok kişinin hayatını değiştirdi. Sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?