herkese günaydın
ben yeni başlayanlardanım dün ebru ile tanışmıştık ilk bildirimimi haftaya yaparım artık
bugün sadece başlangıç kilomu yazıyorum inş haftaya bol eksilerle geri dönüş yaparım
başlangıç kilo: 82
hoşbuldum cnm
kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Adım Deniz. 25 yaşındayım boy 1,57 kilo 82 hedefim ise ilk 3 ay için 70.
1,5 yaşında bir oğlum var çalışıyorum. hem evde hemde işte çok yorucu bir hayatım var :) nasıl oluyor da bu koşuşturmaca da zayıflayamıyorum hayret ediyorum diyebilirim
aslında neden zayıflayamadığım farkındayım düzenli beslenmiyorum ama artık dengeli beslenme konusunda ciddiyim. sıkı diyetlerle zayıflamak istemiyorum yaşam tarzımı değiştirmek istiyorum ve bu zaman zarfında desteğe ihtiyacım var. o yüzden hem size destek olmak için hemde sizlerin desteğinizi almak için aranıza katılmak istedim.
çok fazla kendime zaman ayıramıyorum ama sizlere zaman ayırmaya çalışacağım gün içerisinde. tekrar teşekkür ederim umarım herşey güzel olur.
Lapanın etkisi var bence ebru:)Bi de klasikleşti artık ya bi hafta iyi gidince zıvanadan çıkıyoruz.Kontrol mekanizmamız yok.Spora teşvikimiz yok spor kontrolümüz yok cezamız yokKızlar bu ne allah aşkına yaaaa. Herkes berbat durumda. Kendimden başlıyorum bir sürü kaçamak yaptım ona rağmen 100 gr verebildim. Demek ki herkes aynı derece de kaçamak yapmış. Bir hafta ileri bir hafta geri olmayacak böyle. Herkesin acilen toparlanması lazım. Bugünden itibaren menülerin hepsini tek tek ben kontrol edeceğim. Ayrıca herkes günlük menü paylaşmak zorunda. Yoksa farklı yaptırımlar getireceğim. Toparlanın lütfen.
Anladım ebrucum.Eğer havva da az kilo verdiyse vay halimize.En kötü ben olurum bu hafta derken şimdiye kadar en çok ben vermişim ya hem regl hem sigara depresyonu:)Bende düzelttim Funda' cım ellerine sağlık. Gülnihal' i geçen hafta bildirim yapmadığı için izinli ayırmıştım. Bu hafta listede yok. Sadece Havva kaldı.
Lapanın etkisi var bence ebru:)Bi de klasikleşti artık ya bi hafta iyi gidince zıvanadan çıkıyoruz.Kontrol mekanizmamız yok.Spora teşvikimiz yok spor kontrolümüz yok cezamız yok
Anladım ebrucum.Eğer havva da az kilo verdiyse vay halimize.En kötü ben olurum bu hafta derken şimdiye kadar en çok ben vermişim ya hem regl hem sigara depresyonu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?