Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebru öncelikle psikolojik olarak hiç kilo veremeyeceğim düşüncesine kapılmış durumdayım..

2.olarak ilacım bitti 1,5 haftadır kullanmıyorum.

3.Spor yapmıyorum..
(bu hafta sadece 1 gün yaptım)

4.Yeteri kadar beslenmeme dikkat etmiyorum..

5.Sanki günlük bır ihtiyacmış gibi sürekli tartılıyorum..

Kilo verememem için bu sebepler yeterde artar bile..

Son düzenleme:

oruç tutarken hızlı kilo veremiyorum, rahatsızım spor yapamıyorum, bu ikisi benim kısır döngüm...üstüne bir de annem rahatsızken hastanedeydik ve hep dışardan hazır yedik.kilom hemen artıya geçti, bu hafta ancak o artıyı vermeye çalıştım

Kesinlikle yanlışımı biliyorum
1)Sabah ve öğle yemek düzenim yok bir hafta iyiyse 1 hafta kötüyüm
2)Su da keza öyle alışkanlık haline getiremedim
3)Spor konusunda eksiğim var ama eskiye oranla çok daha iyiyim ve hareketliyim ama hergün düzenli olsun istiyorum
4)Çok geç uyuyorum
5)Şeker çıktı ama tuzu hayatımdan çıkaramıyorum

Bu hafta psikolojik olarak iyi olmadıgım bir haftaydı, içimden hiç birsey gelmedi, sıkıldıkca tatlı birseyler yemek istedim.. Kimi zaman engel oldum bu isteğime kimi zaman olamadım.. Su içemedim pek fazla.. Kış oldugu için herhalde su içmek zorlastı.. Hiç aklıma gelmiyor.. Spor yapamaıyorum.. Ama evde de hareketsiz oturuyor degilimtavi, aslında hep hareket halindeyim ama sppor gibi spor yapmak istiprum.. Ama suan için mmkun gorunmuyor malesef.

bende su içerken çok zorlanıyorum artık canım..ve tatlı krizleri yakamı bırakmadı bu hafta benimde..haftaya toparlanmamız lazım acilen.

Kızlar Havva neden hala gelmedi? Haberi olan var mı? Ya da telefon numarası olan var mı?

bende su içerken çok zorlanıyorum artık canım..ve tatlı krizleri yakamı bırakmadı bu hafta benimde..haftaya toparlanmamız lazım acilen.

ben sabahtan bir şişe suyun içine kabuk tarçın atıyorum.akşam boyunca onu yanımda taşıyorum.bitirmeye çalışıyorum.hem tatlı krizlerini önlüyor hem de su içmiş oluyorum.dene istersen

Kızlar çok özür dilerim uyumus kalmışım ben 10tane alarma rağmen uyanamadim 3gündür nerdeyse hiç uyumadim bgn de kalkamadim malasef regl dolayısıyla +dayım
Geçen hafta 89.6
Bu hafta 90.2

*** 13. TAKIM 389. ETAP***

Akkat (76.6/76.4/0.2/%0.26)
cerenberen16 (80/79.8/0.2 /%0.25)
dilarasahra (83.9/83.8/0.1/%0.12)
gubsej (92.6/92.1/0.5/%0.54)
LAydLiNe (63.5/63.4/0.1/%0.16)
mavera87 (66/66/0/%0) Kilosu aynı
OoOturtleOoO ( 89.6/90.2/-0.6/%-0.67)
Ozlem (72.5/72.5/0/%0) Kilosu aynı. Geri dönmek üzere ayrıldı.

13. Takım ortalaması : % 0.08

Günaydın kızlar en büyük ceza liste hazırlamak..:)
Telefondan çoook zor oluyor yarım saatten fazla oldu uğraşıyorum..
--
Ebrucugum istersen beni izinli yazabilirsin cnm yerimde sayıyorum yine son zamanlar..

Özlem izne ayrılırsan sonuc daha kötü oluypr biliyorsun. Daha önce de ayrılmıştın. Moralini bozma. Yarın yeni bir gün.

günaydın kızlar..........
listeye iyi ki girmiyorum.yoksa haftaya listeyi ben hazırlardım.
önceki hafta:69.2
bu hafta:69.3
fark:+100

Allahtan sadece 100 gram artıdasın. Bu hafta benim sonucta hiç iyi değil. Allahtan takımda değilim. AMA artık 78 olup takıma girmeyi cok istiyorum.

Kızlar benim de ruhum sıkıldı artık. Tamam zaman zaman kaçamaklar oluyor ama yine de bu performansı hak ettiğimi düşünmüyorum. Hayatımın tamamı kendimi sıkarak geçiyor. Sonuç; 3 gram gram düşüyor. 1 hafta sonra kg olarak düşenler geliyor. Bunun daha kolay bir yolu olmalı. Bu zayıf insanlar hiç mi kaçamak yapmıyor? Hiç mi yemiyor. Şuanda ne yesem suçluluk psikolojisine girer oldum, ne yesem kendimi suçluyorum. Aklımda yalnızca bu konu var, çok mu yedim acaba, bunu yememem gerekirdi, bir sonraki öğüne ne yesem. Psikolojim bozuldu galiba.

fatmacım ben bundan önce 90 kiloyla diyete başlamıştım.yaklaşık 2 yıl sürdü.bittiğinde 62 kiloydum.kendime özel yağsız sebze yemeği yapıyordum.ve öğlen yiyeceğim köfteyi, akşam yiyeceğim sebze yemeğini mutlaka 1 gün önceden hazırlıyordum.eğer dışarıda yiyeceksek ya da akşam oturmasına gideceksek bunu önceden planlıyordum ve gündüzü hafif tutuyordum.kalori sepetine hergün yediklerimi düzenli yazıyordum.2 yıl içinde sadece 3 kere ortalama kaloriyi aşmıştım.kaçamak yoktu yani.
amaaaaaa.....inan 62 rakamını tartıda gördüğümde hepsini unuttum...bu harika bir duygu..48 bedenden 40 a inmek.ya da "bunun bir küçük bedenini alabilir miyim" demek...paha biçilemez....evet zor..içindeyken zor ama değer inan canım.bazen 1 ay olurdu gram veremezdim.menüm kontrollü, kaçamak yok...delirmek işten değil..ama başardım.
evet kilo kilo alınıyor..gram gram veriliyor..ama veriliyor...önemli olan bu..
Allah yardımcın olsun canım

Haklısın galiba bu iş standart yemeklerle olmayacak, bu hafta ben de kendime özel yemek yapacağım.

Ayy ne güzel yazmıssın canım. Ağlıcam neredeyse. Kalemîn çok güçlü.

Yemek hazırlamam lazım, sonra da dışarı çıkacağız. Bu arada kendimi şöyle bir tartayım bakalım bu hafta farklı bir strateji izmem gerek.
Eve erken dönersem görüşürüz.

Fatma ilacını kullanmaya devam etmen lazım..:)
Benimde öyle..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…