Ebru öncelikle psikolojik olarak hiç kilo veremeyeceğim düşüncesine kapılmış durumdayım..Kızlar verilen kilolara çok ama çok canım sıkıldı. Bu konuyu biran önce düzeltmemiz lazım yoksa burada boş yere zaman kaybetmiş olacağız. Herkesten kendi öz eleştirisini bekliyorum. Sonrasında da ben bireysel olarak değerlendirme yapacağım. Lütfen herkes öz eleştiri yaparken kendisiyle yüzleşsin. Kocaman insanlarız nerede yanlış yaptığımızı biliyoruz ama uygulamıyoruz. Herkesten açıkyüreklilikle bir değerlendirme istiyorum.
Kızlar verilen kilolara çok ama çok canım sıkıldı. Bu konuyu biran önce düzeltmemiz lazım yoksa burada boş yere zaman kaybetmiş olacağız. Herkesten kendi öz eleştirisini bekliyorum. Sonrasında da ben bireysel olarak değerlendirme yapacağım. Lütfen herkes öz eleştiri yaparken kendisiyle yüzleşsin. Kocaman insanlarız nerede yanlış yaptığımızı biliyoruz ama uygulamıyoruz. Herkesten açıkyüreklilikle bir değerlendirme istiyorum.
Kesinlikle yanlışımı biliyorumKızlar verilen kilolara çok ama çok canım sıkıldı. Bu konuyu biran önce düzeltmemiz lazım yoksa burada boş yere zaman kaybetmiş olacağız. Herkesten kendi öz eleştirisini bekliyorum. Sonrasında da ben bireysel olarak değerlendirme yapacağım. Lütfen herkes öz eleştiri yaparken kendisiyle yüzleşsin. Kocaman insanlarız nerede yanlış yaptığımızı biliyoruz ama uygulamıyoruz. Herkesten açıkyüreklilikle bir değerlendirme istiyorum.
Tam anlamıyla değil malesef ama vazgeçmedim kurtulana kadar mücadelem devam edecek.sigarayı bıraktın mııı......tebrik ederim
Günaydın kızlar
bende de durum çok iyi değil ama en azından 7 leri gördüm.
geçen hafta : 80.0
bu hafta : 79.8
fark 200 gram
Bu hafta psikolojik olarak iyi olmadıgım bir haftaydı, içimden hiç birsey gelmedi, sıkıldıkca tatlı birseyler yemek istedim.. Kimi zaman engel oldum bu isteğime kimi zaman olamadım.. Su içemedim pek fazla.. Kış oldugu için herhalde su içmek zorlastı.. Hiç aklıma gelmiyor.. Spor yapamaıyorum.. Ama evde de hareketsiz oturuyor degilimtavi, aslında hep hareket halindeyim ama sppor gibi spor yapmak istiprum.. Ama suan için mmkun gorunmuyor malesef.
bende su içerken çok zorlanıyorum artık canım..ve tatlı krizleri yakamı bırakmadı bu hafta benimde..haftaya toparlanmamız lazım acilen.
Günaydın kızlar en büyük ceza liste hazırlamak..:)
Telefondan çoook zor oluyor yarım saatten fazla oldu uğraşıyorum..
--
Ebrucugum istersen beni izinli yazabilirsin cnm yerimde sayıyorum yine son zamanlar..
günaydın kızlar..........
listeye iyi ki girmiyorum.yoksa haftaya listeyi ben hazırlardım.
önceki hafta:69.2
bu hafta:69.3
fark:+100
Kızlar benim de ruhum sıkıldı artık. Tamam zaman zaman kaçamaklar oluyor ama yine de bu performansı hak ettiğimi düşünmüyorum. Hayatımın tamamı kendimi sıkarak geçiyor. Sonuç; 3 gram gram düşüyor. 1 hafta sonra kg olarak düşenler geliyor. Bunun daha kolay bir yolu olmalı. Bu zayıf insanlar hiç mi kaçamak yapmıyor? Hiç mi yemiyor. Şuanda ne yesem suçluluk psikolojisine girer oldum, ne yesem kendimi suçluyorum. Aklımda yalnızca bu konu var, çok mu yedim acaba, bunu yememem gerekirdi, bir sonraki öğüne ne yesem. Psikolojim bozuldu galiba.
Haklısın galiba bu iş standart yemeklerle olmayacak, bu hafta ben de kendime özel yemek yapacağım.fatmacım ben bundan önce 90 kiloyla diyete başlamıştım.yaklaşık 2 yıl sürdü.bittiğinde 62 kiloydum.kendime özel yağsız sebze yemeği yapıyordum.ve öğlen yiyeceğim köfteyi, akşam yiyeceğim sebze yemeğini mutlaka 1 gün önceden hazırlıyordum.eğer dışarıda yiyeceksek ya da akşam oturmasına gideceksek bunu önceden planlıyordum ve gündüzü hafif tutuyordum.kalori sepetine hergün yediklerimi düzenli yazıyordum.2 yıl içinde sadece 3 kere ortalama kaloriyi aşmıştım.kaçamak yoktu yani.
amaaaaaa.....inan 62 rakamını tartıda gördüğümde hepsini unuttum...bu harika bir duygu..48 bedenden 40 a inmek.ya da "bunun bir küçük bedenini alabilir miyim" demek...paha biçilemez....evet zor..içindeyken zor ama değer inan canım.bazen 1 ay olurdu gram veremezdim.menüm kontrollü, kaçamak yok...delirmek işten değil..ama başardım.
evet kilo kilo alınıyor..gram gram veriliyor..ama veriliyor...önemli olan bu..
Allah yardımcın olsun canım
fatmacım ben bundan önce 90 kiloyla diyete başlamıştım.yaklaşık 2 yıl sürdü.bittiğinde 62 kiloydum.kendime özel yağsız sebze yemeği yapıyordum.ve öğlen yiyeceğim köfteyi, akşam yiyeceğim sebze yemeğini mutlaka 1 gün önceden hazırlıyordum.eğer dışarıda yiyeceksek ya da akşam oturmasına gideceksek bunu önceden planlıyordum ve gündüzü hafif tutuyordum.kalori sepetine hergün yediklerimi düzenli yazıyordum.2 yıl içinde sadece 3 kere ortalama kaloriyi aşmıştım.kaçamak yoktu yani.
amaaaaaa.....inan 62 rakamını tartıda gördüğümde hepsini unuttum...bu harika bir duygu..48 bedenden 40 a inmek.ya da "bunun bir küçük bedenini alabilir miyim" demek...paha biçilemez....evet zor..içindeyken zor ama değer inan canım.bazen 1 ay olurdu gram veremezdim.menüm kontrollü, kaçamak yok...delirmek işten değil..ama başardım.
evet kilo kilo alınıyor..gram gram veriliyor..ama veriliyor...önemli olan bu..
Allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?