Yemek hazırlamam lazım, sonra da dışarı çıkacağız. Bu arada kendimi şöyle bir tartayım bakalım bu hafta farklı bir strateji izmem gerek.
Eve erken dönersem görüşürüz.
hoşbuldum cnm teşekkür ederim.hoşgeldin canım.ben gülnihal..inşallah en kısa sürede kolayca verirsin kilolarını
tanıştığımıza çok memnun oldum funda'cım. umarım dediğin gibi olur eğlenerek birşeyler paylaşarak veririz kilolarımızı. benim en büyük dezavantajım malesef boyum 1,57 boyunda bu kiloda olmak beni çok sıktı. artık birşeyleri değiştirmem gerektiğinin farkındayım. ve işte aranızdayım :)Deniz hoşgeldin aramıza memnun oldum umarım bol muhabbetli bol kilo vermeli bir süreç yaşarız beraber.Ben Funda 29 yaşındayım 1.73 boyunda 92 kiloyum:)Kamu da bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum 2 yıllık evliyim henüz çocugum yok.Umarım kendimizi iyi hissettiğimiz kilolara ulaşırız:)Hoşgeldin tekrardan.
sorunu tam olarak anlayamadım ama eğer gerekiyorsa sonuç listesini tekrar çözmeye çalışıp hazırlayabilirim :)Kızlar merhaba,
Bir sorun var.
Bu hafta sonuç listesi hazırlama sırası 13. takımda. Kaptan da yardımcısı da 387. etapta izne ayrılmışlar. meksilina vekaleten bakıyor ancak paylaşımdaki mesajlarından anladığım kadarı ile ne yapılacağını bilmiyor.
Size gelme sebebim, 14. takımla kardeş görünüyor olmanız.
Listelerle ilgilenme durumunuz olabilir mi?
Bu saatte böyle bir soru sorarak saçmaladığımın farkındayım, ancak sorun bu saatte ortaya çıktı.
Sorun şu:sorunu tam olarak anlayamadım ama eğer gerekiyorsa sonuç listesini tekrar çözmeye çalışıp hazırlayabilirim :)
tamamdır ilgileniyorum :)Sorun şu:
genel sıralama listemiz var ya cuma günleri bildirimler bitince sıralama yapılıyor ilk 3 derece vs.. sıra 14. takımda bu hafta ama yapacak kişi yok.
Tatlım istersen 14. takıma mesaj yaz.. meksilina vekaleten bakıyormuş.. ama bilmiyor nasıl yapılacağını o da..
hoşbuldum cnm teşekkür ederim.
tanıştığımıza çok memnun oldum funda'cım. umarım dediğin gibi olur eğlenerek birşeyler paylaşarak veririz kilolarımızı. benim en büyük dezavantajım malesef boyum 1,57 boyunda bu kiloda olmak beni çok sıktı. artık birşeyleri değiştirmem gerektiğinin farkındayım. ve işte aranızdayım :)
hoş buldum cnm bende çok memnun oldum. izne ayrılma nasıl oluyor? bir süre aramı veriyorsunMerhaba tatlım, benim adım gönül. 78 kilo ile izne ayrıldım, şimdi 80.200 gramım. 33 yaşındayım. tanıştığımıza memnun oldum. takıma hoş geldin...
biiiz nasıl güzel bir grup ile kardeşmişiz meğer. ben başına oturayım yapayım dedim işi çözerim nasılsa dedim bi baktım sen yapmişsın.. ayyyy harikasın. sıra size gelince emredinKocca bir tebrik yağdırıyorum sevgili takımım etap sonuncusuyuz.. Allahtan bireysellerde de sonuncu barındırmıyoruz.. 13. takım efsanesini geri döndürmeliyiz..
biiiz nasıl güzel bir grup ile kardeşmişiz meğer. ben başına oturayım yapayım dedim işi çözerim nasılsa dedim bi baktım sen yapmişsın.. ayyyy harikasın. sıra size gelince emredinben halledeyim. çoooook teşekkür ederim ellerine sağlık.
6. kez buna tekrar karar veriyorum dilerim bu kez o koca irademi tutup buralarda kalabilirimGönül' cüm senin için çok bir lafım yok. Sadece düğününü düşün. İnsan hayatta o heyecanı çok az kere yaşıyor. Sen ilkini yaşayacaksın. İncecik bir gelin olmak istiyorsan biran önce sarıl şu diyete. Yoksa ileride büyük pişmanlık yaşarsın.
Ece' cim bu aralar yine kaybolup gider oldun. Seni daha sık görmek istiyorum buralarda. Ve seni kendime denetleyici tayin ediyorum. Lütfen beni daha sıkı denetle ki biran önce hedefime ulaşabileyim.
canım benim ebrununda dediği gibi kardeş takım bunlar için var. Hazır kardeş takım olayına değinmişken birbirimizi ziyaret edelim diye düşünüyorum.. Mutlaka aklımıza gelmeyen konularda bile yardımı olacaktır bunun :)biiiz nasıl güzel bir grup ile kardeşmişiz meğer. ben başına oturayım yapayım dedim işi çözerim nasılsa dedim bi baktım sen yapmişsın.. ayyyy harikasın. sıra size gelince emredinben halledeyim. çoooook teşekkür ederim ellerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?