- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Gönül' cüm senin için çok bir lafım yok. Sadece düğününü düşün. İnsan hayatta o heyecanı çok az kere yaşıyor. Sen ilkini yaşayacaksın. İncecik bir gelin olmak istiyorsan biran önce sarıl şu diyete. Yoksa ileride büyük pişmanlık yaşarsın.
Ece' cim bu aralar yine kaybolup gider oldun. Seni daha sık görmek istiyorum buralarda. Ve seni kendime denetleyici tayin ediyorum. Lütfen beni daha sıkı denetle ki biran önce hedefime ulaşabileyim.
sevgili ebru sana birsey danismak istiyorum gorusun benim icin onemli
katilmak isteyenler topiginde bir uye goruyorum fazla bilgi yazmamis oluyor bazen.yasiniz boyunuz kac diye soru soruyorum ben uye ile ilgilenirken cevap beklerken baska biri davet edip aliyor.bu etikmidir sence.
iyi aksamlar
Bizde burada bekliyoruz ihmal etme bizi.Ben azcık kardeş takıma uçuyorum :) birazdan menümü yazarım kızlaaar :)
Tam olarak odaklan artık lütfen. Yoksa her geçen gün senin aleyhine işliyor. Ben çok güzel bir gelin olacağına inanıyorum. Sende inan lütfen.Ebrucum çok haklısın. Geç olmadan sorunu çözmem lazım. 70 lere düşsem 76, 74 inşallah.. Bu sabah artıda çıktım moralim bozuldu, tüm takım gibi. Akşam işten gelince bi tartıldım geçen haftadan 300 gram eksiğim. Bakalım haftaya sonuç ne olacak.
ben sabahtan bir şişe suyun içine kabuk tarçın atıyorum.akşam boyunca onu yanımda taşıyorum.bitirmeye çalışıyorum.hem tatlı krizlerini önlüyor hem de su içmiş oluyorum.dene istersen
merhabaa ben de bugun katildim gruba neler yapmam gerekiyor ilk gunum yediklerimi paylasmaya yarindan baslamayi dusunuyorum 170 boyunda 76 kiloyum istedigim sure zarfi boyunca cikolata ve hamur isinden uzak kalabiliyorum fakat yedigim yemeklerin porsiyonlarini kucultemiyor her seyin fazlasina kaciyorum meyvenin bile o yuzden diyetlerimde cok zor sonuclar aliyorum ama bunu degistirmek icin pazartesi yerine hemen ertesi gunu secip porsiyonlarimi kucultmeye basliyorum daha dogrusu denemeye basliyorumbugun pilates bandi da aldim evde egzersizlerime de baslayacagim ama ne tur hareketler yapmaliyim pek bilmiyorum yardimci olursaniz coook sevinirim
Karar vermen çok güzel canım.inş devam edersin..pilatesi bilemiyorum ama evde spor yapmak istersen leslie sansone'ın videolarını youtube dan izleyip,yapabilirsin.işe yarıyor emin ol
Kocca bir tebrik yağdırıyorum sevgili takımım etap sonuncusuyuz.. Allahtan bireysellerde de sonuncu barındırmıyoruz.. 13. takım efsanesini geri döndürmeliyiz..
pilates sanirim sıkılasmak icin faydali bir sey bir yandan kilo verirken vucudumun sarkmamasi icin de yapmamin gerekli oldugunu da dusunuyorum ama oncelikle senin dedigin videolari bi izlemeliyim o halde daha sonrasinda gene pilates bandiyla birkac egzersiz daha ekleyebilirim antremanlarima fazla hareketten kimse olmez sonucta
inşallah EbruOoOturtleOoO (Havva) : Canımcım çok güzel kilo veriyorsun. Ama dikkat edersen kaçamak yaptığın zamanlar verdiğin kilolar geri geliyor. Yakında okulu bitirip meslek hayatına atılacaksın. Kiloların yük olduğunun sende farkındasın biliyorum ama bunu hızlandırman lazım. Lütfen eski güzel menülerine yeniden dön ve her hafta en az 1 kilo ver.
Özlem' cim zor zamanlardan geçiyorsun. Geçiyorsun diyorum çünkü biliyorum ki önünde çok güzel günler seni bekliyor. Kendini bırakma lütfen. Doktorunu ihmal etme. Sağlık her şeyden önemli. Sen kendine inan ve güven ki etrafında ki insanlarda sana güvensin. Eğer takımı bırakıp gitmeseydin şuan ideal kilosunda kendine güveni olan bir insan olarak yaşıyordun. Henüz hiç bir şey için geç değil. Seni izne ayırdım ki belki biraz toplanabilirsin diye. Sana olan güvenimi boşa çıkartma lütfen ve biran önce topla kendini. Bu arada sadece listede izinli görünüyorsun. Yine listedeymişin gibi devam herşeye.
Hiç sorma Özlem, çok haklısın. İnsülin direncim 10,5 çıktı. 1 yıl kadar önce ölçtürmüştüm, 5,5 civarındaydı. Şimdi iyice artmış. Düzenli kullanmadım ilacımı, yürüyüş de yapmadım.Fatma ilacını kullanmaya devam etmen lazım..:)
Benimde öyle..:)
Ben de öyle yapacağım artık Zeynep, böyle olmuyor. Gülnihal çok haklı. Bu hafta da öyle deneyelim bakalım.Fatmacım ben de yarından itibaren kendime özel yemekler hazırlamaya başlayacağım. Yoksa boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum kendimi. Benim en büyük sıkıntım yürüyüş yapamamak.
Yürüyüşe muhakkak vakit bulmam lazım.
Hoşgeldin Deniz, grubumuza gelişin tam sıkıntılı bir ana denk geldi, bu hafta gerçekten moralimiz dipte. Ben Fatma, 34 yaşındayım (aslında 10 gün sonra 34 olacağım ama ben önden söylüyorum. 10 yaşında 1 kızım var. 76 kg civarındayım şuan. Hedefim 65 kg olmak. Bu arada ismin çok güzel, Deniz ismini çok severim. Sana bol bol hitap ederim artık. :)hoşbuldum cnm teşekkür ederim.
tanıştığımıza çok memnun oldum funda'cım. umarım dediğin gibi olur eğlenerek birşeyler paylaşarak veririz kilolarımızı. benim en büyük dezavantajım malesef boyum 1,57 boyunda bu kiloda olmak beni çok sıktı. artık birşeyleri değiştirmem gerektiğinin farkındayım. ve işte aranızdayım :)
Mününü beğendim Deniz, kendin mi hazırlıyorsun diyetisyen takibinde falan mısın?bugün ki menüm
kahvaltı 07:00
yoğurt
1 dilim ekmek
yeşillik, salatalık,
ara 11:00
yarım elma
1 fincan yeşil çay
öğle 13,30
4 yk karnıbahar yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
naneli pulbiberli yoğurt
ara 16:30
mercimek köftesi 2 adet (iş yerindeki arkadaşım yapıp getirmiş çok yememeye dikkat ettim)
marul
akşam 19:00
3 tane istavrit malesef kızarmıştı
çoban salata
birazdan da bir portakal yerim günü kapatırım.
iş yerinde galiba 8 bardak su içmişimdir. yatana kadar 2,5 lt ye tamamlarım çünkü su içmeyi seviyorum.
bu arada yazdığınız paylaşımlardan herkesin bir moral bozukluğu içerisinde olduğunu sezdim ama arkadaşlar pes etmek yok kilo verdikçe mutlu oluyorsak mutlu olmak için bazı şeyleri kafamızda bitirmemiz gerek tabikide kaçamaklarımız olacak ama onları telafi etmesini bileceğiz. sizler güçlü bayanlarsınız çoğunuz çok iyi kilolar vermiş önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmek bence ve tabiki de olumlu düşünmek. hayatımızda sadece kilo sorunlarımız yok çünkü hayat başlı başına sorun...kilolarınızı çok fazla takıntı yapmayın bir arkadaşın yazdığını hatırlıyorum da sürekli kilo veremediğini düşünüyormuş ve kaçamak yapınca pişmanlık duyuyormuş beni yanlış anlamayın ama kaçamak yapınca bence ondan zevk almasına bakmalısınız o an içi, sonuçta onu yedik o geçti onun için ne yapabilirsin onu düşünmen lazım mesela ben kaçamak yaptığım zaman arkasındaki menüde ya ekmeği ya çorbayı ya pilavı yani o kaloriyi dengeleyecek bir çeşidi öğünümden çıkarıyorum. sizlerde öle yapmalısınız. eminim sizler benden daha iyisiniz bu konuda çünkü uzun süredir galiba burdasınız ve bir deneyiminiz var anladığım kadarıyla bu aralar herkes yorulmuş lütfen YORULMAK YOK... dedim ya sizler güçlü bayanlarsınız hadi bir silkelenin ve kendiniz olmaya devam edin.
Analizlerin için teşekkürler Ebru, hepsi yerinde ve mantıklı yorumlar. Az önce Özlem'e de yazdım. İnsülin direncim 10,5 olmuş. 1 yıl önce 5,5 civarındaydı. Yani durumum hiç iç açıcı değil.Herkese iyi akşamlar. Öncelikle herkese teşekkür ederim kendi öz eleştirinizi yaptığınız için. Yapmayanlarda lütfen yapsın.
Özellikle Dilara' cım senin için söylüyorum bunu. Sana bir sürü mesaj yazıyorum, soru soruyorum, öneride bulunuyorum benim hiç bir mesajıma karşılık vermiyorsun. Benimle ilgili bir sorunun mu var? Sanki benimle muhatap olmamak gibi bir hal içerisinde olduğunu hissediyorum. Yanlışsam uyar lütfen çünkü bu durum artık canımı sıkmaya başladı.
Geleyim ben de kendi öz eleştirime. Geçen hafta iyi bir kilo vermenin rahatlığı vardı üzerimde nasıl olsa yine veririm diye yediklerime içtiklerime dikkat etmedim. Ara ara kaçamaklarım oldu. Spor yapmadım ve üzerine kahvenin yanında bitter alışkanlığı başladı. Sanırım artık kahve içmeyi de bırakacağım çünkü bu alışkanlık sağlıklı bir alışkanlık olmadı. Bildiğiniz çikolata krizine giriyorum ki ben şu yaşıma kadar çikolatayla arası iyi olmayan biriyimdir. Neden böyle oldu anlamadım ama bu işi de şuandan itibaren bitirmeye kararlıyım. Anlayacağınız 100 gr verebildim ama eğer gerçekten isteyip uğraşsaydım en az 600 gr kesin verebilirdim. Suçluyum. Ve kendime bu günden itibaren her gün 250 ip atlama ve 25 mekik cezası veriyorum. Herkesin de kendisine ceza vermesini istiyorum.
Listenin en başından kişisel değerlendirmelerime başlıyorum.
Akkat (Fatma): Canım öncelikle bu aralar motivasyonunu fazlasıyla kaybettiğini düşünüyorum. Kilo verebilecek büyük bir potansiyelin var ve eğer istersen eminim başaramayacağın hiç bir şey yok. Bazı dönemler kilo vermemiz yavaşlayabiliyor ama şuan ki durumumuz da bu imkansız. İnsülin direncinden kaynaklanan bir sorun yoksa eğer mutlaka ve mutlaka fazla besleniyorsundur. Biran önce kilo verememenin nedenini bulup üzerine gitmen lazım. Çünkü senin şuan haftada en az 1 kilo verebilecek bir kapasiten var. Bunu mutlaka değerlendir.
cerenberen16 (Zeynep) : Senin için çok konuşma lüzumu görmüyorum çünkü neyin doğru neyin yanlış olduğunu tecrübe ederek öğrendin. Takımdan uzak kaldığında kilo veremediğini ayrıca diyetine dikkat etmediğinde verilen kiloların nasıl hızla geri geldiğini çok iyi biliyorsun. Lütfen en kısa zamanda eski menülerine dön ve hedefe emin adımlarla yaklaş. Kış bitmeden mutlaka ve mutlaka 6 lı rakamları görmeni istiyorum.
dilarasahra : Çok güzel kilolar verdin takıma geldiğinden itibaren. Bu konuda hiç bir sorun yok. Menülerin hep örnek menüler. Sporların hep çok güzel. Senden yana tek şikayetim var paylaşım yetersizliği ve beni yok sayman. Bunları hallettiğimiz zaman her şey daha güzel olacak.
gubsej: Funda' cım eksiklerinin sende farkındasın. Sözü uzatmaya hiç gerek yok. Bundan sonraki haftaların hepsinde senden en az 1 kilo bekliyorum. Aksi olunca kötü bozuşuruz haberin olsun. 6 AY SONRA 68.1 kilo olarak görmek istiyorum. Hatta şimdi den bol bol fotoğraf çek ileride çok işine yarayacak.
mavera87: Tuba' cım senden artık hiç bir mazeret istemiyorum. Lütfen artık bu işi bitir. Zayıf olmak ne kadar mutluluk verici biliyorsun. Neden hala diyet yapacağım diye uğraşıyorsun ki? Hedefe ulaş ve bu işin keyfini çıkart. Ya da otur düşün tam olarak ne yapmak istediğini. Kilo vermek istiyor musun istemiyor musun?
iyi geceler.İyi geceler kızlaar :) hee unutmadan ilk kez bir resim çizdim dün. normalde hiç beceremem ama en azından figürlerin ne olduğu belli oluyordu bunu kendime bir geişme sayıyorum :) tekrar iyi geceler
Hastaneye değil canım, dahiliye dr na gittim, muayenehaneye, Artık kesinlike eminim Özlem, benim sorunum esnek davranmak, herşeyden az yemek felsefesini uygulamak için henüz hazır değilim. O nedenle YAŞASIN DİYET YEMEKLER! demek istiyorum artık.Doktora mi gittin bugün Fatma?
Çok iyı ettin cnm hangi hastaneye gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?