Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebrucum çok haklısın. Geç olmadan sorunu çözmem lazım. 70 lere düşsem 76, 74 inşallah.. Bu sabah artıda çıktım moralim bozuldu, tüm takım gibi. Akşam işten gelince bi tartıldım geçen haftadan 300 gram eksiğim. Bakalım haftaya sonuç ne olacak.

Geçen ki olayı diyorsan eğer Akrep le olan aynı anda yazmışsınız mesajı. Aynı anda yazılmayan mesajlar etik değildir bence. Bende rahatsız olurum ama seninle bende denk geldik geçen haftalarda aynı anda yazmışız. Üye sizi seçti. Sorun kalmadı. Ama sen yazıyorsan aradan zaman geçtikten sonra senin yazdığın üye çağırılıyorsa etik olmamalı.

Ben azcık kardeş takıma uçuyorum :) birazdan menümü yazarım kızlaaar :)
Bizde burada bekliyoruz ihmal etme bizi.

Tam olarak odaklan artık lütfen. Yoksa her geçen gün senin aleyhine işliyor. Ben çok güzel bir gelin olacağına inanıyorum. Sende inan lütfen.

merhabaa ben de bugun katildim gruba neler yapmam gerekiyor ilk gunum yediklerimi paylasmaya yarindan baslamayi dusunuyorum 170 boyunda 76 kiloyum istedigim sure zarfi boyunca cikolata ve hamur isinden uzak kalabiliyorum fakat yedigim yemeklerin porsiyonlarini kucultemiyor her seyin fazlasina kaciyorum meyvenin bile o yuzden diyetlerimde cok zor sonuclar aliyorum ama bunu degistirmek icin pazartesi yerine hemen ertesi gunu secip porsiyonlarimi kucultmeye basliyorum daha dogrusu denemeye basliyorum bugun pilates bandi da aldim evde egzersizlerime de baslayacagim ama ne tur hareketler yapmaliyim pek bilmiyorum yardimci olursaniz coook sevinirim

ben sabahtan bir şişe suyun içine kabuk tarçın atıyorum.akşam boyunca onu yanımda taşıyorum.bitirmeye çalışıyorum.hem tatlı krizlerini önlüyor hem de su içmiş oluyorum.dene istersen

Denerim canım..bende yazın taze nane,limon,tarçın karşımı içiyodum tadıda güzel oluyordu.

Kızlar menüm

Sbaah 9,00. 4 grisini,peynir,7 zeytin

Öğle 13,00 omlet,çsy,1 dilim ekmek

Akşam 1 lahmacun

Su 2 lt,spora ara verdim bugün

Karar vermen çok güzel canım.inş devam edersin..pilatesi bilemiyorum ama evde spor yapmak istersen leslie sansone'ın videolarını youtube dan izleyip,yapabilirsin.işe yarıyor emin ol

Kızlar ebru nerelerde,kaptanımız?herkes ebruya bişeyler söylemiş ama ben yazdıklarını göremiyorum kafama takıldı şimdi.

Karar vermen çok güzel canım.inş devam edersin..pilatesi bilemiyorum ama evde spor yapmak istersen leslie sansone'ın videolarını youtube dan izleyip,yapabilirsin.işe yarıyor emin ol

pilates sanirim sıkılasmak icin faydali bir sey bir yandan kilo verirken vucudumun sarkmamasi icin de yapmamin gerekli oldugunu da dusunuyorum ama oncelikle senin dedigin videolari bi izlemeliyim o halde daha sonrasinda gene pilates bandiyla birkac egzersiz daha ekleyebilirim antremanlarima fazla hareketten kimse olmez sonucta

Aynen öyle canım pilatese ek olarak yap.

menüm:
10.00 : 3 dl salatalık, 2 kk peynir, 5 zeytin, 2 dl kepekli ekmek, 1 dl domates, şekersiz çay
17.00 : 1 kase kereviz çorbası, yr tabak karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt
su 0,75 lt. spor sadece okula gidip gelirken elimde çok çanta vardı yavaş tempoyla toplam 40 dk yürüdüm o kadar..
Anlatımım vardı bugün ama sonuç olması gerektiği kadar iyi değildi.
evde tek başına 2 yi izledim. birazdan elif gibi sevmek 2 okuyacağım.

Kaptaaaan nerde senin menün, belki de sen yazdın ben unuttum ama çıkmam gerek uykum geldi kitap okuyayım bir kaç sayfa .. yarın bakarım

Merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Bende daha önce 13. Takımla birlikte güzel kilolar vermistim ama bırakınca 16 kilo aldım 3-4 ayda.
Şimdi ağır ağırda olsa 10 kilosunu geri verdimm.
Inşallah hepbirlikte bbütün fazlalıklarımızdan kurtulacagiz..

İyi geceler kızlaar :) hee unutmadan ilk kez bir resim çizdim dün. normalde hiç beceremem ama en azından figürlerin ne olduğu belli oluyordu bunu kendime bir geişme sayıyorum :) tekrar iyi geceler

inşallah Ebru
Ailen çok şanslı bence yüzünü bile görmediğin insanlarla vaktin olmasa bile elinden geldiği kadar böyle içtenlikle ilgileniyorsun..çok teşekkürler cnm..
isteseydin hiç umursamazdın
burayı ama sen tam tersi herkesle tek tek ilgilenmeye çalışıyorsun.

Fatma ilacını kullanmaya devam etmen lazım..:)
Benimde öyle..:)
Hiç sorma Özlem, çok haklısın. İnsülin direncim 10,5 çıktı. 1 yıl kadar önce ölçtürmüştüm, 5,5 civarındaydı. Şimdi iyice artmış. Düzenli kullanmadım ilacımı, yürüyüş de yapmadım.
Ben de öyle yapacağım artık Zeynep, böyle olmuyor. Gülnihal çok haklı. Bu hafta da öyle deneyelim bakalım.
Hoşgeldin Deniz, grubumuza gelişin tam sıkıntılı bir ana denk geldi, bu hafta gerçekten moralimiz dipte. Ben Fatma, 34 yaşındayım (aslında 10 gün sonra 34 olacağım ama ben önden söylüyorum. 10 yaşında 1 kızım var. 76 kg civarındayım şuan. Hedefim 65 kg olmak. Bu arada ismin çok güzel, Deniz ismini çok severim. Sana bol bol hitap ederim artık. :)
Mününü beğendim Deniz, kendin mi hazırlıyorsun diyetisyen takibinde falan mısın?
Analizlerin için teşekkürler Ebru, hepsi yerinde ve mantıklı yorumlar. Az önce Özlem'e de yazdım. İnsülin direncim 10,5 olmuş. 1 yıl önce 5,5 civarındaydı. Yani durumum hiç iç açıcı değil.

Doktora mi gittin bugün Fatma?
Çok iyı ettin cnm hangi hastaneye gittin?

İyi geceler kızlaar :) hee unutmadan ilk kez bir resim çizdim dün. normalde hiç beceremem ama en azından figürlerin ne olduğu belli oluyordu bunu kendime bir geişme sayıyorum :) tekrar iyi geceler
iyi geceler.

Doktora mi gittin bugün Fatma?
Çok iyı ettin cnm hangi hastaneye gittin?
Hastaneye değil canım, dahiliye dr na gittim, muayenehaneye, Artık kesinlike eminim Özlem, benim sorunum esnek davranmak, herşeyden az yemek felsefesini uygulamak için henüz hazır değilim. O nedenle YAŞASIN DİYET YEMEKLER! demek istiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…