Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Doktora mi gittin bugün Fatma?
Çok iyı ettin cnm hangi hastaneye gittin?
Sen de ihmal etme Özlem. Bugün öğrendiğim bir bilgi, dünyadaki ölüm nedenleri sıralandığında ilk sırada ne varmış tahmin et bakalım. Evet şeker ve şeker bağlı hastalıklar.
Biz de o yola girmeden kurtulmalıyız.

Ebrucum eline sağlık canım bütün tespitler doğru. Bu hafta strateji değiştiriyorum. Hem diyet yemekler yapacaģım kendkme hem de sporu haftada 4 gün yapmaya çalışacağım.

Ebru dediğin gibi canım azıcık bırak hemen geliyor kilolar. Hep dikkat edeceğiz biz. Yoksa al ver al ver ne olacak halimiz.

Fatma bu hafta deniyelim canın beraber. Sonuçları görürüz haftanın sonunda.

Bu hafta;
KOPTUM
Aslinda pazartesi güzel başladım hafta sonu kötüydü diye, ama sonra regl ve psikolojik sorunlar derken can sıkıntısı sürekli açlık hissi-nerdeyse hiç bastiramadim- ve sürekli yüksek kalori şeylerden çekti canım yedikçe acıktım yedikçe doymam gerekirken ve sanırım kendimi kaybettim iradesiz oluşum da eklenince sonuç + çıktı

Bende çok istiyorum ama aslında biliyorum hepsi BAHANE ama sürekli bu seyler oluyor engelliyor beni düzene sokamadim bir türlü

Kızlar geçmişi henüz okumadım ama izin yerine ayrıldı mı yazıldı bana? Öyle olunca 6 aydan önce dönülemiyordu diye hatırlıyorum. Ben romanımı bitirdim geldim ama şimdi durum nedir? Korktum vallahi...

Bak cnm demek dikkat etmezsek bu her yıl çoğalarak ileride ciddi ciddi obez sınıfına hatta morbit obez sınıfına girme ihtimalimiz çok yüksek ilerleyen yaşlarda tabi..
Cunku kilo vermemiz zorlasaçak tam tersi alacagiz , hareket kapasitemiz kisitlanacak.
-----
Bende bu hafta gidim doktora.
Yakinimda daha once gittiğim özel hst. Var dahiliye dr.u.
Birde devlete endokrin. Uzmanı gelmiş acaba orayami gitsem diyorum.
Aslında en iyisi senin yaptığın gibi muayeneye gitmek..:)
--
Bende bugün pirasa yaparak sağlıklı beslenmeye bır adım daha atmak istiyorum.:)

Korkma tatlım bizde izinli değil de onun yerine geri dönmek üzere ayrıldı (izinli) yazılır. Daha önce hep öyle yazılırdı sonradan çıktı bu izinli olayı. Yani izinlisin. Sorun yok. İstediğin zaman listeye girebilirsin 6 ay beklemene gerek yok. Hoş geldin bu arada. Çok özledik seni.

En iyisi Endokrin uzmanı canım. Bırak diğerlerini çünkü insülin direnci direkt endokrinin uzmanlık alanına giriyor. İhmal etme lütfen. Benim ailemin hepsi şeker hastası. Teyzemin bir tanesi şekere bağlık bir hastalıktan dolayı vefat etti. Diğer teyzem sürekli şeker komasına girer hastanelik olur. Annemin teyzesinin gözleri görmüyordu şekerden dolayı. Anlayacağınız çok büyük bir risk altındaydım. Kilom 85 e çıktığında ilk bundan korktum. Ve öyle çok araştırma yaptım ki eğer öyle yemeye devam etseydim eminim şuan şeker hastasıydım. Ayrıca şişmanlığın genetik olmadığını yani istenilirse kilo verilebileceğini öğrendikten sonra her şey vız geldi bana. Ben yapabildim bunu eminim sizlerde yapabilirsiniz ama birazcık sıkmanız gerekiyor kendinizi. Çünkü ben 85 ten inerken hiç ama hiç kaçamak yapmadım.

Günaydın kızlar

Güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize. Lütfen bu aralar paylaşımlarımızı artıralım ve hep böyle devam edelim. Görüyorsunuz ki paylaşımlar azaldığı zaman takımın bütün motivasyonu kayboluyor. Ben geç olmadan kahvaltıya kaçıyorum. Sizlerde erken kalkıp kahvaltınızı erken yapmaya çalışın lütfen.

Günaydın Ebru..
Bende balkonda sütcünün gelmesini bekliyorum..:)
Geç olmadan hemen kahvaltı edicem.
Hava çok güzel aslında tam yürüyüş için.

çok kötü ta Allah korusun
Benim gittiğim zamanda devlet hastahanesinde endokrin uzmanı yoktu,yeni gelmiş...ordaki dahiliye dr.u insülin direncini bilmiyordu diyetisyene yollarız dedi.bende sonra
Özel hastahaneye gitmistim.
Şimdi önce dahiliye uzmanindan randevu almam lazımmis o sevk ederse endokrinoloji bölüme randevu veriyorlar.:)
Ay bide b12 yerlerdeydi en son. geçenlerde arabanın anahtarı kapinin önünde ayakkabıligin uüzerinde unutmuşum 1 gün kalmış.
Saçlarmi duzkestirip dışarı çıkmıştım 10 saat prizde düğmesi açık kalmış.

Sevgili Seng ve 13. takımcım, desteğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum.

Senin desteklerin sayesinde bu ufacık yardımın lafı mı olur Bahar' cım. Ayrıca çok ince ve tatlısın. İyi ki burdasın, kocaman seviliyorsun

Kızlar anladığım kadarıyla Dilara benim yazdıklarımı görmüyor. Neden böyle oldu bilmiyorum ama geçmişte Dilara için yazdıklarımı birisi alıntı yapmadan Dilara' ya yazabilir mi?

Merhaba tatlım, adım gönül boyum 163, kilom 80.300...takımda kalıp paylaşımda bulanarak motive olabilirsin. Mutlaka hergün menülerini paylaşmayı da unutma.

Evet ben de aynı fikirdeyim. Gerçekten özverili kaptanımız...Öpücükler..

Canımcım sen roman mı dedin, roman mı yazıyorsun, ilk kitabın mı, bastıracak mısın? Biraz daha bilgi verir misin, romanın ne üzerine..

eveeet bugun ilk gunumdu sabah tam bugday ekmegine tost yaptim yaninda da bol salatalik ve domates yedim 3 ince yesil biber ve 4 zeytin

ara ogun olarak da suan sade activiama kuru uzum karistirdim onu yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…