Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay iyi o zaman. Korktum bir an "Geri dönemeyeceğim." diye...

Canımcım sen roman mı dedin, roman mı yazıyorsun, ilk kitabın mı, bastıracak mısın? Biraz daha bilgi verir misin, romanın ne üzerine..

Evet Gönülcüm, bu arada sen de yoktun ortalarda, hoş geldin. :)
Biten ilk roman oldu, bir sürü hikayem vardı ama roman gözümde büyüyordu. Bir etkinlik sayesinde aldım gazı bitirdim. Fantastik macera türünde... Sanırım 3 ya da 4 kitaba yayılacak. Bu yazdığım ilkiydi. Bir gün gözüme yeterince profesyonel gelene kadar iyileştirebilirsem bir yerlere gönderirim ama basarlar mı bilmem. :)

Fundaaaa hoşgeldiiin :) benimde bu hafta yazarlık eğitimim başlıyor :) çok kapsamlı bir şey değil sadece bir proje ama kaçıramazdım

O ne kız? Ne eğitimi? Kim veriyor? Paralı mı? Ne öğretiyorlar?
Burada bir yer var, yine de adını vermeyeceğim. Yazarlık eğitimleri altında (tabi çeşit çeşit) dehşet derecede para istiyorlar. İşin garibi bir sürü de öğrencileri var. Mesela yazıya giriş midir, temel yazı mıdır nedir, öyle bir kurs var. Sana karakter nedir, giriş-gelişme-sonuç nedir onları falan öğretiyor sözde, ücreti de 1000 tl. Hele bir okuma grubu var, sırf aynı kitabı beraber tartışmak için 200 tl veriyorlar. Aklım mantığım almıyor bu kafayı.
Seninki böyle değildir gerçi de... Benim gördüğüm en korkuncu bu.

----------

Yani gelen arkadaşlar olmuş. Akşam daha ayrıntılı yazacağım. Şimdilik "Hoşgeldin." diyorum. :)

Bir de bir hastalık mevzusu var galiba, onu da akşam okuyacağım, bir de kaçırdığım önemli şeyler varsa yazın bana. :)

Görüşürüz kızlar...

Günaydın Kızlar diyeceğim ama öğle olmuş. Dışarı çıkacağız birazdan. Bir görüneyim diye geldim ama durumun vahim olduğunu bir kez daha gördüm. Lütfen toparlanın artık. Ben bile sıkıldım her mesajımda toparlanın artık demekten. Yarından itibaren mesaj saymaya başlıyoruz. Herkes en az 5 mesaj yazmak zorunda. Kuralları uygulamıyoruz bu nedenle durumumuz her geçen gün kötüye gidiyor. Biran önce düzelmemiz lazım.

Selamlar kızlar

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
ben Tuba, 27 yasındayım 2 kızım var, boyum 169 kilom 66 hedefim 61

Ebrucum bana yazdıgını alıntılayamadım ama boyle yazıcam, cok dogru soyluyorsun artık bitirip kurtulayım, zaten vereceğim topu topu beş kilo.. Ama bu son kilolar gitmek bilmiyor ya... Gecen hafta 1 kilo verince bende de rahatlık oldu... Bir de genel olarak aynada kendimi begeniyorum fazla gözüme batmıyor bu fazlalk 5 kilo. Onun için de sıkmıyorum kendimi.. Ama sıkmam lazım zira bu muhabbet cok sıktı artık.. Kilo vereyim vereyim muhabbeti...Artık verip rahatlamak istiyorum.. Bu hafta cok dikkatli olucam, bu haftaki hedefim 65,5

memnum oldum ece ^^ su icme yarismasi fikrinde de tam destek arkandayim ben de cok ihmal ediyorum su icmeyi bu yarisma hirsiyla arttirabilirim ben de
bende aşırı ihmal edenlerdenim :)
çok kötü bi görünümü yok ama yine de dikkat etmelisin spor nerde?
canım gençlik ve spor bakanlığı gençlik merkezinin ücretsiz projesi :)
haklısın canım bu hafta sıkı yönetimi hakettik ..
oo yazanlar vs ne güzel bir takıma gelmişim böyle, ben de okumayı çok severim :)
bizdede var okumayı sevenler bende çok severim :)

Kızlar ben size bir şey danışıcam.. Odada çekiliş yaptık. Ama ben ne hediye alsam bilmiyorum. Pahalı da olmaması lazım böyle küçük bir hediye olmalı ama ne. hayvanları özellikle köpekleri sever. Çay içmeyi sever. makyaj yapmayı sever. ve değişik tarzda olan herşeyi (kıyafet takı) sever :) Ama hem uygun hem orijinal durucak bir şey olsun istiyorum fikirleriniz nelerdir

He birde dans etmeyi sever..

:) haklısın galiba dengelemeye çalıştım umarım fazladan kalori almamışımdır. daha dikkatli olmaya çalışacağım

herkese merhaba arkadaşlar
haftasonlarını malesef beslenme açısından sevmiyorum bugün biraz yanlış besinler aldım hafta içi dikkat etmem lazım

kahvaltı 09:30
4 dilim ince sucuk
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
yarım salatalık, yeşillik
1 haşlanmış yumurta
ara 11:30
yarım muz
1 ceviz
öğle 14:00
fırında sebzeli köfte ( 3 küçük köfte, 3 dilim patates ve 2 biber)
3 yk pirinç pilavı
cacık
ara 16:30
çikolatalı gofret yemeseydim iyiydi ama işte
akşam 19:00
1 dilim sandviç ( 1 ince dilim kaşar peyniri, marul, domates)
1 bardak ayran
2 lt ye yakın su yatana kadar 1/2 lt daha içerim kesin
bugün spor yok

özellikle akşamki sandviç yerine yemek çeşidi olsaydı daha iyi olurdu :)

Ece burdaysan el kaldır. İtiraflarım var sana.

Haftasonlari acaip motivasyonum
bozuluyor,cok fzla kacamak yapiyorum kizlar.cumaya kadar saf protein yicem ceza verdim kendime

Dilara, Ebru sana aşağıdaki yazıyı yazmıştı Cuma günü, okudun mu?
dilarasahra : Çok güzel kilolar verdin takıma geldiğinden itibaren. Bu konuda hiç bir sorun yok. Menülerin hep örnek menüler. Sporların hep çok güzel. Senden yana tek şikayetim var paylaşım yetersizliği ve beni yok sayman. Bunları hallettiğimiz zaman her şey daha güzel olacak.

Birisi Dilara' ya geçmişte yazdıklarımı yazsın demiştim ama kimse yazmamış. Kızlar bu sorunu halletmemiz lazım. Benim yazdıklarımı anladığım kadarıyla Dilara göremiyor.

Vayy beee ancak bu kadar olabilir. Kalp kalbe ne kadar karşıymış. Ellerine sağlık Fatma' cım :)

aynı anda yazmışız. Bir mesajın daha mı vardı Ebru, onu bulamadım.

aynı anda yazmışız. Bir mesajın daha mı vardı Ebru, onu bulamadım.

Bu yazdığımı okusa yeter zaten. Çünkü sürekli diyorum ki Dilara benim mesajlarıma neden cevap vermiyorsun diye hiç ses soluk çıkmıyor. Ama bu da ilginç o zaman benim yazdığım hiç bir mesajı görmüyor. Anlamadım nedense. Görmüyorsa neden hiç sormuyor bu kız nerde diye. Ya da tam anlamıyla geçmişi okumuyor. Tuhaf bir durum. Bakalım çözebilecek miyiz?

Evet ilginç, başka görmediği kimselerde var mı acaba? Bakalım benim msjı görecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…