Canımcım sen roman mı dedin, roman mı yazıyorsun, ilk kitabın mı, bastıracak mısın? Biraz daha bilgi verir misin, romanın ne üzerine..
Fundaaaa hoşgeldiiin :) benimde bu hafta yazarlık eğitimim başlıyor :) çok kapsamlı bir şey değil sadece bir proje ama kaçıramazdım
bende aşırı ihmal edenlerdenim :)memnum oldum ece ^^ su icme yarismasi fikrinde de tam destek arkandayim ben de cok ihmal ediyorum su icmeyi bu yarisma hirsiyla arttirabilirim ben de
çok kötü bi görünümü yok ama yine de dikkat etmelisin spor nerde?Eve yeni geldim kızlar. Odamızın yemeği vardı, ama ben kaçırmadım. Herkese iyi geceler, menümü de yazayım.
09:30
2 dlm tb ekmeğinden peynirli ve tavuklu sandviç
11:30
1 mandalina
15:00
2 etimekten salata, (etimek+yoğurt+haşlanmış yumurta)
20:30 (vakit çok geç ama dışarda yediğim için oldu)
1 içli köfte
3 yk dana tandır
1 yk patlıcan beğendi
2 lt su.
canım gençlik ve spor bakanlığı gençlik merkezinin ücretsiz projesi :)O ne kız? Ne eğitimi? Kim veriyor? Paralı mı? Ne öğretiyorlar?
Burada bir yer var, yine de adını vermeyeceğim. Yazarlık eğitimleri altında (tabi çeşit çeşit) dehşet derecede para istiyorlar. İşin garibi bir sürü de öğrencileri var. Mesela yazıya giriş midir, temel yazı mıdır nedir, öyle bir kurs var. Sana karakter nedir, giriş-gelişme-sonuç nedir onları falan öğretiyor sözde, ücreti de 1000 tl. Hele bir okuma grubu var, sırf aynı kitabı beraber tartışmak için 200 tl veriyorlar. Aklım mantığım almıyor bu kafayı.
Seninki böyle değildir gerçi de... Benim gördüğüm en korkuncu bu.
haklısın canım bu hafta sıkı yönetimi hakettik ..Günaydın Kızlar diyeceğim ama öğle olmuş. Dışarı çıkacağız birazdan. Bir görüneyim diye geldim ama durumun vahim olduğunu bir kez daha gördüm. Lütfen toparlanın artık. Ben bile sıkıldım her mesajımda toparlanın artık demekten. Yarından itibaren mesaj saymaya başlıyoruz. Herkes en az 5 mesaj yazmak zorunda. Kuralları uygulamıyoruz bu nedenle durumumuz her geçen gün kötüye gidiyor. Biran önce düzelmemiz lazım.
bizdede var okumayı sevenler bende çok severim :)oo yazanlar vs ne güzel bir takıma gelmişim böyle, ben de okumayı çok severim :)
He birde dans etmeyi sever..Kızlar ben size bir şey danışıcam.. Odada çekiliş yaptık. Ama ben ne hediye alsam bilmiyorum. Pahalı da olmaması lazım böyle küçük bir hediye olmalı ama ne. hayvanları özellikle köpekleri sever. Çay içmeyi sever. makyaj yapmayı sever. ve değişik tarzda olan herşeyi (kıyafet takı) sever :) Ama hem uygun hem orijinal durucak bir şey olsun istiyorum fikirleriniz nelerdir
canım menünü ve seni tekrar bekliyoruz ya da olmadı yarın telafisini :) iyi seyirler :)
canım özellikle su ve spor çok iyi olduğundan göze çarpanlara hafiften nur iniyor , kaldı ki dengelemeye çalışmışsın bu belli diyebilecek bir şeyim kalmadı açıkçası :) ama olsun sen yine de makarna, sütlaç ve sarmalara dikkat et :)
özellikle akşamki sandviç yerine yemek çeşidi olsaydı daha iyi olurdu :)herkese merhaba arkadaşlar
haftasonlarını malesef beslenme açısından sevmiyorumbugün biraz yanlış besinler aldım hafta içi dikkat etmem lazım
kahvaltı 09:30
4 dilim ince sucuk
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
yarım salatalık, yeşillik
1 haşlanmış yumurta
ara 11:30
yarım muz
1 ceviz
öğle 14:00
fırında sebzeli köfte ( 3 küçük köfte, 3 dilim patates ve 2 biber)
3 yk pirinç pilavı
cacık
ara 16:30
çikolatalı gofretyemeseydim iyiydi ama işte
akşam 19:00
1 dilim sandviç ( 1 ince dilim kaşar peyniri, marul, domates)
1 bardak ayran
2 lt ye yakın su yatana kadar 1/2 lt daha içerim kesin
bugün spor yok
aynı anda yazmışız. Bir mesajın daha mı vardı Ebru, onu bulamadım.
Evet ilginç, başka görmediği kimselerde var mı acaba? Bakalım benim msjı görecek mi?Bu yazdığımı okusa yeter zaten. Çünkü sürekli diyorum ki Dilara benim mesajlarıma neden cevap vermiyorsun diye hiç ses soluk çıkmıyor. Ama bu da ilginç o zaman benim yazdığım hiç bir mesajı görmüyor. Anlamadım nedense. Görmüyorsa neden hiç sormuyor bu kız nerde diye. Ya da tam anlamıyla geçmişi okumuyor. Tuhaf bir durum. Bakalım çözebilecek miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?