Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebrucum menü takibine devam edecek miyiz? Bu hafta msj sayısını takip edelim mi? Menü takibi pek işe yaramadı bence.

Evet ilginç, başka görmediği kimselerde var mı acaba? Bakalım benim msjı görecek mi?

Hatta öyle çok rahatsız oldum ki bu durumdan, dedim ki bu kız beni hiç iplemiyor. Sinirlerim gerilmeye başlamıştı. Ne yazarsam yazayım cevapsız kalıyor. Bu mesajlarada cevap vermeseydi büyük sorunlar çıkacaktı aramızda.

Ebrucum menü takibine devam edecek miyiz? Bu hafta msj sayısını takip edelim mi? Menü takibi pek işe yaramadı bence.

Menü takibine devam ediyoruz canım. Ayrıca mesaj takibine de başlayacağız. Herkes gün sonunda kendi mesajını sayıp yazacak. Bir kişide onun notunu tutacak. Daha önce sürekli yaptığımız bişeydi. Bir ara takım kötüleşince bırakmıştık. Bu kez ikisininde takibinde olacağım. Eğer senin için sakıncası yoksa sen tutar mısın listeleri? Ama günlük burada paylaşmamız lazım. Mesela salı sabahı pazartesinin listesini paylaşırsın. Hem herkes eksiğini görür hem de erken uyarı şansımız olur. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Onlarda daha çok paylaşım yapmaya çalışırlar. Çünkü neredeyse hiç uğramıyorlar. Biran önce toparlanmamız lazım.

Amanın bu takımın hali ne böyle? Nerde bu temel yapı taşları?

Yazagelen funda, seni tekrar gormek ne guzel, ozlemişim valla:) hep gel

Temelli döndüm Tubacım. Eskisi kadar sık giremem ama her yazılanı takip edeceğim artık. :)

Pahalı olmayacaksa en basit çözüm köpek figürlü kupa. Makyaja girme, pahalıya çıkar. Doğal taş takı da alabilirsin. Bileklikler ya da kolye uçları vardır. Orjinal değil dediklerim ama orjinal bir şey istiyorsan araya araya bulacaksın.

oo yazanlar vs ne güzel bir takıma gelmişim böyle, ben de okumayı çok severim :)

Merhaba, hoşgeldin. :) Bizim takımımız da okumayı çok sevenlerle dolu. :)
Kendinden hiç bahsetmemişsin sanki, ya da ben görmedim...

-----

Deniz sen de hoş geldin. :)

-----

Ben de kısaca kendimden bahsedeyim. Adım Funda, yaş 27, üç hafta önce işe başladım, bir de başka işlerim vardı, bu iki nedenden dolayı pek giremedim takıma. Ama sanırım sizler de daha yeni gelmişsiniz, bir şey kaçırmış sayılmam. :)

Sorun var herhalde, sanmıyorum öyle bir tavır alacağını. Hem gördüğüm kadarıyla problem olacak bir durum da olmadı.

Tamam ben takip ederim, kızlar gün sonunda kaç msj yazdıklarını yazsınlar, ben de listeye eklerim.

Ebrucum Dilara geçmişi pek okumuyor sanırım. Birine cevap verse verdiği cevaplar da "Hee" "Öyle mi?" "Çok ilginç". "Vah vah" tarzında kısa cevaplar oluyor. Zaten pek de girmiyor bildiğim kadarıyla. Disiplin lazım bize. Mesaj paylaşımının çözülmesi lazım kesinlikle. Takımın ruhu olmayınca kimsenin giresi gelmiyor. Hele yeni gelenlerin çok hevesli olmaları, her yazılana cevap vermeleri lazım. Ben bütün girdiğim takımlarda öyleydim, başka türlü ne havaya giriliyor ne de kaynalma oluyor.

Kitap dediniz de bugün Konya' da kitap fuarı vardı. Cuma günü başladı. Bir hafta sürecek. Çok zamanım yoktu ama ona rağmen neredeyse 1 saatten fazla fuardaydım. Çok güzel mıknatıslı kitap ayraçları aldım. Kitap olayına çok girmedim çünkü internette daha ucuz kitaplar. Ama yayınevlerine göre ayrılmış kitapları incelemek çok zevkli. Çok güzel bir gündü benim için. Hafta içi tekrar gitmeyi planlıyorum. Bugün kendimi cennette zannettim. Sanırım benim yapmam gereken meslek kütüphanecelik. Yanlış yerde çalışıyorum. En büyük hayalimde bir gün evimin bir odasının kütüphane olması. Duvardan duvara bir sürü kitap. Niye okuyan smile yok ki

Offf 3 hafta oldu mu ya Fundacım, zaman nasıl çabuk geçiyor böyle. ben hala aynı yerde sayıyorum.

Bende aynı şeyi düşünüyordum canım ama dünkü yazdıklarıma öyel cevap verince acaba mı dedim? Belki yanlışlıkla felan engelli listesine almıştır beni. Nasıl oluyor bilmiyorum ama dediğin gibi paylaşım sorununu çözmemiz lazım. Yoksa olmuyor bu iş. Zaten şuan cuma yarışmalarında en çok mesaj yazılan takım bizim takım. Yani en çok paylaşım yapılan takımdık geçmişte. Yine eski halimize dönmemiz lazım.

Menüm

10:00
2 dilim ekmek
Salata zeytin

14:00
1 kase sebze çorbası
1 tabak pilav

23:00
10 civarı olduğunu tahmin ettiğim fıstık

Benim bugün ki yediklerimden sonra senin menüye laf yok afiyet olsun. Ama pilava çok olmuş yine de. Bu cuma tartıldın mı?

Ben de çok seviyorum kitap ve kırtasiye gezmeyi. Benim de şuan en büyük problemim evdeki kitapları koyacak yer bulamıyorum. Dağıtmaya da kıyamıyorum, vazgeçemediğim kitaplar var. Ekitap da bir çözüm ama onlara da alışamadım birtürlü. Sayfalara elimle dokunmanın, altlarını çizmenin keyfi de ayrı tabi.

Gizli bir kitabı çekip itince açılan duvar da istiyor musun Ebru? Ben onu da istiyorum.

Para olmadığı için okuyamadığım bir seri vardı. İlk 2 kitabı bende, anca ilkini okudum, "zaten okuyamayacağım" diye 2. başlamamıştım bile... Artık şimdi okuduğum kitap bitsin, bundan sonraki hedeflerimde o var. Bugün seriye devam edebileceğimi fark edince sevindim. 2. el kitapçıların bile önünden koşa koşa geçecektim resmen canım çekmesin diye.

Addams ailesinin evi gibi bir ev istiyorum ben. Bir sürü gizli geçiti olsun, dönen kütüphane duvarı olsun, hafif sinir bozucu bubi tuzakları olsun... Hatta her duygu durumuma uygun oda istiyorum. Bilimkurgu için gelecekten bir oda, büyücünün çalışma odası, ortaçağ evinden bir oda, bir şato odası, kurutulmuş patlıcan, biber ve samanlarla dolu bir oda daha... Nasılsa fantezi kurmak bedava. Hepsini istiyorum.

Fazla gelenleri bana verebilirsin

Ayy nasıl seviyorum seni bilemezsin Funda. Sen hiç gitme buralardan emi ? Bu arada mesaj kutusunun altında kaç kelime yazdığımız yazıyor fark ettin mi? Ama sadece bizim yazdıklarımızı saymıyor, alıntıları da sayıyor. Keşke sadece bizim yazdıklarımızı saysaydı süper olurdu.

Benim bugün ki yediklerimden sonra senin menüye laf yok afiyet olsun. Ama pilava çok olmuş yine de. Bu cuma tartıldın mı?

Ya bir tek onu alabiliyorum. Benim kartım gelecek artık, dışardan yeme olayını komple bitireceğim ama sandviç yiyeceğim bu defa da... Yapacak bir şey yok. Deneye deneye doğruyu bulacağım.

Cuma tartılmadım Ebrucum ama sanki yanaklar şişti. Neyse... Göreceğiz artık.

Bundan sonra dikkat o zaman. Bende yarın için kendime bir sürü söz verdim. Cumaya kadar bir lokma bile kaçamak yapmamaya niyetliyim umarım niyette kalmaz. Hepimiz için aynısı olsun. Yeni bir hafta yeni bir gün ve yeni bir ay. Güzel bir başlangıç yapalım hep birlikte.

Ben de seni seviyorum Ebrucum. :) Gitmeye niyetim yok da bir de kilo verebilsem güzel olacak.

Sen söyleyince fark ettim. Ama niye öyle bir şey koymuşlar ki? Gerek var mıydı anlayamadım pek... Belki forumun başka bölümleri için gerekiyormuştur.

Yarın benim için farklı bir gün olacak. 3 ay boyunca ağzıma kesinlikle kaçamak sayılacak birşeye sürmeyeceğim. Bu defa çok kararlıyım. Klasik pazartesi başlangıcı değil bu defa ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…