inanamıyorum Ebru, aynı anda aynı şeyleri yazıyoruz, telapi mi desem? :)Bundan sonra dikkat o zaman. Bende yarın için kendime bir sürü söz verdim. Cumaya kadar bir lokma bile kaçamak yapmamaya niyetliyim umarım niyette kalmaz. Hepimiz için aynısı olsun. Yeni bir hafta yeni bir gün ve yeni bir ay. Güzel bir başlangıç yapalım hep birlikte.
Bundan sonra dikkat o zaman. Bende yarın için kendime bir sürü söz verdim. Cumaya kadar bir lokma bile kaçamak yapmamaya niyetliyim umarım niyette kalmaz. Hepimiz için aynısı olsun. Yeni bir hafta yeni bir gün ve yeni bir ay. Güzel bir başlangıç yapalım hep birlikte.
inanamıyorum Ebru, aynı anda aynı şeyleri yazıyoruz, telapi mi desem? :)
yay burcuyum ben.Bugün var senle bende bişey. Bende çözemedim ama inanırım bu telepati olaylarına. Burcun neydi senin?
Ben Aralıkta baştan aşağı değişmeyi planlıyorum. Ama bilemiyorum sonuç ne olacak. Ekmek yeme zorunluluğu korkutuyor beni. Aslında şey diyorum ya... Fikrinizi alayım bakayım.
Bir termosa çorba doldurayım, yemek vakti onu içeyim diyorum ama 7 saat beklediği gün bile olacak. Bozulur mu ki? Çay değil sonuçta bu, çorba... O kadar süre sıcak duracak. Emin olamadım, ne dersiniz?
Aynı şekilde termoslu sefer tasları var, bir de onlardan alayım diyorum. Ama yine ne kadar dayanır bilemiyorum.
Bozulabilir 7 saate. Buzdolabı yok mu Funda çalıştığın yerde, zeytinyağlı yemek, salata falan götürsen?Ben Aralıkta baştan aşağı değişmeyi planlıyorum. Ama bilemiyorum sonuç ne olacak. Ekmek yeme zorunluluğu korkutuyor beni. Aslında şey diyorum ya... Fikrinizi alayım bakayım.
Bir termosa çorba doldurayım, yemek vakti onu içeyim diyorum ama 7 saat beklediği gün bile olacak. Bozulur mu ki? Çay değil sonuçta bu, çorba... O kadar süre sıcak duracak. Emin olamadım, ne dersiniz?
Aynı şekilde termoslu sefer tasları var, bir de onlardan alayım diyorum. Ama yine ne kadar dayanır bilemiyorum.
yay burcuyum ben.
Yarın benim için farklı bir gün olacak. 3 ay boyunca ağzıma kesinlikle kaçamak sayılacak birşeye sürmeyeceğim. Bu defa çok kararlıyım. Klasik pazartesi başlangıcı değil bu defa ama.
Ben de yarın etrafta dolaşan ev ahalinden fırsat bulup da tartılabilirsem buraya yazacağım. Bir de Aralık hedefi belirleyeceğim. Bilmiyorum ya... Böyle bir koşuşturmacanın içinde 50.000 kelime yazdıktan sonra artık her şeyi yapabilirim gibi geliyor bana ve başlamak için en iyi zaman da bu zaman. İnsan iyice pestili çıkınca hayatta başarılı olmanın önemini daha iyi anlıyor. Vakit yaratayım diye bütün günü koşarak geçiriyorum. Sabah işe giderken yokuş aşağı 5 dakika, bir 5 dakika metroya giderken, yemek molalarına çıkış dönerken... Vakit yaratmak için koşmayı öğrendim. Bu kadar cimri olan ben dakikalarım kıymete girince 15 dakikadan kar etmek için 1,65 minibüs parası verir oldum. Bayağı himen gibi falan hissediyorum kendimi. Caaaaart diye bu hayatı yırtıp yenisine başlamak istiyorum.
Ben hazırım mümkün olduğunca kaçamaksız bir Aralık için (izin günlerimde ve kafam bozulduğunda alkol olabileceği için mümkün olduğunca...). Böyle sözleri çok söyledim biliyorum ama bu ay iki büyük başarı gösterdim ve böylece daha fazlasını ister ve daha fazlasına hazır hisseder oldum. Umarım bu defa olacak.
Montumu 72 kiloyken almıştım, düğmeleri anca kapanıyor, kolumu kaldıramıyorum içinde resmen. Kış bittiği zaman indirimden kendime güzel bir mont almak istiyorum, tabi bunun için de 15 kilo vermem lazım.
Keşke bir tuşumuz olsa da ona basıp bütün takım motivasyon yağmuruna tutulsak ve şahane başarılarla geçirsek her günümüzü...
Meyve salatası da olabilir Ebrucum, haklsıın. :)
Yemek götürmek için yemek yapacak gönüllü lazım, ben 11 de geliyorum eve. Kısıra da öyle... Hepsine fırsat lazım.
-----
Telepati var kızlar, tarafımca deneylerle kanıtlanmıştır. :) Hatta benim telekinezi yapmışlığım da var. Hatta bende daha neler neler var da neyse...
Fundacım kitabını bitirdiğin için tebrik edememiştim seni, bana sözün vardı okutacaktın unutma :) Kızım bugün fotoğraflarımı çekti, gelecek ay aynı kıyafetlerle yine çekecek.Bu defa çok kararlıyım. Liste dışında hiçbirşeyi ağzıma sürmeyeceğim.Ben de yarın etrafta dolaşan ev ahalinden fırsat bulup da tartılabilirsem buraya yazacağım. Bir de Aralık hedefi belirleyeceğim. Bilmiyorum ya... Böyle bir koşuşturmacanın içinde 50.000 kelime yazdıktan sonra artık her şeyi yapabilirim gibi geliyor bana ve başlamak için en iyi zaman da bu zaman. İnsan iyice pestili çıkınca hayatta başarılı olmanın önemini daha iyi anlıyor. Vakit yaratayım diye bütün günü koşarak geçiriyorum. Sabah işe giderken yokuş aşağı 5 dakika, bir 5 dakika metroya giderken, yemek molalarına çıkış dönerken... Vakit yaratmak için koşmayı öğrendim. Bu kadar cimri olan ben dakikalarım kıymete girince 15 dakikadan kar etmek için 1,65 minibüs parası verir oldum. Bayağı himen gibi falan hissediyorum kendimi. Caaaaart diye bu hayatı yırtıp yenisine başlamak istiyorum.
Ben hazırım mümkün olduğunca kaçamaksız bir Aralık için (izin günlerimde ve kafam bozulduğunda alkol olabileceği için mümkün olduğunca...). Böyle sözleri çok söyledim biliyorum ama bu ay iki büyük başarı gösterdim ve böylece daha fazlasını ister ve daha fazlasına hazır hisseder oldum. Umarım bu defa olacak.
Montumu 72 kiloyken almıştım, düğmeleri anca kapanıyor, kolumu kaldıramıyorum içinde resmen. Kış bittiği zaman indirimden kendime güzel bir mont almak istiyorum, tabi bunun için de 15 kilo vermem lazım.
Keşke bir tuşumuz olsa da ona basıp bütün takım motivasyon yağmuruna tutulsak ve şahane başarılarla geçirsek her günümüzü...
Bozulabilir 7 saate. Buzdolabı yok mu Funda çalıştığın yerde, zeytinyağlı yemek, salata falan götürsen?
Vaktin olduğunda konuşalım o zaman çünkü acaip meraklıyım parapsikoloji olaylarına.
Canlarım ben kaçıyorum artık. Saat 12 yi vurduğunda külkedisine dönüşeceğim. Hemen uyumam lazım. Yarın her şeyin en güzeli bizim olsun. Kocaman öpüyorum sizleri iyi geceler tatlı rüyalar.
Fundacım kitabını bitirdiğin için tebrik edememiştim seni, bana sözün vardı okutacaktın unutma :) Kızım bugün fotoğraflarımı çekti, gelecek ay aynı kıyafetlerle yine çekecek.Bu defa çok kararlıyım. Liste dışında hiçbirşeyi ağzıma sürmeyeceğim.
Zaman aslında en değerli şey, çünkü telafisi yok, biriktiremiyorsun, kazanamıyorsun. çalışırken daha verimli kullanılıyor bence. Senin tempon da iyi, o koşuşturma içinde atıştırma ihtiyacı hissetmezsin. Öğle yemeklerini de oturtursan süper olur.
Paylaşımlar çok önemli, özellikle yazılanların okunması ve cevaplanması çok önemli. Bazen yazılanlar havaya gidiyor, sonra değersiz hissediyor insan kendini. Başka ortak noktamız yok çünkü, birbirimize sayglı olduğumuzu ve değer verdiğimizi ancak birbirimizin yazdıklarını okuyup yorum yaparak ifade edebiliriz diye düşünüyorum.
iyi geceler canımi yat sen sabah erken kalkacaksın :) iyi uykular..Sağol canım.Şaka maka ilk romanımı bitirdim. Önceden hep gözümde büyürdü. Şimdi ise hiçbir yazdığım yeterli gelmiyor. Tabi bu biten taslak, yüzüne bakılabilir olsun, okutucağım kesinlikle. İlk bölümleri güzelce cilaladıktan sonra atarım sana, bakalım ilgini çekecek mi? :)
Bana tartı yeter ya. Rakam gördüğüm zaman yeterince motive oluyorum aslında. Ama ben de fırsatım olursa yarın fotoğraf çektiririm. :)
kitap fuarları benim için tam bir kendini kaybetme ortamı. başka kızlar kıyafet görünce dayanamaz, ben kitap görünce dayanamıyorum. fuardan kitap almak çok mantıklı değil haklısın, internette takip edince çok daha ucuza alınabiliyor. fuarların tek avantajı imza almak oluyor herhalde. bir de o kadar çok kitabı aynı anda görmek :)Kitap dediniz de bugün Konya' da kitap fuarı vardı. Cuma günü başladı. Bir hafta sürecek. Çok zamanım yoktu ama ona rağmen neredeyse 1 saatten fazla fuardaydım. Çok güzel mıknatıslı kitap ayraçları aldım. Kitap olayına çok girmedim çünkü internette daha ucuz kitaplar. Ama yayınevlerine göre ayrılmış kitapları incelemek çok zevkli. Çok güzel bir gündü benim için. Hafta içi tekrar gitmeyi planlıyorum. Bugün kendimi cennette zannettim. Sanırım benim yapmam gereken meslek kütüphanecelik. Yanlış yerde çalışıyorum. En büyük hayalimde bir gün evimin bir odasının kütüphane olması. Duvardan duvara bir sürü kitap.Niye okuyan smile yok ki
tekrar okumam dediklerini kütüphaneye bağışlayabilirsin. böylece daha fazla okunmasına vesile olmuş olursun. ama bazı kitaplar var ki evet insan kesinlikle kıyamıyor başka ellere gitmesine :)Ben de çok seviyorum kitap ve kırtasiye gezmeyi. Benim de şuan en büyük problemim evdeki kitapları koyacak yer bulamıyorum. Dağıtmaya da kıyamıyorum, vazgeçemediğim kitaplar var. Ekitap da bir çözüm ama onlara da alışamadım birtürlü. Sayfalara elimle dokunmanın, altlarını çizmenin keyfi de ayrı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?