Bende dün akşam oturuo düşundum bomboş geçen bir kasım. Aralıkta kendime hedef belirlemiştim. Burada da tam bu motivasyon konuşuluyormuş. Aralık hedefim 4 kg.Tuşa gerek yok Funda biz varız. Ve emin ol motivasyonun zirvesine çıkacağız bu ay. Öyle hissediyor, öyle umuyorum. Yeter ki isteyelim yapamayacağımız şey yok.
Funda' cım bende okumak istiyorum kitabını. Bana da gönder lütfen. Cilalamana bile gerek yok ben her türlü okurum.Sağol canım.Şaka maka ilk romanımı bitirdim. Önceden hep gözümde büyürdü. Şimdi ise hiçbir yazdığım yeterli gelmiyor. Tabi bu biten taslak, yüzüne bakılabilir olsun, okutucağım kesinlikle. İlk bölümleri güzelce cilaladıktan sonra atarım sana, bakalım ilgini çekecek mi? :)
Bana tartı yeter ya. Rakam gördüğüm zaman yeterince motive oluyorum aslında. Ama ben de fırsatım olursa yarın fotoğraf çektiririm. :)
Hiç sorma canım ben hiç bir kitabıma kıyamam vermeye. Okunması için veririm ama yine de gözümün önünde durmaları daha iyi. Onlar benim bebeklerimkitap fuarları benim için tam bir kendini kaybetme ortamı. başka kızlar kıyafet görünce dayanamaz, ben kitap görünce dayanamıyorum. fuardan kitap almak çok mantıklı değil haklısın, internette takip edince çok daha ucuza alınabiliyor. fuarların tek avantajı imza almak oluyor herhalde. bir de o kadar çok kitabı aynı anda görmek :)
tekrar okumam dediklerini kütüphaneye bağışlayabilirsin. böylece daha fazla okunmasına vesile olmuş olursun. ama bazı kitaplar var ki evet insan kesinlikle kıyamıyor başka ellere gitmesine :)
Bu arada kendimi tanıtayım sana. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. 32 yaşında iki çocuk annesi çalışan bir ev hanımıyım. Konya' da yaşıyorum. Sende bu şekilde kendini tanıtabilirsen eğer sevinirim.bugünkü menümü paylaşmıyorum bu arada kızlar, hafta başı başlamak iyidir :) yarından itibaren düzenli devam ederim artık :) herkese iyi geceler.
Günaydın canımGünaydınlarrrrrrr
Günaydın bayanlar..
Ben 8.takımdan benben
cuma zayıflama listelerinde anlamadığım bir şekilde +700 gr kilo alarak hedefi tutturamadığım gibi cezalı konumuna düştüm. Cezamsa çekerim sefamsa sürerim diye düşünerek kendimi aleni ifşa ediyorum..
Neden artı gördüm kilo aldım inanın ben de bilemiyorum sporumu diyetimi yapıyorum. Sanırım hormonal bir durum diyelim sebebi çok da önemli değil aslında..Sevgiler güzel bayanlar..
Çok merak ettim gerçekten hiç kaçamak yapmadan mı + çıktınız? Ayrıca bu ifşa olayı benim çok hoşuma gidiyor. Bir nevi kendinle yüzleşmiş oluyorsun. Bir ara bizde yapıyorduk. Sanırım yeniden yapmamız gerekecek.
Gerçekten kaçamak yapmadım canım menülerim ve sporlarım takımımda belli diyorum ya ben de anlamadım.Saçma bi artı var vücudumda. Spor yaptığım zamanlar artı çıktım bir ilgisi varsa bilemedim.
Günaydon kızlar. Yazmıştım ama çıkmamış sanırım. Yada ben göremedim. Ebru ve funda sevgi pıtırcığı olmuşlar ve birbirlerine sevgileni ilan etmişler çok tatlı.
Bizde dün sinemaya gittik. Hadi inşallaha. Şu ara gösterimde çok iyi fimler yok ama fragmanlar çok iyiydi. Güzel filmler geliyor.
Spor yapılan dönemlerde + çıkabiliyorsun ama +700 oldukça fazla bir rakam. Büyük ihtimal ödem kaynaklıdır. Yediklerinin tuzuna da dikkat et lütfen ve içebiliyorsan yeşil çay ve bol su iç. İnşallah haftaya fazlasıyla verirsin.
Günaydın canım hoşgeldin
İnstagramda sürekli reklamını yapıyordu Büşra hadi inşallah' ın. Nasıl dı beğendin mi? Benc açlık oyunları 3 e gitmek istiyorum. Eminim güzeldir ama iki part çekmişler yine. Sinir olmaya başladım bu iki partlara. Gerçi koskoca kitabı kısacık zamana sığdırmak çok zor ama yinede para tuzağı gibi geliyor bana. Alacakaranlık ve Harry Potter ın son bölümleri de iki part olmuştu.
Ebrum ağzından bal damlamış 68 demişsin tuhaf oldum ben hiç o kilo da olmadım ki neye benzerim acaba:)Accayip mutlu etti beni bu kilo ya.İnşşallahhhhhh 6ay sonra incecik taş bir hatun olurum.Fotoğraf çekiyorum ara ara da bakıyorum okadar fazla ki begenmediğim yer hele de popo ve kollarım çok sinirimi bozuyor.gubsej: Funda' cım eksiklerinin sende farkındasın. Sözü uzatmaya hiç gerek yok. Bundan sonraki haftaların hepsinde senden en az 1 kilo bekliyorum. Aksi olunca kötü bozuşuruz haberin olsun. 6 AY SONRA 68.1 kilo olarak görmek istiyorum. Hatta şimdi den bol bol fotoğraf çek ileride çok işine yarayacak.
Bende dün akşam oturuo düşundum bomboş geçen bir kasım. Aralıkta kendime hedef belirlemiştim. Burada da tam bu motivasyon konuşuluyormuş. Aralık hedefim 4 kg.
benimde aralık hedefim 4 kg zeynepcim,böylece 7 li rakamları inş göreceğim :)
İzlemedim canım ama en kısa zamanda izlemeyi isterim. Teşekkürler tavsiye için.Aslında şu an göstetimde 2 iyi film var. Biri açlık oyunlar biri de keanu reeves'in john wick. Ama biz biraz gülmek istedik. Ben gafi inşallahı bridget johnsa benzettim. İzlemiş miydin. Onun 1 ve 2 si vardı. 3 ünü cekeceklerdi. 4 gözle bekliyorum. Oradakinaşrol oyuncusu da sakar bir muhabirdi.
Tamamdır canım. Ama bir daha kaçamak bile yapsan seni buralarda görmek istiyorum kaybolmak yok. O zaman bol bol su içip bol bol spor yapmamız lazım. Bunlarında birincilerini seçelim takımda. Daha eğlenceli olur.Günaydınnnnnn efendimmm ben yenilendimmmm geldim haftasonu kaçamaklarrrr yaptım bir kızdım ki kendime anlatamam moralim bozuldu motivasyonum düştüKendi cezamı kestim önce yarım saatlik koşu yapıyordum.bu hafta 6 gün her gün 1 saatlik koşu yapacağım ancak dengelerim ve 1 gr kaçamak yaparsam + 30dk daha.
Aralığa girdik yeni ay yeni hedefler 1 ay için 5kg hedef koydum kendime 87 olacağım inşallah.Bol su bol spor ve sıfır kaçamakla yeni ayı bitirelim inşallah.Ebrucuğum bende takımın su ve sporlarını not alacağım bugunden itibaren bakalım sonucu nasıl etkiliyormuş ne dersin?
Evet canım iyi hatırladğım yarışmacılardansın. Tekrardan hoş geldin. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Daha çok minikmiş. Nasıl bari alışabildiniz mi birbirinize? Bu arada emzirirken ve bebeğin bu kadar küçükken imkanı yok diyet yapmamalısın. Önemli olan senin sağlıklı ve düzenli beslenmen. Bu hem sütünün kalitesini etkiler hem de sana faydalı olur. Yani bu şekilde takımlara girmemelisin ama buralarda olmalısın. Anlatsana biraz nasıl oldu bu bebek işi. Gittiğinde hamile değildin.merhaba ebru ve butun 13.takim.
evet ben 13.tajkimda yarismistim ebru.cok iyi bi yarismaci degildim o zaman.hamilelik oncesiydi zaten biraz da o yuzden.ama simdi mecburum kilo vermeye,yoksa bi dolap kiyafetimin hicbirini bidaha giyemem.oglum 52 gunluk.emzirirken diyet yapanlar onderilerinizi bekliyorum..
Bence muhteşem olacak Funda. Yeter ki iste. Bak zamanla nasıl beğeneceksin kendini. Sen zayıfladıkça her yer düzelecek emin ol.Ebrum ağzından bal damlamış 68 demişsin tuhaf oldum ben hiç o kilo da olmadım ki neye benzerim acaba:)Accayip mutlu etti beni bu kilo ya.İnşşallahhhhhh 6ay sonra incecik taş bir hatun olurum.Fotoğraf çekiyorum ara ara da bakıyorum okadar fazla ki begenmediğim yer hele de popo ve kollarım çok sinirimi bozuyor.
selam kızlar ben 8.takım üyesiyim maalesef geçtiğimiz hafta hiç kilo veremedim kilom sabit.verememe sebebim ise yeni diyetisyene başaldım ve geçen hafta regl haftamdı yoksa diyetisyen ölçtüğünde kilo verememe rağmen 1 kg yağlardan gitmiş dedi bu hafta daha dikkat edip en az 500 gr vereceğim.
Umarım bu hafta telafi edersin.Günaydın bayanlar..
Ben 8.takımdan benben
cuma zayıflama listelerinde anlamadığım bir şekilde +700 gr kilo alarak hedefi tutturamadığım gibi cezalı konumuna düştüm. Cezamsa çekerim sefamsa sürerim diye düşünerek kendimi aleni ifşa ediyorum..
Neden artı gördüm kilo aldım inanın ben de bilemiyorum sporumu diyetimi yapıyorum. Sanırım hormonal bir durum diyelim sebebi çok da önemli değil aslında..Sevgiler güzel bayanlar..
Ladyheidi, grubumuza hoş geldin. Ben Fatma.kitap fuarları benim için tam bir kendini kaybetme ortamı. başka kızlar kıyafet görünce dayanamaz, ben kitap görünce dayanamıyorum. fuardan kitap almak çok mantıklı değil haklısın, internette takip edince çok daha ucuza alınabiliyor. fuarların tek avantajı imza almak oluyor herhalde. bir de o kadar çok kitabı aynı anda görmek :)
tekrar okumam dediklerini kütüphaneye bağışlayabilirsin. böylece daha fazla okunmasına vesile olmuş olursun. ama bazı kitaplar var ki evet insan kesinlikle kıyamıyor başka ellere gitmesine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?