Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar böyle bir oylama var. Lütfen herkes oyunu kullansın bu mesajın altına. Bana çok mantıklı gelmedi. Yarışmaya bir kontrol mekanizması lazım ama bu arabulucu şeklinde olmamalı.

LAydLiNe : Hayır

Hangi film? Beğendin mi canım?

Ben de sabırsızlıkla bekliyordum Açlık Oyunlarını. İkinci bölüm çok havada kalmıztı. Demek son bölümü yeniden beklememiz gerekecek. Kitapları da süratle okumuştum.
Süper olur Funda, ben geçen hafta hiç yapmadım.
Merhaba Canan, hoş geldin. kaç kilosun, kaç kilo aldın hamilelikte.

O zaman kendimi tanıyatım. Adım Leyla. 30 yaşındayım ve bekarım, özel bir şirkette çalışıyorum ve İstanbul'da kardeşimle yaşıyorum. Hatta kardeşim de şu an 14. takımda zayıflamaya çalışıyor :)
Günaydınlar...
Umarım bu hafta telafi edersin.
Ladyheidi, grubumuza hoş geldin. Ben Fatma.
Spora başlayınca başlangıçta kilonun fazla çıkması normal.
Fatma hoşbuldum o zaman :) Memnun oldum :)

Ben de sabırsızlıkla bekliyordum Açlık Oyunlarını. İkinci bölüm çok havada kalmıztı. Demek son bölümü yeniden beklememiz gerekecek. Kitapları da süratle okumuştum.
Açlık Oyunları hem filmleri, hem kitapları sürekli aklımda ama bir türlü fırsat bulup ne kitaplarını ne filmlerini izleyebildim. En kısa zamanda ben de istiyorum filmini izlemeyi, tabi öncelikle 1 ve 2yi izlemem gerekiyor :)

Memnun oldum Leyla' cım. Desene kardeşinle sıkı rakip olacaksınız. Gerçi şuan 14. takım kardeş takımımız ama oldukça iddialı olacak sizin açınızdan.

Açlık oyularını da önce kitaplarını oku, sonra filmlerini seyret. Gerçi ben ikisini de çok beğendim. Mutlaka okunmalı ve izlenmeli. Çünkü hem kitabı hem filmi oldukça başarılı.

Memnun oldum Leyla' cım. Desene kardeşinle sıkı rakip olacaksınız. Gerçi şuan 14. takım kardeş takımımız ama oldukça iddialı olacak sizin açınızdan.
Bu tarz tatlı rekabetler iyidir, insanı heveslendirir, karşılıklı motivasyonumuzu arttırır :) evet kardeşi takımışız onu da yeni öğrendim :)

Kızlar bugünden itibaren mesaj saymaya başlıyoruz. Ona göre herkes paylaşımlarını artırsın lütfen.

günaydınlar.....
yoğun bir haftasonuydu benim için.uğrayamadım ama geçmişi okudum ne güzel muhabbet etmişsiniz

Önce kitabı okumalısın. Film daha yüzeysel, o nedenle kitabı önceden okuyunca daha keyifli olur.

Tamamdır canım. Ama bir daha kaçamak bile yapsan seni buralarda görmek istiyorum kaybolmak yok. O zaman bol bol su içip bol bol spor yapmamız lazım. Bunlarında birincilerini seçelim takımda. Daha eğlenceli olur.
Tamam canım bi yere gitmiyorum burdayım artık:)Evet ya birinciyi de seçelim ben listeyi hazırlayayım aylık da bakma şansımız olur hem başlangıç kiloyu da not alırsam süpper olur.
Bence muhteşem olacak Funda. Yeter ki iste. Bak zamanla nasıl beğeneceksin kendini. Sen zayıfladıkça her yer düzelecek emin ol.
İnşallahh ebruuu çok istiyorum hem de çoook.
Kızlar böyle bir oylama var. Lütfen herkes oyunu kullansın bu mesajın altına. Bana çok mantıklı gelmedi. Yarışmaya bir kontrol mekanizması lazım ama bu arabulucu şeklinde olmamalı.

gubsej:HAYIR
Süper olur Funda, ben geçen hafta hiç yapmadım.
Evet Fatma gaza getirir belki:)

daha iyi bir çözüm bulununcaya kadar olabilir aslında..ben evet diyorum kaptancım

benimde aralık hedefim 4 kg zeynepcim,böylece 7 li rakamları inş göreceğim :)
İnşalkah dilara yaza hep beraber 6 lı rakamları görürüz.
Fıstık gibi hatunlar olarak yaza hazır oluruz​

Kızlar herkese kolay gelsin. Ben şimdilik işime dönüyorum. Herkese güzel bir hafta diliyorum :)

Bu tarz tatlı rekabetler iyidir, insanı heveslendirir, karşılıklı motivasyonumuzu arttırır :) evet kardeşi takımışız onu da yeni öğrendim :)
Leyla hoşgeldin ben funda 29 yaşında 1.73 boyunda 92 kiloluk bir tosunum. 2 yıllık evliyim çocugum yok kamuda bilgsayar mühendisi olarak çalışıyorum.Umuyorum burada hep birlikte eğlenerek kilo verebiliriz.Hoşgeldin tekrardan.
günaydınlar.....
yoğun bir haftasonuydu benim için.uğrayamadım ama geçmişi okudum ne güzel muhabbet etmişsiniz
çoklu alıntılamalarda nasıl ...Allah Allah...önceden oluyordu..imdaaaattt
Gülnihal hoşgeldin canım değiştirmişler yine çözmeye çalışıyorum bende.Şu sağ köşede BB kod varya ben ordan yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…