ÖNERİ: Arabulucu kadrosu açılsın mı?
Not: Kadronun görev tanımı için:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1284#post-38059001
1. TAKIM => EVET / HAYIR
2. TAKIM => EVET / HAYIR
3. TAKIM => EVET / HAYIR
4. TAKIM => EVET / HAYIR
5. TAKIM => EVET / HAYIR
6. TAKIM => EVET / HAYIR
7. TAKIM => EVET / HAYIR
8. TAKIM => EVET / HAYIR
9. TAKIM => EVET / HAYIR
13. TAKIM => EVET / HAYIR
14. TAKIM => EVET / HAYIR
OYLAMA DETAYLARI:
Oylama 5 Aralık 2014 Cuma günü sona erecektir.
Sonuç oy çokluğu ile belirlenecektir.
(Takım sayısı / 2) + 1 formülü uygulanacaktır. Yani EVET / HAYIR oylarından birinin seçilebilmesi için 7 oy gerekmektedir.
Hangi film? Beğendin mi canım?Günaydon kızlar. Yazmıştım ama çıkmamış sanırım. Yada ben göremedim. Ebru ve funda sevgi pıtırcığı olmuşlar ve birbirlerine sevgileni ilan etmişler çok tatlı.
Bizde dün sinemaya gittik. Hadi inşallaha. Şu ara gösterimde çok iyi fimler yok ama fragmanlar çok iyiydi. Güzel filmler geliyor.
Ben de sabırsızlıkla bekliyordum Açlık Oyunlarını. İkinci bölüm çok havada kalmıztı. Demek son bölümü yeniden beklememiz gerekecek. Kitapları da süratle okumuştum.Günaydın canım hoşgeldin
İnstagramda sürekli reklamını yapıyordu Büşra hadi inşallah' ın. Nasıl dı beğendin mi? Benc açlık oyunları 3 e gitmek istiyorum. Eminim güzeldir ama iki part çekmişler yine. Sinir olmaya başladım bu iki partlara. Gerçi koskoca kitabı kısacık zamana sığdırmak çok zor ama yinede para tuzağı gibi geliyor bana. Alacakaranlık ve Harry Potter ın son bölümleri de iki part olmuştu.
Süper olur Funda, ben geçen hafta hiç yapmadım.Günaydınnnnnn efendimmm ben yenilendimmmm geldim haftasonu kaçamaklarrrr yaptım bir kızdım ki kendime anlatamam moralim bozuldu motivasyonum düştüKendi cezamı kestim önce yarım saatlik koşu yapıyordum.bu hafta 6 gün her gün 1 saatlik koşu yapacağım ancak dengelerim ve 1 gr kaçamak yaparsam + 30dk daha.
Aralığa girdik yeni ay yeni hedefler 1 ay için 5kg hedef koydum kendime 87 olacağım inşallah.Bol su bol spor ve sıfır kaçamakla yeni ayı bitirelim inşallah.Ebrucuğum bende takımın su ve sporlarını not alacağım bugunden itibaren bakalım sonucu nasıl etkiliyormuş ne dersin?
Merhaba Canan, hoş geldin. kaç kilosun, kaç kilo aldın hamilelikte.merhaba ebru ve butun 13.takim.
evet ben 13.tajkimda yarismistim ebru.cok iyi bi yarismaci degildim o zaman.hamilelik oncesiydi zaten biraz da o yuzden.ama simdi mecburum kilo vermeye,yoksa bi dolap kiyafetimin hicbirini bidaha giyemem.oglum 52 gunluk.emzirirken diyet yapanlar onderilerinizi bekliyorum..
Akkat:HayırKızlar böyle bir oylama var. Lütfen herkes oyunu kullansın bu mesajın altına. Bana çok mantıklı gelmedi. Yarışmaya bir kontrol mekanizması lazım ama bu arabulucu şeklinde olmamalı.
LAydLiNe : Hayır
O zaman kendimi tanıyatım. Adım Leyla. 30 yaşındayım ve bekarım, özel bir şirkette çalışıyorum ve İstanbul'da kardeşimle yaşıyorum. Hatta kardeşim de şu an 14. takımda zayıflamaya çalışıyor :)Hiç sorma canım ben hiç bir kitabıma kıyamam vermeye. Okunması için veririm ama yine de gözümün önünde durmaları daha iyi. Onlar benim bebeklerim
Bu arada kendimi tanıtayım sana. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. 32 yaşında iki çocuk annesi çalışan bir ev hanımıyım. Konya' da yaşıyorum. Sende bu şekilde kendini tanıtabilirsen eğer sevinirim.
Fatma hoşbuldum o zaman :) Memnun oldum :)Günaydınlar...
Umarım bu hafta telafi edersin.
Ladyheidi, grubumuza hoş geldin. Ben Fatma.
Spora başlayınca başlangıçta kilonun fazla çıkması normal.
Açlık Oyunları hem filmleri, hem kitapları sürekli aklımda ama bir türlü fırsat bulup ne kitaplarını ne filmlerini izleyebildim. En kısa zamanda ben de istiyorum filmini izlemeyi, tabi öncelikle 1 ve 2yi izlemem gerekiyor :)Ben de sabırsızlıkla bekliyordum Açlık Oyunlarını. İkinci bölüm çok havada kalmıztı. Demek son bölümü yeniden beklememiz gerekecek. Kitapları da süratle okumuştum.
Memnun oldum Leyla' cım. Desene kardeşinle sıkı rakip olacaksınız. Gerçi şuan 14. takım kardeş takımımız ama oldukça iddialı olacak sizin açınızdan.O zaman kendimi tanıyatım. Adım Leyla. 30 yaşındayım ve bekarım, özel bir şirkette çalışıyorum ve İstanbul'da kardeşimle yaşıyorum. Hatta kardeşim de şu an 14. takımda zayıflamaya çalışıyor :)
Fatma hoşbuldum o zaman :) Memnun oldum :)
Açlık Oyunları hem filmleri, hem kitapları sürekli aklımda ama bir türlü fırsat bulup ne kitaplarını ne filmlerini izleyebildim. En kısa zamanda ben de istiyorum filmini izlemeyi, tabi öncelikle 1 ve 2yi izlemem gerekiyor :)
Bu tarz tatlı rekabetler iyidir, insanı heveslendirir, karşılıklı motivasyonumuzu arttırır :) evet kardeşi takımışız onu da yeni öğrendim :)Memnun oldum Leyla' cım. Desene kardeşinle sıkı rakip olacaksınız. Gerçi şuan 14. takım kardeş takımımız ama oldukça iddialı olacak sizin açınızdan.
Önce kitabı okumalısın. Film daha yüzeysel, o nedenle kitabı önceden okuyunca daha keyifli olur.O zaman kendimi tanıyatım. Adım Leyla. 30 yaşındayım ve bekarım, özel bir şirkette çalışıyorum ve İstanbul'da kardeşimle yaşıyorum. Hatta kardeşim de şu an 14. takımda zayıflamaya çalışıyor :)
Fatma hoşbuldum o zaman :) Memnun oldum :)
Açlık Oyunları hem filmleri, hem kitapları sürekli aklımda ama bir türlü fırsat bulup ne kitaplarını ne filmlerini izleyebildim. En kısa zamanda ben de istiyorum filmini izlemeyi, tabi öncelikle 1 ve 2yi izlemem gerekiyor :)
Selam Gülnihal, iyi misin? Annen iyileşmedi mi? daha sık gel olur mu?günaydınlar.....
yoğun bir haftasonuydu benim için.uğrayamadım ama geçmişi okudum ne güzel muhabbet etmişsiniz
Tamam canım bi yere gitmiyorum burdayım artık:)Evet ya birinciyi de seçelim ben listeyi hazırlayayım aylık da bakma şansımız olur hem başlangıç kiloyu da not alırsam süpper olur.Tamamdır canım. Ama bir daha kaçamak bile yapsan seni buralarda görmek istiyorum kaybolmak yok. O zaman bol bol su içip bol bol spor yapmamız lazım. Bunlarında birincilerini seçelim takımda. Daha eğlenceli olur.
İnşallahh ebruuu çok istiyorum hem de çoook.Bence muhteşem olacak Funda. Yeter ki iste. Bak zamanla nasıl beğeneceksin kendini. Sen zayıfladıkça her yer düzelecek emin ol.
gubsej:HAYIRKızlar böyle bir oylama var. Lütfen herkes oyunu kullansın bu mesajın altına. Bana çok mantıklı gelmedi. Yarışmaya bir kontrol mekanizması lazım ama bu arabulucu şeklinde olmamalı.
Evet Fatma gaza getirir belki:)Süper olur Funda, ben geçen hafta hiç yapmadım.
merhabaa ben de bugun katildim gruba neler yapmam gerekiyor ilk gunum yediklerimi paylasmaya yarindan baslamayi dusunuyorum 170 boyunda 76 kiloyum istedigim sure zarfi boyunca cikolata ve hamur isinden uzak kalabiliyorum fakat yedigim yemeklerin porsiyonlarini kucultemiyor her seyin fazlasina kaciyorum meyvenin bile o yuzden diyetlerimde cok zor sonuclar aliyorum ama bunu degistirmek icin pazartesi yerine hemen ertesi gunu secip porsiyonlarimi kucultmeye basliyorum daha dogrusu denemeye basliyorumbugun pilates bandi da aldim evde egzersizlerime de baslayacagim ama ne tur hareketler yapmaliyim pek bilmiyorum yardimci olursaniz coook sevinirim
hoşgeldin canım.çok hevesli görünüyorsun.ben gülnihal.inşallah istediğin kiloya kolyca inersin.azmin daim olsun canım
Denerim canım..bende yazın taze nane,limon,tarçın karşımı içiyodum tadıda güzel oluyordu.
hımmm...ben de bunu deneyeyim...ama tarçın önemli, yoksa tatlı krizleriyle başedemiyorum.meselaa bi akşam buzdolabındaki herşeyi yemek işten bile değil
Günaydon kızlar. Yazmıştım ama çıkmamış sanırım. Yada ben göremedim. Ebru ve funda sevgi pıtırcığı olmuşlar ve birbirlerine sevgileni ilan etmişler çok tatlı.
Bizde dün sinemaya gittik. Hadi inşallaha. Şu ara gösterimde çok iyi fimler yok ama fragmanlar çok iyiydi. Güzel filmler geliyor.
biz de oğlumla yıldızlararası filmine gittik.o da çok güzelmiş
merhaba ebru ve butun 13.takim.
evet ben 13.tajkimda yarismistim ebru.cok iyi bi yarismaci degildim o zaman.hamilelik oncesiydi zaten biraz da o yuzden.ama simdi mecburum kilo vermeye,yoksa bi dolap kiyafetimin hicbirini bidaha giyemem.oglum 52 gunluk.emzirirken diyet yapanlar onderilerinizi bekliyorum..
hoşgeldin canım.ben gülnihal.Allah bebişine hayırlı güzel ömür versin.emzirirken diyet nasıl yapılır bilmiyorum ama senin işin bizimkinden zor olacak.Allah kolaylık versin canım
daha iyi bir çözüm bulununcaya kadar olabilir aslında..ben evet diyorum kaptancımKızlar böyle bir oylama var. Lütfen herkes oyunu kullansın bu mesajın altına. Bana çok mantıklı gelmedi. Yarışmaya bir kontrol mekanizması lazım ama bu arabulucu şeklinde olmamalı.
Kızlar herkese kolay gelsin. Ben şimdilik işime dönüyorum. Herkese güzel bir hafta diliyorum :)
Selam Gülnihal, iyi misin? Annen iyileşmedi mi? daha sık gel olur mu
annemi konyaya gönderdim fatmacım.arasıra kontrole gelecek.ama işte çalışırken kerşey haftasonuna kalıyor.buralara gelmeye vakit kalmıyor canım..
Leyla hoşgeldin ben funda 29 yaşında 1.73 boyunda 92 kiloluk bir tosunum. 2 yıllık evliyim çocugum yok kamuda bilgsayar mühendisi olarak çalışıyorum.Umuyorum burada hep birlikte eğlenerek kilo verebiliriz.Hoşgeldin tekrardan.Bu tarz tatlı rekabetler iyidir, insanı heveslendirir, karşılıklı motivasyonumuzu arttırır :) evet kardeşi takımışız onu da yeni öğrendim :)
günaydınlar.....
yoğun bir haftasonuydu benim için.uğrayamadım ama geçmişi okudum ne güzel muhabbet etmişsiniz
Gülnihal hoşgeldin canım değiştirmişler yine çözmeye çalışıyorum bende.Şu sağ köşede BB kod varya ben ordan yazıyorumçoklu alıntılamalarda nasıl ...Allah Allah...önceden oluyordu..imdaaaattt
Gülnihal hoşgeldin canım değiştirmişler yine çözmeye çalışıyorum bende.Şu sağ köşede BB kod varya ben ordan yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?