Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrikler ebru gururumuzsun:)ebru ilk yazan hangi kilomuz yarismaya basladigimiz ilk kilo mu?
Teşekkür ederim isterim tabi zaman zaman kilo vermem duraksayinca bir bunalım evresine giriyorum o süreçte çok ihtiyacim olacak
Zehra hosgeldin tatlim ben funda 29 yasindayim 1.73 boyunda 92 kiloyum.kamuda bilgisayar muhendisi olarak calismaktayim.insallah hep beraber guzel kilolar veririz.hosgeldin 13.takima.boyun ve kilonu yazdin mi zehra ben mi kacirdim?

Eneeeee kimse yooookk ben yemekten sonra 1 saat bekledim artik spor zamaniiii 1 saat yokum beni ozleyin anacigiiimmm:)poffff o kosu bandinda 1 saat gecer mi onu borekleri yerken dusunecektim de mi

Eneeeee kimse yooookk ben yemekten sonra 1 saat bekledim artik spor zamaniiii 1 saat yokum beni ozleyin anacigiiimmm:)poffff o kosu bandinda 1 saat gecer mi onu borekleri yerken dusunecektim de mi
Bu iki alıntının arasına nasıl yazıyoruz bilen var mı? Her dakika site değişiyor şaştım kaldım nasıl yazacağıma.

Evet canım ilk yazan yarışmaya ilk başladığımız kilo. Bu kilo hiç değişmiyor. İkinci üçüncü dördüncü kez yarışsan bile hep ilk girdiğin kilo kalıyor.

Keşke benimde koşu bandım olsa Funda. Tadını çıkart. Merak etme çok rahat geçer 1 saat. Benim yerime de yürü. Bende ip atlayıp mekik çekmeyi düşünüyorum. Yapınca yazarım.

Menüm çok kötü ama ben yinede yazmak istiyorum. Tam karar veriyorum her şey güzel olacak ama nedense bozuyorum. Ama bu kez spor yaparak dengeleyeceğim.

08:30 1 tane haşlanmış yumurta

12:30 2 yemek kaşığı zeytinyağlı yeşil fasulye
1 dilim fırında makarna (Dilim orta boydu)

16:00 küçük bir muzun yarısı

17:00 yarım paket peynirli çubuk
6 küçük kare bitter çikolata

19:30 1,5 minik ızgara köfte
1 tane küçük mandalina

Su ve sporu yatarken yazacağım.

Kızlar bugün kü menüm

sabah 9,30 2 dilim beyaz peynir,cay

öğle 3 haşlanmış baget,suyuyla çorba gibi hazırladım,1 küçük kase yoğurt

akşam 4 köfte

su 2 lt,45 dk spor

Kızlar bugün kü menüm

sabah 9,30 2 dilim beyaz peynir,cay

öğle 3 haşlanmış baget,suyuyla çorba gibi hazırladım,1 küçük kase yoğurt

akşam 4 köfte

su 2 lt,45 dk spor

Çok iyi bir menü. Su ve sporda öyle. Kahvaltını daha erken yapamıyor musun? Birde öğle ve akşam öğünlerinin saatleri de önemli. Yazmamışsın.

Bende akşamları üşünüyorum canım ama 4 aydır düzenli spor yapıyorum ve çol faydasını gördüm.sakın bırakma yürüyüşü koşu bandının olması büyük avantaj.

Çok iyi bir menü. Su ve sporda öyle. Kahvaltını daha erken yapamıyor musun? Birde öğle ve akşam öğünlerinin saatleri de önemli. Yazmamışsın.

Sabah otobüsüm geç geldiği için yapamadım erken kahvaltı ama en erken 9 gibi yapabiliyorum..öğle fix 12,30 - 13,00 yiyorum,akşamd 19,30 canım..

Hallettim cNım sağolasın

Kızlar bir oylama için mesaj paylaşmıştım. Cevap vermeyenler var. 1 evet gerisi hayır. Lütfen biran önce oy kullanmayanlarda kullansın. Ona göre paylaşım alanında takımımızın cevabını yazacağım.

Bu arada Özlem, Tuba, Gülnihal, Fatma ve yeni gelen üyeler hiç biri görünmüyor ortalıklarda. Neredesiniz kızlar? Biliyorsunuz dimi mesaj saymaya başladık. Bu kez kuralları uygulama konusunda son derece kararlıyım. Lütfen sizde gerekli hassasiyeti gösterin yoksa maalesef bizler için iyi şeyler olmayacak.

Ohhh beee metin editörü düzelmiş. Çok mutlu oldum.

Kim hazırladıysa eline saģlık. Kendimi sekizinci görünce çok mutlu oldum. Bu kadar verdim bir 10 kilodan daha kurtulabilsem harika olucak.
Bu arada hedef ilk onda 5 kişi olalım hadi bakalım.

HAYIR

Kim hazırladıysa eline saģlık. Kendimi sekizinci görünce çok mutlu oldum. Bu kadar verdim bir 10 kilodan daha kurtulabilsem harika olucak.
Bu arada hedef ilk onda 5 kişi olalım hadi bakalım.

Dile kolay canım tam tamına 16 kilo vermişsin. Çok süper bir kilo. Resim atsana Zeynep profiline. Arada çok büyük bir fark var. Bende görmek istiyorum. Yüzünü kapatıp atabilirsin buraya. Yüzünü kapatamazsan da profiline at sadece arkadaşların görebilsin.

Teşekkür için Püsküüt e yeni nickiyle seaBahAR a teşekkür edebilirsin.

Canim maşallah size. Ben kücükle uğraş. Büyüye ders çalıştır . En son evi topla yat derken 1 oluyor. Sabah 6 da kalk. Yürüyüş yapmaya vakit bulamıyorum. Çok imreniyorum yürüyüş yapanlara.

Ebrucum inan teknoloji ile aram çok kötü. O yüzden ekleyebilirsem eklerim. Denerim.

Dilaracım sen yanlışlıkla engellemiş olabilir misin Ebru'yu. O aktif bir şekilde burada. Başka göremediklerin de var mı?
Eki Görüntüle 1321624 Kizlar yarisanlari girdim listeye duzenli yazacaksaniz girmek isteyenleri ekleyebilirim.
Ellerine sağlık.Harika olmuş.
Ebru bizibm kardeş takım 5.takım mı 14.takım mı? Ayrıca kuralları ara ara hatırlatmakta iyi oluyor..
Ben dizi yada film izliyorum koşu bandında. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
2 quote arasına yazarsan olur.

Çok kötü değil Ebru, fırında makarna hariç.

Sabah otobüsüm geç geldiği için yapamadım erken kahvaltı ama en erken 9 gibi yapabiliyorum..öğle fix 12,30 - 13,00 yiyorum,akşamd 19,30 canım..
Nihayet mesajlarıma cevap verebiliyorsun çok mutlu oldum yaaaaa

Canim maşallah size. Ben kücükle uğraş. Büyüye ders çalıştır . En son evi topla yat derken 1 oluyor. Sabah 6 da kalk. Yürüyüş yapmaya vakit bulamıyorum. Çok imreniyorum yürüyüş yapanlara.
Ben bu hafta yürüyemiyorum canım da birazdan başlayacağım ip atlamaya. Az önce yatırdım ufaklığı. Uyku eğitimi işe yarıyor çok şükür. İlk başladığımda 22:00 de yatıyordu bugün 21:15 te uyudu. Zamanla 20:30 a kadar çekmeyi düşünüyorum. Tavsiye ederim. Hem senin için hem bebek için çok faydalı.

Site üzerinde oynama yapıyorlar canım sen denk gelmedin galiba ikili alıntı yapılamıyordu. Daha doğrusu araya yazılamıyordu. Şimdi düzeldi benimkisi. Bizde üç tane kardeş takım var canım. Karar defterini okudun mu? Orayı oku lütfen. Hatta mümkünse herkes okusun. Yarışma ile ilgili temel kurallar var.

Kızlar çoklu alıntı yapamıyorum ben. Siz yapabiliyormusunuz.
Sanırım seninkisi henüz düzelmedi. Gidip geliyor sitenin yeni sistemi.

Menümü yazayım.
Sabah 6.30
1 domates
1 kk peynir
1 dilim dkmek

Ögle 13.30
1 tabak brokoli
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 16.00
1 bardak sütlü nescafe

Akşam 19.00
4 tane çinekop ve bol salata
Çinekopları az yağda kızarttım. Ev halkı öğle seviyor diye yaptım.

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…