Menümü yazayım.
Sabah 6.30
1 domates
1 kk peynir
1 dilim dkmek
Ögle 13.30
1 tabak brokoli
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 bardak sütlü nescafe
Akşam 19.00
4 tane çinekop ve bol salata
Çinekopları az yağda kızarttım. Ev halkı öğle seviyor diye yaptım.
2 litre su
hoşgeldin zehraa :) ben ece 20 yaşındayım :)Isim fatma zehra 29 yaşındayım 4 yillikevliyim bir oğlum var adiyamanda yasiyorum calisiyorum muhasebeciyim yeni üyeyim memnun oldum
çözmüştüm ama zor oluyordu düzelmesi iyi olmuş :)Bu iki alıntının arasına nasıl yazıyoruz bilen var mı? Her dakika site değişiyor şaştım kaldım nasıl yazacağıma.
makarna** kraker** çikolata üstüne bir de muz var.. En azından bu sefer menü yazılmış, fazladan sadece peynirli çubuk kalıyor canım.. dilerim su ve sporu unutmazsınMenüm çok kötü ama ben yinede yazmak istiyorum. Tam karar veriyorum her şey güzel olacak ama nedense bozuyorum. Ama bu kez spor yaparak dengeleyeceğim.
08:30 1 tane haşlanmış yumurta
12:30 2 yemek kaşığı zeytinyağlı yeşil fasulye
1 dilim fırında makarna (Dilim orta boydu)
16:00 küçük bir muzun yarısı
17:00 yarım paket peynirli çubuk
6 küçük kare bitter çikolata
19:30 1,5 minik ızgara köfte
1 tane küçük mandalina
Su ve sporu yatarken yazacağım.
karar defterinin linkini kopyalıyorum şimdi takıma.. en sondaki mesajı dikkate almaları gerek çünkü güncellenmeye devam ediliyor sürekli..Site üzerinde oynama yapıyorlar canım sen denk gelmedin galiba ikili alıntı yapılamıyordu. Daha doğrusu araya yazılamıyordu. Şimdi düzeldi benimkisi. Bizde üç tane kardeş takım var canım. Karar defterini okudun mu? Orayı oku lütfen. Hatta mümkünse herkes okusun. Yarışma ile ilgili temel kurallar var.
Sanırım seninkisi henüz düzelmedi. Gidip geliyor sitenin yeni sistemi.
bunu okuyunca bende susadımKızlar bu arada su ve spor yarışmamız başladı biliyorsunuz dimi? Bugünden itibaren. Böyle yazdım yaaa hemen gidip suyumu içip geleyim.
hoşgeldin zehraa :) ben ece 20 yaşındayım :)
çözmüştüm ama zor oluyordu düzelmesi iyi olmuş :)
makarna** kraker** çikolata üstüne bir de muz var.. En azından bu sefer menü yazılmış, fazladan sadece peynirli çubuk kalıyor canım.. dilerim su ve sporu unutmazsın
karar defterinin linkini kopyalıyorum şimdi takıma.. en sondaki mesajı dikkate almaları gerek çünkü güncellenmeye devam ediliyor sürekli..
Benim en büyük sırrım 13. Takım Zehra. Buradaki motivasyonu başka hiç bir yerde bulamadım. Buradaki asıl amacımız verdiğimiz kiloyu sağlıklı bir şekilde vermek ve yanlış olan beslenme alışkanlıklarımızı düzeltmek. Bunları yaptığımız zaman zaten kilolar kendiliğinden gidiyor. Bu arada kendi topiğine yazmaya devam da edebilirsin. Hiç bir sakıncası yok. Ama daha çok burada takımla birlikte olursan daha çok sevinirim.
Günlük menülerimizi gün sonunda sabah öğle akşam ve ara şeklinde yazıyoruz. Öğünlerin yanına mutlaka saatlerimizi ekliyoruz. Günlük en az 2,5-3 lt su içmeye çalışıyoruz. Ayrıca yapabilirsek spor ekliyoruz. Senin şuan kilonun biraz fazla olması nedeniyle sporu sadece yürüyüş olarak yapman daha faydalı olur. Mümkünse günde en az 30 dk tempolu yürü.
Tebrikler ebru gururumuzsun:)ebru ilk yazan hangi kilomuz yarismaya basladigimiz ilk kilo mu?
Zehra hosgeldin tatlim ben funda 29 yasindayim 1.73 boyunda 92 kiloyum.kamuda bilgisayar muhendisi olarak calismaktayim.insallah hep beraber guzel kilolar veririz.hosgeldin 13.takima.boyun ve kilonu yazdin mi zehra ben mi kacirdim?
inş şimiden sevdim ortamı ben besllenme şeklimi yazayım ama biraz dengesiz ve düzensiz olsun yinede yazarım tecrubeli arkadaşlardan tavsiye almış olurum günlük bir saat yürüyebiliyorum ama su içemiyorum kışın insan çok zorlanıyo 1litre felan içiyodum artırayım o zaman
Menüm:
10.00: 2 dl salatalık, 1 dl domates, 2 kk peynir, çeyrek simit şekersiz çay
13.25: 3 yk nohut, 4 yk mercimek çorba
17.45: yr kase şehriye çorba, 1 dl rosto köfte, 1 kase yoğurt
1 lt su, 45 dk orta tempo yürüyüş
yazmalısın zaten canım :)Menü konusunda haklısın resmen rezalet. Öğle yemeğinde makarnayı bir nevi mecburiyetten yedim. Yeşil fasulye çok kötüydü. Çatalla tırtıkladım. Makarna ve muzdan başka yiyecek bişey yoktu menüde. Muzu normalde küçük kızıma verdim yarısını ancak yiyebildi ufaklık. Zaten küçük almıştım. Geri kalanını ara öğün yapayım dedim. Eve geldiğimde hazırda yemek olmayınca allah ne verdiyse saldırdım. Kısacası kendimi aç bıraktığım ve glisemik indeksi yüksek yiyecekler tükettiğim için kaçamak yaptım. Bir daha olmayacak inşallah. Menümü de kendimle yüzleşmek için bilerek yazdım.
yarım litre içtiğim günlere göre daha iyi ama ben zorluyorum kendimi..Gayet güzel bir menü ama su çok az olmuş Ece. Yatmadan mutlaka artırmaya çalış. Ayrıca yarışmayı da unutma.
Kızlar çokk köttüüü bir gün oldu rezalett,,,menü yazmak istemiyorum
ne desem kendime azzz,,,ama inşallah aralık ayı benim olacakkkk....31 aralıkta kilommm 77.50 olacakkk inşallahhhh....
benim menum
sabah 9 gibi bir elma yedim işe geç kaldığım için kahvaltı yapmadım
öğlen 1gibi 3 kaşık bulgur pilavı yedim menüde o vardı :)
akşam 4 gibi 1 dilim kepek ekmeği bir kase yoğurt yedim,
buraya kadar iyide bundan sonrası fena,
misafirlikteydim bir dilim kek çok azda köfte yedim ama şu an bu gece kaçamagından dolayı içimde bir vijdan azabı ve sızı var((
hiç su içmedim 5 6 bardak çay içtim
1 saat yürüyüş bandında yürüdüm
50 tane mekik çektim
eleştiiriye açığım :)
Hahahaaayytt sporumu yaptim kiii suratim suan kipkirmiziiii bana kirmizi cooook yakisiyorrr.
Sabah 7.10
1 haslanmis yumurta
1 c.b nescafe
1 turk kahvesi sade
Ogle 12.30
Hicbiseeeyy yiyemedim sabah ki yumurta perisan etti beni boooggg
1 bardak bitki cayi
Aksam 18.40
1.5 badak ayran
Az zeytinli cevizli maydonozlu salata
Tavuk sote 7-8 kasik
1 soda icecegim simdi
3.5lt bulacak su gunduz 2 lt icmistim sporda 1 lt yatana kadar da 0.5 lt icerim spor 1 saat tempolu yuruyus interval yapti m iyi terledim 100 ipEki Görüntüle 1321985 Eki Görüntüle 1321986
Ama ben seni taniyorumm ece:)ceee deyip kaciyosun acikcasi menuye yorum yapacak potansiyelde degilim ondan cekingenligim.ben funda memnun oldum:)Bugün sanki biraz tembeldim gibi geldi.. Ama kendime kurallar yazdım birazdan etüt odasına gidip onlarla ilgileneceğim. Düşünüp hedef saptayacağım sonra yatar kitap okurum biraz.. Bilgisayar yanımda olursa gelirim sohbetlere.. Bu arada funda hariç kimse hediye konusunda bir şey dememiş.. Bu arada özellikle hepbera ve gubsej (isimleri yine hatırlayamadım özür dilerim kızlar) mesajlarımı beğenmekten öte bir adım bile gitmiyorlar.. Konuşmadığım o kadar çok kimse var ki.. bundan snra bende dikkat edip bu kişilere mesaj atıp hal hatır sorucam kaynaşmak gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?