Tatlım yediklerin çok iyi de senin kilonda birisi için çok az. Normalde bir dilim keke bile çok kızarım ama menü geneline göre kötü görünmüyor. Ama çok az yemişsin. Diyetisyene gittin mi? Gitmediysen sana bir liste verebilirim. Diyetisyen listesi. Çünkü bu şekilde yanlış ve sağlıksız beslenmiş oluyorsun. Bu yediklerinle ben bile doymam.
Su içmelisin mutlaka. Çayı nasıl içiyorsun? Şekerli mi? Spor çok iyi.
Canım daha yeni geldin o yüzden uyarı olarak söyleyeceğim bu seferlik..benim menum
sabah 9 gibi bir elma yedim işe geç kaldığım için kahvaltı yapmadım
öğlen 1gibi 3 kaşık bulgur pilavı yedim menüde o vardı :)
akşam 4 gibi 1 dilim kepek ekmeği bir kase yoğurt yedim,
buraya kadar iyide bundan sonrası fena,
misafirlikteydim bir dilim kek çok azda köfte yedim ama şu an bu gece kaçamagından dolayı içimde bir vijdan azabı ve sızı var((
hiç su içmedim 5 6 bardak çay içtim
1 saat yürüyüş bandında yürüdüm
50 tane mekik çektim
eleştiiriye açığım :)
hediye konsunda çok iyi değilimdir Ececim, o nedenle yazmadım birşey.Bugün sanki biraz tembeldim gibi geldi.. Ama kendime kurallar yazdım birazdan etüt odasına gidip onlarla ilgileneceğim. Düşünüp hedef saptayacağım sonra yatar kitap okurum biraz.. Bilgisayar yanımda olursa gelirim sohbetlere.. Bu arada funda hariç kimse hediye konusunda bir şey dememiş.. Bu arada özellikle hepbera ve gubsej (isimleri yine hatırlayamadım özür dilerim kızlar) mesajlarımı beğenmekten öte bir adım bile gitmiyorlar.. Konuşmadığım o kadar çok kimse var ki.. bundan snra bende dikkat edip bu kişilere mesaj atıp hal hatır sorucam kaynaşmak gerek..
Bence menünü yazmalısın canım.. 31 aralıktaki hedefini düşünKızlar çokk köttüüü bir gün oldu rezalett,,,menü yazmak istemiyorum
ne desem kendime azzz,,,ama inşallah aralık ayı benim olacakkkk....31 aralıkta kilommm 77.50 olacakkk inşallahhhh....
Canım daha yeni geldin o yüzden uyarı olarak söyleyeceğim bu seferlik..
sabahı olabildiğince iyi kurtardığını düşünüyorum ama unutma kahvaltıyı sağlam yapmalısın. bunu seni tok tutar diyerek açıklamıyorum.. Tok tutar ve tüm gün psikolojini bastırır.. fazladan vicdan yaptırır ve frenler seni..
öğle az olmuş, bulguru zamanla çıkarmalısın zaten ama şu an başlangıç düzenlemesindesin şimdilik idare eder.
akşam akşam öğünü gibi olmamış zaten, kek fazla olmuş köfte ne kadar köfte, hiç su olmaması berbat buna acil çözüm bulmalısın yarışmayı hatırla..5-6 bardak çay fazla olabilir dikkat et,
yürüyüş ve mekik bunlardan köfte (miktarına göre bir kısmını) eğer köfteden kurtarırsa kekin de bir kısmını idare edebilir. Ama Unutma Başlangıç olduğu için. Yanlış Olanlara dikkat çektim ki neye göre toparlamalısın bil.. Acımasız bir şey varsa şimdiden özür dilerim..
bende senin gibiyimdir :) cevap için sağol, o kadar alamam heralde ama güzel fikir yinede :) biraz titizdir gerçi o konularda her şeyi beğenmez..hediye konsunda çok iyi değilimdir Ececim, o nedenle yazmadım birşey.Ama bana ne alınmasını isterdim diye düşünür öyle alırım hediyeleri. Karar veremediğim için de saatlerce dolaşırım ama . En son arkadaşımın doğum gününe portföy çanta almıştım.
ay şimdi kafama takıldı, gece bunu düşünür dururum ben :) kaç tl lik birşey almayı düşünüyorsun?bende senin gibiyimdir :) cevap için sağol, o kadar alamam heralde ama güzel fikir yinede :) biraz titizdir gerçi o konularda her şeyi beğenmez..
benim menum
sabah 9 gibi bir elma yedim işe geç kaldığım için kahvaltı yapmadım
öğlen 1gibi 3 kaşık bulgur pilavı yedim menüde o vardı :)
akşam 4 gibi 1 dilim kepek ekmeği bir kase yoğurt yedim,
buraya kadar iyide bundan sonrası fena,
misafirlikteydim bir dilim kek çok azda köfte yedim ama şu an bu gece kaçamagından dolayı içimde bir vijdan azabı ve sızı var((
hiç su içmedim 5 6 bardak çay içtim
1 saat yürüyüş bandında yürüdüm
50 tane mekik çektim
eleştiiriye açığım :)
Bugün sanki biraz tembeldim gibi geldi.. Ama kendime kurallar yazdım birazdan etüt odasına gidip onlarla ilgileneceğim. Düşünüp hedef saptayacağım sonra yatar kitap okurum biraz.. Bilgisayar yanımda olursa gelirim sohbetlere.. Bu arada funda hariç kimse hediye konusunda bir şey dememiş.. Bu arada özellikle hepbera ve gubsej (isimleri yine hatırlayamadım özür dilerim kızlar) mesajlarımı beğenmekten öte bir adım bile gitmiyorlar.. Konuşmadığım o kadar çok kimse var ki.. bundan snra bende dikkat edip bu kişilere mesaj atıp hal hatır sorucam kaynaşmak gerek..
Menünü yaz lütfen Gönül. Çok iyi geliyor kendinle yüzleşmek. Ve eminim yarın yine kötü menü yazmamak için daha iyi besleneceğine inanıyorum.
Bence menünü yazmalısın canım.. 31 aralıktaki hedefini düşün
çay yerine su iç canım, çay kahve vb şeyler vücudu susuz bırakır.. şimdiden başarılarYoo acımasız bulmadim eleştiriye açigim doğru beslensem zaten bu kiloya çıkmazdım işte sabahın acısını akşam çıkardım haklısın şu için zorlamam lazım kendimi çay is yerinde çok iciyorum onuda bitki çayın çeviricem inş tsk ederim tavsiyeleri icin
canım menüye bakmıyorum bile kaçamak yoksa tamamdır.. bende abur cubur yok yazıp üstüne kocaman çarpı atıyorum, son yediğim tarih ve saati atıp dolabımın üstüne asıyorum.. her geçen gün ayrı bir gurur kaynağı haline geliyor, ve git gide yediklerime de dikkat eder oluyorum.. Daha fazla eksi görme hırsına kapılıyorum ve böylece sporu aksatmıyorum.. o nedenle bugünkü başlangıcını yürekten tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim..kızlar dün gece söz vermiştim ağzıma yasak hiçbirşeyi sürmeyeceğim diye.
Bugün ilk günüm ve bunu başardım.
Spor ve su konusunda zayıf kaldım ama yarın o konu ile de ilgileneceğim. Bir de bugünden sonra yatma saatime dikkat edeceğim.
Başım çok ağrıyor ve şiddetli üşüyorum, hasta mı olacağım acaba. Menümü paylaşıp yatacağım o nedenle. Msjlarınızı alıntılayamasam da hepsini okudum, hepinizi seviyorum.
10:30 uyanış
11:00 2 yumurta+1 yk tb unlu krebimsi birşey.
14:00 1 dlm ekmek, yarım porsiyon patlıcan yemeği
17:00 1 mandalina
19:00 1 dlm ekmek, 1 porsiyon haşlanmış tavuk, marul
1 yada 1,5 lt su. spor yok.
Merhabalar canım adın zehra sanırım,, ben de gönül. 78 ile izne ayrıldım. şimdi de aldığım o 3 kiloyu vermeye çalışyorum takıma girmek için..hoşgeldin aramıza..bizleri çok seveceksin...
Hosbulduk canım memnun oldum valla şimdiden sevdim çok sıcakkanlı insanlarsiniZ
15-20 tl canım :)ay şimdi kafama takıldı, gece bunu düşünür dururum ben :) kaç tl lik birşey almayı düşünüyorsun?
Sadece bunlarsa çok da kötü değil tadelle kötü olmuş gerisi ve saatler iyi su az olmuş, spor olmaması fena..canım ben hediyeyi kime alacaksın çok takip edemedim ama ben albüm hediye etmeyi seviyorum. güzel albümlere bakabilirsin..
peki ebrucum yazıyorum....
sabah 08.00
yarım poğaca
5 dilim kaşar peynir
2 haşlanmış yumurta
1 tane tadelle
öğlen 12.30
1 salaalık
1 domates
1 kase yoğurt
akşam 19.00
kendi yağında pişmiş 2 but
çeyrek ekmek
1 kase yoğurt
tutamıyorum kendimi, deli gibi yiyorumm
su da cok ıcmedım 1.5 lt var yok
spor da yok
Canım evet haklısın uzun bir yol var.. Daha dikkatli olurum..Ece cım Zehra nın kilosu bize göre yüksek menü değerlendirirken daha dikkatli olmamız lazım çünkü önünde uzun bir yol var
çektim :)eceee yazdımm, bide utanmadan yazdım, hep bir araya gelip saçımı çekebilirsiizz
Funda' cım bende okumak istiyorum kitabını. Bana da gönder lütfen. Cilalamana bile gerek yok ben her türlü okurum.
Hiç sorma canım ben hiç bir kitabıma kıyamam vermeye. Okunması için veririm ama yine de gözümün önünde durmaları daha iyi. Onlar benim bebeklerim
Günaydon kızlar. Yazmıştım ama çıkmamış sanırım. Yada ben göremedim. Ebru ve funda sevgi pıtırcığı olmuşlar ve birbirlerine sevgileni ilan etmişler çok tatlı.
Bizde dün sinemaya gittik. Hadi inşallaha. Şu ara gösterimde çok iyi fimler yok ama fragmanlar çok iyiydi. Güzel filmler geliyor.
Günaydın canım hoşgeldin
İnstagramda sürekli reklamını yapıyordu Büşra hadi inşallah' ın. Nasıl dı beğendin mi? Benc açlık oyunları 3 e gitmek istiyorum. Eminim güzeldir ama iki part çekmişler yine. Sinir olmaya başladım bu iki partlara. Gerçi koskoca kitabı kısacık zamana sığdırmak çok zor ama yinede para tuzağı gibi geliyor bana. Alacakaranlık ve Harry Potter ın son bölümleri de iki part olmuştu.
Kızlar böyle bir oylama var. Lütfen herkes oyunu kullansın bu mesajın altına. Bana çok mantıklı gelmedi. Yarışmaya bir kontrol mekanizması lazım ama bu arabulucu şeklinde olmamalı.
LAydLiNe : Hayır
kız bu ne hiç yemeyeydin o saatte değilde daha önce yeseydin keşke fıstıkları
ay ne güzel hayallermuhteşem addams ailesi demişsin bir filmde falan mı bilmiyorum da ben
Ay onları konuşalım bencedee :) ne gibi deneyler kanıtlar bunlaar :)
Eki Görüntüle 1321624 Kizlar yarisanlari girdim listeye duzenli yazacaksaniz girmek isteyenleri ekleyebilirim.
Isim fatma zehra 29 yaşındayım 4 yillikevliyim bir oğlum var adiyamanda yasiyorum calisiyorum muhasebeciyim yeni üyeyim memnun oldum
Ebru nasıl yaptın uyku eğitimini. Bir kaç tüyo bekliyorum. Deniyeyim bakalım ben de. Yoksa böyle iptal oluyoruz.Nihayet mesajlarıma cevap verebiliyorsun çok mutlu oldum yaaaaa
Ben bu hafta yürüyemiyorum canım da birazdan başlayacağım ip atlamaya. Az önce yatırdım ufaklığı. Uyku eğitimi işe yarıyor çok şükür. İlk başladığımda 22:00 de yatıyordu bugün 21:15 te uyudu. Zamanla 20:30 a kadar çekmeyi düşünüyorum. Tavsiye ederim. Hem senin için hem bebek için çok faydalı.
Küćuğüm erken uyursa 25 dk yürürüm.Afiyet olsun çok güzel bir menü. Su da öyle. Spor yok mu? Yoksa işlerin bittikten sonra şöyle 15-20 dk yap bişeyler. İyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?