Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar mesaj saymaya bugün başladık. En son mesajlarınızı yazdıktan sonra lütfen sayıp öyle çıkın. Ya da en geç ertesi gün 12:00 ye kadar herkes mesaj sayısını yazsın. Yoksa 0 geçer. Kötü olur. Ben spora çufçufluyorum. Görüşmek üzere....

Çayı şekersiz iciyorum diyetisyene gitmedim bir listeye göre gitmiyorum açıkçası varsa bir diyet tavsiyen uygulamaya çalışayım benim tiroidim olduğu için metobolizmam çok yavaş çalışıyo o yüzden az tuttum listeyi yinede sağlıksız demi haklısın listeyi bir gorebilirmiyim

Canım daha yeni geldin o yüzden uyarı olarak söyleyeceğim bu seferlik..
sabahı olabildiğince iyi kurtardığını düşünüyorum ama unutma kahvaltıyı sağlam yapmalısın. bunu seni tok tutar diyerek açıklamıyorum.. Tok tutar ve tüm gün psikolojini bastırır.. fazladan vicdan yaptırır ve frenler seni..
öğle az olmuş, bulguru zamanla çıkarmalısın zaten ama şu an başlangıç düzenlemesindesin şimdilik idare eder.
akşam akşam öğünü gibi olmamış zaten, kek fazla olmuş köfte ne kadar köfte, hiç su olmaması berbat buna acil çözüm bulmalısın yarışmayı hatırla..5-6 bardak çay fazla olabilir dikkat et,
yürüyüş ve mekik bunlardan köfte (miktarına göre bir kısmını) eğer köfteden kurtarırsa kekin de bir kısmını idare edebilir. Ama Unutma Başlangıç olduğu için. Yanlış Olanlara dikkat çektim ki neye göre toparlamalısın bil.. Acımasız bir şey varsa şimdiden özür dilerim..

hediye konsunda çok iyi değilimdir Ececim, o nedenle yazmadım birşey. Ama bana ne alınmasını isterdim diye düşünür öyle alırım hediyeleri. Karar veremediğim için de saatlerce dolaşırım ama . En son arkadaşımın doğum gününe portföy çanta almıştım.

Yoo acımasız bulmadim eleştiriye açigim doğru beslensem zaten bu kiloya çıkmazdım işte sabahın acısını akşam çıkardım haklısın şu için zorlamam lazım kendimi çay is yerinde çok iciyorum onuda bitki çayın çeviricem inş tsk ederim tavsiyeleri icin

kızlar dün gece söz vermiştim ağzıma yasak hiçbirşeyi sürmeyeceğim diye.
Bugün ilk günüm ve bunu başardım.

Spor ve su konusunda zayıf kaldım ama yarın o konu ile de ilgileneceğim. Bir de bugünden sonra yatma saatime dikkat edeceğim.

Başım çok ağrıyor ve şiddetli üşüyorum, hasta mı olacağım acaba. Menümü paylaşıp yatacağım o nedenle. Msjlarınızı alıntılayamasam da hepsini okudum, hepinizi seviyorum.

10:30 uyanış
11:00 2 yumurta+1 yk tb unlu krebimsi birşey.

14:00 1 dlm ekmek, yarım porsiyon patlıcan yemeği

17:00 1 mandalina

19:00 1 dlm ekmek, 1 porsiyon haşlanmış tavuk, marul

1 yada 1,5 lt su. spor yok.

bende senin gibiyimdir :) cevap için sağol, o kadar alamam heralde ama güzel fikir yinede :) biraz titizdir gerçi o konularda her şeyi beğenmez..

bende senin gibiyimdir :) cevap için sağol, o kadar alamam heralde ama güzel fikir yinede :) biraz titizdir gerçi o konularda her şeyi beğenmez..
ay şimdi kafama takıldı, gece bunu düşünür dururum ben :) kaç tl lik birşey almayı düşünüyorsun?

Merhabalar canım adın zehra sanırım,, ben de gönül. 78 ile izne ayrıldım. şimdi de aldığım o 3 kiloyu vermeye çalışyorum takıma girmek için..hoşgeldin aramıza..bizleri çok seveceksin...

canım ben hediyeyi kime alacaksın çok takip edemedim ama ben albüm hediye etmeyi seviyorum. güzel albümlere bakabilirsin..

Menünü yaz lütfen Gönül. Çok iyi geliyor kendinle yüzleşmek. Ve eminim yarın yine kötü menü yazmamak için daha iyi besleneceğine inanıyorum.

peki ebrucum yazıyorum....

sabah 08.00
yarım poğaca
5 dilim kaşar peynir
2 haşlanmış yumurta
1 tane tadelle

öğlen 12.30
1 salaalık
1 domates
1 kase yoğurt

akşam 19.00
kendi yağında pişmiş 2 but
çeyrek ekmek
1 kase yoğurt

tutamıyorum kendimi, deli gibi yiyorumm
su da cok ıcmedım 1.5 lt var yok
spor da yok

Ece cım Zehra nın kilosu bize göre yüksek menü değerlendirirken daha dikkatli olmamız lazım çünkü önünde uzun bir yol var

01.12 mesaj sayım 11

mesaj sayılarını ben not tutacağım lütfen siteden çıkmadan önce herkes göndersin. iyi geceler..

çay yerine su iç canım, çay kahve vb şeyler vücudu susuz bırakır.. şimdiden başarılar
canım menüye bakmıyorum bile kaçamak yoksa tamamdır.. bende abur cubur yok yazıp üstüne kocaman çarpı atıyorum, son yediğim tarih ve saati atıp dolabımın üstüne asıyorum.. her geçen gün ayrı bir gurur kaynağı haline geliyor, ve git gide yediklerime de dikkat eder oluyorum.. Daha fazla eksi görme hırsına kapılıyorum ve böylece sporu aksatmıyorum.. o nedenle bugünkü başlangıcını yürekten tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim..

ay şimdi kafama takıldı, gece bunu düşünür dururum ben :) kaç tl lik birşey almayı düşünüyorsun?
15-20 tl canım :)
Sadece bunlarsa çok da kötü değil tadelle kötü olmuş gerisi ve saatler iyi su az olmuş, spor olmaması fena..
Ece cım Zehra nın kilosu bize göre yüksek menü değerlendirirken daha dikkatli olmamız lazım çünkü önünde uzun bir yol var
Canım evet haklısın uzun bir yol var.. Daha dikkatli olurum..
eceee yazdımm, bide utanmadan yazdım, hep bir araya gelip saçımı çekebilirsiizz
çektim :)

Aman oku oku bitmedi, ben de yazayım dedim artık.

Öyle olmuyor işte, insanın içine sinmiyor. :) Bitsin isteyen herkese göndereceğim. Zaten o kadar emek verdikten sonra self-publishing yöntemiyle yayınlarım hiç olmazsa.

Ben sevdiğim kitaplara hiç kıyamam. Başkasına vermek zorunda kalsam bile içim sızlar (ki yakın biri değilse zaten bir bahane söyleyiveririm. ). Anca gereksiz bulduklarımı veririm ona buna... Çok gereksizleri ve kötü olduğunu düşündüklerimi de kütüphanelere falan vermem, yazık olur vaktini kaybeden insanlara...

Ben Evliya Çelebi'ye gitmek istiyordum ama bir türlü yakınlarıma gelmedi ya... Çok güzele benziyordu oysa ki...

Eee, para kazanmak için son şansları, tabi 2 part çekerler. Bazı filmlere gidiyor, bazılarına gitmiyor ama 2 part.
Harry Potter iyi ki 2 parttı, bir filmde bitmesi yazık olurdu. Ama Açlık Oyunlarını iki parta yayınca biraz uzatacaklar bence... O kadar uzatılabilecek gibi değildi kitap ya da ben tam hatırlamıyorum. Çok absürd durmaz ama bazı yerler mutlaka uzatma duracaktır.

Kızlar böyle bir oylama var. Lütfen herkes oyunu kullansın bu mesajın altına. Bana çok mantıklı gelmedi. Yarışmaya bir kontrol mekanizması lazım ama bu arabulucu şeklinde olmamalı.

LAydLiNe : Hayır

Çok mantıksız, gereksiz. O iş kaptanın işi. Bir takım kaptanıyla iletişim kuramıyorsa zaten ortada büyük bir sorun var demektir, arabulucuyla falan olmaz o işler. Sağlıksız ve bölücü bir uygulama. Benden de "hayır".

Ne bileyim kız, bulunca yiyiverdim.

Ben Fox Kids'te izlemiştim yıllar önce dizisini... Ama başka versiyonları da vardı. Netten bakabilirsin.

Konuşalım valla.

Eki Görüntüle 1321624 Kizlar yarisanlari girdim listeye duzenli yazacaksaniz girmek isteyenleri ekleyebilirim.

Ben o listeye girmeyeyim canım. Spor yapmıyorum zaten. Ama güzel bir uygulama, teşekkür ederim bununla ilgilendiğin için. :)

Isim fatma zehra 29 yaşındayım 4 yillikevliyim bir oğlum var adiyamanda yasiyorum calisiyorum muhasebeciyim yeni üyeyim memnun oldum

Merhaba Zehra. :)
Ben de Funda, yaş 27, istanbuldayım.

Ebru nasıl yaptın uyku eğitimini. Bir kaç tüyo bekliyorum. Deniyeyim bakalım ben de. Yoksa böyle iptal oluyoruz.

Kızlar bu mesajla birlikte 15 oluyor mesajım 01.12.14 ;;;; 00.00 dan bu saate dek.. Eğer fundanın sohbetine dalmazsam çıkıyorum gelmeyebilirim iyi geceler herkese :) :)

Afiyet olsun çok güzel bir menü. Su da öyle. Spor yok mu? Yoksa işlerin bittikten sonra şöyle 15-20 dk yap bişeyler. İyi olur.
Küćuğüm erken uyursa 25 dk yürürüm.
Ama düzene sokmam lazım. Uykusu düzenli olsa sabah erken kalkarım ama çok sık uyanıyor. Geçen gece saydım bir gece de tam 34 kere uyanmış. Gece uyumuyoruz biz ebru. Ne yaptıysak çözüm bulamadık. En büyük sorunum ugkusuzluk aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…