Fatma menün güzel canım.kızlar dün gece söz vermiştim ağzıma yasak hiçbirşeyi sürmeyeceğim diye.
Bugün ilk günüm ve bunu başardım.
Spor ve su konusunda zayıf kaldım ama yarın o konu ile de ilgileneceğim. Bir de bugünden sonra yatma saatime dikkat edeceğim.
Başım çok ağrıyor ve şiddetli üşüyorum, hasta mı olacağım acaba. Menümü paylaşıp yatacağım o nedenle. Msjlarınızı alıntılayamasam da hepsini okudum, hepinizi seviyorum.
10:30 uyanış
11:00 2 yumurta+1 yk tb unlu krebimsi birşey.
14:00 1 dlm ekmek, yarım porsiyon patlıcan yemeği
17:00 1 mandalina
19:00 1 dlm ekmek, 1 porsiyon haşlanmış tavuk, marul
1 yada 1,5 lt su. spor yok.
Ebru nasıl yaptın uyku eğitimini. Bir kaç tüyo bekliyorum. Deniyeyim bakalım ben de. Yoksa böyle iptal oluyoruz.
Küćuğüm erken uyursa 25 dk yürürüm.
Ama düzene sokmam lazım. Uykusu düzenli olsa sabah erken kalkarım ama çok sık uyanıyor. Geçen gece saydım bir gece de tam 34 kere uyanmış. Gece uyumuyoruz biz ebru. Ne yaptıysak çözüm bulamadık. En büyük sorunum ugkusuzluk aslında.
Ebru valla bi tam beceremedim su isi:)ama cidden gun boyunca o yumurtanin etkisindeydim hala da migdem kotu yarina sebzemm var sabah yumurta yerine peynir yerim artik.Öğle yemeği de olsaymış harika bir menü olurmuş. Su ve spor muhteşem. Çok çene yaptım bende gidiyorum ip atlamaya. Hemen atarım resmini.
Yupppiii varan 1 fatmacim olacak olacak illa birinden birini kaciriyoruz ama neresinden tutsak kar.hafta sonu kacamagimin bedelini agir oduyorum belkide cumaya gecen haftayla ayni olacagim o derece yaniiii.neyse yedim diye salmadim en azindan bi daa kacamak yokkkkkızlar dün gece söz vermiştim ağzıma yasak hiçbirşeyi sürmeyeceğim diye.
Bugün ilk günüm ve bunu başardım.
Spor ve su konusunda zayıf kaldım ama yarın o konu ile de ilgileneceğim. Bir de bugünden sonra yatma saatime dikkat edeceğim.
Başım çok ağrıyor ve şiddetli üşüyorum, hasta mı olacağım acaba. Menümü paylaşıp yatacağım o nedenle. Msjlarınızı alıntılayamasam da hepsini okudum, hepinizi seviyorum.
10:30 uyanış
11:00 2 yumurta+1 yk tb unlu krebimsi birşey.
14:00 1 dlm ekmek, yarım porsiyon patlıcan yemeği
17:00 1 mandalina
19:00 1 dlm ekmek, 1 porsiyon haşlanmış tavuk, marul
1 yada 1,5 lt su. spor yok.
Fundacim ne zmaan istersen ekleyebilirim.Ben o listeye girmeyeyim canım. Spor yapmıyorum zaten. Ama güzel bir uygulama, teşekkür ederim bununla ilgilendiğin için.
sayenizde bende annelik eğitmi görüyorum zaman zamanEn kısa zamanda bu konuyu sana detaylı bir şekilde yazacağım canım. Uykusu düzensiz olduğu için uyanıyor zaten gece. Benim büyük kız doğuştan eğitimliydi. Ufakta zorlandım biraz ama dedim yaa başardım. İnşallah sende başarabilirsin. Yarın ilk iş bu konu hakkında yazmak olacak sana. Uyku hem bebeğin için hem de senin için çok önemli. Mutlaka çözülmeli.
bak işte bu iyi olmuş çok güzel :) tebrikler kaptanımBugün ki mesaj sayım 33 kızlar.
2 Litre su içtim, 130 tane ip atladım 5 dk egzersiz yaptım.
Herkese iyi geceler. Çok yoruldum hemen uyurum galiba.
canım listeye beni de yazar mısın bugün 1,5 lt oldu su. ellerine sağlık bu aradaEki Görüntüle 1322128
Kizlar listemiz simdilik boyle gecen haftanin kilolarini da girdim.Bir de sporunuzu dk olarak yapar ve yazarsaniz.rastgele 100 ip atlamaya 5 dk dedim simdilik 1.yi secme acisindan kolaylik olacak baska turlu zor olur.
canım 45 dk orta tempo yürüyüş var, geçen haftaki kilo 63,5 canım :)Tamam canim ekleyeyim gecen haftanin kilosunu ve sporun varsa ekleyeyim?
Ebru çok teşekür ederim canım. En kısa sürede bekliyorum. Gerçekten çok fena benim ki. Ev halkı olarak 3 kişi emrindeyiz sanki onun. Istediği bir şeyi yapnadığımız da sesi kısılana kadar ağlıyor. Benim büyük kızım da doğuştan her konuda eğitimliydi çocuk. Ben müstakil evde oturuyorum. Merdivenler hiç sorun olmamıştı bizden izinsiz asla çıkmazdı bu nerde bütün kapılar kapalı duruyoruz evde. Kapıyı açık gördüğü an merdivene koşuyor. Sürekli yaramazlık düşünüyor.En kısa zamanda bu konuyu sana detaylı bir şekilde yazacağım canım. Uykusu düzensiz olduğu için uyanıyor zaten gece. Benim büyük kız doğuştan eğitimliydi. Ufakta zorlandım biraz ama dedim yaa başardım. İnşallah sende başarabilirsin. Yarın ilk iş bu konu hakkında yazmak olacak sana. Uyku hem bebeğin için hem de senin için çok önemli. Mutlaka çözülmeli.
Günaydın funda.Gunaydin kizlar dunki mesaj sayim 15
Insallahhh zeynepcim bu arada tebrik ederim baya kilo vermissin hedefin kacti tatlim?Günaydın funda.
umarım güzel bir hafta olur hepimiz için.
Verdim allaha şükür. İlk hedefimInsallahhh zeynepcim bu arada tebrik ederim baya kilo vermissin hedefin kacti tatlim?
Boyun kaçtı zeynep olursun niye olmayasın ki ya inşallaaahhhhhhVerdim allaha şükür. İlk hedefim
68 -70 arasına gelmek. Biraz daha uğraşırsam 65 olabilirim diye düşünüyorum. 65 olsam hayalime ulaşmış olacağım fundacım.
Boyun kaçtı zeynep olursun niye olmayasın ki ya inşallaaahhhhhh
Herkese Günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?