Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fatma menün güzel canım.
afiyet olsun.

Ebru nasıl yaptın uyku eğitimini. Bir kaç tüyo bekliyorum. Deniyeyim bakalım ben de. Yoksa böyle iptal oluyoruz.

En kısa zamanda bu konuyu sana detaylı bir şekilde yazacağım canım. Uykusu düzensiz olduğu için uyanıyor zaten gece. Benim büyük kız doğuştan eğitimliydi. Ufakta zorlandım biraz ama dedim yaa başardım. İnşallah sende başarabilirsin. Yarın ilk iş bu konu hakkında yazmak olacak sana. Uyku hem bebeğin için hem de senin için çok önemli. Mutlaka çözülmeli.

Bugün ki mesaj sayım 33 kızlar.

2 Litre su içtim, 130 tane ip atladım 5 dk egzersiz yaptım.

Herkese iyi geceler. Çok yoruldum hemen uyurum galiba.

Öğle yemeği de olsaymış harika bir menü olurmuş. Su ve spor muhteşem. Çok çene yaptım bende gidiyorum ip atlamaya. Hemen atarım resmini.
Ebru valla bi tam beceremedim su isi:)ama cidden gun boyunca o yumurtanin etkisindeydim hala da migdem kotu yarina sebzemm var sabah yumurta yerine peynir yerim artik.

Yupppiii varan 1 fatmacim olacak olacak illa birinden birini kaciriyoruz ama neresinden tutsak kar.hafta sonu kacamagimin bedelini agir oduyorum belkide cumaya gecen haftayla ayni olacagim o derece yaniiii.neyse yedim diye salmadim en azindan bi daa kacamak yokkkk
Ben o listeye girmeyeyim canım. Spor yapmıyorum zaten. Ama güzel bir uygulama, teşekkür ederim bununla ilgilendiğin için.
Fundacim ne zmaan istersen ekleyebilirim.

Ne kadar konuşmuşsunuz kızlar. Yetişemedim vallahi. Son sayfaları çeyrek gözle okudum, itiraf ediyorum.

Ben bugün menü yazmayacağım. Erkek arkadaşımla biten romanın kutlamasını yaptık da... Tatlı vs. var birazcık.

Kendi yemek kartım geldi. Bu da pilav günlerinin sonu demek oluyor. İlk haftalar oturtmak zor olabilir ama kahvaltı ve öğle yemeği için güzel seçimler oturtmayı planlıyorum. Siz öyle deyince çorbadan vazgeçtim. Meyve olabilir. Ama özellikle kahvaltılar sıkıntı. Bir şey hazırlamaya vaktim olmuyor pek. Çok geç gelmediğim günler kahvaltıya çorba yapmayı deneyeceğim. :)

sayenizde bende annelik eğitmi görüyorum zaman zaman bazen arkadaşlar yorumlarıma şaşırıyor daha olgun konularla ilgili muhabbet olduğunda.. iyi ki varsınız
Bugün ki mesaj sayım 33 kızlar.

2 Litre su içtim, 130 tane ip atladım 5 dk egzersiz yaptım.

Herkese iyi geceler. Çok yoruldum hemen uyurum galiba.
bak işte bu iyi olmuş çok güzel :) tebrikler kaptanım

Kizlar listemiz simdilik boyle gecen haftanin kilolarini da girdim.Bir de sporunuzu dk olarak yapar ve yazarsaniz.rastgele 100 ip atlamaya 5 dk dedim simdilik 1.yi secme acisindan kolaylik olacak baska turlu zor olur.

Dayanamadım yine geldim :) yeni yıl öncesi kararlarımı düzenliyorum çok heyecanlıyım :) 30 gün var ve o güne kadar yetişmesi gereken şeyleri de ekliyorum yeni yıl kararlarımı 20yle sınırlandırmayı düşünüyorum abartmaya gerek yok ama normal kararlar kendi formunda kalacak :) sizlere de yazarım listeleri

Eki Görüntüle 1322128
Kizlar listemiz simdilik boyle gecen haftanin kilolarini da girdim.Bir de sporunuzu dk olarak yapar ve yazarsaniz.rastgele 100 ip atlamaya 5 dk dedim simdilik 1.yi secme acisindan kolaylik olacak baska turlu zor olur.
canım listeye beni de yazar mısın bugün 1,5 lt oldu su. ellerine sağlık bu arada

Ebru çok teşekür ederim canım. En kısa sürede bekliyorum. Gerçekten çok fena benim ki. Ev halkı olarak 3 kişi emrindeyiz sanki onun. Istediği bir şeyi yapnadığımız da sesi kısılana kadar ağlıyor. Benim büyük kızım da doğuştan her konuda eğitimliydi çocuk. Ben müstakil evde oturuyorum. Merdivenler hiç sorun olmamıştı bizden izinsiz asla çıkmazdı bu nerde bütün kapılar kapalı duruyoruz evde. Kapıyı açık gördüğü an merdivene koşuyor. Sürekli yaramazlık düşünüyor.
İlgiñc bir olay anlatayım sana. Geçdn gün kahve içiyordum zil çalınca kahvemi yemek madasının taaa ortasına koydum. Baktım ki bu masayı tavaf ediyor bir fincana bakıyor. Sonra koşa koşa oyuncaklara gitti büyüm kızımın oyuncak pas pas sopası var aldı onu geldi fincanı onunla çekmeye çalışıyor kendine şaştım kaldım.
Hayırlısi ile bir büyüse kuzum. Biraz büyüğünce kural koyması daha kolay.

Insallahhh zeynepcim bu arada tebrik ederim baya kilo vermissin hedefin kacti tatlim?
Verdim allaha şükür. İlk hedefim
68 -70 arasına gelmek. Biraz daha uğraşırsam 65 olabilirim diye düşünüyorum. 65 olsam hayalime ulaşmış olacağım fundacım.

Boyun kaçtı zeynep olursun niye olmayasın ki ya inşallaaahhhhhh

Funda boyum 170 cm. Üst kısmım çok yok zaten kalçam ve popom iri. Yürüyüş gerçekten çok işe yarıyor. Ama vakit bulamıyorum. İnan bazen evde oturmak yerine yürüyüş olsun diye avm ye gidiyorum. Evde kücük kızımdan dolayı evde hiç bir şey yapamıyorum.

Herkese Günaydın arkadaşlar

Günaydın. Hoşgeldin. Umarım cok güzel kilolar verirsin. Ben zeynep. 35 yaşında 2 kız annesiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…