- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Nihayet mesajlarıma cevap verebiliyorsun çok mutlu oldum yaaaaa
Ben bu hafta yürüyemiyorum canım da birazdan başlayacağım ip atlamaya. Az önce yatırdım ufaklığı. Uyku eğitimi işe yarıyor çok şükür. İlk başladığımda 22:00 de yatıyordu bugün 21:15 te uyudu. Zamanla 20:30 a kadar çekmeyi düşünüyorum. Tavsiye ederim. Hem senin için hem bebek için çok faydalı.
Menümü yazayım.
Sabah 6.30
1 domates
1 kk peynir
1 dilim dkmek
Ögle 13.30
1 tabak brokoli
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 bardak sütlü nescafe
Akşam 19.00
4 tane çinekop ve bol salata
Çinekopları az yağda kızarttım. Ev halkı öğle seviyor diye yaptım.
2 litre su
Verdim allaha şükür. İlk hedefim
68 -70 arasına gelmek. Biraz daha uğraşırsam 65 olabilirim diye düşünüyorum. 65 olsam hayalime ulaşmış olacağım fundacım.
Dayanamadım yine geldim :) yeni yıl öncesi kararlarımı düzenliyorum çok heyecanlıyım :) 30 gün var ve o güne kadar yetişmesi gereken şeyleri de ekliyorum yeni yıl kararlarımı 20yle sınırlandırmayı düşünüyorum abartmaya gerek yok ama normal kararlar kendi formunda kalacak :) sizlere de yazarım listeleri
1.70e 65 çok iyi zeynep inşallah en kısa zamanda ulaşırsın.Ya belki aptalca olacak ama sorum.Benim popo da geniş dik ve sert sanki yürüyünce daha bi yukarı çıkacak diye korkuyorum.Küçüldümü zeynep?Funda boyum 170 cm. Üst kısmım çok yok zaten kalçam ve popom iri. Yürüyüş gerçekten çok işe yarıyor. Ama vakit bulamıyorum. İnan bazen evde oturmak yerine yürüyüş olsun diye avm ye gidiyorum. Evde kücük kızımdan dolayı evde hiç bir şey yapamıyorum.
Günaydın tatlım.kızlar günaydınlarrrrr
Eki Görüntüle 1321624 Kizlar yarisanlari girdim listeye duzenli yazacaksaniz girmek isteyenleri ekleyebilirim.
01.12 mesaj sayım 11
mesaj sayılarını ben not tutacağım lütfen siteden çıkmadan önce herkes göndersin. iyi geceler..
Ama kitabı önce okursam bu kez vizyondaki filmi kaçırırımÖnce kitabı okumalısın. Film daha yüzeysel, o nedenle kitabı önceden okuyunca daha keyifli olur.
funda o zaman meslektaşız :) memnun oldum.Leyla hoşgeldin ben funda 29 yaşında 1.73 boyunda 92 kiloluk bir tosunum. 2 yıllık evliyim çocugum yok kamuda bilgsayar mühendisi olarak çalışıyorum.Umuyorum burada hep birlikte eğlenerek kilo verebiliriz.Hoşgeldin tekrardan.
Gülnihal hoşgeldin canım değiştirmişler yine çözmeye çalışıyorum bende.Şu sağ köşede BB kod varya ben ordan yazıyorum
ben de haftaya girmek isterim listeye. bu hafta alışma haftam olsun ortama :)Eki Görüntüle 1321624 Kizlar yarisanlari girdim listeye duzenli yazacaksaniz girmek isteyenleri ekleyebilirim.
Ece şuan ben senden daha zayıfım farkındasın dimi? Geçen hafta cuma sonucum 63.4 tü. Belki bu sana gaz olur biraz.canım 45 dk orta tempo yürüyüş var, geçen haftaki kilo 63,5 canım :)
Bende bayılıyorum sabah sporuna. En kısa zamanda yeniden başlayacağım. Ne kadar erken kalkarsan o kadar dinç oluyorsun gün boyu. Şuan iki çocukla önceden çok tembellik yaptığımı düşünüyorum. Hatta bir çocuk varken bile bir sürü zamanım varmış. Şimdi daha çok çalışıp didiniyorum ama yinede arada her şeye vakit bulabiliyorum. Zamanı değerlendirmeyi bilmiyoruz. Aslında öğrenmemiz gereken tek şey zamanı yönetebilmek. Ne güzel olurdu öyle.1.70e 65 çok iyi zeynep inşallah en kısa zamanda ulaşırsın.Ya belki aptalca olacak ama sorum.Benim popo da geniş dik ve sert sanki yürüyünce daha bi yukarı çıkacak diye korkuyorum.Küçüldümü zeynep?
Allah yardımcın olsun canım sende hem iki çocuk var ben de çocuk olmadığı halde zor yapıyorum sporu ama benimki tembellikten.Ha yapılamayacak birşey değil insan isterse zaman yaratır kendine ben artık buna inanıyorum.Önceleri işten yorgun geldim yemek yaptım öldüm bittim modundaydım.Şimdi hem yemek yapıyorum hem sporumu yapıyorum hem duşumu alıyorum daha vakit bile kalıyor.Ama en çok şu sabah sporu yapanlara imreniyorum insan güne nekdar motive başlar bi de erken yatıp erken kalkmayı becerebilirsem.
Günaydın tatlım.
Haftaya değil canım şimdiden girmen lazım. Deneme süresinde olan üyelerin herşey takibimde. Su ve sporunu günlük bildir lütfen.Ama kitabı önce okursam bu kez vizyondaki filmi kaçırırımneyse artık yapacak bişey yok. önce filmler, sonra kitap olacak.
funda o zaman meslektaşız :) memnun oldum.
ben de haftaya girmek isterim listeye. bu hafta alışma haftam olsun ortama :)
Öncelikle şu şeker işini tamamen bırakman lazım. İçeceklerini şekersiz içmeye çalış lütfen. Yumurtanı yağda değilde haşlanmış ye. Çerezlerin hepsi zararlı ama kavrulmamış olanlarını yiyebilirsin. Akşam yemeğindeki pide olmamış. Onun yerine porsiyon yesen süper olurdu. Gece yediğin hiç ama hiç olmamış. Sporun çok güzel ama su çok az. Birde öğünlerin yanına saatlerini de istiyorum. Ve bu menülerini bir kağıda not al. İleride çok işine yarayacak. Diyeceksin ki ben eskiden ne kadar sağlıksız besleniyormuşum.Dünkü menüm
Kahvaltı : 1 yağda yumurta, 1 bardak tek şekerli kahve
Öğle yemeği :1 avuç karışık çerez(fındık, fıstık, badem)
akşam yemeği :1 pide tavuk döner, 1 ayran
Gece : 1 bardak tek şekerli kahve, kek
spor 1 saat dans ettim
su 0.5 litre
Gece o keki yemeyecektimve su çok az içiyorum. acilen çözüm bulmam gerekiyor bunlara farkındayım.
Haftaya değil canım şimdiden girmen lazım. Deneme süresinde olan üyelerin herşey takibimde. Su ve sporunu günlük bildir lütfen.
Öncelikle şu şeker işini tamamen bırakman lazım. İçeceklerini şekersiz içmeye çalış lütfen. Yumurtanı yağda değilde haşlanmış ye. Çerezlerin hepsi zararlı ama kavrulmamış olanlarını yiyebilirsin. Akşam yemeğindeki pide olmamış. Onun yerine porsiyon yesen süper olurdu. Gece yediğin hiç ama hiç olmamış. Sporun çok güzel ama su çok az. Birde öğünlerin yanına saatlerini de istiyorum. Ve bu menülerini bir kağıda not al. İleride çok işine yarayacak. Diyeceksin ki ben eskiden ne kadar sağlıksız besleniyormuşum.
Günaydın dilara.kızlar günaydınlarrrrr
günaydın arkadaşlar..geçmişi okuyup geliyorum
çok güzel vermişsin canım 65 de olursun böyle devam edersen.
1.70e 65 çok iyi zeynep inşallah en kısa zamanda ulaşırsın.Ya belki aptalca olacak ama sorum.Benim popo da geniş dik ve sert sanki yürüyünce daha bi yukarı çıkacak diye korkuyorum.Küçüldümü zeynep?
Allah yardımcın olsun canım sende hem iki çocuk var ben de çocuk olmadığı halde zor yapıyorum sporu ama benimki tembellikten.Ha yapılamayacak birşey değil insan isterse zaman yaratır kendine ben artık buna inanıyorum.Önceleri işten yorgun geldim yemek yaptım öldüm bittim modundaydım.Şimdi hem yemek yapıyorum hem sporumu yapıyorum hem duşumu alıyorum daha vakit bile kalıyor.Ama en çok şu sabah sporu yapanlara imreniyorum insan güne nekdar motive başlar bi de erken yatıp erken kalkmayı becerebilirsem.
Günaydın tatlım.
Kızlar gunaydın
Be cok konusulmus, dun aksamdan beri okuyorum hala gecmişi bitiremedim, en son 1 aralık 21:30 da kaldım daha da okunacak bir suru sayfa var cok birikmiş masallah
Suan metrodayım birazdann cekmeyecek telefon..
Keşke alıntı yapabilsem ama normal yazarken bilee cok zorlanmaya basladı telefon.. Cok yavas ua niye boyle anlamadım, ben yazdıktan saniyeler sonra horunuyor ekranda, yani gormeden yazıyorum..
Oylamaya hayır diyorum
Okula gidince devam edicem okuyup yazmaya kızlar, gorusuru
Günaydın. Dün tartılamamıştım, bugün tartıldım ve sonuç 78.2. Şaşıyorum bu duruma, ilk defa bir iş yarayacak galiba bana. Aralık sonu hedefimi de gaza gelerek 73 koyuyorum. :)
Ece şuan ben senden daha zayıfım farkındasın dimi? Geçen hafta cuma sonucum 63.4 tü. Belki bu sana gaz olur biraz.
Bende bayılıyorum sabah sporuna. En kısa zamanda yeniden başlayacağım. Ne kadar erken kalkarsan o kadar dinç oluyorsun gün boyu. Şuan iki çocukla önceden çok tembellik yaptığımı düşünüyorum. Hatta bir çocuk varken bile bir sürü zamanım varmış. Şimdi daha çok çalışıp didiniyorum ama yinede arada her şeye vakit bulabiliyorum. Zamanı değerlendirmeyi bilmiyoruz. Aslında öğrenmemiz gereken tek şey zamanı yönetebilmek. Ne güzel olurdu öyle.
Haftaya değil canım şimdiden girmen lazım. Deneme süresinde olan üyelerin herşey takibimde. Su ve sporunu günlük bildir lütfen.
Öncelikle şu şeker işini tamamen bırakman lazım. İçeceklerini şekersiz içmeye çalış lütfen. Yumurtanı yağda değilde haşlanmış ye. Çerezlerin hepsi zararlı ama kavrulmamış olanlarını yiyebilirsin. Akşam yemeğindeki pide olmamış. Onun yerine porsiyon yesen süper olurdu. Gece yediğin hiç ama hiç olmamış. Sporun çok güzel ama su çok az. Birde öğünlerin yanına saatlerini de istiyorum. Ve bu menülerini bir kağıda not al. İleride çok işine yarayacak. Diyeceksin ki ben eskiden ne kadar sağlıksız besleniyormuşum.
Ekledim tatlım.Beni de motive etti valla su büyük mesele bizim takımda,en azından düzene girer inşallah devamını sağlayabiliriz.Günaydın fundacım.. beni ekler misin tabloya, kilo 80.600 yazabilirsin. tablo harika olmuş,, hem motive olurum diye düşünüyorum. ellerine sağlık.
Tuuubaaaa spor su listesi tutuyorum özellikle yarışmadakiler menüyü mutlaka yazsın bebeğimm.Kızlar gunaydın
Be cok konusulmus, dun aksamdan beri okuyorum hala gecmişi bitiremedim, en son 1 aralık 21:30 da kaldım daha da okunacak bir suru sayfa var cok birikmiş masallah
Suan metrodayım birazdann cekmeyecek telefon..
Keşke alıntı yapabilsem ama normal yazarken bilee cok zorlanmaya basladı telefon.. Cok yavas ua niye boyle anlamadım, ben yazdıktan saniyeler sonra horunuyor ekranda, yani gormeden yazıyorum..
Oylamaya hayır diyorum
Okula gidince devam edicem okuyup yazmaya kızlar, gorusuru
Eneeeem bilgisayar mühendisimisin çoooooookkk memnun oldum hihihi:)funda o zaman meslektaşız :) memnun oldum.
ben de haftaya girmek isterim listeye. bu hafta alışma haftam olsun ortama :)
İstersen bu haftadan ekleyeyim sen de zorlamış olursun kendini ne dersin?Dünkü menüm
Kahvaltı : 1 yağda yumurta, 1 bardak tek şekerli kahve
Öğle yemeği :1 avuç karışık çerez(fındık, fıstık, badem)
akşam yemeği :1 pide tavuk döner, 1 ayran
Gece : 1 bardak tek şekerli kahve, kek
spor 1 saat dans ettim
su 0.5 litre
Gece o keki yemeyecektimve su çok az içiyorum. acilen çözüm bulmam gerekiyor bunlara farkındayım.
Ebru ben ne yapacam ya pazar gece geç yattım pazartesi 7 de kalktım yani 3de yatan biri ertesi güne moron olmaz mı yok arkadaş hele dün sporu yaptıktan sonra daha bi canlandım yine 2 yi buldum perişanım bugun.Yatağa giriyorum dönüyorum dönüyorummmmm pofff erken yatabilsem sabah kalkar mis gibi sporumu kahvaltımı yapıp işe giderdimEce şuan ben senden daha zayıfım farkındasın dimi? Geçen hafta cuma sonucum 63.4 tü. Belki bu sana gaz olur biraz.
Bende bayılıyorum sabah sporuna. En kısa zamanda yeniden başlayacağım. Ne kadar erken kalkarsan o kadar dinç oluyorsun gün boyu. Şuan iki çocukla önceden çok tembellik yaptığımı düşünüyorum. Hatta bir çocuk varken bile bir sürü zamanım varmış. Şimdi daha çok çalışıp didiniyorum ama yinede arada her şeye vakit bulabiliyorum. Zamanı değerlendirmeyi bilmiyoruz. Aslında öğrenmemiz gereken tek şey zamanı yönetebilmek. Ne güzel olurdu öyle.
Canım zaten yapamıyorum kondisyon yok e bıngıl bıngıl yağ her yer iki üç hareket yapayım derken kendimi yerde buluyorum:)Ama mekik lazım.İnşallah şu popodan kurtulurum accayippp canımı sıkıyor.Fundacım. Yürüyüşün en ćok kalçama faydası oldu. Kalçalarım küçüldü. Popom daha şekilli gözüktü. Zaten şu anda bizim gibi kilosu fazla olanlara yürüyüş dışında spor tavsiye edilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?