- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
inşallah canım daha çok düzenleme amaçlı hedeflerdi şimdilik ama yıl boyunca elde edeceğim hedeflerde belirleyeceğim bugünharikasın canım bende her yıl birsürü karar alır biçoğunu da gerçekleştiririm.inş tüm kararlarında başarılı olursun :)
Çok iyi gaz oldu görüşücez kaptanım cuma günü :)Ece şuan ben senden daha zayıfım farkındasın dimi? Geçen hafta cuma sonucum 63.4 tü. Belki bu sana gaz olur biraz.
Allah hayırlısıyla damatlığını da göstersin inş :)gunaydin arkadarlar .
dun cevap yazamadim.alinti yapcam diye ugrasirken .
ebrucum mart ayinda hamile kaldim sonra hamilelik sureci basladi tabi .dikkatli olmam gereken bi surec oldu.en sonunda da 4hafta erken gelerek surpriz yapti oglumsimdi oyi.bugun de sunnet olacak teyzeleri.telasliyiz. .hamilelikte pek dikkat wdemedim62 ile basladim72ile kapattim ustune de iki kilo daha alinca buralara doneyom sizden feyz alayim dedim
O zaman tanışalım biran önce. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. 32 yaşında iki kız annesi çalışan bir ev hanımıyım. Konya' da yaşıyorum. Takımla yaklaşık 3 yıldır birlikteyim. Sende bu şekilde kendini tanıtabilirsen eğer sevinirim.
Isim fatma zehra 29 yaşındayım 4 yillikevliyim bir oğlum var adiyamanda yasiyorum calisiyorum muhasebeciyim yeni üyeyim memnun oldum
Kızlar bir oylama için mesaj paylaşmıştım. Cevap vermeyenler var. 1 evet gerisi hayır. Lütfen biran önce oy kullanmayanlarda kullansın. Ona göre paylaşım alanında takımımızın cevabını yazacağım.
Bu arada Özlem, Tuba, Gülnihal, Fatma ve yeni gelen üyeler hiç biri görünmüyor ortalıklarda. Neredesiniz kızlar? Biliyorsunuz dimi mesaj saymaya başladık. Bu kez kuralları uygulama konusunda son derece kararlıyım. Lütfen sizde gerekli hassasiyeti gösterin yoksa maalesef bizler için iyi şeyler olmayacak.
Ohhh beee metin editörü düzelmiş. Çok mutlu oldum.
Çayı şekersiz iciyorum diyetisyene gitmedim bir listeye göre gitmiyorum açıkçası varsa bir diyet tavsiyen uygulamaya çalışayım benim tiroidim olduğu için metobolizmam çok yavaş çalışıyo o yüzden az tuttum listeyi yinede sağlıksız demi haklısın listeyi bir gorebilirmiyim
kızlar dün gece söz vermiştim ağzıma yasak hiçbirşeyi sürmeyeceğim diye.
Bugün ilk günüm ve bunu başardım.
Spor ve su konusunda zayıf kaldım ama yarın o konu ile de ilgileneceğim. Bir de bugünden sonra yatma saatime dikkat edeceğim.
Başım çok ağrıyor ve şiddetli üşüyorum, hasta mı olacağım acaba. Menümü paylaşıp yatacağım o nedenle. Msjlarınızı alıntılayamasam da hepsini okudum, hepinizi seviyorum.
10:30 uyanış
11:00 2 yumurta+1 yk tb unlu krebimsi birşey.
14:00 1 dlm ekmek, yarım porsiyon patlıcan yemeği
17:00 1 mandalina
19:00 1 dlm ekmek, 1 porsiyon haşlanmış tavuk, marul
1 yada 1,5 lt su. spor yok.
sayenizde bende annelik eğitmi görüyorum zaman zamanbazen arkadaşlar yorumlarıma şaşırıyor daha olgun konularla ilgili muhabbet olduğunda.. iyi ki varsınız
bak işte bu iyi olmuş çok güzel :) tebrikler kaptanım
Eki Görüntüle 1322128
Kizlar listemiz simdilik boyle gecen haftanin kilolarini da girdim.Bir de sporunuzu dk olarak yapar ve yazarsaniz.rastgele 100 ip atlamaya 5 dk dedim simdilik 1.yi secme acisindan kolaylik olacak baska turlu zor olur.
gunaydin arkadarlar .
ebrucum mart ayinda hamile kaldim sonra hamilelik sureci basladi tabi .dikkatli olmam gereken bi surec oldu.en sonunda da 4hafta erken gelerek surpriz yapti oglumsimdi oyi.bugun de sunnet olacak teyzeleri.telasliyiz. .hamilelikte pek dikkat wdemedim62 ile basladim72ile kapattim ustune de iki kilo daha alinca buralara doneyom sizden feyz alayim dedim
hepbera nasılsın canım :)
Mesajları sayıp gün sonunda yazarsan ben not olıyorum Gülnihal.mesajları sayıp kime bildiriyoruz kızlar.benim dün 8 olmuş.
sorun değil canım ..ececan annemin rahatsız olduğu hafta koptum burdan.toparlanmaya çalışıyorum.işyerinden yazıyorum.malum işler de yoğun oluyor. sadece beğenip cevaplamadığımın farkında değilim canım.kusura bakma.
demek burda seni diyetle beraber geleceğe de hazırlıyoruz..ne güzel
Bende senin gibiyim canım merak etme. Eminim senin benim gibi olan bir sürü kadın daha var. Çok kasma kendini. Önceliklerini belirle. Yavaş yavaş öğreneceğiz bu zamanı yönetme işini. Uyku eğitimi aklımda ama iyi toparlamam lazım en kısa zamanda yazacağım.İnşallah dilaracım. Hep birlikte yaza kadar zayıflarız yazın musmutlu gezeriz. Sende bana yaklaşıyorsun. Hadi yakala beni beraber inelim 6 lı rakamlara.
Fundacım. Yürüyüşün en ćok kalçama faydası oldu. Kalçalarım küçüldü. Popom daha şekilli gözüktü. Zaten şu anda bizim gibi kilosu fazla olanlara yürüyüş dışında spor tavsiye edilmiyor.
Tuba sen nerdesin kuzum.
Hadi funda aralık hedeflerimize uygun adım ilerleyelim.
Bende belirledim 4 kg olarak bakalım tutturabilicez mi.
Ebru zamanı yönetme cumlesine bayıldım. Ben bazen bunu yapamadığımı düşünüyorum. Çunkü işin içinden çıkamıyorum. Ev daģılıyor. Yemek yapamıtorum. Sonra da kendime kızıyorum. Niye planlamıyorsun diye.
Kendine bir saat belirle ve o saatte mutlaka yatağa gir. Uykun gelmese bile her gün aynı vakitte yatarsan emin ol düzene girer uykuların. İyi uyuyamadığın için iyi kiloda veremezsin. Uyku çok önemli. Mutlaka bir çözüm bulmalısın. Papatya çayı denesene. İyi geleceğini düşünüyorum bu konuya.Ekledim tatlım.Beni de motive etti valla su büyük mesele bizim takımda,en azından düzene girer inşallah devamını sağlayabiliriz.
Tuuubaaaa spor su listesi tutuyorum özellikle yarışmadakiler menüyü mutlaka yazsın bebeğimm.
Eneeeem bilgisayar mühendisimisin çoooooookkk memnun oldum hihihi:)
İstersen bu haftadan ekleyeyim sen de zorlamış olursun kendini ne dersin?
Ebru ben ne yapacam ya pazar gece geç yattım pazartesi 7 de kalktım yani 3de yatan biri ertesi güne moron olmaz mı yok arkadaş hele dün sporu yaptıktan sonra daha bi canlandım yine 2 yi buldum perişanım bugun.Yatağa giriyorum dönüyorum dönüyorummmmm pofff erken yatabilsem sabah kalkar mis gibi sporumu kahvaltımı yapıp işe giderdim
Canım zaten yapamıyorum kondisyon yok e bıngıl bıngıl yağ her yer iki üç hareket yapayım derken kendimi yerde buluyorum:)Ama mekik lazım.İnşallah şu popodan kurtulurum accayippp canımı sıkıyor.
Hadi bakalım cumaya kim daha iyi durumda olacak. Nihayet kiloma göre birini buldum ama senin BMİ daha yüksek. Olsun yine de yarışalım. Motivasyon olur. Kızlar herkes gözüne bir rakip kestirsin. Bu hafta yarışalım ne dersiniz?inşallah canım daha çok düzenleme amaçlı hedeflerdi şimdilik ama yıl boyunca elde edeceğim hedeflerde belirleyeceğim bugün
Çok iyi gaz oldu görüşücez kaptanım cuma günü :)
Çok kilo almışsın canım ama gideceğini sende biliyorsun. Yazmıştım senin için şuan diyet yapma bebeğin için diye okudun mu?gunaydin arkadarlar .
kızlar fizik çalışmam gerek :) görüşürüz sonra
merakla bekliyorum :) canım kaçamak yapma durumum olmaz çünkü kendime yasak koydum :)Hadi bakalım cumaya kim daha iyi durumda olacak. Nihayet kiloma göre birini buldum ama senin BMİ daha yüksek. Olsun yine de yarışalım. Motivasyon olur. Kızlar herkes gözüne bir rakip kestirsin. Bu hafta yarışalım ne dersiniz?
Kolay gelsin sevgili rakibem. Kaçamak yaparken ben geleyim aklına.
Ben geldim kızlar,
Mesajları sayıp gün sonunda yazarsan ben not olıyorum Gülnihal.
kızlar fizik çalışmam gerek :) görüşürüz sonra
teşekkür ederim canım :)tamam canım.bugünden sonra yazarım
kolay gelsin canım
Kızlar nasılsınıız :)
Funda boyum 170 cm. Üst kısmım çok yok zaten kalçam ve popom iri. Yürüyüş gerçekten çok işe yarıyor. Ama vakit bulamıyorum. İnan bazen evde oturmak yerine yürüyüş olsun diye avm ye gidiyorum. Evde kücük kızımdan dolayı evde hiç bir şey yapamıyorum.
Günaydın. Hoşgeldin. Umarım cok güzel kilolar verirsin. Ben zeynep. 35 yaşında 2 kız annesiyim.
gunaydin akkat
ben im boyum 1 58
kilom 75boyuma gore bayagi fazlayim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?