Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

harikasın canım bende her yıl birsürü karar alır biçoğunu da gerçekleştiririm.inş tüm kararlarında başarılı olursun :)
inşallah canım daha çok düzenleme amaçlı hedeflerdi şimdilik ama yıl boyunca elde edeceğim hedeflerde belirleyeceğim bugün
Ece şuan ben senden daha zayıfım farkındasın dimi? Geçen hafta cuma sonucum 63.4 tü. Belki bu sana gaz olur biraz.
Çok iyi gaz oldu görüşücez kaptanım cuma günü :)

gunaydin arkadarlar .
dun cevap yazamadim.alinti yapcam diye ugrasirken .
ebrucum mart ayinda hamile kaldim sonra hamilelik sureci basladi tabi .dikkatli olmam gereken bi surec oldu.en sonunda da 4hafta erken gelerek surpriz yapti oglumsimdi oyi.bugun de sunnet olacak teyzeleri.telasliyiz..hamilelikte pek dikkat wdemedim62 ile basladim72ile kapattimustune de iki kilo daha alinca buralara doneyom sizden feyz alayim dedim

Allah hayırlısıyla damatlığını da göstersin inş :)

ohh çok şükür alıntılama normale dönmüş.veeee....ne geçmişmiş kardeşim oku oku bitmedi

çalışan ev hanımı tanımına bayıldım ebruu..kesinlikle çok doğru bir cümle

Isim fatma zehra 29 yaşındayım 4 yillikevliyim bir oğlum var adiyamanda yasiyorum calisiyorum muhasebeciyim yeni üyeyim memnun oldum

hoşgeldin canım.ben gülnihal.inşallah kolayca istediğin kiloya inersin

ebrucum ben akşamları size katılamıyorum.ama gündüz hep buralardayım.

fatma zehracım diyete başladığımda bir arkadaşım bana "el yordamıyla diyet olmaz" demişti.zamanla anladım, haklıymış.diyet sadece düzenli az yeme meselesi değil.bunun için mutlaka konusunda uzman birine en azından işin başındayken ihtiyaç var.bulunduğun yerde hastanede diyetisyen vardır.bence hiç değilse birkaç kere onunla görüş.biz burada sana elbette destek olacağız ama işi bilenin yardımı başka olur.tabi yine sen bilirsin canım.Allah kolaylık versin

muhteşemsinnnnnn...başardın iştee

ececan annemin rahatsız olduğu hafta koptum burdan.toparlanmaya çalışıyorum.işyerinden yazıyorum.malum işler de yoğun oluyor. sadece beğenip cevaplamadığımın farkında değilim canım.kusura bakma.
demek burda seni diyetle beraber geleceğe de hazırlıyoruz..ne güzel

Eki Görüntüle 1322128
Kizlar listemiz simdilik boyle gecen haftanin kilolarini da girdim.Bir de sporunuzu dk olarak yapar ve yazarsaniz.rastgele 100 ip atlamaya 5 dk dedim simdilik 1.yi secme acisindan kolaylik olacak baska turlu zor olur.

liste çok güzel olmuş canım.ellerine sağlık.ben spor yapamıyorum ama suya daha dikkat edeceğim

ayyy...sünnet olmak için pek te küçük.hayırlı olsun canım.Allah damatlığını da göstersin

iyiyim ece.senden naber.dersler nasıl gidiyor

dünkü menüm...........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
kk peynir
çay
1 muz
iftar:
1 tabak çorba
1 yeşilbiber
yarım kase kadar yoğurt
2 kaşık pilav yanına yarım tabak nohut yemeği
ara:
1 elma
ara:
1 mandalina

1 litre su

sorun değil canım ..

Bende senin gibiyim canım merak etme. Eminim senin benim gibi olan bir sürü kadın daha var. Çok kasma kendini. Önceliklerini belirle. Yavaş yavaş öğreneceğiz bu zamanı yönetme işini. Uyku eğitimi aklımda ama iyi toparlamam lazım en kısa zamanda yazacağım.

Kendine bir saat belirle ve o saatte mutlaka yatağa gir. Uykun gelmese bile her gün aynı vakitte yatarsan emin ol düzene girer uykuların. İyi uyuyamadığın için iyi kiloda veremezsin. Uyku çok önemli. Mutlaka bir çözüm bulmalısın. Papatya çayı denesene. İyi geleceğini düşünüyorum bu konuya.

inşallah canım daha çok düzenleme amaçlı hedeflerdi şimdilik ama yıl boyunca elde edeceğim hedeflerde belirleyeceğim bugün

Çok iyi gaz oldu görüşücez kaptanım cuma günü :)
Hadi bakalım cumaya kim daha iyi durumda olacak. Nihayet kiloma göre birini buldum ama senin BMİ daha yüksek. Olsun yine de yarışalım. Motivasyon olur. Kızlar herkes gözüne bir rakip kestirsin. Bu hafta yarışalım ne dersiniz?

Çok kilo almışsın canım ama gideceğini sende biliyorsun. Yazmıştım senin için şuan diyet yapma bebeğin için diye okudun mu?
Sünneti de hayırlı uğurlu olsun inşallah. İyi yapmışsın küçük yaptırmakla.

kızlar fizik çalışmam gerek :) görüşürüz sonra

Kolay gelsin sevgili rakibem. Kaçamak yaparken ben geleyim aklına.

merakla bekliyorum :) canım kaçamak yapma durumum olmaz çünkü kendime yasak koydum :)

Memnun oldum Zeynepcimm tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…