- 26 Kasım 2014
- 132
- 83
- 38
- 40
ohh çok şükür alıntılama normale dönmüş.veeee....ne geçmişmiş kardeşim oku oku bitmedi
çalışan ev hanımı tanımına bayıldım ebruu..kesinlikle çok doğru bir cümle
hoşgeldin canım.ben gülnihal.inşallah kolayca istediğin kiloya inersin
ebrucum ben akşamları size katılamıyorum.ama gündüz hep buralardayım.
fatma zehracım diyete başladığımda bir arkadaşım bana "el yordamıyla diyet olmaz" demişti.zamanla anladım, haklıymış.diyet sadece düzenli az yeme meselesi değil.bunun için mutlaka konusunda uzman birine en azından işin başındayken ihtiyaç var.bulunduğun yerde hastanede diyetisyen vardır.bence hiç değilse birkaç kere onunla görüş.biz burada sana elbette destek olacağız ama işi bilenin yardımı başka olur.tabi yine sen bilirsin canım.Allah kolaylık versin
muhteşemsinnnnnn...başardın iştee
ececan annemin rahatsız olduğu hafta koptum burdan.toparlanmaya çalışıyorum.işyerinden yazıyorum.malum işler de yoğun oluyor. sadece beğenip cevaplamadığımın farkında değilim canım.kusura bakma.
demek burda seni diyetle beraber geleceğe de hazırlıyoruz..ne güzel
liste çok güzel olmuş canım.ellerine sağlık.ben spor yapamıyorum ama suya daha dikkat edeceğim
Yatağa giriyorum girmesine de uyuyamıyorum ki birşeyle uğraştığımdan değil papatya melisa deneyeyim belki o işe yarar.Kendine bir saat belirle ve o saatte mutlaka yatağa gir. Uykun gelmese bile her gün aynı vakitte yatarsan emin ol düzene girer uykuların. İyi uyuyamadığın için iyi kiloda veremezsin. Uyku çok önemli. Mutlaka bir çözüm bulmalısın. Papatya çayı denesene. İyi geleceğini düşünüyorum bu konuya.
kolay gelsin canım :) sabret en azından saat 2 oldubaymış durumdayım ben ecoş.akşam olsa da evime gitsem modundayım..çok yoğun bugün..
Tamam tubacım ekledim seni de.E yarım litrede benim için iç :)Fundacım bu hazırladıgın liste için bir bucuk litrelik bi şişe ayatladım
Havva nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dunku menum
Orucluyfum
Sahurda
1 kase muhallebi
İftar
((Yatsı ezanıyla anca açabildim orucumu)
1 kase cırba
1 tabak bulgır pilavı nohut
Yogurt
2 lokma sarelleli ekmmek
1,5 lt su
Spor yok
Zehracım biz kiloluların en büyük zaafı bir an önce olup bitsin istiyoruz ve en büyük yanlışımız da burda kahvaltı ögle yemegi mantığı yok kan şekeri düşünce öyle bir saldırıyorsun kii diyet miyet hak getire.Ben çok da şart görmüyorum diyetisyeni moda mod listeye uymak canımı sıkıyor yapamıyorum kendine sürekli sağlıklı yaşamayı öğreneceğim diye telkinlerde bulun hepimiz biliyoruz yararlı ve zararlı şeyleri ha bilmediklerimiz ya da yanlış bildiklerimizi de burada öğreniyoruz.Ben de diyetisyene gittim 1 hafta protein diyeti verdi uyguladım ama devamı gelmedi sonuç itibari ile sende bitiyor herşey.Ama şu yağ kas oranına baktırabiliyorsan ona baktır imkanım olsa yine baktırırım.Git motivasyonun yükselir çok kiloluyum az yemem gerek diye de düşünme şimdiden az yersen normal kilona yaklaştıgında daha da az yemen gerekecek o yüzden gerek yok.Zararlı şeylerden uzak dur kendini aç bırakma bol su iç ve spor yap:)Merhaba arkadaşlar ben bugun yine düzensiz beslendim herzamanki gibi ve yine kahvaltı yapmadım ve su içmedim kilo verdim ama yanlış biliyorum şimdi kalkıp icebildigim kadar su icicem ve yarın randevu aldım diyetisyene gidiyorum böyle olmaz bilinçli yapmam lazım
Zehracım biz kiloluların en büyük zaafı bir an önce olup bitsin istiyoruz ve en büyük yanlışımız da burda kahvaltı ögle yemegi mantığı yok kan şekeri düşünce öyle bir saldırıyorsun kii diyet miyet hak getire.Ben çok da şart görmüyorum diyetisyeni moda mod listeye uymak canımı sıkıyor yapamıyorum kendine sürekli sağlıklı yaşamayı öğreneceğim diye telkinlerde bulun hepimiz biliyoruz yararlı ve zararlı şeyleri ha bilmediklerimiz ya da yanlış bildiklerimizi de burada öğreniyoruz.Ben de diyetisyene gittim 1 hafta protein diyeti verdi uyguladım ama devamı gelmedi sonuç itibari ile sende bitiyor herşey.Ama şu yağ kas oranına baktırabiliyorsan ona baktır imkanım olsa yine baktırırım.Git motivasyonun yükselir çok kiloluyum az yemem gerek diye de düşünme şimdiden az yersen normal kilona yaklaştıgında daha da az yemen gerekecek o yüzden gerek yok.Zararlı şeylerden uzak dur kendini aç bırakma bol su iç ve spor yap:)
Bende ayni sen gibiyim canim hep bir bahane ebruya sorabilirsin hep kahvalti ve ogle yemegim meseledir bende gec kalkiuorum zor yetisiyorum servise ama hep basa sariyorum adam akilli gitmiyor kilolar ne zman duzenli yemek yeyip su icsem gidiyor kilolar cidden bak.isin tuhafi aclikta hissetmiyorum.ama dun mesela uyanir uyanmaz 1 yumurta hasladim ben ustumu basimi giyene kadar pisti zaten agzima attim hemen al sana kahvalti tamam az oldu ama bu bile iyi benim icin oglenede yemegimi goturuyorum bi gun onceden hazirlayip.yagdan mi kastan mi onu bilebilmen icin 7 kg vermeden once gitmis olman gerek diyetisyene?Haklısın işte çok istememe rağmen yemek yemeyi düzene koyamiyorum sabah uykudan feragat edemediğim için kahvaltı güme gidiyo zaman ayiramiyorum oglende is yerinde ne çıkarsa onu ya az yiyorum yada hiç yemiyorum aksama dediğin gibi belli bir saatten sonra açlık krizi geliyo herseyi yemek gibi görüyorum
3 haftadır geceleride yemedim kacamaklar hariç 7 kilo verdim acaba şu kaybımi kasimdanmi gitti en çokta o yüzden gidicem diyetisyene bakalım yarın gorucez
Ebrucum canım çok sıkkın. Bugün öğlenden sonra bir arkadaşımlaydım, iyice canımı sıktı. Üniversiteden sınıf arkadaşım kendisi, iyi bir yerde çalışıyor. Yükselemediği için çok dertliymiş, dertlerini anlattı durdu. İnsanlar neden böyle sadece kendilerini düşünüyorlar acaba, karşımızdaki insanın ne durumda olduğunu düşünmeden konuşup duruyoruz.Havva yok, Fatma yok. Huuu nerdesiniz kızlar? Havva yoğundur onun için gelemiyordur. Ama Fatma nerelerde acaba?
Bende ayni sen gibiyim canim hep bir bahane ebruya sorabilirsin hep kahvalti ve ogle yemegim meseledir bende gec kalkiuorum zor yetisiyorum servise ama hep basa sariyorum adam akilli gitmiyor kilolar ne zman duzenli yemek yeyip su icsem gidiyor kilolar cidden bak.isin tuhafi aclikta hissetmiyorum.ama dun mesela uyanir uyanmaz 1 yumurta hasladim ben ustumu basimi giyene kadar pisti zaten agzima attim hemen al sana kahvalti tamam az oldu ama bu bile iyi benim icin oglenede yemegimi goturuyorum bi gun onceden hazirlayip.yagdan mi kastan mi onu bilebilmen icin 7 kg vermeden once gitmis olman gerek diyetisyene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?