Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Memnun oldum gulnihal haklısın bir diyetisyene gitmeliyim

Yarabbi şükür!!!!!
Oku oku oku oku anca bitti gecmiş, bi de telefından olumaya calısınca , bi de ustue teşefon tutukluklar yapınca uzadıkca uzadı..
Ah ben bi 61 e düşüp laptop almaya hak kazansam da rahat rahat ordan katılsam takıma, telefın tutukluk yapınca cok eziyetli oluyor.
Zeynepcim geldim geldim, ya ben haftasonu pek gelemiyorum pazartesi de okulda en yogun gunum oldugu için geleniyorum, boyle de cook gecmiş birikoyor:)

Yatağa giriyorum girmesine de uyuyamıyorum ki birşeyle uğraştığımdan değil papatya melisa deneyeyim belki o işe yarar.

Dunku menum
Orucluyfum
Sahurda
1 kase muhallebi

İftar
((Yatsı ezanıyla anca açabildim orucumu)
1 kase cırba
1 tabak bulgır pilavı nohut
Yogurt

2 lokma sarelleli ekmmek

1,5 lt su
Spor yok

Dün aksam kızımı yatırıken uyusunda gecmişi bitireyim diye diye ben de uyuya kalmısım, sonra rıyamda be gordum dersiniz?
Tabiki burayı, bir de zeynepcim senîn resimlerini hatta videolarıını koyuyormussjn, bi arabadasınız Ali diye biri var yanında birde bi bayan daha var, Ali eşin olabilir kardesin de olabilir.. Sonra bir ara saclarını kestiriyorsum bizw de forograf yolluyorsun filan..:)

Ay bu arada ece canım, arkadasın için guzel bi eldiven alabilirsin, :)

Ara öğün yapıyorum bende ama midem almıyor. Ara yapmayınca da eve gidince ne yiyeceğimi şaşırıyorum çok acıkıyorum.

Kızlar arabulucu oylamasında takım adına Hayır cevabını kullandım. Sadece bir Evet oyu çıktı şimdiye kadar. Büyük çoğunlukta Hayır dediği için paylaşım alanına yazdım cevabımızı. Haberiniz ola.

Dunku menum
Orucluyfum
Sahurda
1 kase muhallebi

İftar
((Yatsı ezanıyla anca açabildim orucumu)
1 kase cırba
1 tabak bulgır pilavı nohut
Yogurt

2 lokma sarelleli ekmmek

1,5 lt su
Spor yok

Allah kabul etsin canım.demek 61 e inince mi laptop kazanacaksın..çok hoş

işler yığıldı arkadaşlar..ben bir daha uğrayamam..herkese kaçamaksız bir akşam diliyorum..kendime de...
bununla mesaj sayım 8 oldu fatmacım

Merhaba arkadaşlar ben bugun yine düzensiz beslendim herzamanki gibi ve yine kahvaltı yapmadım ve su içmedim kilo verdim ama yanlış biliyorum şimdi kalkıp icebildigim kadar su icicem ve yarın randevu aldım diyetisyene gidiyorum böyle olmaz bilinçli yapmam lazım

Zehracım biz kiloluların en büyük zaafı bir an önce olup bitsin istiyoruz ve en büyük yanlışımız da burda kahvaltı ögle yemegi mantığı yok kan şekeri düşünce öyle bir saldırıyorsun kii diyet miyet hak getire.Ben çok da şart görmüyorum diyetisyeni moda mod listeye uymak canımı sıkıyor yapamıyorum kendine sürekli sağlıklı yaşamayı öğreneceğim diye telkinlerde bulun hepimiz biliyoruz yararlı ve zararlı şeyleri ha bilmediklerimiz ya da yanlış bildiklerimizi de burada öğreniyoruz.Ben de diyetisyene gittim 1 hafta protein diyeti verdi uyguladım ama devamı gelmedi sonuç itibari ile sende bitiyor herşey.Ama şu yağ kas oranına baktırabiliyorsan ona baktır imkanım olsa yine baktırırım.Git motivasyonun yükselir çok kiloluyum az yemem gerek diye de düşünme şimdiden az yersen normal kilona yaklaştıgında daha da az yemen gerekecek o yüzden gerek yok.Zararlı şeylerden uzak dur kendini aç bırakma bol su iç ve spor yap:)

Haklısın işte çok istememe rağmen yemek yemeyi düzene koyamiyorum sabah uykudan feragat edemediğim için kahvaltı güme gidiyo zaman ayiramiyorum oglende is yerinde ne çıkarsa onu ya az yiyorum yada hiç yemiyorum aksama dediğin gibi belli bir saatten sonra açlık krizi geliyo herseyi yemek gibi görüyorum
3 haftadır geceleride yemedim kacamaklar hariç 7 kilo verdim acaba şu kaybımi kasimdanmi gitti en çokta o yüzden gidicem diyetisyene bakalım yarın gorucez

Bende ayni sen gibiyim canim hep bir bahane ebruya sorabilirsin hep kahvalti ve ogle yemegim meseledir bende gec kalkiuorum zor yetisiyorum servise ama hep basa sariyorum adam akilli gitmiyor kilolar ne zman duzenli yemek yeyip su icsem gidiyor kilolar cidden bak.isin tuhafi aclikta hissetmiyorum.ama dun mesela uyanir uyanmaz 1 yumurta hasladim ben ustumu basimi giyene kadar pisti zaten agzima attim hemen al sana kahvalti tamam az oldu ama bu bile iyi benim icin oglenede yemegimi goturuyorum bi gun onceden hazirlayip.yagdan mi kastan mi onu bilebilmen icin 7 kg vermeden once gitmis olman gerek diyetisyene?

Havva yok, Fatma yok. Huuu nerdesiniz kızlar? Havva yoğundur onun için gelemiyordur. Ama Fatma nerelerde acaba?
Ebrucum canım çok sıkkın. Bugün öğlenden sonra bir arkadaşımlaydım, iyice canımı sıktı. Üniversiteden sınıf arkadaşım kendisi, iyi bir yerde çalışıyor. Yükselemediği için çok dertliymiş, dertlerini anlattı durdu. İnsanlar neden böyle sadece kendilerini düşünüyorlar acaba, karşımızdaki insanın ne durumda olduğunu düşünmeden konuşup duruyoruz.
Kendimi iyice toparlamıştım son günlerde ama yine gerçeklerle yüzleştim. İşsizim ve zaman benim aleyhime işliyor. Beni biraz mazur görün bu aralar lütfen.

Belki normal değerleri varsa kasin yada olmasi gereken suyun altında ise ona göre yorum yapar gibi düşünmüştüm bana su kaybı gibi geliyo çünkü çok az iciyorum of ya hemen gitse şu kilolar ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…