Ebrucum canım çok sıkkın. Bugün öğlenden sonra bir arkadaşımlaydım, iyice canımı sıktı. Üniversiteden sınıf arkadaşım kendisi, iyi bir yerde çalışıyor. Yükselemediği için çok dertliymiş, dertlerini anlattı durdu. İnsanlar neden böyle sadece kendilerini düşünüyorlar acaba, karşımızdaki insanın ne durumda olduğunu düşünmeden konuşup duruyoruz.
Kendimi iyice toparlamıştım son günlerde ama yine gerçeklerle yüzleştim. İşsizim ve zaman benim aleyhime işliyor. Beni biraz mazur görün bu aralar lütfen.
Akşam neden gelemiyorsun Canım? İnternetin mi yok?işler yığıldı arkadaşlar..ben bir daha uğrayamam..herkese kaçamaksız bir akşam diliyorum..kendime de...
bununla mesaj sayım 8 oldu fatmacım
Çok iyi bir karar vermişsin. Zaten diyetisyenden de önemlisi tahlillerinin yapılıp her hangi bir rahatsızlığın var mı yok mu ortaya çıkması. Önce dahiliye ya da endokrin uzmanına görün. Sonrasında ise diyetisyene gitmek istediğini söyle.Merhaba arkadaşlar ben bugun yine düzensiz beslendim herzamanki gibi ve yine kahvaltı yapmadım ve su içmedim kilo verdim ama yanlış biliyorum şimdi kalkıp icebildigim kadar su icicem ve yarın randevu aldım diyetisyene gidiyorum böyle olmaz bilinçli yapmam lazım
Kızlarrrr bu ne ya herkes olumsuz bir düşünce içinde. Hey kalkın toparlanın kendinize gelin :) Bence hepsi şu saçma sapan havalardan, İnsanın içini karartıyor, olumsuz düşünmeye sebep oluyor.
hatırladığım kadarıyla Gülnihal akşamları oğluşu bilgisayara takılmasın diye evde bilgisayar açmıyordu.Akşam neden gelemiyorsun Canım? İnternetin mi yok?
Çok iyi bir karar vermişsin. Zaten diyetisyenden de önemlisi tahlillerinin yapılıp her hangi bir rahatsızlığın var mı yok mu ortaya çıkması. Önce dahiliye ya da endokrin uzmanına görün. Sonrasında ise diyetisyene gitmek istediğini söyle.
Biz maruz görürüz de sen kendini maruz görebilecek misin? Şuan yine bir kısır döngünün içine giriyorsun. Buradan ayrıldığın zaman her şey başa saracak emin ol buna. Hatta içimden bir ses şuan kinden daha kötü durumda olacağını söylüyor. Bence ilk önceliğin zayıflamak olsun. O zaman çok daha rahat iş bulacağına eminim.
Fatma sakınnn birakma lutfen kendini.Emin ol is sahibi oldugunda sende farksiz olmayacaksin ben kendimden biliyorum atanamadigim icin okadar yedim bitirdimki isim yok bosami okudum diye.e simdi isim var ama ben hala soyleniyorum hala mutsuzum hala doyumsuz stres oldukca yemege gomuluyoruz zaten yapma bunu kendine olumlu dusun emin ol bugun degilse de mutlaka birbgun olacak ve sen kendine yaptigin eziyetle kalacaksin.haydiiiiiii bakalimmmm hayatta birseyleri somut olarak gerceklestirmek istiyorsan sana bir firsat goster kendini neler yapabilecegini ve hallet su kilo isini!!!Ebrucum canım çok sıkkın. Bugün öğlenden sonra bir arkadaşımlaydım, iyice canımı sıktı. Üniversiteden sınıf arkadaşım kendisi, iyi bir yerde çalışıyor. Yükselemediği için çok dertliymiş, dertlerini anlattı durdu. İnsanlar neden böyle sadece kendilerini düşünüyorlar acaba, karşımızdaki insanın ne durumda olduğunu düşünmeden konuşup duruyoruz.
Kendimi iyice toparlamıştım son günlerde ama yine gerçeklerle yüzleştim. İşsizim ve zaman benim aleyhime işliyor. Beni biraz mazur görün bu aralar lütfen.
Aynen yaaa bende de vardi bir moronluk bugun.ama yilmak yokkk:)Kızlarrrr bu ne ya herkes olumsuz bir düşünce içinde. Hey kalkın toparlanın kendinize gelin :) Bence hepsi şu saçma sapan havalardan, İnsanın içini karartıyor, olumsuz düşünmeye sebep oluyor.
Afiyet olsun ebru tebriklerr kacamaksiz gunun icin.bende nihayet cuma gunku kiloma ulasabildim ama dunki spor pestilimi cikardi her bir yerim agriyorMenüm Bugün kendimi kocaman tebrik ediyorum. Kaçamaksız güzel bir gündü. Şuan canım deli gibi çikolata istiyor ama ben yemeyeceğim.
07:30
1 tane mandalina
çeyrek kibrit kutusu beyaz peynir
12:30
1 kase buğdaylı yayla çorbası
2 yk susuz yahni
15:00
1 tane mandalina
200gr yoğurt
17:30
5 tane köfte
Turşu
Su ve sporu yatarken yazarım. Menüm çok sağlıklı değil ama kaçamaksız olduğu için çok mutluyum.
Evet canim esim soz vermisti bana da motivasyon olur dedik boyle bi hedef koyduk:)Allah kabul etsin canım.demek 61 e inince mi laptop kazanacaksın..çok hoş
Zehracim hosgeldin ben ttuba 27 yasindayim istNbuldayim:)Merhaba arkadaşlar ben bugun yine düzensiz beslendim herzamanki gibi ve yine kahvaltı yapmadım ve su içmedim kilo verdim ama yanlış biliyorum şimdi kalkıp icebildigim kadar su icicem ve yarın randevu aldım diyetisyene gidiyorum böyle olmaz bilinçli yapmam lazım
CikolatYi yemeden atlatirsan bugunu kocaman alkis sanaMenüm Bugün kendimi kocaman tebrik ediyorum. Kaçamaksız güzel bir gündü. Şuan canım deli gibi çikolata istiyor ama ben yemeyeceğim.
1 tane mandalina
2 yk susuz yahni
1 tane mandalina
200gr yoğurt
5 tane köfte
Turşu
Su ve sporu yatarken yazarım. Menüm çok sağlıklı değil ama kaçamaksız olduğu için çok mutluyum.
Fatma sakınnn birakma lutfen kendini.Emin ol is sahibi oldugunda sende farksiz olmayacaksin ben kendimden biliyorum atanamadigim icin okadar yedim bitirdimki isim yok bosami okudum diye.e simdi isim var ama ben hala soyleniyorum hala mutsuzum hala doyumsuz stres oldukca yemege gomuluyoruz zaten yapma bunu kendine olumlu dusun emin ol bugun degilse de mutlaka birbgun olacak ve sen kendine yaptigin eziyetle kalacaksin.haydiiiiiii bakalimmmm hayatta birseyleri somut olarak gerceklestirmek istiyorsan sana bir firsat goster kendini neler yapabilecegini ve hallet su kilo isini!!!
Aynen yaaa bende de vardi bir moronluk bugun.ama yilmak yokkk:)
Afiyet olsun ebru tebriklerr kacamaksiz gunun icin.bende nihayet cuma gunku kiloma ulasabildim ama dunki spor pestilimi cikardi her bir yerim agriyoricimdeki seytan amaaan yapmayiver bugun diyor ama yemezlerrr:)
Evet canim esim soz vermisti bana da motivasyon olur dedik boyle bi hedef koyduk:)
Zehracim hosgeldin ben ttuba 27 yasindayim istNbuldayim:)
CikolatYi yemeden atlatirsan bugunu kocaman alkis sana
Menun guzel olmus afiyet olsun
Kizlar suan esimin telefonundan yaziyorum cok daha rahat ,
Sizin icin fotolar cektim musait olunca eklicem,
Az once esimle ne anlasmasi yPtik biliyormusunuz? 14 subaata kadar yani 2,5 ay cikolata tatli ekmek simit yemezsem eger laptop almaya hak kazaniyorum:)
,,el sikistik, imzalari attik ve sozlestik, 2,5 aylik nefis mucadelesi basliyor:) ondan sonrada zaten tadini unutmus olurum o tarz seylerin, canim istemez herbalde diyorum:)
Evet canim esim soz vermisti bana da motivasyon olur dedik boyle bi hedef koyduk:)
Zehracim hosgeldin ben ttuba 27 yasindayim istNbuldayim:)
CikolatYi yemeden atlatirsan bugunu kocaman alkis sana
Menun guzel olmus afiyet olsun
Tubacim tesekkur ederim de yazarlikla uzaktan yakindan alakam yok valla adasima haksizlik etmeyelim:)Funda senin yazdiklarini okumak cok zevkli:)
Demekki neymis, fundalaR guzel yazarmis
Kız o turşu ne?? onun yerine başka şey yeseydin keşke onun haricinde evet canım çok güzel olmuş menün Koccaman tebrik ediyorumMenüm Bugün kendimi kocaman tebrik ediyorum. Kaçamaksız güzel bir gündü. Şuan canım deli gibi çikolata istiyor ama ben yemeyeceğim.
1 tane mandalina
2 yk susuz yahni
1 tane mandalina
200gr yoğurt
5 tane köfte
Turşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?