Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar hediye demişken süs balığı 9 saat yol gider mi yaa, 2,5 saat ya da veya çok sık yemlemek gerekir mi ki :/ arkadaşıma alayım ama o muğladayken ne olacak

Menün çok güzel canım afiyet olsun

raporum:
10,30: 3 dl salatalık 1 dl domates, 2 kk peynir, 2 dl kepekli ekmek, şekersiz çay
15.45: 1 kase sebze çorbası, 4 yk kıymalı patates (fırın), 1 kase yoğurt

1,25 lt su, 45 dk yürüyüş, 30 mekik... Fizikte bir konunun notlarını daha çalıştım. 10 sayfa kitap. yeni yıl öncesi kararlarının günlük uygulamalarının bugünkü durumu %100 :)

Tebrikler canım harika olmuş menün.

Kızlar çok uykum vaaar sabah erken kalktım dersten sonra ders çalıştım sonra toplantı sonra kurs yoruldum iyicene, neyseki yarın dersim 1de ama fazla uyumamam gerekli dilerim uyanabilirim :)

Herkese iyi geceler evrenin ilahi dili kitabina baslicam yarim saat okur uyurum insallah.eger bugunde uyuyamazsam beni oldu bilin:)

Fundacım kitabın yazarı kim?

Ebrucum bence de tatlıyı bırakınca patır patır kilo veririm ben:) aralık sonu 3 kilo vererek 63 olmak hedefim.. En az tabii..:)

Bugünkü menum
sabah yine kahvaltı yapmadım tabi
öğlen de vaktim olmadı
3 gibi arkadasa ugradim
3sarma 1küçük dolma çeyrek kek 2 kaşık rus salatası yedim yani küçük pasta tabağıni tam doldurmamışTi
akşam bişey yemedim aslında canım istemedi
birde karbonatlı su içtim 1 litre bunada yeni başladım inş midem delinmez
1 saat yürüdüm 50 mekik bittim zaten halim kalmadi☺

Kızlar geçmişe göz attım ama halim yok alintilamaya. Nedense çok yorgun hissediyorum kendimi. Uykum var. Mesajları yarın sayarım.
2 lt su, 20 dk tempolu yürüyüşü var.
İyi geceler herkese. Yarın görüşmek üzere.

Zehra cım menün çok sağlıksız olmuş. Yarın daha güzel bir menü bekliyorum senden.

Hoşgeldin Fatma Zehra. sen de biliyorsun menün olmamış. Bence zayıflama döneminde arkadaş görüşmelerinden uzak durmamız gerek. Özellikle pasta, börek varsa.

Herkese iyi geceler evrenin ilahi dili kitabina baslicam yarim saat okur uyurum insallah.eger bugunde uyuyamazsam beni oldu bilin:)
Fundacım yatmadan önce kitap okumanın kaliteli uyku açısından zararlı olduğunu duymuştum.. Bir de yatağa girince birşeyler düşünüp atıp tutuyor musun? o zaman da uykun kaçabilir. Zaten birkere kaçınca tutmak çok zor oluyor.

Az ama iyi menü olmuş Ececim. Afiyet olsun.

Kızlar hediye demişken süs balığı 9 saat yol gider mi yaa, 2,5 saat ya da veya çok sık yemlemek gerekir mi ki :/ arkadaşıma alayım ama o muğladayken ne olacak
Bence süs balığı alma Ece, zaten hepsi ölüyor kısa zamanda. Sonra hem üzülüyorsun hem de kapları boş kalıyor.
Heyyyy dostlar su yarismasinda arayi cok actim ben 2 gunde 6.5 lt olmus gunumun yarisi lavaboda geciyor ama olsun:)var mi benle yarisacak olan?:)
Ben de sürekli lavaboya taşınıyorum fazla içince.
Saol Fundacım, desteklerin için çok saol. İnsanoğlu herşeyi unutuyor, çalıştığım dönemlerde evde yarım gün geçirmek için neler vermezdim diye düşürdüm, şimdi ise evde mutsuzum. Ogünleri hiç hatırlamıyorum şimdi.
kaçamaksız menüye, suya ve spora alkış... alkış...

kızlar kimse msj sayısını yazmamış. moralim bozuk ama menü ve msj takibindeyim ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…