- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
canım güzel fikir, nasıl bir şey beğeneceğini tahmin edebilirim ama öylesi de pahalıya gelirAy bu arada ece canım, arkadasın için guzel bi eldiven alabilirsin, :)
Heyyyy dostlar su yarismasinda arayi cok actim ben 2 gunde 6.5 lt olmus gunumun yarisi lavaboda geciyor ama olsun:)var mi benle yarisacak olan?:)
Canlar bugun menum
Sabah 7.00
Tahilli balli muzlu sut
1 c.b nescafe
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
5 kasik haslama pancar
1 kase yogurt
1 bardak bitki cayi
16.00
2 kucuk mandalina
Aksam 18.00
Kk peynir
1.5 Tavada yumurta
13 tane kucuk yesil zeytin
1 soda
2.5 lt su 3e tamamlarim yatana kadar
Spor 20 dk revoflex ile egzersiz 150 ip(5dk)
Bugunde 1 saat yuruyecektim kosu bandina ciktim ama takat kalmamis bacaklarimda bugunluk boyle olsun.
Menüm Bugün kendimi kocaman tebrik ediyorum. Kaçamaksız güzel bir gündü. Şuan canım deli gibi çikolata istiyor ama ben yemeyeceğim.
07:30
1 tane mandalina
çeyrek kibrit kutusu beyaz peynir
12:30
1 kase buğdaylı yayla çorbası
2 yk susuz yahni
15:00
1 tane mandalina
200gr yoğurt
17:30
5 tane köfte
Turşu
Su ve sporu yatarken yazarım. Menüm çok sağlıklı değil ama kaçamaksız olduğu için çok mutluyum.
Yarisma isin geyigi tatlim.en az 2 icmen lazim sporda acayip su kaybediyorum 1 lt gidiyor ben anlamadan spor yaparken yudum yudum iciyorum.sudan zarar gelmez merak etme gune dagitip icersen problem yok canim:)Çok fazla su da zararlı olmasın canım yarısma derken abartmayalım aman :)))
Zehra cım menün çok sağlıksız olmuş. Yarın daha güzel bir menü bekliyorum senden.Bugünkü menum
sabah yine kahvaltı yapmadım tabi
öğlen de vaktim olmadı
3 gibi arkadasa ugradim
3sarma 1küçük dolma çeyrek kek 2 kaşık rus salatası yedim yani küçük pasta tabağıni tam doldurmamışTi
akşam bişey yemedim aslında canım istemedi
birde karbonatlı su içtim 1 litre bunada yeni başladım inş midem delinmez
1 saat yürüdüm 50 mekik bittim zaten halim kalmadi☺
Zehra cım menün çok sağlıksız olmuş. Yarın daha güzel bir menü bekliyorum senden.
Hoşgeldin Fatma Zehra. sen de biliyorsun menün olmamış. Bence zayıflama döneminde arkadaş görüşmelerinden uzak durmamız gerek. Özellikle pasta, börek varsa.Bugünkü menum
sabah yine kahvaltı yapmadım tabi
öğlen de vaktim olmadı
3 gibi arkadasa ugradim
3sarma 1küçük dolma çeyrek kek 2 kaşık rus salatası yedim yani küçük pasta tabağıni tam doldurmamışTi
akşam bişey yemedim aslında canım istemedi
birde karbonatlı su içtim 1 litre bunada yeni başladım inş midem delinmez
1 saat yürüdüm 50 mekik bittim zaten halim kalmadi☺
Fundacım yatmadan önce kitap okumanın kaliteli uyku açısından zararlı olduğunu duymuştum.. Bir de yatağa girince birşeyler düşünüp atıp tutuyor musun? o zaman da uykun kaçabilir. Zaten birkere kaçınca tutmak çok zor oluyor.Herkese iyi geceler evrenin ilahi dili kitabina baslicam yarim saat okur uyurum insallah.eger bugunde uyuyamazsam beni oldu bilin:)
Az ama iyi menü olmuş Ececim. Afiyet olsun.raporum:
10,30: 3 dl salatalık 1 dl domates, 2 kk peynir, 2 dl kepekli ekmek, şekersiz çay
15.45: 1 kase sebze çorbası, 4 yk kıymalı patates (fırın), 1 kase yoğurt
1,25 lt su, 45 dk yürüyüş, 30 mekik... Fizikte bir konunun notlarını daha çalıştım. 10 sayfa kitap. yeni yıl öncesi kararlarının günlük uygulamalarının bugünkü durumu %100 :)
Bence süs balığı alma Ece, zaten hepsi ölüyor kısa zamanda. Sonra hem üzülüyorsun hem de kapları boş kalıyor.Kızlar hediye demişken süs balığı 9 saat yol gider mi yaa, 2,5 saat ya da veya çok sık yemlemek gerekir mi ki :/ arkadaşıma alayım ama o muğladayken ne olacak
Ben de sürekli lavaboya taşınıyorum fazla içince.Heyyyy dostlar su yarismasinda arayi cok actim ben 2 gunde 6.5 lt olmus gunumun yarisi lavaboda geciyor ama olsun:)var mi benle yarisacak olan?:)
Canlar bugun menum
Sabah 7.00
Tahilli balli muzlu sut
1 c.b nescafe
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
5 kasik haslama pancar
1 kase yogurt
1 bardak bitki cayi
16.00
2 kucuk mandalina
Aksam 18.00
Kk peynir
1.5 Tavada yumurta
13 tane kucuk yesil zeytin
1 soda
2.5 lt su 3e tamamlarim yatana kadar
Spor 20 dk revoflex ile egzersiz 150 ip(5dk)
Bugunde 1 saat yuruyecektim kosu bandina ciktim ama takat kalmamis bacaklarimda bugunluk boyle olsun.
Saol Fundacım, desteklerin için çok saol. İnsanoğlu herşeyi unutuyor, çalıştığım dönemlerde evde yarım gün geçirmek için neler vermezdim diye düşürdüm, şimdi ise evde mutsuzum. Ogünleri hiç hatırlamıyorum şimdi.Fatma sakınnn birakma lutfen kendini.Emin ol is sahibi oldugunda sende farksiz olmayacaksin ben kendimden biliyorum atanamadigim icin okadar yedim bitirdimki isim yok bosami okudum diye.e simdi isim var ama ben hala soyleniyorum hala mutsuzum hala doyumsuz stres oldukca yemege gomuluyoruz zaten yapma bunu kendine olumlu dusun emin ol bugun degilse de mutlaka birbgun olacak ve sen kendine yaptigin eziyetle kalacaksin.haydiiiiiii bakalimmmm hayatta birseyleri somut olarak gerceklestirmek istiyorsan sana bir firsat goster kendini neler yapabilecegini ve hallet su kilo isini!!!
Aynen yaaa bende de vardi bir moronluk bugun.ama yilmak yokkk:)
Afiyet olsun ebru tebriklerr kacamaksiz gunun icin.bende nihayet cuma gunku kiloma ulasabildim ama dunki spor pestilimi cikardi her bir yerim agriyoricimdeki seytan amaaan yapmayiver bugun diyor ama yemezlerrr:)
kaçamaksız menüye, suya ve spora alkış... alkış...Bugün bende de hiç kaçamak yok...
Sabah 08.30
2 yumurtalı biraz pastırma
1 kk peynir
4 dilim kaşar peynir
5 zeytin
1 domates, 1 salatalık
Öğlen-Akşam 18.00
tavuklu salata
Su 2 lt yapıcam
40 dakika yürüyüşşş
kızlar tüm gün hastanedeydim. Troid için gittim, kan testi ve troid ultrasonu yapılacak. Hastaneden dolayı öğlen ve akşam menüm birleşti.
Birde bugün düşündüm de artık domates ve salatalık almıcam...Mevsim sebzeleri değil çünkü.. Hormonlu olabilir diye düşünüyorum. Evdeki domates salatalık bitsin...Mevsime uygun besleneceğim artık..
Yarın için de kereviz aldım, zeytiny yağlı kereviz yicem öğlen,,yaşasın sağlıklı beşme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?