Uyuyacaktım vazgeçtim üşenmeyi bırakıp makinaya çamaşır attım şimdi pc ye geçip mesaj larımı sayayımkızlar kimse msj sayısını yazmamış. moralim bozuk ama menü ve msj takibindeyim ona göre.
Ne detoksu bu? Acıkmadın mı? Nasıl Yapılıyorbugünkü menümü yazıp ben de yatayım.
bugün dahiliye doktorumdan da izin alarak detoks yaptım. diyet öncesi vücudu temizlemek için.
08:30
3 adet kivi
14:00
3 adet kivi
akşam da kivi yiyecektim ama dışarı çıkmak zorunda kaldım yiyemedim.
3 lt su, spor yok.
Canim durduramiyorum ki kendimi atip tutmalar neler neler gun icinde ne yasadiysam beni kaygilandiran ne varsa donderip duruyorum.dun heralde artik tak etti de 22.00 gibi uyuyabildim.Hoşgeldin Fatma Zehra. sen de biliyorsun menün olmamış. Bence zayıflama döneminde arkadaş görüşmelerinden uzak durmamız gerek. Özellikle pasta, börek varsa.
Fundacım yatmadan önce kitap okumanın kaliteli uyku açısından zararlı olduğunu duymuştum.. Bir de yatağa girince birşeyler düşünüp atıp tutuyor musun? o zaman da uykun kaçabilir. Zaten birkere kaçınca tutmak çok zor oluyor.
Az ama iyi menü olmuş Ececim. Afiyet olsun.
Günaydınlarrrrrr
Günaydın zeynepcim.Tatlım sağ üst köşede adın yazıyor ya orda tüm mesajlarım var tarih yazıyor zaten ordan sayabilirsin.Kızlar kolay yoldan mesajları nasıl sayıcağım.
2009 yılında akupunktur ile 9 kg vermiştim. Diyete başlamadan önce vücudun yeni besinlenmeye alıştırılması için dr vermişti, 1 yada 2 gün detoks yapılıyor, vücut arındırılıyor.Daha sonra diyet boyunca kaçamak kesinlikle yapılmıyor. bir lokma bile olsa. Dün kivi yedim yalnızca bugün de patates yiyeceğim.Ne detoksu bu? Acıkmadın mı? Nasıl Yapılıyor
Şimdi aayıyorum fatmacım:kızlar kimse msj sayısını yazmamış. moralim bozuk ama menü ve msj takibindeyim ona göre.
Günaydın canım çok sevindim uyuyabilmene. Bende 1 de yattım sabah zor oldu kalkmak.Gunaydinnnnn sonunda rahat bir uyku cekebildimmmmmm:)dunku mesaj sayim 16 fatmacim
GünaydınGünaydınlarrrrrr
Ben hiç inanmıyorum o akupuntur olaylarına. Bizim bir arkadaşta bir sürü para vermişti ama hiç bir işe yaramamıştı. Sen güzel vermişsin yine ama eminim dikkat etmişsindir yemene. Bana mantıklı geldi bu detoks olayı. Denemek lazım. İnşallah güzel bir sonuç alırsın. Bu arada bayılırım patatese.Günaydınlar.. 2009 yılında akupunktur ile 9 kg vermiştim. Diyete başlamadan önce vücudun yeni besinlenmeye alıştırılması için dr vermişti, 1 yada 2 gün detoks yapılıyor, vücut arındırılıyor.Daha sonra diyet boyunca kaçamak kesinlikle yapılmıyor. bir lokma bile olsa. Dün kivi yedim yalnızca bugün de patates yiyeceğim.
Lapayı çok sık yapmamak lazım. Ayrıca lapadan sonraki hafta cıvıtıyorsunuz dikkat edin olur mu?Gunaydınlar herkese,
Bugun pirinç lapası yapıcaö insllah, suan pişiyor baharatları doldurdum guzel kokuyor valla:
Şimdi aayıyorum fatmacım:
Günaydın canım sana dagünaydın herkese
Akupunktur psikolojik bence. O dönemde çok sıkı diyet yapmıştım.Günaydın canım çok sevindim uyuyabilmene. Bende 1 de yattım sabah zor oldu kalkmak.
Günaydın
Ben hiç inanmıyorum o akupuntur olaylarına. Bizim bir arkadaşta bir sürü para vermişti ama hiç bir işe yaramamıştı. Sen güzel vermişsin yine ama eminim dikkat etmişsindir yemene. Bana mantıklı geldi bu detoks olayı. Denemek lazım. İnşallah güzel bir sonuç alırsın. Bu arada bayılırım patatese.
Lapayı çok sık yapmamak lazım. Ayrıca lapadan sonraki hafta cıvıtıyorsunuz dikkat edin olur mu?
Günaydın canım sana da
Akupunktur psikolojik bence. O dönemde çok sıkı diyet yapmıştım.
Merhaba bcanım hoş geldin.Herkese merhaba :
Öyle, çaresizlikten kullanılıyor çoğu zaman.Beslenme düzeni değişmediği sürece kilo verilse bile fazlasıyla geri alınıyor. Çocuklarımızı beslenme konusunda iyi yetiştirmeliyiz ki ilerde aynı problemi onlar da yaşamasınlar.Bende öyle söylemek istemiştim. İnsanların duygularını kullanıyorlar. Özellikle zayıflama ilaçları. Öyle büyük bir pazar payı var ki. Aklım şaşıyor. Otları çöpleri hiç karıştırmıyorum. Hatta insan sağlığıyla oynuyorlar resmen.
Merhaba bcanım hoş geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?